| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
ste debylové,furt pýšete a já to nestíhám a to přišla třynyti a koko!!!
gdo dělá vejcuc?????
Biluška
je pes schopen takové dedukce, nebo proč před tím autem stál?
třá se ten vůl akorát zamyslel
ympakte máš sovu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale být na Tvým místě, tak v tuhle chvíli bych volala policajty
Tak to by bylo zcela zbytečné. U nás je to tak trošku divoký západ. Doslova. Policie tu nepracuje.
A pak bych si to ještě došla vyřídit s rodičema.
Tak to je taky zbytečné. Jeho rodiče jsou takoví dost bezmozkoví. Dost hodně. Asi příbuzenská plemenitba, nebo co...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
třá se ten vůl akorát zamyslel
Arman??? Ty woe, dyť to je taková psí modelka, má akorát jednu mozkovou buňku co mu říká "nádech, výdech"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
Jestliže policajti nekonají, dá se to vejš nebo na inspekci ministerstva vnitra.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:52
- Nahlásit
davidkova renata
Máš odpo.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
čuste pani, sem tu jen tak zagdákla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Nerada bych to zakřikla, ale zdá se mi, že se dneska moje fenečka zlepšuje. Už jen neleží, ale pomaličku oblejzá po baráku, taky jednou běžela hlídat ke dveřím a má troškuk přítomnější pohled.
tak to je bezva
Biluška
obdivuju tvůj klid, já bych frajera vytáhla z auta, dala z každý strany pár facek, ale poctivých aby si pamatoval, že se ti má vyhýbat
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:13
- Nahlásit
Biluška
zdar Bilu, tejkonc sem f koncích, bosem mjela za to, že se psyska krměj jen na vánoce??? tagže aš vot prfního ledna?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
obdivuju tvůj klid, já bych frajera vytáhla z auta, dala z každý strany pár facek, ale poctivých aby si pamatoval, že se ti má vyhýbat
Jo, já ho budu tahat z auta a on mi mezitím přejede některého psa To už pro mě bylo větší prioritou dostat psy do bezpečí.
Ono je beztak lepší tuhle rodinku ignorovat. Oni jsou fakt blbí jak troky. Ten mladej hajzlík je tak nejchytřejší, má dodělanou dokonce i základní školu. Jinak mají vesměs zvláštní. Na hádání se s volama nemám nervy, žádný argument beztak nepochopí, akorát zvyšují hlas a řvou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:17
- Nahlásit
Triniti
čustééé!!!! že zajdete gdákat!!! mohla byste mi napsat informační meyl třá ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:19
- Nahlásit
Triniti
zdar Bilu, tejkonc sem f koncích, bosem mjela za to, že se psyska krměj jen na vánoce??? tagže aš vot prfního ledna?
No podle nejnovějších vjedeckých poznatků krmíme s Davídkovou dycky prvního a patnáctýho. Eventuelně můžeš dát jiné datumy, jak ti vyhovuje, ale hlavně to musí být pravidelně. Páč na to včil dohlíží zákon proti týrání zvířat, víš? Neříká jak často se musí krmit, ale říká, že pravidelně Furt nám ti blbečci do něčeho kecají
Jenomže zrovna nedávno sem četla studiji, že by se jedno žrádlo mělo vynechat, aby si pes pročistil vnitřnosti. Zatím nemám jasno f tom, essi se má vynechat jedno ročně, nebo jedno měsíčně, nebo jak...říkali akorát jedno vynechat. Že by jedno denně?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:25
- Nahlásit
Biluška
na primitivy musíš primitivně to jest rozbít hubu, je to sice primitivní, ale stále nejúčinnější
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:27
- Nahlásit
davidkova renata
pýsnu, ale mušim voprtaně, bo sem tejkonc na dovolenej a tendle pc vrak načítá strášně dlouho a co dyby mi to něgdo čet!!! Ale novinky mám, pani, byla sem právje přet tejdnem f Práglu, to vám povim, zase červená knichofna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
kejtlin
Asi mi na to chybí kus primitivismu, ale většinou se nervu I když uznávám, že u jistých lidí je to to jediné co na ně platí.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
Biluška
takjemito jasný ... pravidelně na vánoce a f přechotným roku vynechám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
Triniti
takjemito jasný ... pravidelně na vánoce a f přechotným roku vynechám
Pani já žasnu. Vy ste genižální
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:38
- Nahlásit
Biluška
Dikec, pani, ale to vite, chválite i sebe a šecky tady, sme přec jedna famylyje
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:42
- Nahlásit
zdarte, dnes mi utek rambík za haravou čubou
Gerda
super fotky psích čenichů!!! a už vim koho mi Davídkojc připomíná, sem to odhalila na tom koni! Tudlec herečku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
Streepovou?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:47
- Nahlásit
Vlčáčková
tu druhou pochopitelně šmarjá, dzk má úpa stejnej oučes! a je stejně vyzáblá
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
davítková? dotoje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:49
- Nahlásit
tak už asi nemužu k modrejm, nechce mě to přihlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
tak k nim můžu jen mám na pikaču připojení
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin
jako baretům???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:54
- Nahlásit
kejtlin
já jsem se tam byla kouknout a je to tam na hovno strašně nepřehledný, snažila jsem se něco vyhledat a hovno! ale to bude možná mnou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
Triniti
ne k modrejm
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
dyk mě je to jasný, modře svjetélkujete na dálku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:07
- Nahlásit
dobreho vecera, psave zeny,
jak se mate? Ja dneska stravila krasny odpoledne v surfingovy skole, je tam nejaky sestilety chlapecek, ktery by moh byt klidne mistr svjeta. nevim, proc chodi do naky skoly, klidne by dosurfil az do Afryky. Dneska nastoupili dalsi novacci, tagze me vradili do pokrocilych, protoze by jinak nemeli dost prken pro skupinu optimisti (tak rikaji eufemistycky tem oupa blbejm)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
Triniti
na foru
zuzanarosakova
nepřehledný to je, jde o to,že musíš víc pohledat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
strašně nepřehledný, snažila jsem se něco vyhledat a hovno! ale to bude možná mnou
simte, co bys hledala..., si tam zajed na fricko, ne? Z nakyho tvyho hledani von ty cokle nenakrmi
|