Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4986 . 4987 . 4988 . 4989 . 4990 . 4991 . 4992 . 4993 . 4994 . 4995 . 4996 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 23:08
- Nahlásit

Guten soár děfčata a mesijé, seňóras i seňóres, ste tu samá chentusa, že jo, lejendičko? ))) Dnes tančím, bo v rádiju hrajou mambo 1-8. Maryje uš se ukryla. Maso zaplacený, kartáče, krom Bajšovýho, vyzvednutý, Bajšovej bude zítra, s masem. Co novýho krom toho, že třynyty nutí kejtlin jít do armády? Knedlik neni tak v pořátku, jak sem myslela, je docela dost dolíčkatej, jako uhrovitý mladík. Ten maďar. Chci vám jen říct, že umřel elvis a meduna má narosky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:01
- Nahlásit

fstávat a makat

Gerda
Chci vám jen říct, že umřel elvis
No to uš docela dávno, to ti došlo teprf fčil?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:12
- Nahlásit

čau všici, jsem v práci a je to hnus.
Biluška
už aby bylo září, kdy potřebuješ rozpis směn? bude to předběžný, v září je spousta dovolených

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:19
- Nahlásit

kejtlin
Hele předběžný je mi houby platný. Když někde domluvím přednášku tak potřebuju, abys tam jela a ne abys mi řekla, že musíš do práce skrz dovolenou.Předběžný neposílej, pošli to, co je stoprocentní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:23
- Nahlásit

Biluška
tak to bude na konci měsíce, až dovalí šéf rozpis směn, můžu ti říct stoprocentně,ty 4 dny práce a 4 dny volna, ale mezitím když mi nějako směnu dá navíc jako že dá, tak to nevím kdy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:51
- Nahlásit

twe umřel elvis???????????????????????????
čék tu chvíli neni a taková rána
zuzanarosakova
Tudlec herečku
ó díky,pani kolegyně,doufám,že je nechutně bohatá

HALOOOOO ,MÁM TY VJECI NA VAŠE ZABLEŠENÝ ČOKLY!!!
krom bajka se eště nigdo nevyjádřil!

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:51
- Nahlásit

dobré ránko děfčátka
už jen jeden den
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:08
- Nahlásit

Montyahojky!uz jeden den,super!
davidkova renatacus ta svina cerna dnes dostala sileny vylagos!pisnu ti meilem.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:16
- Nahlásit

nemethova5
včera tam dali video, je úúúúúúúúžasnáááááá ) já už jí chcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

Montyhm,ja bych zas chtela normalni praci!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

Monty
to už je za chvíli

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:19
- Nahlásit

dobré ránko fšem dobrejm lidům

Monty
ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejt ra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥u šzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtr a♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥uš zejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra ♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušz ejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥ušzejtra♥♥♥

Gerda
tak to chápu, že pro mě nemáte vyzvednuté hrablo, dyš elvis umřel

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:19
- Nahlásit

Ach jo. Tak zlepšení psa se nekoná. Dneska pro změnu nekouká. Oční víčko dolní spadlé dolů, třetí víčko vytažené, pes zavírá oči a trošku se motá. Jenže motá se v posledních týdnech furt. Tak doufám, že je to zánět spojivek nebo něco s očima. Že snad nemá mrtvici. Jdu k veterináři. Fakt se už na to vyseru!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:24
- Nahlásit

Vlčáčková
dej vědět a držím palce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:26
- Nahlásit

kejtlin
Dík. Zatím ahoj. Napíšu z práce.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:26
- Nahlásit

Vlčáčková
ach jo držíme palce a tlapky, ať je brzo líp...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Že snad nemá mrtvici
hele znám docela dost psů co mrtvičku v pohodě zvládli,ale je to mj. o čase,čim rychlejc se dostane k vetovi,tim je větší šance,držíme palce

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:32
- Nahlásit

kejtlin
Baysha
děcka díky, se mi to už ale fakt táhne

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:37
- Nahlásit

Monty
to už vydržíš hlavně ať je zdravá

my jdeme zítra na kliniku na vyšetření, bajša má asi nejakou vrozenou vadu dýchacích cest - chvílama chrápe, chrochtá a tak, toš ať zjistíme konečně, co to vlastně je a esi se s tím dá něco dělat, nebo esi to necháme tak, ono jí to nějak zvlášť nevadí, akorát když lítá, tak se dost zadejchává...

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:39
- Nahlásit

Baysha
zatím zdravá vypadá
šiš paní, tak snad to nebude nic vážného

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Monty
vážný to bylo asik od narození do nějakejch deseti dnů, to skoro nepila a chovatelka váhala, esi piplat, nebo utratit... pak jak začali přikrmovat pevnou stravou, tak to už jí šlo a začala přibejvat, tak od té doby je v pohodě, akorát má zajímavé zvukové projevy vážný to určitě není, to bych to nenechala tak dlouho bejt, jí to nijak nevadí a nezhoršuje se to, tak sem chtěla, aby trošku vyrostla, než ju začneme trápit rentgenama a podobně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:46
- Nahlásit

Baysha
ty máš taky věci. at´ je ok, tak malá a už potíže

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:49
- Nahlásit

kejtlin
největší potíže mám já, celou noc si mi potvůrka lehala bradou přímo na ucho a chrápala sem to měla jak z ampliónu
hele kdyby byla mops, tak to neřeším, bo u nich jsou tydlety projevy normální ona je úplně v pohodě, akorát pro svůj klid chcu vědět, o co jde

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:49
- Nahlásit

Baysha

fákt? jak se to projevuje? Mě se Trix začal dusit, když přijdeme, nebo když cejtí zajímavej pach. Stoupne mu adrenalin a vypadá to, že má těžkej psincák. byli jsme s tím u nás na klinice a bohužel jedině narkóza, endoskopie, stěry z průdušek... a já ho nechci nechat uspávat, doufám, že mu to moc neva, no... jen se prostě občas začne dusit. Zajímavý je, že při coursingu nikdy...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:52
- Nahlásit

Maky a Trix
nemá měkký patro? jako mají čivavy. při vzruchu se nalepí a jakoby se dusí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:54
- Nahlásit

kejtlin

to spíš ne, neboť jsme na klinice strávili den, kdy si ho každej doktor poslouchaj, rentgenoval a to by na to asi přišli... Já to samože nepoznám. Ale začal to dělat až nedávno, víš, ne od narození...

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:56
- Nahlásit

Maky a Trix
chudák trix bajša se nijak extra nedusí, v noci teda chrápe jak starej dřevorubec a ve dne si občas pochrochtává, zní to dost jako když se snaží člověk s rýmou dýchat přes ucpanej nos, při čenichání zní jak prasátko a když ji drbu, tak si chrochtá blahem ale ani v noci nechrápe pořád, někdy dýchá úplně volně, asi je to podle toho, jak si lehne... každopádně to má v nose, otevřenou tlamou dýchá v pohodě - pracovní teorie jsou polypy, volné patro nebo vychýlená přepážka, ale uvidíme, co na to zejtra doktor v AA Vetu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:56
- Nahlásit

Maky a Trix
čivavy a trpasličí plemena, ale zejména čivavy to taky dělají od roka věku, nevím proč

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 08:59
- Nahlásit

kejtlin

hm, tak to má holt blbý. Sice jsem myslela, že není tak malej, ale holt si za to může sám, měl vyrůst.
Baysha
není chudák... stává se to tak jednou tejdně, někdy třeba celej měsíc vůbec. Kdyby mu to nějak extra vadilo, třeba přestane vítat, ale on se dusí, dělá u toho takový ííííchršts a dál skáče jak pošuk. To mu to asi moc nevadí, si skoro říkám.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 09:00
- Nahlásit

Maky a Trix
tak to jo, já to pochopila že se dusí jako že padne a zmodrá, ale pokud skáče dál, tak to asi tak zlý nebude

<< 1 ... 4986 . 4987 . 4988 . 4989 . 4990 . 4991 . 4992 . 4993 . 4994 . 4995 . 4996 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání