Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5004 . 5005 . 5006 . 5007 . 5008 . 5009 . 5010 . 5011 . 5012 . 5013 . 5014 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:08
- Nahlásit

ráno na píču je, goša OPĚT kulhá, ale já už do ní nasrala tolik peněz a sračekj, že na ni seru, at´ teda kulhá třeba do konce života.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:24
- Nahlásit

pawLINka
Jsem našla na bazoši
to by na něm ale pak musela vytřískat milijouny
Už jste se dohodli o těch chovatelích, nebo mám zkusit mamču?

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:27
- Nahlásit

Maky a Trix
su tu, ale jenom na chvilku, malá z hladu řádila a nedala pokoj, teď konečně usnula a přítula taky, mám chvilku klid
copak?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:29
- Nahlásit

Baysha

hele, gmail.com je blokovanej kvůli spamu a nějakejm útokům. druhá věc, jak to má Zita se psem, že se stěhuje a nemůže si ho vzít?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

leyenda
zavodit sama na svy tryko
žumpí tryko, )))))))))))
kejtlin
goša OPĚT kulhá
hele já to znám,nána měla panostitidu,která jí opustila zcela až po 18.měsíci,bylo to na prášky páč já nesnášim tydle situace a vracelo se to v různejch intervalech zcela nečekaně

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:33
- Nahlásit

Maky a Trix
to s gmailem už jsem zjistila, dík
co se týče Zity, tak ten pes není její, je její skorotchýně, a pochopila jsem to tak, že Zita odchází od přítele je to na pikaču, ona se Elí věnovala nejvíc, má s ní obrovské úspěchy ve working testech a teď toto ale víc nevím, jsem si s ní teď mimo veřejnej prostor nepsala...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:34 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Baysha

měla by se jí pokusit odkoupit, nebo pak ukrást. Já bych jí ukradla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Maky a Trix
hele já nevím, jak to tam vlastně je... a nechci šířit žádné fámy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:36
- Nahlásit

Baysha

jj, mě to jen zajímalo a nechtěla jsem psát jí. Díky. Krásnej den!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:41
- Nahlásit

Biluška
Co takhle zkusit psí útulky? V Děčíně mají kobylku, ale ta není vhodná na ježdění. Někde jinde vhodnýho koně mít můžou. Jsou společnosti pro ochranu hospodářských zvířat a podobné, třeba by o nějaké kobylce věděli.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:42
- Nahlásit

kejtlin
goša OPĚT kulhá
Hele Bajkonůr taky do roka kulhal každou chvíli a pokaždý na jinou nohu. jen teda, když mu bylo 9 měsíců, tak kulhal na 3 nohy najednou. Taky jsem byla zoufalá a zhruba po roce byl klid.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Co takhle zkusit psí útulky
do toho bych nešla..víš v jakým psychickým a zejména fyzickým stavu jsou taková zvířata? většinou jsou navíc starší než já a člověk by měl o koních dost vědět než by se pustil do něčeho takovýho,navíc už vůbec bych to nedala k dětem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:54
- Nahlásit

Bré deň flundry!
Uš máte koňa? A uš máte podváhu? A uš pracujete? A proč?
Dnes kůli mě jedna paní s pudlíkem přešla na druhý chodník. Opět sem vstávala po řiti, natupírovala sem si vzteky vlasy do kohouta, použila sem červený lesk na pusu, celý ráno se mračim a sem děsně vzteklá, šla sem s máňou, v hubě cígo, zamračenej ksicht, flanelovou košili a farmářky, pani se lekla a šla s pudlíkem jinam ))))
Už víte ty barvy? Nebo zůstanu u červené, čůzy! A okamžitě se vyjádřete, jesi chcete eště něgdo tílko nebo ne. Už nemáme moc čas. A kdo chce ty graťasy? Počítejte zase s cca 70 Kč na potisk.
Zítra vám to tu celý shrnu, eště máte tedy jeden den.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:02
- Nahlásit

Gerda
Už víte ty barvy?
Já jsem pro červenou, červenou mám ráda.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
No, otázka je, v jakém stavu bude ta ponička od výše zmíněného prodejce. To by si člověk musel vzít hříbě a doufat, že je ještě nepoznamenané.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:10
- Nahlásit

Tak ta moje fenečka už kulhá na tři tlapky, skoro vůbec nemůže chodit a lehce se hrbí chvílemi. Ale bolestivost na záda nebo tlapičky neprojevuje. Může být takové kulhání od zánětu u mléčné žlázy? Moc se mi to nezdá. Taky má nafouklé bříško. Ale žere s chutí a taky se mi ráno k mé velké radosti zase vykadila dost slušně. Projevuje zájem o kolemjdoucí a snaží se hlídat, ale všechno s obrovskými obtížemi.
ATB mám od úterý. Tak já už nevím.
Měl jste někdo něco podobnýho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:12
- Nahlásit

Gerda
Už víte ty barvy
mi je to teda fuck,ty farmářko))))),gatě ale nechcu
Vlčáčková
tak jednak si jí biluše eště nebere a dvanak je velmi velká pravděpodobnost,že v lepším.Nechci se tu dohadovat,ale pochopila jsem mého známého,co je u koní skoro 50let i profesionálně a tomu se otvírá kudla v kapse,když slyší konský útulek..tvrdí,že všechny ty koně utratit by byl milosrdnej počin,ale takhle holt musej trpět podstatně dýlejc.Každopádně v životě bych si nevzala koně z takovýho zařízení,jednak tomu stejně jak biluše nerozumim natolik abych to mohla udělat a dvanak takovej kůn jest pouze zdrojem velkých výdajů..a navíc by těžko mohl plnit účel,pro který je pořizován.Koukni na některý nabídky,nenajdeš tam jedinýho normálního..
adu ven,nepište paka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem tuplovaný pako, takže napíšu, páč jdu taky pryč.
Nerozumím koňům ani koňským útulkům, a proto si můžu dovolit úplně belbej dotaz: jaký je rozdíl mezi koněm, který celý den stojí v soukromé stáji a někomu patří, a mezi koněm, který celý den stojí ve stáji útulku a nepatří nikomu? V čem je na tom ten první kůň líp?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:44
- Nahlásit

Mám pocit, že mě přejel parniválec. To nesnášim. Když se vzbudím víc dobitá, než jsem šla spát.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:45
- Nahlásit

impact
Tak to mám skoro každý den. Dneska teda speciálně superprémiově.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:45
- Nahlásit

Gerda
Ahoj pani, ste chůdě, že ste musela ještě do práce, my sme pak cestou zpět potkali rozinku, ale pod rouškou tmy jsme je hned nepoznali a piksla by se s ní stejnak nekaramadila, páč je ted pěkně fsteklá, jak se blíží její imaginární porot
Mohla bys mi prosím potkat tu fotku, jak byly všecky nasardinkovaný v autě?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:47
- Nahlásit

Vlčáčková asi stejnej, jako mezi psem v kotci u mě doma a psem v kotci v útulku. Myslím, že ta omáčka kolem toho je jasná.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:49
- Nahlásit

impact
Myslíš pro ten pocit: Já někoho mám?

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Myslíš pro ten pocit: Já někoho mám?
Halvně do toho útulku se dostávají zvířata týraná, stará nebo s pokaženým charakterem. A nebo když už jsou charakterově v pohodě, tak mají takový zdravotní prblém, který brání je využít k něčemu jinýmu než spásání zahrady a mnohdy je to spojený s léky, který jsou u koní ještě dražší než u psů. Rozhodně bych si jako naprostej lajka a navíc k dětem nevzala koně z koňskýho útulku. Nejde srovna útulkovýho psa s útulkovým koněm.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:07
- Nahlásit

Vlčáčková
skoro vůbec nemůže chodit a lehce se hrbí chvílemi. Ale bolestivost na záda nebo tlapičky neprojevuje. Může být takové kulhání od zánětu u mléčné žlázy? Moc se mi to nezdá. Taky má nafouklé bříško.
za sebe si myslim, že to klidně od zánětu může být. Když je bolení v břiše, čék de taky nahrbenej a třá vůbec ani chodit nemůže.

Pavliii
Ahoj pani, ste chůdě, že ste musela ještě do práce, my sme pak cestou zpět potkali rozinku, ale pod rouškou tmy jsme je hned nepoznali a piksla by se s ní stejnak nekaramadila, páč je ted pěkně fsteklá, jak se blíží její imaginární porot
Mohla bys mi prosím potkat tu fotku, jak byly všecky nasardinkovaný v autě?

Pani, já tu smrděla až do půl na jedenáct skoro...nebo tak ňák, děs, vopravdu. Rozinka je v pohodě, klidně jí s Pikslou trénuj, Róze to vůbec neva a kačeně taky ne. Dám sem cestovací čokly. Jo a jinak sem vám dala na blůčko pikslí nos, obrázek se menuje SORBON (jako ten z angeliky), abyste měla radost, že máte sorbona.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:14
- Nahlásit

tady jsou slibované fotečky pincezny Sophyje, pak hodím společná fota s Montíkem

Pavliii
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:14 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

Gerda
sem negramot, sem myslela poslat na emila, abych jí mohla fšem pořádně ukazovat A jinak ste prostě trupka

Monty
JŮŮŮ

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:15
- Nahlásit

Monty

v Jeans clubu maj trička s westíkama.

Princezna je překrásná.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:16
- Nahlásit

Monty
Bacha, vypadá, že bude trošku narcis, když se furt prohlíží v tom zrcadle.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:17
- Nahlásit

Pavliii
Maky a Trix
kujúúúúúúúúúúúúúúúú holky
tatík na ní koukal úplně se zalíbením a to je co říct

<< 1 ... 5004 . 5005 . 5006 . 5007 . 5008 . 5009 . 5010 . 5011 . 5012 . 5013 . 5014 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání