| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:25 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
Monty
to je taková pipinka roztomilá asi mám pmt a jsem z toho úplně dojatá
a my máme taky zrcadlovou fotku, heč
jo a k tatíkovi gratuluju, to je super
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:29
- Nahlásit
Dobré skoropoledne
hlasuju pro červeň bo jsem dneska agresivní zejména jsem agresivní na svého šéfa! ale je to zbabělý oposum a uprchl kamsi pá tagže musím s dalšími agresivními výpady počkati až se vrátí.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:29
- Nahlásit
Baico
Nejde srovna útulkovýho psa s útulkovým koněm.
Ne? Aha. Tak to jsem si myslela, že v podstatě jde.
Gerda
Ona má zánět na struku, který je na přelomu žeber a břicha, tak si nejsem jistá, že by to nafouklé bříško a zakopávající tlapičky s tím mohlo souviset. Ale pokud ano, tak to by bylo skvělý!!!! Zánět se nám trošku zmenšil, ta boule se smrskla, ale s tím chozením je to naopak horší. Snad to bude od toho, to by bylo jedině dobře.
Monty
To mrňavý bílý je živý? Mám podezření, že je to naaranžovaný plyšáček.
Jdu do práce. Zatím ahoj.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:33
- Nahlásit
Maky a Trix a ostatní, koho to zajímá
fakt doporučuju využít nezávislýho finančního poratce, i když netušim, jak se pozná, že je opravdu nezávislej , my ho máme přímo od realitky v rámci služeb, a navrhnul nám kombinaci úvěru a hypotéky tak, že na úrocích celkem ušetříme asi půl mylyjounu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:36
- Nahlásit
Společné fotečky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:40
- Nahlásit
Pavliii
díky,tatík je takový bručou, ale fakt jsme ho s mamkou přistihli, jak se tak mile na ní směje, to je fakt zázrak
jéééééé, tak ta zrcadlová je super, Monty kouká na televizi, ale sám sebe si v zrcadle neprohlíží
Vlčáčková
jo, Sophi je živá, žádnej plyšák to není, je až moc živá, že si i říkám, čím jí nadopovali
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejde srovna útulkovýho psa s útulkovým koněm.
Ne? Aha. Tak to jsem si myslela, že v podstatě jde.
Nejde, do koňskýho útulku se dostávají fakt jen trosky, kdežto v psích útulcích můžeš najít pohodový zvíře.
Jak píše Renata, většina těch útulkových koní by si zsloužila ukončit utrpení. Ale i to něco stojí. Kafilérka tě přijde na pěkný prachy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
Baico
Kafilérka tě přijde na pěkný prachy.
fujtajbl
tohle je moje nocni mura
jsem stoprocentne rozhodnuta si kone pochovat na svym pozemku, sice se to nesmi, ale seru na to, kamarada s bagrem mam. Si nedovedu predstavit, ze bych svyho kone nechala par dni valet na zemi, nez bude "sberny den" a pak ho nechat odvezt sbernym kamionem, to v zadnym pripade
Monty
je roztomiloucka
Musim pochvalit Gerdu, zumpi tryka i po nekolikatem vyprani drzi barvu i tvar, hodne je nosime a budime pozornost, odvaznejsi se i vyptavaji
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím, že Baico už řekla všechno. Nejde o ten pocit, že "někoho mám". Ale o to, jakou historii má to zvíře, co se tam dostalo a jakou má následně péči. U těch útulkových to nikdy nebude všechno OK.
No a vzhledem k tomu, že kůň nejde strčit do krabice a postavit k popelnici, nenajdeš v útulku nic relativně normálního..
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:58
- Nahlásit
Monty
no já sem moc nechodím, ale právě jsem pochytila, že s ním byly ňáký problémy, takže to je super, že to tak dopadlo, ale vůbec se nedivim, že se nechal tim ňunítkem obměkčit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:59
- Nahlásit
jéééžišmarjá tetkonc tu zas budou furt a stále samý fotky narcistickejch psů..bílejch aby bylo jasno
Vlčáčková
si nejsem jistá, že by to nafouklé bříško a zakopávající tlapičky s tím mohlo souviset.
hele sem teda úpa laika,ale nafouklý bříško nevim..aby neměla nějakou tudletu pobřišnici nebo tak.. jako s břichem nejsou srandy ani u lidí..
Baico
Ale i to něco stojí. Kafilérka tě přijde na pěkný prachy.
no vono to často bejvá tak,že tydle ubožáci sou navíc využívaný k vožení megaechtgoldamaterů,což vodrovná aji zdravýho koně,takže eště vydělaj penízky pokud nezdechnou zcela
all
děcka očkovali byste březí fenu(potvrdí se to v pondělí sonem) když loni byla 12.8 nebo byste se na to vyflákli až po porodu,tedy konkrétně do kdy..do odstavu? jiank sou jí 4 a je samo proočkovaná až na půdu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
normálně by se měla odčervit a očkovat před háráním, při kterým chceš nakrejvat. Pro již březí feny jsou inaktivovaný vakcíny, který se dávaj dva tejdny před porodem. Rozhodě ne žádná běžná vakcína, proboha.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:05
- Nahlásit
Maky a Trix
no jo,to se holt nějako pozapomnělo před tim háráním,to už se ted nepořeší ,každopádně dík za info
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
pohoda, to se stane.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
leyenda
děkuji, je to zlatíčko, celou noc prospala, ani nekňučela, je to ďáblík, je skvělá
Pavliii
tak on ani pořádně nechtěl Montyho, ale teď kdyby mu někdo jen skřivil vlásek, tak by bylo zle!
All
defčátka, kdy si myslíte, že bych mohla s malou začít chodit ven???
Očkovali jí toto pondělí, ale nemá tokovou tu klasickou vakcinaci, na příští jde až za měsíc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
éééžišmarjá tetkonc tu zas budou furt a stále samý fotky narcistickejch psů.
si pište paní, že budou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:13
- Nahlásit
Monty
hnedka, naprostá většina ostatních psů je naočkovaná, hrozí jí minimální riziko. Socializace je nejdůležitější.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
Monty
defčátka, kdy si myslíte, že bych mohla s malou začít chodit ven???
Očkovali jí toto pondělí, ale nemá tokovou tu klasickou vakcinaci, na příští jde až za měsíc
osobně bych s ní samosebou chodila ihned,jedině bych se vyhýbala cizejm neznámejm psům,frekventovanejm místům stran chcanek a tak a nechala jí seznamovat se psy známými či prověřenými,když vylezeš za měsíc,budeš z ní mít asociála
si pište paní, že budou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
Maky a Trix
tak socializovaná bude myslím perfektně, máme plno kámošů co jsou středního až většího vzrůstu
davidkova renata
tak jasně, že ne za měsíc, já jen myslela, jestli nemám chvilinku počkat
jedině bych se vyhýbala cizejm neznámejm psům,frekventovanejm místům stran chcanek
hm, to bude asi problém, neznám jediné místo, které by nebylo moc frekventované stran chcanků
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:21
- Nahlásit
Monty
prostě jí nenech žrát nic na zemi, nic volizovat, dej bacha na klíšťata a neznámý psy a všechno bude oukej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
leyenda
tohle je moje nocni mura
jsem stoprocentne rozhodnuta si kone pochovat na svym pozemku, sice se to nesmi, ale seru na to, kamarada s bagrem mam. Si nedovedu predstavit, ze bych svyho kone nechala par dni valet na zemi, nez bude "sberny den" a pak ho nechat odvezt sbernym kamionem, to v zadnym pripade
Když máš tu možnost, tak proč ne. Myslím, že se na to dá sehnat i povolení od veterinářů. Jen to nesmí být ve vodním ochranném pásmu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:24
- Nahlásit
tak goša špatný, v pondělí jden na rentgen, ale ten loket je na arthroskopii
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:34
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
díky za radu
To víte holky, doba kdy byl Monty malej je už 10 let
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:44
- Nahlásit
kejtlinahojky,co ma gosa s loktem?ten vypotek co tam mela???
Montydobry den pani,mala vypada super,upa se hodi k montymu,coz se o hajane a amine rict neda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:46
- Nahlásit
hybnost lokte je velmi omezená, čuba teda kulhá neznatelně, to mě zmátlo, sem myslela, že kdyby problém tak by vyloženě na nohu napadala a to nenapadá, každopádně je to na pikaču
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
kejtlinco ma dysplazku lokte?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
nemethova5
s výpotem to nemá nic společnáho, myslí, že je tam ulomená chrupavka, prostě zasraná moje smůla, to není výživou ničím, mohla špatně šlápnout nebo na mokrý tráv ě sebou sekla, do něčeho mohla narazit cokoliv, nic jsem nezanedbala, odmala kloubní výživa a kvalitní granule s masem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
nemethova5
nemá, je tam počínající artróza
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
kejtlinno ty vole,ten magor amin furt pada a klouze na mokry trave a dela premety a kotouly,myslis,ze ho to nemam nechat delat?to bych ho nesmela vubec poustet litat,pri moji smule a jeho urazenem zub.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:51
- Nahlásit
kejtlin
myslí, že je tam ulomená chrupavka
osteochondroza? to je děsně častý,nemyslim,že bys za to mohla,prostě to má ted kdekdo
|