| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:18
- Nahlásit
nemethova5
jj, ja nespecham, to az vam to vyjde, mam psa docela vybavenyho
nemaj misto v utulkach? To je tady stejny, ja mela minuly rok doma tri tydny rtw, co jsem odchytla na dalnici a nakonec jsem ho vnutila jednomu cloveku z cvicaku, protoze utulky nezajem, jim cokl nepripadal dost v nouzi, kdyz uz byl u me, tak vlastne nebyl bezprizorni, jsem tenkrat byla strasne nastvana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:23
- Nahlásit
leyendano,moje zkusenost s utulkama?taky naprosto priserna!tri dny jo?jenze ja si nemuzu vzit do panelaku tretiho ovcaka,to v zadnem pripade,me stacilo doma stene dobrmana 14 dni!!!!nez si ho vzal kamarad,bo ho nasel muj bejvalej pes privazaneho u stromu ostnatym dratem!jo to je fajn,ze nespechas,bo nemam zatim ani matros.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:29
- Nahlásit
nemethova5
Ta policajtka má nějakého šéfa, ne? Zavolej jemu. Zřizovatel městské policie je magistrát. Takže jako další bych volala tam. Ovšem dneska asi nikde nikdo nebude.
Hanca má přehled o ztracených psech. Zkus udělat nové téma, ať si toho všimne a já jí jdu napsat na miju.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
nemethova5
jasny, ze si ji tezko muzes vzit domu, ja misto mam, byl ve vybehu, tri tydny, pani
jenom jsem predpokladala, ze si pro nej hnedka prijedou, ale houby! Jsem vsude rozvesovala letaky, davala ho na vsechny mozny stranky, jsem myslela, ze se tra ztratil, ale spis ho nekdo vyhodil, nemel ani obojek. Nejhorsi bylo, ze kdyz se nazral a vzpamatoval, tak jsem k nemu ani nemohla, byl agresivni, jsem se ho fakt bala. a docela trnula hruzou, aby se z toho vybehu nejak nedostal. No nic, uz jsem poucena a holt cokly na silnici sbirat nebudu. Ten chlapek, co se ho ujal to se psama fakt umi, ale stejne ho parkrat napadl, ted uz se pry zklidnil, tak snad je ok
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
Vlčáčkovápockam jeste chvilku,ve ctvrt na deset volam zpatky na orlovskej,pokud bude pozitivni,nebudu zakladat nove tema!volal mi ted ten strazny,ze ji vyfoti a ma tu i kabel,takze ja tu mam notas,tak to hodime fotky do notasu a pak zridim nove tema i s fotkama,no koukam,ze to je fakt pekny maras!jinak cetla jsem,ze fenule je na tom lip,tak hura,aspon jedna pozitivni vec!ze to nejsou metastaze.jo zavolat tam zavolam,jako ten strazny byl jaksi v soku,je to stary pan a neni mu to teda jedno.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:39
- Nahlásit
leyendahm,tak to je pekny,coklovy date azyl a jeste vas malem sezere,ten dobrman co jsem ho mela doma mel tak cca sedm mesicu,ostry byl,ale byl to hodny chlapecek,zaklady mel,byl moc sikovny,ale nechat jsem si ho nemohla,ela jsem uz dixinu s ajaxem,je fakt,ze ho oba dva opatrovali jak oko v hlave,no ta fenule mi neni lhostejna,obojek ma pekny kozeny,jde videt ze je po stenatech,tak mozna se zabehla,ja fakt nevim,no.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:44
- Nahlásit
Biluška
Ty jedna Biluše- Liduše, povinně máš dočítat a už se ptám proč pak ti člen tvrdí, že máš error, když já potřebuji zjistit tvůj emil?
Prosím o tvého emilka, potřebuji se tě na něco zeptat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:49
- Nahlásit
Darina1
čau paní, jsem to dočítala, ale asi ne moc pozorně Se teda omluvuju. Mejl je přece úplně známý - libuse zavináč canisterapie.net . Nebo druhý ještě jednodušší libuse.kotkova zavináč seznam.cz . Se ptej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:53
- Nahlásit
nemethova5
Metastáze nebyly vidět. NEznamená, že tam nejsou, ale snad tedy ne. Dnes chodí stále hodně špatně, ale vyšla sama před dům a doma se dobrovolně sama posunula, když nemusela. Takže to je fakt pokrok oproti předešlým dnům, když jsem jí občas musela i zvedat zadek. Ale na nohy kulhá pořád a hrbí se taky.
Boule se trošku zmenšila, ale už to tak nějak stagnuje. Takže se bojím té rakoviny, asi to fakt bude. Zánět možná už odezněj, ale ten zbytek bude fakt asi nádor.
No, uvidíme ve středu, co dál.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:58
- Nahlásit
Vlčáčkováno,tak to je pokrok teda,no,tak kdyby to byl nador,doufejme,ze aspon!!!!podotykam aspon nezhoubnej!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:59
- Nahlásit
Včera byl plavací den psůch, dnes je můj. Jdu do bazénu!!!!!!!!!!! Velkého!!!!!!!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
nemethova5
Ne, to už je ověřený. Jestli to je nádor, je zhoubnej. Poprvé tam bylo jen pár buněk změněných, po lehkém mezivyléčení zánětu z nového vzorku - už shluky těchhle buněk. Proto došlo na podezření z metastázy do kostí, protože pes zároveň skoro nechodil. To se tedy nepotvrdilo, tam nebylo nic vidět. Takže se vracíme zpátky k nádoru s tím, že asi zatím nemetatázoval. Taky je poměrně mladej, já si holky prohlížím. Je tam od minulého pátku (ne od tohoto) určitě a předtím víc než týden ne, i kdyby byl tehdy půlcentimetrovej, tak bych si všimla. Prohlížím struky, ale nejen lištu, ale taky kolem až do vzdálenosti min. 5 cm.
A už zase koukám, že má pes spadlé spodní víčko u druhého oka. Že by zase zánět? Já se fakt už picnu.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:26
- Nahlásit
dóóbrýý déén,
Vlčáčková
co ty očička? Za jak dlouho přestali lítat, sem tam? Vrací se to?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:28
- Nahlásit
Vlčáčkováaha,ja myslela,ze je to nezhoubny,tak to je pech,fakt!tak doufejme,ze bude jeste relativne v pohode,jinak kdyz ne,rika se mi to spatne,asi bych ji uz netrapila,jinak mam taky smolika,skoro vsechny jsem obvolala a nic,zkousela jsem vsechno mozny a nic,tak co ted?diky za radu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:30
- Nahlásit
Biluška
Biluško- Liduško huž jdu na to. Se připrav a otevři okýnko letí sova.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:32
- Nahlásit
nemethova5
tak ted ji zalozte to tema a snad ji bude nekdo hledat,
mate ji tam u sebe? Nebo nekde lita?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:34
- Nahlásit
Darina1
Biluško- Liduško huž jdu na to. Se připrav a otevři okýnko letí sova.
Sedím tu a netrpělivě čekám
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:39
- Nahlásit
Biluška
A máš to okno otevřené? Tak honem otevři páč sova právě vylítla, hlásím znova pozor vylítla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:42
- Nahlásit
nemethova5
Veterinář říkal, že by to ještě nevzdával. Když to bude zhoubné a rychlé, tak je to pár měsíců, pokud to tak necháme. Ale taky to lze vyndat, zatím to tak vypadá, že jo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:46
- Nahlásit
malinka
Měla jsem doma dost tmu, takže lítání oči jsem si nevšimla. Ale nebývá to vždycky, takže to třeba neměla. Není prý znám případ, aby se to jednomu psu vrátilo dvakrát. Stává se to jen starým psům.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:47
- Nahlásit
Darina1
sova letí zpět, opakuji sova letí zpět
Vlčáčková
Já bych u takhle starého psa neoperovala . Přijde mi to prakticky jako týrání, zvlášť když není jistota, že ty bolesti skutečně způsobuje ta bulka. Nezdá se mi, že by nádor narostl během týdne a to ani hodně agresivní. Spíš bych to viděla na nějakou tukovku, cystu, nebo něco takového... Myslím, že ty bolesti budou od něčeho úplně jiného
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:53
- Nahlásit
Biluška
No, ona má asi artrozu v koncích tlapiček. Ale na to jsme zvyklí, dáváme alavis a v pohodě běhá. Ta bolest může být od toho zánětu a taky má zřejmě srůsty po kastraci a pak vyhřezlá plotýnka.
Vtip je v tom, že pes je psychicky docela v pohodě a má obrovskou vůli k životu. Pořád se snaží, raduje se, má zájem o všechno, vypadá i přes to postižení velmi spokojeně. Je tu nesoulad mezi fyzickou stránkou psa a psychickou. Vůbec nerezignuje, ale ani trochu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:00
- Nahlásit
Biluška
No, a aby ti nebylo smutno a abys mohla čekat na další, tak to okno nezavírej, letí ještě jedna sova a pak tě propouštím. Tak pozor, pozor ještě jedna a jinak sova končí, končí. A hlavně děkují za rychlé odpovědi.
Pac a pusu od Biška a Damiška. Pouze jen od dvou hlav, na více nemám.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:02
- Nahlásit
leyenda
Vlčáčkováakce fena ovcanda ukoncena!vzal si ji hodne moc hodny pan,co uz ma tri ovcaky a bydli kousek!chudak pan strazny,asi ted dostane za usi od sefa!vzdalil se od pracoviste,tak doufam,ze mi brnkne,ze nedostal padaka!jinak od dnesni doby mam z utulky desne spatnou zkusenost a nebojte se,ze nezavolam nadrizeneho te kravy,ktera z odchytovky rekla,ze ji mame nechat svemu osudu!!!!to si krafka za ramecek neda!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:07
- Nahlásit
nemethova5
nebojte se,ze nezavolam nadrizeneho te kravy,ktera z odchytovky rekla,ze ji mame nechat svemu osudu!!!!to si krafka za ramecek neda!!!
Obávám se, že jí to bude naprosto jedno a nadřízenému taky. Oni mají nařízeno "shora" ty psy nechytat a do útulku nevozit. Třá Krnov to i běžně přiznává, chytají pouze psy agresivní, na zbytek kašlou Nemají prachy na pobyt psů v útulku. Potřebují je jinde, třá na rauty při jednání představenstva a tak podobně
Darina1
Sova letěla zpět, opakuji sova letěla zpět
Vlčáčková
Docela tě chápu, to je fakt blbá situace. Ale být to můj pes tak do operace asi nejdu...i když ono se to kecá takhle od stolu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:09
- Nahlásit
Biluškano ty bbbllllllaaaho,tak to mi nepis ani v nejmensim!!!no neboj,ze ja si veci nezjistim,to si pis,ze zjistim,protoze jsem takovy vrtak uvrtany a protoze mi to neni jedno.ne budu chtit jejich zduvodneni i kdybych mela zavolat do televize,je mi to fuk,ode dneska uplne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:11
- Nahlásit
nemethova5
tak to je dobra zprava
Vlčáčková
tak ji nech v klidu, dokud ma radost ze zivota, ja bych v ni moc nestourala v tomhle veku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:16
- Nahlásit
leyendazprava je to super,ale lezi mi v zaludku jednani utulku,hlavne toho trebovickeho,u nas v orlove byli ochotni,ale maji dosti nadstav,i kdyz to neni jejich vec,jezdi jen pro karvinou,tak kdyby bylo volen misto,tak by pro ni dojeli.
Vlčáčkovája bych ji taky nechala bejt,vzhledem k tomu,ze uz ma svuj vek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
Biluška
Uvidíme ve středu. Veterinář, ke ktrému chodíme léta, jí jako operabilní uznal. Akorát by to chtěl dělat jinde než ve své ordinaci, protože nemá inhalační narkozu a protože na klinice jsou i jiné možnosti při nějakém průseru. Ale říkal, že jen kvůli věku, že jinak je v dobrém stavu.
Mě se ale zdá, že to má nějaké spatné s imunitou. Měla zánět spojivek na jednom oku a teĎ koukám, že se to objevuje na druhém. Proč? Vždyť je skoro jen doma. Tak nevím.
Kdyby nějak skuhrala, tak bych k tomu asi přistoupila jinak. Ale takhle? Ve chvíli "při vědomí", čili když nechrápe, je to hrozná suverénka. Belhá se, ale cíleně a tam, kam ona chce. Ještě, aby snad poslechla, to by jí spadl hřebínek! Prostě svůj stav bere jako drobnou obtíž, která jí otravuje, ale na věci, že ona je tady královna, to nic nemění.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
nemethova5
No to klidně vrtej do čeho chceš. Ale ti říkám, že je to zbytečné. Zametou to pod koberec. Oni dobře vědí, že tím porušují zákon, že jsou povinni se o ty psy postarat. Prostě to nedělají no. Mělas na tu policii zavolat s tím, že tě napadla velmi agresvní toulavá fena, že pokousala tvého psa a že jsi teď zavřená v práci v budce a nemůžeš ven, protože venku je ta fena, ze které máš hrozný strach. To by přijeli . Páč agresivní psy ZATÍM chytají . Na ostatní serou.
|