Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5022 . 5023 . 5024 . 5025 . 5026 . 5027 . 5028 . 5029 . 5030 . 5031 . 5032 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:37
- Nahlásit

Vlčáčková
by ses fakt nebála? kdyby psi začali na něco štěkat nebo vrčet? já jsem strašný srab, to bych nezvládla ani jeden den

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:39
- Nahlásit

makrel
Ta Tvá náplň ledničky - fuj, fuj, fuj, fuj. Kvůli tomu bych ledničku nezapla ani za 10 let.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:39
- Nahlásit

Vlčáčkováno v kazdem objektu jaksi chrnet nejde!bo to neni oploceny,a jaksi se ty mrdky cerny zacinaji stahovat na koks,ale maji smolika,bo jsem minule dostala docela dobry zachvat smichu,sla jsem si jen rano pro prachy bez hajana!v dalce me videli ti hnedocesi a ti mazali!jo dalekohled by jste tady pekne vyuzila to jo,bo nevidim ani na hajana a to je vedle me.no jak rikam,rozmrazovani na celej den,no to bych zhebla hladem.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:41
- Nahlásit

Vlčáčková
ti to vyjmenuju přesně, jo?
tvarohy, jogurty, zelenina, maso, sýr, vejce, naložené okurky, šunka, maso pro psa, rýže pro psa, uvařená mrkev pro psa, bílé víno pro mě, kečup, hořčice atd.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:41
- Nahlásit

makrelproc hajan jeci furt,a jeste lepsi bude amin,je to svine divoka,ten bude plesat stestim bez sebe,hele tu je kliiideeecek a pohodicka,to spise se necitim dobre mezi lidma a tohle mi vyhovuje,ne zasrany asus,kde je to raveniste hnus,hnus,hnus.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

makrel
No, možná bych se po... až za ušima. Ale kde myslíš, že bydlím teď? Na polosamotě. Nemám závěsy, tak když svítím, mi sem z pole každý vidí. Třeba teď. Když vyjdu ven, vidím Mléčnou dráhu až k obzoru, jaká je tu tma. Chce to jen trénink, člověk si časem zvykne na strach a pak mu otrne a bát se přestane.
Ale radši nemám zapnutou ani televizi, abych nekoukala na horory a pak se nebála jít na záchod.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

nemethova5
tak já mraveniště nemusím, ale bála bych se při hlídání, já na to nejsem a můj pes je zvyklý, že ho hlídám já, taky to není žádný obranář,ale 15 kg ustrašenec, takže to beru podle sebe. Možná kdybych měla ostrého psa, tak je to jiné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

makrel
OK. Sýr, okurky, víno a věci pro psa beru. Ostatní blé, fuj. Ještě tedy vajíčko na tvrdo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

Vlčáčkovápani,tak by se vam libilo na kremacce,tam to bylo paradni a luxusni,tma jak v riti,kdyz jsem nezapla svetla a klidecek a nikdo se s vama nehadal a hajanoj jak se tam libilo,mel oblibeneho z pohrebni sluzby majitele dernickeho,no s nim byla sranda!

impact
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:45 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

makrel
No vtip to je. Je to ukrutná sranda. Já nad tím žasnu celej den, co jsem to obejvila.
Zkus to nevzít jako zkratku, ale jako slovo.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:45
- Nahlásit

Vlčáčková
myslela jsem na tebe na dovolené. Byli jsme na okraji vesnice v Jeseníkách a když jsem se vrátila z venčení, tak se mi zdálo, že zavřenou branku a dveře někdo otevřel a ještě posunul židli. Jsem neskutečný srab. Musela bych mít asi 10 trhačů na různých místecha ještě zbraň, abych se nebála

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nemethova5
Akorát abys dávala bacha, jestli nemáš na čele nebo někde jinde červený bod laserového zaměřování.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

impact
jo táááák, to mě nikdy nenapdalo, ačkoliv se angličtinou živím to tu hlavně nepiš, nebo se toho zase někdo chytne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:47
- Nahlásit

makrelty vidis vsude bubaky,ja byla nestastna z hnusnyho asusu,tady se mi desne libi,jak ja jse tu spokojena a nesnasim lidi,to bylo pro me desny utrpeni tam delat a jeste za tak mrzky prachy.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:47
- Nahlásit

makrel
Hustý, co? Já mám právě na mozille pod myšítkem překladač a dneska jsem cosik četla a zastavilo se mi myšítko na slovu BARF a naskočilo mi okýnko z překladem. Nechápu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:48
- Nahlásit

nemethova5
Jo, tak tohle místo má i ducha. Co koks, hřbitov je lepší. Mám známého a ten si vždycky o polední přestávce astronomické konference zajel přes celé Brno na "centrálku" čili centrální hřbitov a tam si sedl, pojedl rohlíky z hadrovky, pomeditoval a zase se vrátil. Zatímco my, blbci, jsme se srotili v přeplněné hospodě a čekali nervně, jestli jídlo bude včas...

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:49
- Nahlásit

nemethova5
jo vidím, bo se dívám na všechny kriminálky, mě to baví. A předchozí fena by možná ubránila s tou jsem se tak moc nebála, ale s touhle třasořitkou se bojím.
impact
to jo teda, už vidím, jaké to vyvvolá zase debaty, ještě že tak nekrmím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:49
- Nahlásit

Vlčáčkovánemam,neboj,jsem tu neskonale stastna a pokud vyjde jeste tamto hlidani,tak budu jeste stastnejsi to mi verte.ja neuzu pracovat mezi lidmi,nedela mi to dobre.jsem samotar.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:51
- Nahlásit

makrel
Jsem docela nevšímavá a jsem bordelář, takže takovéhle věci bych si nevšimla a měla bych klid v duši.
Vy ovšem, dámy, nevíte, že občas spím v budově s duchem. A asi před 3 lety jsem je i "viděla".

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:52
- Nahlásit

Vlčáčkováno jasne ze to melo ducha,ten znamej byl extra klasa vi kde je dobre,no i kdyz na slezske je taky nadherny hrbitov,donedavna tam mohli i pesani na prochajdu,pak to zatrhli,pristup tam meli jen sluz.psi a tot vse.
makrela co to teda v prekladu znamena,bych zasejc chtela byt chytrejsi.no jo,ja se zas hrizim moc lidi pri kupe,stado ovci a tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:52
- Nahlásit

Vlčáčková
bordelář jsem sice taky, ale k tomu srab, takže dost blbá kombinace . S duchem spát nechci a a ani ho nechci vidět, to bych se bála jít i na záchod v bytě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:53
- Nahlásit

nemethova5
Já jsem bývalý extrovert, optimista. Ale teď bych si taky spíš rozuměla s obyvateli centrálky.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:53
- Nahlásit

nemethova5
v překladu to je zvracet, dávit. Takže docela sranda, hlavně pro ty, co to odsuzujou, ti z toho budou mít radost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:54
- Nahlásit

Vlčáčkovátak kdyz mi daji pokoj a nijak me neotravuji tak je necham na pokoji,pokud to neni naky poblazneny ten poltrgajst.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

makrel
To si zvykneš. Nebo vyklidíš pole. Já si zvykla, protože necítím ohrožení. Strach asi ano, nebo jak to vyjádřit, ale ohrožení ne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

Vlčáčkovápani jste muj clovek,doktory nesnasite ja taky ne,miluju samotu vy taky.
makrelto by se spise melo pouzivat pro ty anorektiky a bulimiky,prosim te hlavne at to necte davidkova,bo ta bude davit a zvracet furt!

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

Vlčáčková
nevím, jaký je v tom rozdíl. Ono je to sice všechno v hlavě, ale někdy mi to nejde, to vytěsnit, to že se bojím. Kdysi za mlada jsem se nebála vůbec a s věkem se to zhoršuje. Teď bych nešla ani od zastávky v noci domů.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

nemethova5
Že bychom se vzaly?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:58
- Nahlásit

Vlčáčkováa kdo nam udela komorni svatbu,no ale lidi moc tam nebude,jo,bo je nemusime,takze asik sami bez nikoho,to bude nejlepsi.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:58
- Nahlásit

nevite o nekom kdo jezdi z Prahy do Liberce? Potrebuju prevezt kote.

<< 1 ... 5022 . 5023 . 5024 . 5025 . 5026 . 5027 . 5028 . 5029 . 5030 . 5031 . 5032 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání