| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:58
- Nahlásit
Vlčáčková
moje ste zas karamátka krs ten chleba a nevaření, naprosto s váma souhblasim, kdybych neměla v lednici jednu konzervu tuňáka (otvíráku nemaje), vypla bych tu lednicu taky. Ale taky tam mám eště vlastně mlíko do kafe.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:58
- Nahlásit
makrel
No, rozdíl je v tom, že za určitých okolností mi udělá nějakou schválnost, postraší psy, předvede něco, co normální není, ale nemám pocit, že je to pro mě nebezpečné.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:59
- Nahlásit
nemethova5
já nevím, já nekrmím granule ani BARF, takže mi je to jedno, ale je to ftipné
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
Gerda
no jo pani, jenže vy se chodíte přiživovat k mamince, to by uměl každý
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
nemethova5
Když komormí, vezmu švagra-samotáře s kytarou. Hraje klasiku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:03
- Nahlásit
čeho se fšichni venku bojíte? Já chodím po tmě venku ráda, je tam takový klid a ticho... ale nenávidím noční města No vlastně nenávidím města i ve dne. Ale v noci víc. Ducha Květoše mám v baráku a taky mi neva. Když už nenamáčí tu zeď, dokud ji namáčel tak mi vadil moc
Dneska jsme tu měli návštěvu - holky co tady kdysi bydlela sestra od bratrance švagra jejich prababičky, nebo tak nějak.Měli za úkol vypátrat něco o historii baráku a bývalých obyvatel. Tak vypátrali. Ten "děda Květoš" co tady v baráku umřel a co se po něm jmenuje náš Kvjetoš prý choval jezevčíky. Jednoho měl obzvlášť rád a toho prý chvíli před smrtí (svojí) uvařil a sežral
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
Jste trapní, teď se budu muset opít, abych se nebála v noci doma
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:05
- Nahlásit
Biluška
No a proto tam za trest straší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
makrel
vy se chodíte přiživovat k mamince, to by uměl každý
kdyby to uměl každý, nikdo krom matek by nemusel mít lednici. Dyš ste neschopná, musíte si halt pomoct sama, no ))))))))))
Biluška
Jednoho měl obzvlášť rád a toho prý chvíli před smrtí (svojí) uvařil a sežral
no jo, dyť láska prochází žalutkem....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
Vlčáčkovátoz super,tak jdem do toho,ne?to bude krasna mala a jeste k tomu komorni svatbicka.
makrelno ja granule,i maso i zelenina,proste vse,vareny vajca,proste pestra strava,nejsem zastance ani toho ani toho,at si kazdy krmi jak chce a cim chce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
makrel
Já Tě tedy vůbec nestraším. Kdybych chtěla, začala bych sem psát, co všechno se mi tam stává. A až bych skončila, pozvala bych moje feny, zvláště Astřičku, páč ta ví svoje a taky by sem připsala, co se dělo pokaždé, když vystřelila jak píchlá do prdýlky, otočila se do jednoho rohu a do toho řvala a řvala a řvala a ježila se a řvala a třeštila oči a řvala. Bo nějaký důvod to mít vždycky musí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:08
- Nahlásit
Vlčáčková
No a proto tam za trest straší.
To by měl ale strašit v kuchyni, ne? Jenže on straší na půdě, na chodbě a na schodišti
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:09
- Nahlásit
nemethova5
já jenom vařím, ale je to i proto, že mám nemocnýho psa, jinak bych to asi taky víc kombinovala
Vlčáčková
ještě že mám psa ignoranta
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
Protože v kuchyni strašíš Ty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Protože v kuchyni strašíš Ty.
No to jo, ale dycky jenom po nezbytně dlouhou dobu Je to nejméně využívaná místnost v domě
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:11
- Nahlásit
makrel
No, ona Bekynka je taky ignorantka, ale do toho konkrétního rohu řvala vždycky duo s Astrou. I když o něco málo méně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:11
- Nahlásit
Vlčáčkováno tak obecne zvirata jsou na takovy vjemy citlivejsi,bych i rekla.
makrelno tak to je jasny,ma slinivku v haju,ale moji cokly zerou vse,akurat musim davat pozor na hajana,ten ma slezinu od toho ledna v trapu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:12
- Nahlásit
nemethova5
Domluveno.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:13
- Nahlásit
Biluškau nas naopak,nejvic vyuzivane misto je prave kuchyne a hlavne jak vsechny zvirata vari.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
musím zaklepat, že teď, když neexperimetuju se žrádlem a žere jenom libové kuřecí s rýží a asi 3 druhy zeleniny,+ léky, tak je to ok,akorát jsem jak debil zavařovala s sebou na dovču maso do flašek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
Biluška
JO, jo, u mě doma kuchyň ani není. Je tu takový kuchyńský koutek - co koutek? Kouteček. Koupila jsem si ale pěknou dubovou kuchyň zcela vybavenou (kromě mrazáku) za 13 000. Víc jsem do toho nebyla ochotná investovat. Pak třeba občas i něco uvařím. Psům.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
Vlčáčkováberu vas pani za slovo!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:15
- Nahlásit
nemethova5
já ci taky na svatbu, za družičku, vezmu si paruku a šaty, abych vám to nekazila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:15
- Nahlásit
ahoj, gdo dělá vejcuc? v úterý ráno, pokud nebude chcát jedeme s kamarádkou, co má oryjentační smysl podobnej jako já-trochu lepčí, na houby do lesa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
to jeďte bo už začíná bejt sucho, já jdu ráno k zubařoj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
Děcka, tak si řikám, proč je mi celej den tak divně, ven se mi nechce, nohy mě děsně bolej, no a dyť já mm horečku, teť sem to zjistila. To je ten úpal ze fčéra! Podělané léto.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:17
- Nahlásit
Gerdaneboj, už nebude, poslední dva dny a šlus. už bude hezkej podzim do 22 stupínků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:18
- Nahlásit
kejtlin
v úterý ráno, pokud nebude chcát jedeme s kamarádkou, co má oryjentační smysl podobnej jako já-trochu lepčí, na houby do lesa
Aha, takže v práci si vem tak tři týdny dovolenou, dědovi navař hodně do zásoby a na další dva týdny mu domluv obědy v nějaké charitě pro seniory, psy rozvez po kamarádech, zaplať předem všechny pojistky a splátky co mají míň než čtvrtletní splatnost....a pokud se za ty tři týdny nevrátíš tak požádáme o pomoc Horskou službu,jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:20
- Nahlásit
makrel
si f klubu zimilek? Jesi jo, budem si gratulovat ))
Biluška
))))) zláááááá rourááááááááááááá )))
kejtlin
Zabírám si Sindinu a lilije.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:20
- Nahlásit
Gerda
no jasně že sem, na dovči jsem byl nadšená, jak bylo 15 stupňů
|