| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:21
- Nahlásit
Biluškano vidis,me to blbku nenapadlo,priste to tak udelam,diky za radu!priste budu chytrejsi.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:45
- Nahlásit
Vlčáčková
je to tvoje fena, ty vidis, jak na tom je a jiste se rozhodnes sama nejlip
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:54
- Nahlásit
Nazdar pipky, asi mi to nebudete vřit, teprve vstávám, mařka eště nevstala. Je to dobrý pes.
Vlčáčková - hele defče, ty máš tu čubu celkem fest rozhašenou, že? Píšeš teda pořád o té jedné, ne?
Krk mě bolí, asi poprvé v životě. Jdu plavat do sprchy. Je zas vedro jko blázen.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
Bohužel jo. Byla bych radši, kdyby to bylo rozložené.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:08
- Nahlásit
Gerda
se máš paní, takhle vstávat, ale já si na pinceznu Sophyjy nemůžu stěžovat, jde spát kolem jedenácté večer, někdy se probere kolem 3-4 hodiny ráno (někdy ne, zatím mi to připadá, že to tak střídá jednu noc jo, jednu zase ne ) a pak vstáváme tak nějak kolem sedmé, takže zlatíčko
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:13
- Nahlásit
Montycau,ac ten muj zmetek malej amin,vcera byl cely den fuc,bo jse sla zname omrknout fenu ovcandu(nadherna chlupatice,podobna hajovy,akorat ve svetlem)jsem myslela,ze jsem ho mega unavila a on uz zvesela na me cumel ve ctyri hodiny rano,byla jsem pryc od desiti rana,do osmi do vecera a nic!no nic jdu na obchuzku,budu tam dlouho.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, no mrně Sophyje, je taky nějak neúnavná, ale možná to bude tím, že za tu noc posbírá plno energie
Je to darebačka, tahá mi vlasy, za chvíli budu plešatá, protože i bez toho jejího tahání, jich moc nemám
jo a když se mazlí, tak mě kouše do nosu, už ho mám červený jak rajče, ale to dělá hodně štěňat, i Monty to dělal
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:30
- Nahlásit
Nechcete někdo malinu?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6946388/Fena.php
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:45
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
Monty
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:09
- Nahlásit
Montyhe,he,to je sranda,super fotka,takova mrnava proti montymu,no jo amin,to je kapitola sama pro sebe,proste neunavnej pes,asik je taky na baterky nebo nevim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:29
- Nahlásit
ahoj, vrátila jsem se ze cvičáku, axa moc hezky pracovala, za to příští týden mi to asi ukáže
vlčáčková
já bych ji nechla, at´ užívá života až začne mít bolesti a bude to beznadějný, bych to ukončila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:30
- Nahlásit
Monty
Jak ten Monty vypadá dospěle a rozumně vedle toho štěňátka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:31
- Nahlásit
Monty
sofyje vypadá trochu jako bílej knírač
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:38
- Nahlásit
kejtlin
No, uvidíme. Zase začala být trošku horší. Ven si došla sama, ale na vyzvání, ale nemusela jsem jí nosit, udělala si loužičku, zkontrolovala okolí pohledem a šla domů. A od té doby spí. Takže proti včerejšku zase dnes odpoledne spíš mínus. Jí, pije, těžko se rozchází hlavně na zadní tlapky. Ale kupodivu si vůbec na nic nestěžuje, nelituje se, nekňourá, nedělá nešťastný oči, nic takovýho. Když je vzhůru, zajímá se, co se děje, hlídá. Spíš je asi hodně unavená, než že by měla bolesti. Bolí jí možná jen ty nohy, nevím. Připomíná mi mě před asi 5 lety. Taky jsem se nemohla zvednout z postele, jen jsem spala atd. Způsobila mi to přemíra ATB. Třeba má něco podobnýho.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Monty
cheskíííí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 14:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Monty už má deset let
kejtlin
já vám dám paní bílý knírač!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 14:11
- Nahlásit
Děfčatááá, uš ste venkuuu? My uš sme byli a pudem zase spáti. Odpo jedeme kouknout na ledničky a telinky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 14:39
- Nahlásit
jaj, to je trubka usla na pískací hračce, trochu ve spánku škubla hlavou, hračka pískla a Sophi vyletěla celá zmatená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:26
- Nahlásit
doufám, že teď tady nenahlédne Davídková, nebo mě asi zabije
umí i štěkat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:27
- Nahlásit
Monty
Je krásná a ty fotky jsou skoro profi
Ale Davídková tě zabije aš se vrátí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:32
- Nahlásit
Monty
šmarjá, děláš ty taky něco jinýho????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:33
- Nahlásit
Biluška
je, děkuji za pochvalu, no já jsem úchyl do focení, už mám asi 700 fotek za skoro 5 dní
Ale Davídková tě zabije aš se vrátí
já fím, já s tím počítám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:35
- Nahlásit
makrel
čuste paní, už jste asi viděla moje alba na FB, co???
já jen fotím, chodím s něma ven, ukládám do compu, hážu to na FB a nějaké sem, hraju si s malou, krmím je a to vše pořád dokola
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:37
- Nahlásit
Monty
Jo vidím vidím...práci na vás pořádnou, takovýhle plýtvání časem!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:39
- Nahlásit
makrel
čaute paní, vás zdravím, kdy vyrazíme na ty houby?
Nutně s sebou potřebuju někoho gdo pozná víc než muchomůrku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:39
- Nahlásit
fšak počkejte, až se mi uloží na net ještě společné, tak je sem hodím a zabafte někdo davídkovic aby sem dneska nešla, vždyť je dneska tak hesky, tak musí být přeci u rybníčku, ni?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:41
- Nahlásit
Monty
fšak počkejte, až se mi uloží na net ještě společné, tak je sem hodím
Tě varuju, Davítková má péemes a je děsně protivná. Tě zabije nejspíš úplně
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
makrel
tak mám na ně tři a půl týdne dovolenou, no teď už vlastně jen tři týdny, tak si jí užívám na sto procent
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Monty
šmarjá ta je nádherná!
|