Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5022 . 5023 . 5024 . 5025 . 5026 . 5027 . 5028 . 5029 . 5030 . 5031 . 5032 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

čuste žumpizny, sme doma. Fuj to byla cesta. Jednak nám ten výfuk uš upadl skoro úplně tagže jsme dělali rámus eště větší než cestou tam . Ani tuningová motorka nenadělá rakový rámus . Sme byli spíš tak jako tuninkový traktor . V Klodsku sme chytli kolonu kamijonů a táhli jsme se za nima až do Nysy Sem myslela, že umřu

Jdu vás dočíst a zjistit co je tu novýho . U nás není novýho nic, cestou mi nepřibyl žádný další pes. Akorát Megera se doma šíleně posrala, ale fakt šíleně, smrdí celý barák

hancaw
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:05
- Nahlásit

Gerda právě jsem dolezl zpjet do kanclu po tém kulturním sášitku a mosím pracovati ještě!Tak se chco zeptat esli jsme něco vyhráli bo nic? esli né pomluvíme Biluši že je skorumpované krs ty šelmyje svoje!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:11
- Nahlásit

lejenda
rekne, ze potrebuje taky predepsat 15 seanci na svy chabrusacky zada. jediny, co mi pak zbejva je presvecit toho fyzijoterapeuta, ze za ty prachy nebude delat myho muze zada ale moji prdel.
Nebylo by lepčí a víc kamarácký, kdyby mu jich předepsal 45 a ty už bys jen přesvjěčila terapeuta, že krom tvýho pozadí odsál aji mě a kousek davítkový? (u ní by musel dát majzla, aby jí do tý trupky nenasál celou, ucpala by mu výlefku, opakuji, ucpala by mu výlefku.

Holky bolí mě pekelně f krku, teče mi z nosu, bolí mě hlava jak čert, asi mám úpal.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:16
- Nahlásit

Gerda
Nebylo by lepčí a víc kamarácký, kdyby mu jich předepsal 45 a ty už bys jen přesvjěčila terapeuta, že krom tvýho pozadí odsál aji mě a kousek davítkový
ano, pani, to mate naprostou pravdu, jak jsem jen mohla byt tak sobecka a myslet jen na sve pozadi
bolí mě pekelně f krku
nerikala jste vzdycky, ze chcete anginu, abyste se mohla koukat na televizni soups? treba ji ted mate, tak hlavne neleste k dochtoru, at si to pekne uzijete

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:17
- Nahlásit

hancaw
pořadí neznámé, opakuji, pořadí neznámé, resp stále neznámé, připravme transparenty - Chceme bruntál bes korupce, chceme čistý oryjent!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:19
- Nahlásit

leyenda
chcete anginu, abyste se mohla koukat na televizni soups?
jenže já mám telku rozbitou a nefunguje, mám Divadlo noc na regíně a pořat pro kosmonauty!! Nechci angínu bes telky! Eště mi otejká oko. Asi jak sme měli celou cestu po dálnici vodevřený vokýnka, aby se nám nezadusili čokle.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:25
- Nahlásit

Gerda
jenže já mám telku rozbitou
to je mi lito, ale usetrite si zase tim padem ocka, budete je stejnak mit mozna po tom pruvanu v auti jako koralky a my vam muzeme rikat Atolka, jako tomu kotatku
nechodte k doktorovi, opakuji, nechodte k dokrorovi

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:31
- Nahlásit

Pořadí je zatím stále neznámé, páč věci zůstali v autě a budem je stěhovat aš ráno. Čili výsledkovka je taky v autě. Fakt musíte vydržet do rána . Gdybysem včil šla do auta tak se rozštěkají fšichni psi a uš je noční klit, tak uš nemůžu .

Mimochodem, prašský póvle co nechtěl plavat, uš vás řešijou na můjpsovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

leyenda
nikdy nechodím k dochtoru, opakuji, nikdy nechodím k dochtoru, s nemocí sem tam byla naposledy před cca 5 lety, když sem měla zánět duhovek, kapala sem atropin do ok a měla zornice jak po třinácti dáfkách pervitínu, pročež na mě individua v městě chtěla dohodit dýlera.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:14
- Nahlásit

Hele, co jsem ulovila na víkendovce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:19
- Nahlásit

impact
Moc krásnej Mafiján, moc krásná slečna

impact
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:24
- Nahlásit

Biluška
Hej mazec. Ale sranda byla. A mám nový čtěňááátko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:28
- Nahlásit

impact
mafyján je moc krásná slečna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:35
- Nahlásit

impact
. A mám nový čtěňááátko.
Božííííí Jak se jmenuje?

Gerda
mafyján je moc krásná slečna.
Pani mafyján není slečna Nevidíte, že čumí jako samec? Gdyž čumí jako samec tak je to samec, to je snad jasný ne? Ste eště neslyšela o sekundárních pohlavních znacích?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:41
- Nahlásit

lidi, mazec nejvěčí, přišel starosta, vzbudil mě-nás všechny, že na mě zavolal policajty, že mi opět běhá ovčák po vesnici, tak jsem ho dovedla ke kotcům, že já své 2 ovčáky mám doma a ostatní velké psy taky, přijeli poolicajti, těm jsem to vysvětlila, že to není můj pes, policajti odejeli, řekli, že zejtra se má dostavit k nim starosta, něco bručeli o blbejch, starosta odjel, skoro se ani neomluvil a on mu utekl vlastní pes, ten ovčák byl jeho!!! , odchytil ho, bohuželpro něj před našima vratama, takže jsem měla divadlo, pes neměl absolutně přivolání a běhal naší ulicí sem tam a starosta za nim

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:47
- Nahlásit

kejtlin
. Tak to se teda podařilo

Jdu se svalit s knížkou. Jsem po cestě měla nějak moc kofejinu a vůbec se mi nechce spát . Tu zas budu do pěti čumákovat a zítra budu celý den usínat

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:48
- Nahlásit

kejtlin

prosim te a co je to za pako, ze si nepozna svyho psa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:53
- Nahlásit

kejtlin
zavolal policajty, že mi opět běhá ovčák po vesnici
on mu utekl vlastní pes, ten ovčák byl jeho!!!
Tak to je mazec největší! ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:53
- Nahlásit

leyenda
ve tmě ovčák jako ovčák, sice jeho pes je o dost větší než obě moje feny a goša vlkošedá, axa sice znakatá jako jeho pes, ale jeho pes má hodně světlý znaky a axa ne, taky mají úplně jinou hlavu ale to taky asi nevadí

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:54
- Nahlásit

kejtlin
mate dobryho starostu, je to bracha toho vaseho cvicakovskyho prezidenta?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 23:58
- Nahlásit

Biluška
Takže opravuji - i sekundární mafyján je moc krásná slečna ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 00:02
- Nahlásit

dobrou s kobrou pipky!

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 00:06
- Nahlásit

dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 00:09
- Nahlásit

leyenda
jeho brácha to není, ale idiot je to podobnej, naštěstí jsem si byla jistá, tže jsou doma, protože z pátku na sobotui a ze soboty na neděli je nechávám v kotci v noci, protože bydlím kousek od hospody a ožralci chodí a dráždí psy přes plot a někteří se pochlapí a vo co, že si toho největšího pohladim skrz plot, ale kyra je velmi rychlá, přes týden jsou volně na noc, jdu spát, ale asi neusnu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 07:05
- Nahlásit

cus fsici!tak uz hodku sedim v praci a jdu obvolavat utulky,prisla tu nadherna fena ovcaka!je asik po stenatech,zkusim u nas utulek v orlove!pan volal odchytovku(naproti straznej)a policajtka mu rekla z odchytovky,ze trebovickej utulek je plnej,ze ji ma nechat osudu,jak me ta pppppíííííí.a neskutecne nasrala!

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 07:49
- Nahlásit

nemethova5
cus, pani, Kejtlin mi poslala ty vase veci, jsta moc sikovna,
kdyby vam nekdy prebyval cas, tak mi taky neco usijete?
Doufam, ze se ta fena dostane zpatku domu, chudera

vsem hezkou nedeli

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 07:52
- Nahlásit

leyendajo,jak bude cas,ten zatim absolutne nemam,no ja doufam,obvolavam utulky a zatim nic,uz me ty lidi pekne serou!jako nechapu,na co ty utulky pak jsou,asi na ozdobu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

já pofrčím na cvičák, krásné ráno fšem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

no,tak jsem zatim obvolala ostravsky utulky,jsou to zmetci,ted jsem zavolala na orlovskej k nam utulek,mam zkusit za hodku,musi se podivat,esli maji volny kotec,tak jen tajne doufam,ze to klapne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 08:18
- Nahlásit

kejtlinnazdar!prosim te co to ctu?vy tam mate taky pekny paka koukam!

<< 1 ... 5022 . 5023 . 5024 . 5025 . 5026 . 5027 . 5028 . 5029 . 5030 . 5031 . 5032 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání