| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
Óká, tak ti teda taky něco přihraju.
Ale musím nenápadně, před pár lety to tam manželka jednoho našeho člena opravdu vytunelovala.
Neuvěřitelné. Organizace o pár členech v prdeli světa a ona ji drze vytuneluje.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
barunka je krásná náchodou! nefim co fšici máte za ploblém s tim že papá malé děti a psy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:22 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani, nenasírejte se na to to mimino! Nemůžete naprogramovat čůrání na určitý hodiny
ale ať si čůrá třeba v jednu ráno, to mi neva, třá dneska sem s ňou v jednu byla venku, ale AŤ SI KURŇA ŘEKNE, DYŠ TO DÁVNO UMÍ! dyk mi spí vedle hlavy, tak mohla zaštěkat nebo mě kousnout do nosu, voboje jindy praktykuje a fčera nic
Doufám, že už vás hodně kouše do rukou
kousání do ruk uš odbouráváme, tagže to krásný vobdobí máme víceméně za sebou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:30
- Nahlásit
kejtlin
Dva dalmatínci a jedno štěně labíka. Na poslední chvíli jim vybouchlo hlídání. Mají volat i Bilušce, ale tak ty jsi jim blíž. Jsou Pražáci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:30
- Nahlásit
Baysha
Já chci taky kousací miminko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:31
- Nahlásit
Baysha
třá měla divoký sny a myslela si že je venku, prostě se jí zdálo o louce a chtělo se jí čurat no
Akky0Aime
barunka je krásná náchodou! nefim co fšici máte za ploblém s tim že papá malé děti a psy
žejo. Seš moje nejvjetčí kamarátka tady
hele napiš Labíkovi kdy tam máš dorazit, Jitka už mu psala kvůli tomu závodu, tak ať nejsou fšici prudiči z Jílovýho
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:36
- Nahlásit
Alexa
třá měla divoký sny a myslela si že je venku
hele to mě nenapadlo ne, ona asi chviličku předtím vzhůru byla, matně si vzpomínám, že mi něco lezlo po hlavě, ale nevzbudila mě úplně a asi už to nemohla vydržet, já se na ňu tak moc nezlobím, akorát mě naštvalo, že jsem ve štyry ráno převlíkala postel i sebe, ale holt nehoda se stane, mi se to jako děcku taky občas stalo ona mě ještě potvůrka naučí trpělivosti a shovívavosti, dobrej trénink na PZ, tam to bude všecko ještě stokrát horší
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:39
- Nahlásit
Baysha
KURŇA ŘEKNE, DYŠ TO DÁVNO UMÍ!
Pani, na tudle větu sem alergická ani nefim proč Viděla bych to as jako Alexa ))))) Jakže už je malá stará?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:39
- Nahlásit
Baysha
ne, ona asi chviličku předtím vzhůru byla, matně si vzpomínám, že mi něco lezlo po hlavě, ale nevzbudila mě úplně
no myslim že teď už se to nestane - jako aby tě nevzbudila úplně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:41
- Nahlásit
Baysha
Moje ségra, když byla malá, tak byla náměsíčná a čůrala do šuplíku nebo do odpadkového koše! sem tu četla, že to podobně měla i zuzkaadidasková )) Je ale fakt, že čék nemusí převlíkat postel, stačí vylejt..
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:44
- Nahlásit
Alexa
no my jsme to študovali s Verčou a přišli jsme na to že labík přijede až večír páč má do 15 tábor u glisníka na bedee, a ve volenicích by žádný tábor být neměl takže to teoreticky znamená že nájezd si myslíme tak od cca 13-14 do těch cca 18-19? my tam s verčou budem tak něco mezi 14-15
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:44
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
My jsme měli před pár lety na táboře děvčicu, která byla líná vylízt z chatky na záchod, tak čůrala v rožku uvnitř. Docela masakr.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
e ale fakt, že čék nemusí převlíkat postel, stačí vylejt..
To all:
teď mi přišel děsně dlouhej holup, kterej se krásně chodí k fčerejšímu uklízecímu tématu, tak vám sem ty základní myšlenky skopčnu
Dámy!!!
Pamatujte .... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní.
'Dům se stává domovem, až když můžete napsat 'Miluji Tě!' prstem na nábytek.'
Utírejte prach jen pokud opravdu musíte .....
ale moc času vám nezbývá . . . .
se vším vínem, které je třeba vypít , řekami, které je třeba přeplavat a horami, na které je třeba vylézt, hudbou, kterou je třeba si poslechnout, knihami které je třeba přečíst, přáteli, kterých je třeba si užít a životem, který je třeba žít.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:47
- Nahlásit
Akky0Aime
seš děsná tak já mu du napsat.
Hele a fšimli ste si, že mu tam vypad jeden den??? Páč od neděle do neděle je to 8 dní a on tam má plán jen na 7
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:49
- Nahlásit
pawLINka
Ty brďo!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:02 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
Alexa
nemá smysl mu psát když je na bedee, tam asi net mít nebude
no jo vidíš to
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:15
- Nahlásit
impact
na kdy? klidně je ohlídám. budu ráda, potřebuju prachy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:17
- Nahlásit
impact
je na ně nějakej kontakt? nebo jim dej na mě 608719206, díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:18
- Nahlásit
pawLINka
Asi metr.
All
Lidi tu je prča . Mášenek si před časem prosadil křišťálový lustr plný cingrlátek. Sem souhlasila jedině s podmínkou, že to bude umývat . Včil meje . Škoda, že to nevidíte, páč to fakt stojí za to . Co chvilku mu nějaké to cingrlátko spadne, psi se o to dole perou, on po nich ječí ať to nechají...Lilátko mu pije vodu z kýble (nejspíš i s cingrlátkama)...dost dobrá komedije
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:24 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
Oki, mám na ni ICQ, tak jí předám tvůj mobil, ať zavolá. Já bych je vzala, ale na ten termín tu mám narváno. A navíc vy jste blízko.
Edit: A je to od 14.8. ale nevím, do kdy. Jsem se neptala.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Biluška
Jako bych to viděla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
impact
jj v pohodě, domluvím se s nimi a to jsou z jedný rodiny?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:41
- Nahlásit
kejtlin
Já to pochopila tak, že jo. Očividně nejsme samy, kdo nemá psů pořád dost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:45
- Nahlásit
impact
ptám se i kvůli tomu, že je dobrý, když se hoteláci znají a v případě víc psů z jedný rodiny poskytuju slevu .
a to mají jen tři psy sou to břídilové
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:47
- Nahlásit
kejtlin
mají jen tři psy sou to břídilové
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:05
- Nahlásit
tady vas je vzdycky jak na*** tak se chci zeptat, jestli myslite ze muzu dat inzerat na fotak co chci prodat normalne do nezaraditelnych nebo s takovejma vecma sem ani nechodit?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:06
- Nahlásit
cernej caj
já bych ho sem klidně dala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
cernej caj
dej to klidně sem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
tak sem to tu dala, tak snad to nekdou koupi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:19
- Nahlásit
Tak děcka, už mám zaplacený povinko, při té příležitosti sem si koupila novej lak na nechty, je strašně krásnej, ale ne, když ho používám já. Polakovala sem si s nim ruce tady f práci, se mi smáli, jak mi to nejde, zakoupila k tomu i korektorské tyčinky a jiné důležitostě - výsledek je ten, že mám dost zprasené tmavočervené nechty, lak fšude okolo, natlačenej do lůžek, jak sem se to snažila odstranit korektorskou tyčinkou, okolo nechtů již na kůži je to růžové, jak sem to různě rozpatlala v domnění, že to likviduji a odstraňuji. Jak dlouho může trvat, než se čék naučí lakovat si nechty? Vypadám mnohem hůř než s tim fuchsiovym! Umim to jen bezbarvym.
|