Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:53
- Nahlásit

ahojte, doufám, že ste OK, tu neprší a mi je divně. Kdo by to o víkendu čekal, že?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

čauky,tadysvítí slunko a je teplo
jinak ty račice budou dávat v tv od 12,50 na čt4 sport,tak snad je tam najdu

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:10 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

ahoj všicí,

máme za sebou první půlden se štěňátkem, jmenuje se Pirate z Ďáblovy studánky, přejmenovali jsme ho na Adama a říkám mu Živočich, páč kromě jídla, zlobení, dělání loužiček a hromádek zatím nic jinýho nebylo. Vopčas si na chvilku zdřímne, ta chvilka je samo pro nás s golijí příliš krátká. Golije na něj prdí, občas si k němu nevěřícně čuchne. Když spí a štěně si přijde čuchnout, znechuceně se postaví a odkráčí do jiného pelechu. Navíc, mladej se mu v noci vysral do pelechu.

Biluška
je uječenej jako šoltyje a agility nás asi nemine, soudruh je trošičku aktivnější, než si starší dáma Gábina přála

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:11
- Nahlásit

fotky budou, až mi to ten malej zmetek dovolí

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:12
- Nahlásit

gabifi
tož máte rozum pani, takovýho spratečka si pořizovat....

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:18
- Nahlásit

makrel
tož máte rozum pani, takovýho spratečka si pořizovat
nám koncem února umřela šotlyje. Myslela jsem si, že vydržím jenom s jedním psem, ale bylo smutno. Pak jsem ještě uvažovala nad druhou krátkosrstou kolií, ale to bych musela vzít fenu, páč náš Kendy má na chlapečky větších rozměrů dost jednoznačný názor. No a teď mám po dovolený, ve škole je volnějic, tak jsem poručila pézetku, aby zamluvila nějaký štěně. A máme ho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:22
- Nahlásit

jinak mi opět vzaly dráhu axa s kyrou nevím jak ani kudy, díru v plotě jsem nikde nenašla, projeli jsme už všechno i na policajty jsem volala a do útulku a nic ani je nikdo neviděl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:29
- Nahlásit

kejtlin
jinak mi opět vzaly dráhu axa s kyrou
začíná to být dost jednotvárné . Projdi kufry okolních aut

gabifi
Šoltyje jsou nejlepší Naval ty fotky, jsem zvědavá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:43
- Nahlásit

Biluška
to už sem prošla, i garáž a sklep, doufám, že se vrátěj k večeru, vědí, že bude jídlo jako každej den tak doufám.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:52
- Nahlásit

kejtlin
a heled,nemůže ti to dělat někdo schválně,že jim třeba votevře bránu nebo kotce?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:54
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 11:09
- Nahlásit

brezen2008
nikdo cizí by si to nedovolil, dyt´ by je kyra sežrala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 11:18
- Nahlásit

kejtlin
aha,tak to jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 11:40
- Nahlásit

holky jsou doma a v pořádku, musím zjistit kuda berou draka.byly v lese, no lese malém remízku, kterej sem prošla pěšky křížem krážem sedmkrát je přivedl, bylo to velmi komické, holky mají obojky, ale ne vodítka a děda si žádný nevzal, já v aute vozím stabilně vodítek několik a nenapadlo mě mu je nacpat, oni by šly a neutekly, ale děda se bál, tak sundal pásek a vedl je na pásku od kalhot, jenže kalhoty mu padaly, doslova, takže vedl jednou rukou čuby, druhou kolo a nikdo a nic nedrželo kalhoty , sem myslela, že se počůrám smíchy, když jsem je viděla z balkonu, nejdřív jsem myslela, že se něco stalo dědovi tak když jsem je viděla asi 50metrů jak divně jde, tak jsem skočila do auta a jela jsem pro něj-sem mohla i doběhnout, ale sem fakt myslela, že mu něco je a nechtěla jsem ztrácet čas, když jsem přijela blíž tak jsem viděla proč tak divně jde a chytnul mě záchvat smíchu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 11:58
- Nahlásit

kejtlin
srandičky srandičky,na to tě užije, ale že bys mi přijela umýt okna, to ne, co?

Kurňa proč ten barák musí mít těch oken tolik? Essi ještě jednou nachytám Lolitku jak z nich čumákuje a slintá na ně tak přísahám, že bude mít ten čumák eště placatější

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:10
- Nahlásit

Biluška
já jich mám 11-oken a dvojitých a velkých jak výkladní skříně!!!!takže sama meju okna, až když přes ně neni vidět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:20
- Nahlásit

já vokna meju jednou za měsíc a to ještě stěrkou 3 vokna dviotý a mám to do 5 minut a jak se lesknou

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:23
- Nahlásit

Jé okna...no taky bych je asi měla někdy umejt...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:35
- Nahlásit

kejtlin
takže sama meju okna, až když přes ně neni vidět
Myslíš, že já je z nudy meju každý den, nebo co?
Říkám si, nemusí být průhledný, stačí když jsou průsvitný . Jenže když už nejsou ani průsvitný tak nezbývá než je umýt

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:44
- Nahlásit

Dobré ráno, dámy,

kejtlin
co voda? U Brna už neprší, co u Vás?¨

Biluška
Objednala jsem nová okna. Stará nemeju. Co se týče psů, vyřešeno mám dveřmi prosklenými až na zem. Psiska sviní jen ty a do oken nelezou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:56
- Nahlásit

Vlčáčková
Objednala jsem nová okna.
Taky řešení . My je máme v plánu už tři roky. Jenže se nedokážem shodnout na tom jaký . Tudíž je to odloženo ad acta.

Co se týče psů, vyřešeno mám dveřmi prosklenými až na zem. Psiska sviní jen ty a do oken nelezou.
Takový dveře se mi sem vůbec nehodí, tím to řešit nebudu. Krom toho Lolitka nutně potřebuje mít výhled na fšechny světové strany Sviní fšechny okna spravedlivým dílem, asi aby si vzájemně nezáviděly

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

Vlčáčková
u n ás krásně svítí sluníčko, ještě ve 2 ráno pršelo, pak nevím, šla jsem spát, voda dobrý, potok je zpátky v korytě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:03
- Nahlásit

kejtlin
Tak to jsem ráda.
Mě tentokrát ani nezateklo do baráku - na obvyklých místech. Akorát komín pod střechou byl zase mokrej. S tím budu muset něco udělat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:05
- Nahlásit

Biluška
Mě se hodí a nehodí. Jsou prostě jen celé ze skla, takže nemají žádný styl a tudíž se hodí ke všemu. Jaká okna byste chtěli? Já měním nová okna za ještě novější. Po půl roce. Dobrý, co?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:06
- Nahlásit

Někdo tu hledal ridgebacka - fenu. Zde je jedna nalezená:
http://www.tsmopocno.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Já měním nová okna za ještě novější. Po půl roce. Dobrý, co?
Nevíš co s penězma?

Mě se hodí a nehodí. Jsou prostě jen celé ze skla, takže nemají žádný styl a tudíž se hodí ke všemu.
My máme asi dvěstě let starý barák (teda ta první část je tak stará, pak se postupně přistavovalo a renovovalo, ty nejnovější zdi jsou z roku 1921). Bývalí majitelé toho dost pomrvili, třá sem dali okna z paneláku (naštěstí jen do dvou místností). Snažím se to opravit tak, abych zachovala ten starý, německý styl. Jde nám to děsně pomalu, páč si většinu věcí chceme udělat sami. Teda chceme - já chci, Mášenek by to s klidem nechal udělat firmy, hlavně aby on nemusel hnout prstem Ale mě to prostě baví a mám daleko větší vztah k věcem, které si udělám sama, než k těm co koupím. Na něco holt ty firmy naklusat musí, třá rozvody topení jsme fakt nezvládli

Jaká okna byste chtěli?
On chce plasťáky Já jsem si postavila hlavu a plasťáky prostě za žádnou cenu ne. Eurookna taky moc nechci. Asi ze všeho nejvíc bych prostě chtěla dřevěný okna. Ale nemůžu sehnat nikoho kdo je umí za rozumnou cenu udělat . Dneska už se tím snad nikdo nezabývá . Vzhledem k tomu, že to moc nehoří tak už se tři roky dohadujem a asi ještě dlouho budem

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:33
- Nahlásit

Psíček
Nekesej pane, čekám až se mi doperou záclony

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:38
- Nahlásit

Biluška

Nevíš co s penězma?
Jo, tak tohle je na delší vykládání. Když to zkrátím - mělo to být zápočtem za účetnictví. Okna však nejsou dostatečně kvalitní a navíc nejsou do teďka dodělané. Takže jsem si objednala v tomto týdnu nová. Zima se blíží, že? A k těm 4 oknům a dveřím jsem objednala další 4 okna na starou část domu. Ale opět to nebudu platit - tedy většinu, protože to mi dluží zase někdo jiný. Objednané to mám od jedné firmy, která to ale fakturuje na jinou, co mi dluží peníze. Prostě mě to aktuálně peníze nestojí, fakticky samozřejmě ano.

Německá chalupa? Neříkej, že taková ta roubenka?!?!? Tu bych moc chtěla.

Dřevěná okna - myslíš kastlová? Jestli jo, tak ty jsou suverénně nejdražší, co vím.
Mám ta nová okna hliníková - měla to být kvalita super de luxe s hvězdičkou. No a teď budu vesele měnit za plasťáky , které jsem nikdy nechtěla. No jo, no. Ale jsou v dekoru dub medový (se součky), a to i z vnitřní strany. Protože na tu bílou umělotinu se dívat nebudu a taky by se mi to nehodilo k trámům.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 13:55
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Německá chalupa? Neříkej, že taková ta roubenka?!?!?
nn, roubenka ne. Takový ten sudetský mega statek. Z kamene.

Dřevěná okna - myslíš kastlová? Jestli jo, tak ty jsou suverénně nejdražší, co vím.
jo kastlová. Je mi jedno jak jsou drahý, šak to dělám pro sebe. Do hrobu si ty prachy nevezmu . Chci tyhle páč se mi nejvíc líbí a nejvíc mi ladí s barákem.

Psíček
To já kvůli kopírovačům, aby se pak měli nad čím hádat

<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání