Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:06
- Nahlásit

Proč tu nigdo není, gdyž tu jsem???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

makrelja tu jsem a cumim na portaly prace,co noveho?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:08
- Nahlásit

nemethova5U mě nic, čumím na staré díly prostřeno, pít se jde až zítra

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

makreljo,tak to ja si za chvilku strcim kartu do notasu a budu cucet,jinak mi konci smlouva koncem srpna,a asi to vzdam,mam tri prsty totalne v haju,asi zanet,nemuzu s tim vubec hejbat.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

nemethova5
fakt? z toho pásu? a našla jsi něco zajímavého?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:16
- Nahlásit

makrelne,ale asi budu zatim hlidat,plus si budu hledat dal,neni mozne,aby se neco nenaslo,ja jse upa grogy,ja uz to proste nedavam,nedavam,protoze nam zvedly target jako normu na 1800kusu,ja jsem asi slaboch,ale opravdu to nedavam

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:16
- Nahlásit

nejsi, já bych to nedala ani týden, takovou práci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:19
- Nahlásit

nemethova5
ty normy sou schválně nastavený, aby se to nedalo zvládnout, fakt tě obdivuju, bych to nezvládla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

makreljeste ani nemame pitny rezim,ja buh-vi co nepiju,ale mit prestavku po dvouapul hodinach,mam tak sucho v hube,ze nemuzu ani mluvit,je to na hovno,zas jsem se chytla s matkou,ze mam malo prachu!uz me to fakt nebavi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:25
- Nahlásit

kejtlinjsem se s matkou dnes tak pohadala,ze to nebylo ani mozny,radsi jsem odjela driv!kvuli prachum,ten zmrd bracha ji nedal od brezna ani kacku a na me si bude vyryvat,tak kde to jsme jako?kdyz nikdo z nich nemel ani kacku vse jsem tahla ja,asi se pujdu uz fakt odstrelit!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:25
- Nahlásit

nemethova5
co bylo s matkou? hele já mám potíže s dědkem neustále, třeba ti pomůžem, nebo se ti uleví.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:27
- Nahlásit

nemethova5
tak v tom mám výhodu, mě oprachy neupomíná, zas co se týče jídla, kafe apod to máme společný, někdy koupím já, pak zas on, uvařím teda pouze já, ale pro oba.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:27
- Nahlásit

kejtlins matkou?s tou neni nic,akorat me desne sere!dela velky rozdily,mezi mnou a brachou,to vis mamincin mazanek!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:29
- Nahlásit

Ještě že bydlím sama, tím pádem nic s nikým neřeším.Chce to holt velkou dávkou tolerance s někým bydlet ve společné domácnosti

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:32
- Nahlásit

kejtlina jako kde to mam vzit,kdyz ten zmrd z toho hlidani me nevyplatil????tam jsem si za minuly mesic vydelala osmicku a jen doprava me stoji skoro dvojku!tak jako si rikam jaky to ma smysl tam delat?vsak jsem domu kupovala na rozdil od ostatnich!praci prasky,drogerku,a dalsi veci,jo kdyz jsem byla ve srabu tak mi neco malo zaplatila za veterinu a to uz ma nadvakrat zpatky,jako jak jsem hlidala tak mela prachy hned ten den na stole a ze jich nebylo malo!od ctyr do peti tisic!psi si samo sponzoruju sama,ze ona jim koupi sem-tam naky kokino,ted je treba aminovy vytrhnout ten zub,myslis si ze jako ted na to mam???kde je odcerveni a dalsi veci.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:32
- Nahlásit

makrel
Chce to holt velkou dávkou tolerance s někým bydlet ve společné domácnosti
jo to jo, snad mi někdy finance umožní bydlet taky sama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:33
- Nahlásit

nemethova5
matka a otčím taky dělali obrovský rozdíly, já byla vždy vychechtaná tak od 17ti let a s úsměvem jsem si říkala, já vás potřebovat nebudu, ale vy mě jo a stejně jako vy na mě,se já vyseru na vás a realizuju to, nikdy bych jim nepomohla, matka potřebovala odvézt do práce, když pominu, že to mám k ní 20km a musela bych vstávat v 5 ráno, aby tam na 6 byla, normálě jsem jí do telefonu řekla, že pro kohokoliv jinýho bych ti udělala a zadarmo, ale pro n i, ani za peníze, neřekla vůbec nic, ani nebyla dotčená, ona ví, že to podělala,a navždycky, at´ je jakákoliv tak je chytrá to se musí nechat.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:34
- Nahlásit

kejtlin
ježiš tak to já jsem ráda, že mám s našima dobré vztahy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:35
- Nahlásit

kejtlinno,to mas taky koukam na guvno,nebo mela,ted uz si celkem v poho,no me zacinaji docela tect nervy!tak te musela hodne pekne nasrat,nebo ti ublizit,jak tak koukam.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:36
- Nahlásit

makrel
kejtlinnemam s matkou dobry vztah od te doby,co je sama,upa se prevratila,jak uze tak me shodi pred kazdym,furt jeci,ale jeji mazanek,ktery ji tenkrat vybral konto,to je v poradku!

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:40
- Nahlásit

nemethova5
Ahojky, když je řeč o té práci, zkoušela jsi to vedle, jak jsi říkala?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:40
- Nahlásit

kejtlin
občas vytáhnu pamlsky a zařvu, hooonem pojteee bude ňamka, občas to řeknu potichu
jj, to dělám taky. Boží trik . Oni se nevzdalují s nějakým zlým úmyslem zdrhnout, nebo tak něco. Fufík prostě nemůže a jde pomalinku. Mega je lítací, ta nabere rychlost a lítá kolem jak raketa. Mě pomalé tempo nevyhovuje, potřebuju chodit v rychlosti. Pomalu to snad ani neumím. Takže Fufíkova rychlost mě děsně ničí Vždycky kus ujdem,pak zastavíme,počkáme až Fufi dojde...a to jde pořád dokolečka. Ale nerví mě to, páč kdyby jeli místní blbečci na motorce (což jezdí skoro pořád) tak Fufiho nestíhám chytit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Psíčekty drz zobak,ty hlavne ty!
Montyjo,tam jsem dala po zname co tam delapruvodni dopis a zivotopis,uvidime,ja se nebudu honit,za par susnu,a jestli pan psicek chce makat za malo penez,muzu mu nabidnout svoje misto na lince,znacka ihned!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

nemethova5
jestli pan psicek chce makat za malo penez,muzu mu nabidnout svoje misto na lince,znacka ihned!
jenže to by pak nestíhal tady psát

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

makrelvsak by mu to prospelo a hodne lidi by mi bylo za to vdecno!!!!nemyslis?plno lidi by si oddychlo a plno lidi by slavilo.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

nemethova5
těžko říct,mě pan psíček nevadí

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

nemethova5
vsak by mu to prospelo a hodne lidi by mi bylo za to vdecno!!!!nemyslis?plno lidi by si oddychlo a plno lidi by slavilo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:47
- Nahlásit

makrelaha,tak to jsi mozna jedina tady na svete ne???no nic radsi jdu do riti,protoze tu by byla asi plodna dizkuse.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:47
- Nahlásit

nemethova5
o,tam jsem dala po zname co tam delapruvodni dopis a zivotopis,uvidime
tak snad ti to tam výjde, je to za lepší prachy a asi ta práce bude o něco lepší, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:48
- Nahlásit

nemethova5
ne nchoď, je mi srdečně jedno. Konec tématu

<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání