Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4896 . 4897 . 4898 . 4899 . 4900 . 4901 . 4902 . 4903 . 4904 . 4905 . 4906 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:09
- Nahlásit

drzte palce vecer jdu lapatr kocku se 2 kotaty

malinka
jedes do mlekojedu? Predat ti knizku tam? Nebo chces driv nekde si ji predat.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:11
- Nahlásit

Alexa vlastně ani néé.....

Gerda a procházeči co jít posazavskou stezku? třeba z kameňáku až do Davle? jeden směr vlakozně a zpátky pěchem?

Biluška si pleteš se shetlandem - mrkni na welsh pony nebo welsh pard bred učla jsem se na nich jezdit taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:11
- Nahlásit

kolem harasova bejvá o víkend taky moc lidů
kecá . Po dvou dnech dešťů tam tolik lidí nebude. A je tam krásně.
Je tam skvělá cesta kolem potoka do hospody Ke grobiánovi, psy tam nejsou problém.
Jestli půjdete něco kolem Harasova, tak bychom se přidali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:15
- Nahlásit

kachna_
jenže od zejtra má bejt teplo a sucho, mě je to jedno, ale pak si nestěžujte, že sem vás před zástupy lidí nevarovala, dost lidí tam jezdí i stanovat na dovču, nebyla jsem tam jednou...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:19
- Nahlásit

hancaw
vlakozně nechcu, davítková by se domki vlakem vůbec nedostala...museli bysme jít okruh, zpět k autu. Posázavská bude taky plná lidůch, hlavně těch bláznivých cyklistůch.

kachna_
kejtlin
Takže jak to je? Bude tam lidi nebo tam bude normálka?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:20
- Nahlásit

Gerda
my bysme s váma šli rádi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:21
- Nahlásit

Gerda
já tam vždycky potkala mnoho lidí a když psi vlezli do pátého stanu, tak jsem to vzdala.krom zimy tak už nejezdím

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:22
- Nahlásit

Gerda
Záleží na tom, jestli si tam chcete lehnout k vodě, na to je tam asi lidí dost, jestli chcete brouzdat, cárat, chodit, je to v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:35
- Nahlásit

kejtlin
kachna_
já chtěla jen pěknej výlet na nedělní dopolko, aby cesta netrvala věčnost, abychom tam rychle byli, pochodili v hezkym prostředí, něco pěknýho viděli, a mohli bejt zas kolem druhý hodiny doma řádně vyprochajděný. Tak asi tak....

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:42
- Nahlásit

Gerda
Harasov

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:43
- Nahlásit

kachna_
No já sem pro, chtěla bych, aby se vyjádřily hancaw a pavlii. Davítková se taky teda může vyjádřit, no.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:47
- Nahlásit

Gerda jak je to daleko od Prahy? Je to tam hefké

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:49
- Nahlásit

hancaw
směr Mělník, myslim že zhruba tak daleko jako neratovice? Nechci kecat, mapa neni můj koníček.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:01
- Nahlásit

Gerda
no spíš tak dvakrát daleko jako do Neratovic

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:04
- Nahlásit

kachna_
aha, tzn přes hodinu cesty? Není to mnoho, když máme jen nedělní dopolko?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:17
- Nahlásit

Gerda
asi hodinu. To nevim, to je na vás

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:30
- Nahlásit

kachna_
Vypadá to, že tu holky nejsou, já utikám takyz práce, máme i víkend pracovní, tak musim rychle pryč, aby už po mě nikdo nic nechtěl, budu ráda, když neděli pořeším jen po telefonu, takže prchám a uvidíme, co z těch pipek vypadne.

LucieS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:43
- Nahlásit

Že vám tu do toho kecám, na Kokořínsku je moc krásný okruh z Ráje (u Mšena) po červené vlevo (při pohledu na mapu), zahnout nahoru po modré (a asi cenťák po zelené) na Zvrásněný vrch a pak zpět po žluté do Ráje (odolnější si můžou prodloužit na Konrádov a Zkamenělý zámek).
V Ráji je, troufnu si říct, jediná normální hospůdka široko daleko, libovolný počet psů, i zablácených, není problém.
Je to tak akorát procházka plus oběd.
Lidí nula, leda až pak v té hospodě.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:11
- Nahlásit

Dělá někdo výcuc? Asi tak posledních 127 stran?

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:22
- Nahlásit

impact
jsem s tebou, taky bych si ho přála, možná i více než těch 127 stran

impact
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Monty
Jako vůbec, ale vůbec jsem teď neměla čas to ani číst a nejsem v obraze, kruciprdel.

Ale stihla jsem mezitím udělat certifikace standardů sociálních služeb, postavit koupelnu, zapojit záchod, pohádat se v práci, pozabíjet se s bratrem, asi třikrát se opít, udělat si reklamu v novinách a vydělat nějaký peníze. A domluvit si toho thajce na.... Ani se nedá říct na výcvik nebo výchovu. Asi na čumendu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:40
- Nahlásit

impact
udělat certifikace standardů sociálních služeb
Co to je?

All
Daruju borderku a šoltyjáka. Je mi jedno do jakých rukou Víte jak blbě se chodí na procházku gdyž jednoho psa máte stabilně tak kilometr před váma a druhýho nejmíň dvěstě metrů za váma? Těch zbývajících dvacet pobíhá mezi nima

impact
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:54
- Nahlásit

Biluška
Vygůgli si to.

Prostě sociální služby mají standardy MPSV, který musej splňovat. V podstatě je to hromada bodů, který musíš splnit, abys dostala prachy. Jednou za tři, čtyři roky. A musela jsem na to připravit jeden program a splnit to. Máme to se ztrátou 7mi bodů.

http://www.mpsv.cz/cs/5962

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:16
- Nahlásit

impact
Tak to gratuluji
Biluška
nechci ani jedno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:17
- Nahlásit

Biluška
stabilně tak kilometr před váma a druhýho nejmíň dvěstě metrů za váma
to znám, jen rozsah vzdáleností máme menší, časem si zvykneš
all
mě pobavila teta, mi říkala, ti tví psi jak krmíš masem jsou takový pěkný, lesklý a živí, ten náš je takovej spavej a unavenej, byly jsme spolu venčit, nabízela jsem jí maso a nechtěla ho zkusit, že je s tím sraní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:21
- Nahlásit

Biluška
máš sovu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:28
- Nahlásit

kejtlin
to znám, jen rozsah vzdáleností máme menší, časem si zvykneš
No to si nezvyknu. Na mě to sem tam už někteří zkoušeli, vždycky jsem je to odnaučila. Vpředu mi ani tak nevadí, spíš ti vzadu co se courají. Jenže teď se tam courá Kofík a ten fakt rychleji nemůže . Takže mi nezbývá než mu to trpět, ale mám z toho nervy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

LucieS

a asi cenťák po zelené
nooo tak to je slušná trasa bo centák ujdu i já..pravděbodobně teda dyš to nebé do kopca)))

tak kam se de teda?? to vot kachýnky taky vipadá hesky,ale necííí kopce a lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

Biluška
tak se courej taky a akční at´ běhají , mě psi akční běhají ode mě a ke mě, občas vytáhnu pamlsky a zařvu, hooonem pojteee bude ňamka, občas to řeknu potichu a ti co jsou dál to neslyší a jen vidí, že ostatní něco dostávají a na ně nezbylo, protože přišli pozdě, tak mě chodí kontrolovat jestli zase něco nepropásli, nedejbože k jídlu moje kolie už taky rychleji nemůže tak na ni beru ohledy, dost mě sejří tessa-jezevčice stará a nahluchlá, znervozňuje mě, když se vzdaluje a vzdaluje se často je hodně aktivní, dávám ji častěji a častěji na flexi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
řikám, kvjetošůf les, krásná rovina, všude pěkné cestyy-skoro všude

<< 1 ... 4896 . 4897 . 4898 . 4899 . 4900 . 4901 . 4902 . 4903 . 4904 . 4905 . 4906 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání