| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:07
- Nahlásit
davidkova renata
Pitbullshow co pořádá chovatel od Frizáka...doufám že se sjedou bratři a sestry, ale kdo ví jestli se jim bude chtít jet z Belgie a tak...a toho jeho fotra bych chtěla vidět. A taky musíme obhájit nějaké tituly z minula, tak aby nebyla ostuda. Mám svrbění jít za psama a trápit je sportem. Nic jiného...no teda trošku jo, ale jen trošku.
BTW zítra jedeme přes Phu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:08
- Nahlásit
Baysha
Naše slečna bytná tam dala stůl, my na něj pokládali teplé hrnky a udělaly se na něm kolečka. Byl úplně nový a ze Sconta, takový chujový...ale má ode mně psa, tak se určitě nebude zlobit, musí si mě vážit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:08
- Nahlásit
Mucholabka
BTW zítra jedeme přes Phu
pámbuch s náma a zlej pryč! Picbumi budou f praze a sežerou nám naše pejsky!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:12
- Nahlásit
Gerda
Jen projíždíme a bez psů, musíme výjimečně vypadat jako slušní lidi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:13
- Nahlásit
Dobre rano zeny pracovite
Komu dneska drzime palce???
Krome Mucholabky systemu...
Baysha
naštěstí ten nábytek je hafo starej
asi myslite starej jako dlouho pouzivanej, ze jo? Predpokladam, ze nigdo nevybavuje pronajimane byty starozitnostma... Ale ten napad Davidkovy se mi moc libi, ja jednou koupila starodavnou spanelskou skrinku na nadoby s vodou a ty uzral cervotoc nohy, ze taky vypadaly jak okousany od psa, musite kolem este vyrobit takovy malinky dirky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Mucholabka
Mám svrbění jít za psama a trápit je sportem. Nic jiného...no teda trošku jo, ale jen trošku
tak s tim di vedle to tématu vo prasklý hlavje
gdy a kady jedete? my teda béme asik na vobranách něgde..
jo aha jedete bes psů.tak to ste nezajímavý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:16
- Nahlásit
Baysha
Hele, on se prodává světlý dřevotmel, stojí asi pade.
Rodiče takhle kdysi renovovali výplety starožitných židlí na zakázku. Byla to krásná práce, židle vždycky stály v dílně, kde také bydlívají jejich psi. A tak se jim takhle sešlo vlkošpiče a čtyři krásné židle z nějakého velvyslanectví k opravě výpletu. Jednou, takhle večer bylo vlkošpiče nápadně tiché, za což byli rodiče upřímně vděční, protože se mohli věnovat plně práci. Asi po dvou hodinách jednoho z nich konečně napadlo, podívat sel, proč je špiče tak hodné.
No a od té doby vím, že existuje ten dřevotmel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:16
- Nahlásit
Mucholabka
jo tááák, tak to je jiná, to budete v poctatě neidentifikovatelný, i kdyby vás nedejbože někdo vod nás potkal ))
leyenda
Pani O vášni, už ste zase zprovozněná? Přectafte si, že mi váš lavendr umřel, ale ta růžová květinka, jak vypadala, že umře taky, a proto sem ji dramaticky ostřihala, krásně roste a už sem ju musela zarazit do vělkého květináča.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:18
- Nahlásit
leyenda
Díky tobě i všem, IT manager má dovolenou :-D ale prý máme zavolat ještě nějakému externímu IT.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:18
- Nahlásit
leyenda
nejni to starožitnost, je to dřevotřískovej psací stůl s nohama z kovovejch trubek, plastovejma šuplíkama a popraskanou dýhou navrch a celý včetně těch nohouch a šuplíkůch je to několikrát přetíraný hnědým balakrylem ale červotoč asik neprojde, vona z toho hlavně voloupala dýhu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:19
- Nahlásit
Gerda
Ještě zauvažuju že vezmu to krpaté štěně co mám doma. Ať se socyjalyzuje aby pak neběhal hodiny po venku a neštěkal bo to socyjální pes nedělá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:19
- Nahlásit
kachna_
myslíš ten akrylátovej tmel jako? ten znám, ale to bych z něho musela vymodelovat úpa novej roch stolu, vona užrala asi tři centimetry tam, gde byl roch, je fčil oblouček...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:22
- Nahlásit
Mucholabka
jaké zase krpaté??????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:25
- Nahlásit
Gerda
Nebudu tady vykládat story, zájemce je, jen čekám až trochu doroste.
Aginka včera před známou ukazovala co umí a chodila po stole.
O víkendu u našich jsme seděli v obýváku a Aginku nechali venku, tak si seda na stůl a dívala se na nás. Nikdo neměl to srdce jí vynadat, smáli jsme a pak to tak dopadá s rozmazleným psem :-D
Ale je fakt že zatím stoly nejí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:27
- Nahlásit
Baysha
vona užrala asi tři centimetry
áhá, no já si představovala něco, jako udělala dája - otvory po zubech v židli. A co prostě vosmirkovat všechny rohy a sveřepě tvrdit, že ten stůl je měl takový vždycky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:28
- Nahlásit
Mucholabka
tož tak nevykládaj, jen žesi nikdo nepamatujem, co máš vlastně za dalmatínky všechny. Možná je aginka stolní lampička...zkus jí strknout drátek do zásufky. Když bude svítit, je to lampička.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:30
- Nahlásit
Baysha
Potěším tě tímhle?
To je kotec od Frizáka, on nemá rád Aginku a takhle vyvádí když je Aginka venku. Agina sere slámu a Frizo dřevo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:31
- Nahlásit
Gerda
Přectafte si, že mi váš lavendr umřel
se mu nedivim, cestoval pod operadlem, chybelo mu slunicko, tak aspon ze Ruzence se dari, to je odolne kvitko
už ste zase zprovozněná?
castecne, vybehy pro kone jsou funkcni, dneska gruntuju staje,
sem tam neco seberu a hodim do pracky, barak porad neutulnej, ale to nejak prezijeme, myslim, ze do konce tydne bude vsechno ok a muzu se vrhnout na nakupy skolnich pomucek, prisly postou takovy seznamy, ze se mi udelalo nevolno
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:33
- Nahlásit
kachna_
zamaskování je jedno z uvažovaných řešení
Mucholabka
děkuju vám, pani potěšila ste mě velice velmi moc
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Eče vám sem dám Bucku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
Mucholabkatobe cokly zerou boudy a amin je uchylak na deky,desne rad vokusuje rohy!jinak dobrej den,mi dnes taky nedelame,mame z duvodu nedostatku matrose prostoj,tak mam konecne volno a konecne jsem se vychrapala.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
Monty: co tu děláš???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:39
- Nahlásit
nemethova5
Já ti pořád ještě dlužím ty botičky :-D
Už to jede...tak nic...jdu makat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:39
- Nahlásit
Montycusss co novyho?jak se dari montaskovy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:41
- Nahlásit
leyenda
A jak se teda pěstuje? Alekse kvete, já ho dala na balgon s informacema z netu, že má rači sucho a hlavně slunko, rači přisušit než přelejt, tak sem se tim řídila, nastavila sem ho na co nejdelší dobu svitu přímýho slunka krs balgon, a von je prostě do pár tejdnů v řiti celej. Zatim mi dělá nejvěčí radost Libuše, roste jako blázen starý, už sem jí koupila obr květináč, kterej hned zaplnila a každej den dělá jinej počet kvítkůch, vidim je jen ráno, večer už je má zavřený. Růža je bezva, vzpamatovala se, dostává docela dost vody, je taky hodně na slunku. Ale lavendr, byť v poctatě plevel, mi chcíá a chcípá. Nevim, kde je chyba.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:41
- Nahlásit
Mucholabkajo,to ja nevim,jedine u firmy,mam nocni,tak ty asi ranni,ja ti pak brnknu na foun,co a jak,stejne budou pro aminaka,senilni dedek hajan jaksi rikal,ze neee.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:57
- Nahlásit
dobré ráno všem, u nás krásně leje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:58
- Nahlásit
Tu nee, ale je zatažíno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:12
- Nahlásit
Gerda
hele nala sem nám tu chatku jak jí chceme!
http://www.novinky.cz/bydleni/reality-a-finance/20 7933-sidlo-kde-zemrel-michael-jackson-je-k-prodeji -za-pul-miliardy.html
mě chodí vejplata kolem 15.tak s tim počítej že něco přispěju )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:17
- Nahlásit
Můj lavendr už chcípnul úplně Je z něho takové suché křovíčko
Zato ta modrá kytka roste a kvete
Chlastavá Gerdokytka Libuše už mi zarostla půl baráku a skoro celé schodiště
davidkova renata
hele nala sem nám tu chatku jak jí chceme!
Proč zrovna tuhle? Bysem taky přispěla, ale tahle se mi nelíbí
|