Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4896 . 4897 . 4898 . 4899 . 4900 . 4901 . 4902 . 4903 . 4904 . 4905 . 4906 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

davidkova renataja nefim,fakticky,ja hned zapominam,asi jsem taky uz senilni jak hajan!kdo vymyslel tak perfektni pohar s nahym zadkem????
Gerdapani vy jste roura!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
víc nemám, víkend je až zítra . Teď jsem došla ze zumby

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

Čus ženy jdu chrápat.

davidkova renata

A gdy bude to venčení konečnē vubec!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:22
- Nahlásit

brezen2008
průměr je tak kolem 14let. já měla 16ti letou, viděla, slyšela, naprosto zdravá, kdyby ji někdo neotrávil, je tu dodnes.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
ještě nemusíš, ještě není večerka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:31
- Nahlásit

makrel
já spát ještě nejdu a nepůjdu asi ještě dlouho, bo jsem blb a celý večer jsem pila colu

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:31
- Nahlásit

Já tak za půl hodiny. Jinak usnu klidně i po kafi a cole, nemá to na mě žádný vliv.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:33
- Nahlásit

makrel
po kafi usnu hned, ale po cole ani náhodou, má asi jinej kofein nebo nevim co.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:34
- Nahlásit

kejtlin
no já usnu kdykoliv, akorát když vím, že musím brzo vstávat, tak neusnu ani za nic. nesnáším svůj mozek!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:36
- Nahlásit

kejtlin

Po kole nespíš jo? ? Ty vogo eštē, že ji nepiju teda

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:37
- Nahlásit

makrel

akorát když vím, že musím brzo vstávat, tak neusnu ani za nic

Joooo, to presnē mam taky, mam takovou depresi, že se nevyspim, že ani neusnu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:38 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

kejtlin
dík,
takže elis ještě 6 let budu tak mít,von stejně nikdo neví kolik jí je,ale vet tvrdil 6 let když jsem jí přinesla,ale na to mi příjde dooost aktivní,bo ted to budou 3 roky co jí v září budu mít a na 9 let je jak čiperka,žasnu nat tím mrnětem ,tape vedle mě jako by nic,ujde 40 km bez problému,chodím 3 ročně trasu,nemá problém cestovat všude semnou,tahám jí skoro všude,prostě jediná vada je,že není moc vidět na zemi ,leze za mnou na pc stůl,dlabem spolu z jednoho talíře,spí mi na nohách,má pelech velkej jak pomalu jak dasty
lidi tvrděj,že určitě moc nesežere,jím říkám,to byste se divili ,je schopná sežrat i pul kila masa na ráz a blbě jí není,ale nedělám to,nevím kolik dostává denně váhově jídla,ale určo vím,že baští až se za ušima volizuje
jo a děsně se líbí lidem,když jsme venku,bo skoro každej se usměje nad tou smečkou,ale nejvíc lidi žasnou jak to mám velikostně srovnaný ,jak poslouchaj,nejvíc se divěj dastumu jak polouchá když zavolám nebo tak něco a on je ihned u mě a pak se jimlíbí Elis,jak je barevná a tak když někdo chce posladit,hlav ně děti,tak jim dám pamlsek a oni jí uplácejí a tím se to už trochu lepší,sice na pamlsky,na kuře nejlépe,nebo hovězí srdce,ale veme a rychle odnese a dohltá to tam

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlinod te doby co mam dve zamestnani,nemam s usinanima usnutim zadny problem,vsak mi to renca garantovala!muzu vypit litry kavy a stejne usnu,proste usnu,jak kdyz me do vody hodi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám normálně se spaním problémy a colu si dávám jen když jsem doma a mám volno, nebo v práci. brácha si dá kafe v pět odpoledne a celou noc nespí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:43
- Nahlásit

brezen2008
elis je čivka? dej sem prosím fotku a vůbec všechny fotky tvých pesů.díky.
já měla vždycky čivy sport´áky, jen když jsme šli na dlouho v zimě ven, tak jsem oblékala a oblékám i krysky, jsou hladkosrstý a malý a mohli by prochladnout i když jsou stále v pohybu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:45
- Nahlásit

tak dobou,nechávám tu smečku,přišlo střídání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:46
- Nahlásit

nemethova5
tak i když mám přes školní rok 2 práce tak blbě spim, ale u mě to je kvůli depresi, není u mě vyjímečný 48 hod nespaní a jsem stále v poho.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlin
tak to bych chcípla, potřebuju min. 8-9 hodin spánku denně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
no čivka to není přímo,je to kříženec kočky a morčete,né kecám,je to čivava s džekem raslem a fotky najdeš na:
lepší jsouaž tam skoro dolé ,to je už trochu lepší
http://klimatizac.rajce.idnes.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:49
- Nahlásit

Nemluvte o nespaní, nebo vás zmlátím Ještě pořád jsem nedospala deficit co mi vznikl gulakem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:51
- Nahlásit

kejtlin
jo elis má voblečků hned 4 )
sindy jeden a dasty ted už bude mít 2

jinak elis je ta čivka z azylu rita -
sindy je ta středaška z košic utulku a dasty ,ten je tady díky davídkovic mamině
ještě byli 2,ale ty už nejsou

tak končím pa všem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:52
- Nahlásit

Biluškaa ja nemusi ve ctyri vstavat,ja muzu dlouho spat,maxialne vyvencim aminu a hajana a jdu dal spatttttt.
kejtlintak to jo,kdyz mam depicku,tak nezeru,to desne zhubnu,no jo no,dela to hodne ten stres.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:55
- Nahlásit

Já ve stresu zase žeru. A jdu spát, ráno musím zajet do obchodu, bo nemám doma skoro nic. Tak dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:10
- Nahlásit

makrel
v pátek ráno si užij v obchodě důchodce, dobrou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:17
- Nahlásit

malinka

Nejsem si jistá, ale takhle mi to něco řiká. Dík Seženu asi v lékárně?
je to santa kocici a vopovaz se v lekarne, za prvy to tam nemaj a zadruhy to mas kupovat v nasem obchudku vyhradne :P
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/kocici-hracky_- santa_-kozlik

dobry jhe i ten kozlik, ten v lekarne sezenes a povolim ti ho tam koupit jestli ho zrovna nemame

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:21
- Nahlásit

makrel
Já ve stresu zase žeru
taky seš moje nejvjěčí karamátka!

brezen2008
jo elis má voblečků hned 4 )
sindy jeden a dasty ted už bude mít 2

Mařena má taky dva, jednu mikinu sem teď využila, docela sem za ní ráda,fakt se na ty záda do kotce hodila, pak má eště zimní bundu, ale tady sem asi trošku ujela v záchvatu paniky z tý příhody, jak nemohla chuděra vůbec chodit, a nechala sem ušít echtgold speciální bundu, která mě i s tou mikinou vyšla na částku, za níž sem si mohla koupit krásný nový trekový boty, nebo novej nárazník či chladič do auta. Zabiju psa či keř, kterej jí to v zimě natrhne. Ale z tý mikiny mám fakt radost, je suprově pohodlná, nikde jí netlačí, má dvojitý vyteplení právě podél páteře, může si v tom lehnout úplně jak chce, přes hrudník to má jenom jemný plátýnko, a na bocích ve dvou pruzích odrazky )) Taky výborně vychytaný zapínání se "šosama" až ke kořeni ocásku, aby byly komplet celý záda v teplíčku. Jako asi to byla fakt kravina a moc drahá sranda, ale co už, no. Líbí se mi to a třeba to i k něčemu bude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
hele pani, mám závazně 3 termynátory k vobjednání. Jo a eště mě napadlo, že sme do toho našeho závodu mohli koupit ještě nějaké maloceny krs váš opchůdek, abysme byli aspoň trošku vám užitečný. Co myslíte? Navrhnete něco?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:29
- Nahlásit

nemethova5

a ja nemusi ve ctyri vstavat,ja muzu dlouho spat,maxialne vyvencim aminu a hajana a jdu dal spatttttt.
Já taky nemusím, jsou prázdniny . Jenže moje smečka má psincák, takže jakmile ráno začnou vstávat tak je to tady jak v tuberáckým sanatoriu a nevyspí se nikdo
Včera jsem nespala skoro vůbec, páč stará Sisinka kašlala skoro celou noc, chvilkama se dusila...takže když náhodou usla tak jsem vstávala a chodila jsem se koukat essi dýchá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Biluška
ty woe psincák, gdo ti to tam dotáh? z toho mám taky strach, když začne jeden pes trochu pokašlávat, nasadím jitrocelový sirup a sleduju ostatní, mještě jsem ho tu neměla t´uky t´uk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:36
- Nahlásit

Gerda
mě oblečky šila kamarádka měla v praze na koleji šicí stroj, že zároveň ořezával, postupně se tak zdokonalila, mám kamarádku co má naháče, že je šila tak krásný, že je mohla prodávat, taky bych to chtěla umět, mám oblečky některý kupovaný, pro rickiho krásnou modrou mikinu z fleecu, stála mě před několika letx 450kč a to jsem měla jako zaměstnanec slevu a několik svetrů asi 3, jenže jak je čsto používáme, tak by to chtělo nový, ale šít nemám na čem, moje matka si vzala šicí stroj a stejně na něm neumí, já teda taky ne, ale bych se naučila.

<< 1 ... 4896 . 4897 . 4898 . 4899 . 4900 . 4901 . 4902 . 4903 . 4904 . 4905 . 4906 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání