| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:38
- Nahlásit
Alexa
v úterý mužu, to mám denní, středa a čtvrtek nemůžu to mám noční. a vědí o tom, že přijedeme?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
a vědí o tom, že přijedem
no to domluvíš ty já zatím jen domlouvala s Terkou kdy tam bude, ale právě že úterý je blbý, protože ona má v pondělí 24, takže tam pojede až v úterý, tak to přes ní nebude domluvený. Právě by byl ideální ten čtvrtek
hele já tam asik pojedu v každým případě, už sem jí dlouho neviděla a projdu se s čoklema podél řeky, moc je to tam pěkný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:46
- Nahlásit
Alexa
tak to těžko, jsou tam poděbradští-údajně, od nich neznám n ikoho, jen karla krupku figuranta, navíc nemám kdy, budou tam od soboty, já jsem sobota a nedělě pryč a v pondělí jdu do práce na denní.tak tam jed´ ve čtvrtek a domluv to s terezou, ale já nemůžu.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
tjofka! béš důůůůůležitá
To těško. Sice sem se u vyplňování těch testů důležitě tvářila, ale to bylo asi tak fšecko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:00 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
hancaw
PavliiGerda esli pojedete na vejlet f sobotu tak bych se přifařila esli to neva - v neděli můžu jen do 3 pak trénuju koňouchy
hele já bych moc ráda, tak co kdybychom se vyfrčely dopoledne a před tou třetí se vrátily? Pokud budem 4, jesi bude chtít ject aji davítková, vezmem 2 auta, jinak bych nechala jedno, musíme se teda domluviti, kam.
edit - v neděli, v sobotu nemůžu.
Alexa
davidkova renata
ženičky příští téden eště nemůžu, doroty se mi vracej 13/8, můžu až od tho týdne potom, vlastně kdykoli, můžu si vzít dofču.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:01
- Nahlásit
Gerda
nechcete přiject ke mě? mám krásná místa kolem labe.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:03
- Nahlásit
Gerda
můžu až od tho týdne potom,
potom budu na táboře, tak jedině, že byste přijeli za mnou
kejtlin
hele a nepřijela bys aspoň na kafe to úterý, třá to domluvíme na místě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:04
- Nahlásit
kejtlin
musíme se tedy vážně dohodnout - ber to tak, že minule sme od tebe jeli velikým blouděním přes hodinu ))) Dala bych něco jistějšího, kor když je to v neděli, nenávidim zácpy a dlouhý cesty. Eventuilně to pořešíme po telefonech zítra večer.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:05
- Nahlásit
Alexa
potom budu na táboře, tak jedině, že byste přijeli za mnou
kde na táboře? Dojedeme tam? A směj tam jen tak náfštěvy s čoklami? A když přijedou náfštěvy na náfštěvu, směj si jen trošku přátelsky pocvičit s táborníky? Třá pokousat strejdíka a tak?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:06
- Nahlásit
Alexa
jj to bych mohla,a le je to takový blbý mezi neznámý lidi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:09
- Nahlásit
Gerda
Dojedeme tam
ne
když přijedou náfštěvy na náfštěvu, směj si jen trošku přátelsky pocvičit s táborníky? Třá pokousat strejdíka a tak
popravdě osobně se mi nechce mezi takovou honoraci..aleksa promine
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:09
- Nahlásit
kejtlin
jj to bych mohla,a le je to takový blbý mezi neznámý lidi.
jak neznámý??? mě znáš, Terku znáš, Gustaf tam nebéé?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:11
- Nahlásit
Alexa
terku znám, ale nejsme kamarádky, gustaf nevim, zatim jsem mu nevolala
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gdo dělá výcuc?
Mimochodem, koňáci a koňomilci - uš mám vybráno. Škrtla jsem hucula páč se mi zdají velcí. Děcka mi škrtli miniapalůzu páč se jim zdá malá Shodli jsme se na českým sportovním ponym. Může být? Včera přišel šikovný pán se svářečkou, hřebíčkama, destičkama, vodováhou a nevím čím fším ještě a začal stavbu koňského domečku
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
popravdě osobně se mi nechce mezi takovou honoraci..aleksa promine
jj chápu, ale předpokládám, že vjetšina tam béé normální, třá já, Honza, Aky01aime, a snat i něgdo vostatní
Gerda
A když přijedou náfštěvy na náfštěvu, směj si jen trošku přátelsky pocvičit s táborníky? Třá pokousat strejdíka a tak?
to fakt netušim, předpokládám, že pocvičit jo, ale s kousáním???? to asik nepéé, jedině na Honzu, že bysme vzali rukáf
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:13
- Nahlásit
Alexa
Tak co bysme za tebou jezdili? Abysme si tě prohlídli, jak vypadáš na táboře nebo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:16
- Nahlásit
Gerda
Tak co bysme za tebou jezdili? Abysme si tě prohlídli, jak vypadáš na táboře nebo co?
Alexa
třá já, Honza, Aky01aime
sim tě ty zas uvidim na těškým závotě o pohár mléka a to bé určo vječí čuryna
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:17
- Nahlásit
Biluška
Shodli jsme se na českým sportovním ponym
No tak baćha na původ. Oni tam dost do toho pouštěli plňase a arabi, tak ať to nejni na vás moc drajvový.
A jen tak mimochodem, hocul a sportovní pony, co se týká výšky, tak tam rozdíl neni. Ale v čem je rozdíl je cena.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:18
- Nahlásit
Gerda
Abysme si tě prohlídli, jak vypadáš na táboře nebo co?
no a nééé ?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:21
- Nahlásit
Biluška
jak píše Baico a udělej stáj vysokou,at´ si nerozbije hlavu o strop, kdyby se náhodou chtěl plašit. jinak sportovní pony je hezký na oko, ale dost temperamentní.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:24 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Gerda tak jo napiš mi na teblefouna kdyštak auto klidně vezmu abych se pak bystře přemístila trénovat.
Biluška tak konečně jsi se rozhoupala jo? To bude legrace! Nechceš pro haranti radši welshe? Do českýho sporťáka se fakt poštěli plňasi aby ti pupice neodnes nafurt
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:24
- Nahlásit
kejtlin
at´ si nerozbije hlavu o strop, kdyby se náhodou chtěl plašit
No aby neměla pumu v koňským provedení
Aby si nepořídila nějakýho vyharašence
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Baico
nějakýho vyharašence
seksuálního..
hele psala zlatovláska fčera že prej zejtra zbraslaf pro změnu ,sem mu psala že tam nikdy nedojedem ))) to je fuk,.tak ráno essi nebé chcát a dyby něco smskuju jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:33
- Nahlásit
davidkova renata
hele psala zlatovláska fčera že prej zejtra zbraslaf pro změnu
Beru na vědomí a beru kecala
sem mu psala že tam nikdy nedojedem
Zbraslav je za Radotínem podél řeky. To trefíme
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
že prej zejtra zbraslaf pro změnu
hele a f kolik, že bych se k vám vecpala????
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Biluška
nebo aby ti děcka neodradil, kqždopádně bys tam měla ject s někým, kdo už pár koní viděl
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:34
- Nahlásit
Já chci taky koníka. Ale nikdo mi ho nechce koupit. A mi by stačil úplně obyčejný hucul. Ale musel by být co nejtmavší, líbí se mi černí a tmavě hnědí koníci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
Baico
Zbraslav je za Radotínem podél řeky. To trefíme
je hned u vody, cvičák teda, ale jak je to tam teď překopaný kvůli okruhu, tak se musí jezdit přes náměstí, pojedete jako na Břežany a před mostem přes vodu pojedetedoleva a dole zas doleva a pak už je cvičák vpravo i se tam dá parkovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:36
- Nahlásit
jinak déšt´ již přestává být krásný, začíná být obtěžující až k nasrání
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:40
- Nahlásit
Baico
To trefíme
to řikal taky )))
Alexa
no prej na 10,ale nevim essi nebé zas změna,zlatovláska jí dělá často.-))))) ,dyštak smsknu
kejtlin
jinak déšt´ již přestává být krásný, začíná být obtěžující až k nasrání
déšt mě sere furt
|