| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
kejtlin
ty woe psincák, gdo ti to tam dotáh?
Gulak
Ale není to až tak moc strašný. První den kašlal Tex a Nýna. Druhý den sedm psů. Po týdnu už kašle jenom Sisinka a trošku Ora. Vypadá to, že to snad nikdo další nechytne, alespoň se nikdo netváří. Ovšem každý den tu lítám se savem a dezinfikuju fšechno co se dá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:46
- Nahlásit
Gerda
hele pani, mám závazně 3 termynátory k vobjednání.
jake velikoste? ja koukala, ze jich tu mam docela dost navic co jsem objednala do zasoby a jeste bych ti dala i pro bajšu, ma u me jeden a pro alexu, ale to ji muzu dat i v mikojedech.
Mam misto pro ty kotata snad konecne, u jedne pani v Liberci, me tu pristala v nedeli kocka s kotaty, takze mam plno, ale ta pani v Liberci by je vzala na vymazleni, jen musim zajistit tejden predtim nekde karantenu. Jak s tou dospelou kockou? Muze se tam po kastraci pustit zpet? Ma tam co zrat...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:47
- Nahlásit
Biluška
šmarjá a je skoro jistý, že to chytnou nějak oslabení, staří, hárající feny apod? a nemůže to na nich zanechat následky-srdce nebo plíce?a savo pomůže? možná mám blbý dotazy, ale neznám nikoho, kdo by ho doma někdy měl, tak abych byla neustále připravená, furt někam lezem a psy tejrám pohybem s jinými psy přicházíme do styku běžně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
kejtlin
že to chytnou nějak oslabení, staří, hárající feny apod?
Ne. Třá stará Rozárka to nechytla. Mladice v plné síle a tréninku - Bonka, Nýna a Texál to chytli hned. Lilátko to nechytlo, zato Orina ano... prostě si to vybíralo úplně náhodně. Malá čtyřměsíční Laila to taky nechytla.
a nemůže to na nich zanechat následky-srdce nebo plíce?
Těžko říct. Ale si myslím, že ne, je to normální viroza. Na lidech asi chřipka taky může zanechat následky a přitom ji statisíce přežijí úpa normálně.
a savo pomůže?
Je to vir, takže savo ho zabíjí. Se snažím co to dá, aby se mi to doma netočilo donekonečna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 23:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jestli si dobře pamatuju, pak to mají být 2x L a 1x M. Pro Bajšu to musím vyzvednout, to je jasný, pro Aleksu to bdue stačit v mlíkojedech.
Po kočkách se slehla zem, dospělou už jsem tu neviděla min týden, koťátka taky ne. Vůbec nevim, jestli tu mají co žrát, ani kde. Vrátit se se kočka určitě může, ale starat se tu o ní, ani o ty další nikdo nebude. Kvůli psům je nechci moc tahat na naši zahradu, to by bylo hodně rychlý, kdyby si nedaly pozor. Můžem je zkusit nalákat, třeba vylezou, přes léto se tu dělají vedle v hospě koncerty, to je takovej bordel, že kočky někam prchají. Ale nevim, kam. Jako přiznám se, že se o ty kočky nestarám, jediný co hlídám, aby měly přístup k vodě aspoň u nás, když je vedro a sucho. Dávám jim misku s čistou vodou k místu, kde se obyvkle ukrejvaj.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 00:11
- Nahlásit
Gerda
hmm tak nevim, kde mohli zmíznout kocky jedny, tak to sleduj a kdyby se objevili dej vedet. Oni jestli jsou u hospody asi je nekdo krmi, teda urcite jinak by chcipli hlady. Pokud se neobjevi tak ja to volny misto obsadim jinymi kotaty ju? a jak se objevi budu zase zkouset jine misto sehnat. Je desna tlacenka na volna mista.
pak to mají být 2x L a 1x M
to bych mela mit doma v pohode, brala jsem nejake navic, tak kdyz prijdes pro ten pro Bayshu dam ti i tyhle, ok?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 00:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jasná pakoška, možná bych se u tebe mohla stavit nějak o víkendu, co myslíš? Jsi doma? Já sem třá teď eště f práci.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 00:49
- Nahlásit
Gerda
Já sem třá teď eště f práci.
chude ubohe
O vikendu bych mela byt doma v pohode, ale radsi dej dopredu vedit nez vyrazis. A muzu poprosit penizky na ucet? ci tobe je lepsi v hotovosti?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
určitě na účet, dej mi do mailu číslo prosím, pošlu ho dál, aby ti to posílali, jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:12
- Nahlásit
já tu sem zas,bo kdybych nemluvila s martinem o Osvětimi a poslouchala Lucku ,tak sem mohla jít normál spát
Gerda
a já myslela že jseš připojená z domova,tak at nejsi dlouho
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:13
- Nahlásit
Gerda
chcem ta pozvat na veceru, kde na to vsak vziat,
v nestasti priatelia v nudzi len napad,
index a cest neda sa zjest,
normalne dostavam hlad.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:16
- Nahlásit
Gerda
já zas chci od pardálky na ty nohy dastymu,proto nohavice ,bo venku v zimě miluje chodit a když bych ráda někam za prahu,tak ho vtít sebou,samo né 50km,to né, ale jak to půjde,přece jenom,si to moc nepřipouštím,už je starší než přišel ke mě domů... hrozně to letí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:19
- Nahlásit
argosek
holky mi zabrali pulku postele a na druhé spí honza ,asi pak půjdu spát do jejich pelechů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:41
- Nahlásit
tohle dala jedna holčina na fejzbůk,krása,ale zároveň zamyšlení
http://www.youtube.com/watch?v=QGrF-NpOrvE&feature =player_embedded#!
a tady se zvedá vítr a je cejtit H2O
tak dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 01:43
- Nahlásit
co nespite zensky, ja jdu jeste vencit a asi taky pujdu chrupat. Jen nevim na co budu kukat, červenyho trpajzlika uz jsem dokoukala. Asi si stahnu futuramu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 02:00
- Nahlásit
brezen2008
a já myslela že jseš připojená z domova,tak at nejsi dlouho
už tak mi to nějak dlouho přijde )) ale už máme hotovo, další nočka se očekává až v úterý.
argosek
Pane, já tu dnes mám mnoho dortůch, kolezi vědi, že mám moc ráda slasdký, tak mě obdařili mnohosladkostí )) skoro vše už sme snědli, ještě by tu však kousek jakýsi zbyl, dobrý čekuládový.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 02:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani, vy ste ale sůva!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 02:35
- Nahlásit
brezen2008
ty se mas
Gerda
ty mas narodeniny?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 03:06
- Nahlásit
Gerda
pani, vy ste ale sůva!
jj to ja jsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 06:54
- Nahlásit
Fstávejte, makejte, dezinfikujte a vůbec, dělejte si co chcete
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:23
- Nahlásit
Jo, fstávejte a makejte, uš je ráno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:35
- Nahlásit
V práci nám nejede systém, plíííííííís ať nejde celý den, chci za pejskama.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:39
- Nahlásit
Mucholabka
se máš, ti přeju, aby nešel
A jak se jinak děfčata máte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:49
- Nahlásit
bré den,proč je hnusně?!
makrel
čéče víš co je děs? že já totiš taky nutně potřebuju 8-9 h spánku,ale bohužel se mi několik let uš dostává necelejch 6 hodin,tagže si jistě umíš přectavit jak se cejtim..
zuzanarosakova
hele venčení možná nějaký v neděli,eště dáme vjedět
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:54
- Nahlásit
Monty
Já se mám dobře, Aginka s Frizákem už začínají být vysekaní, těším se na akci v Polsku a mám svrbění.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:54
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
fčera sem bajšu asik málo utahala nebo co, páč se v naší nepřítomnosti pustila do renovace nábytku, užrala stolu dva rohy a to fest ráno kadila bopky jak od bobra fčil přemýšlíme, jak to vysvětlíme majitelce bytu... naštěstí ten nábytek je hafo starej, na stolu je vidět, že byl třikrát přetíranej nejmíň
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:55
- Nahlásit
guten táááák! uš su zase spjět f práci. Potřebuju taky moc moc spánku, dneska to byly jen 3 hodiny. Su jakési zdechlé. Snad dnes pudem domki dříf.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:56
- Nahlásit
Mucholabka
těším se na akci v Polsku a mám svrbění.
jaká akce ? na svrbění se neptám eště bych se dověděla něco ympertynentního
Baysha
jak to vysvětlíme majitelce bytu
napadněte jí,že vám neřekla,že má v bytě dřevomorku a požadujte snížení nájmu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:57
- Nahlásit
Baysha
anebo jí můžeš říct, dyš je tak blbá a má dosud dřevěný stůl, tak ať se nediví!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:00
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
jako jí je 83, to by mohlo projít aji jenom přetřít balakrylem, ať to svjetlý dřevo neřve do dálky
|