Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
to bude mít poštolka radost

žiš!!!

bože může bejt kachna stračenou???? Může - seš toho důkazem!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:11
- Nahlásit

PetraK
nešla, ale už sem věřila strejdovi mojí kamarádky, totiž medvěd jim rozrhal už 3 ovčáky, já s kamarádkou jak je to hrozný, proč ho nestřelil, když má malorážku a brokovnici a on tenkrát říkal, když vylezeš a vidíš 3 metrovýho rozzuřenýho medvěda, tak zase zalezeš, tenhle teda neměl 3 metry, ale byl velkej skoro jako já a to byl na čtyřech, mám 173cm, já už se loučila se všema co mám ráda, nevím jak dlouho jsme na sebe koukali, mě to přišlo jako hrozně dlouhá doba a pak už jsme do lesa nešli, kamarádka byla asi 20m ode mě a taky jen ztuhle zírala, přiletěli jsme ke kamarfádčině strejdovi, jak to bylo hrozný, že tady jsou fakt medvědi a on s klidem hmm a taky jsou taky pumy, ale ty sou o něco plašší než medvěd, ten je hodně zvědavej a levhartů těch se nemusíte bát ty jsou úplně plachý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:13
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
kachna_
panebože blplky ste naprostý blpky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:14
- Nahlásit

kejtlin
levhartů těch se nemusíte bát ty jsou úplně plachý
a navíc ty na lidi nejdou

mýdlo končí!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:17
- Nahlásit

davidkova renata
nevím naštěstí co je slovensky levhart, ale došlo mi, že asi nic bezpečnýho a mazlivýho to nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:17
- Nahlásit

kejtlin
ale už sem věřila strejdovi mojí kamarádky

brr, ne že bych musela mít šécko.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:18
- Nahlásit

davidkova renata
mýdlo končí!!

jistě, páč nemá ručnik!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:22
- Nahlásit

jdu se taky svalit

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:23
- Nahlásit

Fstávejte a makejte. SE vám nechce co? Gdyž jste ponocovali bůhví do kdy

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:28
- Nahlásit

Biluška
Náhodou už jsem vzhůru a sleduji meteorologickou situaci. Protože nevím esi jako mám naložit doma čokle, pak v Práglu Davítkovou a jet na tu Zbraslav nebo se na to skrz tu vodu, co padá a pravděpodobně bude padat celej den.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:53
- Nahlásit

ahoj všem,tady už přestalo pršet ale stejně ještě během dne určo něco spadne

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:54
- Nahlásit

Tady neprší . Je pod mrakem, ale nepadá nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:54
- Nahlásit

ahoj všichni, u nás leje jako z konve.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:57
- Nahlásit

kejtlin
no tak tady zas leje
jedinému komu to nevadilo jako ten déšt ráno byl dasty,ten se vtom přímo vyžívá

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 09:14
- Nahlásit

Ahojte a Ostrava je po dešti

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 09:20
- Nahlásit

Brejtro, tady tady ščí, teda před chvilkou přestalo, nejspíš výlet s psíky a koníky posunem, nevim, jesi má eště padat nebo co. Sem ňáké unavené, telka šla definitivně do křemíkovýho nebe.

CO TEN ZEJTŘEK? Bude koko kokořín?

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 09:41
- Nahlásit

Dobré jitro ženy. Brno hlásí podmračno a bezdešťno, ale to je mi fuck, bo potřebuju, aby nechcalo v Račicích klapečkům na semifinále.
TAK PROSÍM, DRŽÍME, DRŽÍME!! Zítra se s tátou jedeme na synáčka podívat, jak pojede finále. Ještě musím si vyrobiti spešl fandící oděf, ze kterého již má synáček trauma a jistě dnem i nocí přemýšlí, do jaké míry ho jeho matinka zase ztrapní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 09:55
- Nahlásit

kinta
Držíme klapečkům malinkatým palce, aby zajeli co nejlépe!!!! Dyš sme jezdili do Račic na ajrobický soustřeďka, bejvali tam s náma veslařííí taky na soustřeďku, pěkní chlapci to byli, pani, pěkní! Sme se vystavovali na ovále kolem kanálu na bruslích a kolech a debilně sme se chichoceli, aby si nás všimli. Bohužel měli tolika trénováního na vodě, že nás už nestíhali, leda tak večír na boulingu, kde sme se chichoceli ještě blběji. A ještě jednoho mocinky krésného veslaře sme měli na pyjonýrskym táboře, měla sem ho na pramici jako kormidelníka, dyš sme pádlovali pes lipno v bouřce, všeck nás převez, byli sm nejrychlejší loťka, pak mě přenes na molo, abych si nenamočila kopýtka. Menoval se Viktor a neměl lajku. Veslaří sou fajní, máte jistě príma klapečcí! Takže držíme palčáky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:07
- Nahlásit

držte plce i mě, axa s kyrou vzaly draka, goša naštěstí s kolií zůstaly doma.už nevím, kde bych hledala, projela jsem všechno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

kejtlin
Jo, tak to držíme taky samozřejmě. Vzaly draka krs plot? Nebo branku? Děda je vypustil? Nebo vůbec netušíš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:15
- Nahlásit

kejtlin
už jsou doma, netuším jak se dostaly ven, ale pracovník technických služeb je naložil do vozu a púřivezl mi je, naložil jke hned, ale čekal, až bude u baráku auto, sekal trávu v parku a viděl je, tak písknul, otevžřel kufr a skočily dovnitř, telefona na mě neměl, tak zatímco já jezdila jak kretén tak ony si hověly v kufru, bych je zabila.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:16
- Nahlásit

kejtlin

Ty woe , tak to palce rozděluji a polovinu držím Tobě!

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:20
- Nahlásit

kejtlin

Hu, tak fajn, eště že to takle dopadlo! Za odmněnu pořádně ztraverzovat, pani!
A opjet palcůchdržení přesměrovávám.

Gerda

Pani, je vidět, že jste svjeta znalá, veslaří jsou opravdu velmi velice krásní klapci. Tak pojeďte v nedělu do Račic a můžete se zase chichocat. Třá si Vás ve vítězné eufóriji fšimne některý z vítězůch a uděláte ščestí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

kinta
sem jim chtěla uříznout hlavy a ještě je ztraverzovat, ale neměla jsem nůž ani traverzu po ruce

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:25
- Nahlásit

kejtlin

A máte, pani, po ruce nějakýho panáka? Ten by taky pomoch. Teda né čoklům, ale Vám.
Ale tak buďte ráda, že sou holky v pořádku doma.
Chybovat je lidské (psí) a odpouštět je bošské.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

kinta
to je jasný, že jsem ráda že jsou v pořádku doma, vůbec nic jsem jim neudělala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:43
- Nahlásit

kejtlin
to sou krafky!

kinta
Pani dybych se tam začala chichocet teď, fšim by si mě akorát tak pořadatel a vyved mě za strašení závodníkůch )))

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:46
- Nahlásit

Monty
Biluška
Tady neprší . Je pod mrakem, ale nepadá nic
jo, je to u nás na západě, za chvíli vám to tam pošlem. Bohužel si to tady taky necháme. Jsem ráda, že peču v troubě buchtu, že se tady trochu ohřeje vzduch.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:48
- Nahlásit

Gerda
dybych se tam začala chichocet teď, fšim by si mě akorát tak pořadatel a vyved mě za strašení závodníkůch
Musíš počkat, až pojedou senioři.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:56
- Nahlásit

Jak pije pes:
http://www.stream.cz/mazlove/Hafani/456721-to-nejl epsi-ze-streamu-uzasna-zvirata

<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání