Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4914 . 4915 . 4916 . 4917 . 4918 . 4919 . 4920 . 4921 . 4922 . 4923 . 4924 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:33
- Nahlásit

Biluška

Aha. Tak já toužím po roubence na samotě. Někde na kopci, kolem louky a les. Tam budu trávit důchod. Aspoň doufám.

Je fajn, že se chalupu nesnažíš zmrvit tak, jak to umí různí zbohatlíci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:45 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Vlčáčková
Aha. Tak já toužím po roubence na samotě. Někde na kopci, kolem louky a les. Tam budu trávit důchod. Aspoň doufám.
U nás taková samota je. Koukni www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq=n ov%C3%BD%20les%2C%20slezsk%C3%A9%20rudoltice@sss=1 @ssp=
140480656_136479952_140491120_136489328@x=
140431328@y=136460288@z=16

Je to pět baráků, každý tak cca půl kiláku až kilák od dalšího. Celá ta "osada" je asi dvaapůlkiláku od nejbližší vesnice. Ráj na zemi . Akorát, že je to fakt až na důchod. Znám tam rodinu s dvěma malými dětmi a myslím, že pro ty děcka to nebude to pravé ořechové. I když kdo ví...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:57
- Nahlásit

Biluška
No, to je úžasný. Jen ta mapa mi nejde. Zobrazuje se celá republika. Pošli souřadnice, prosím Tě.
Beru to tak, že půjdu do předčasného důchodu, prodám barák u Brna a koupím nějakou malou roubenku na samotě. Za rozdíl byt v Brně, Praze nebo někde ve větším městě na pronájem.
A pak už si jen budu hnít daleko od lidí s pejsky. Zřídím si psí hotel a k tomu nějaký malý útuleček.
Jo a musí tam být pěkná obloha bez světel v noci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:58
- Nahlásit

Psíček
Schválně, Ochlupenče, jestli umíš rychleji zapalovat než já pálit.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:05
- Nahlásit

Okamžitě se domluvte, kdo se mnou půjdete na hřiby!!! Rostou a nikdo se mnou nechce jít

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:08
- Nahlásit

makrel
Zabalím Ti své lovečáky, ti do lesa půjdou rádi.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:09
- Nahlásit

Nepojede někdo sem?: http://www.senzvirat.cz/

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:09
- Nahlásit

Vlčáčková
super, já se s tím mým oslíkem sama bojím, ten by zdrhl jako první, kdyby něco.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:10
- Nahlásit

makrel
Moje taky nejsou hrdinky. Ale ohlásí. Bránit už musím sama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:15
- Nahlásit

makrel
Já klidně půjdu

Vlčáčková
Loc: 50°12'5.573"N, 17°38'28.392"E

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:18
- Nahlásit

ČUS PLAVÁČCI
koukám že snad nikdo vyplavenej.
sem si dneska přivezla novou krásnou kenelku za 3 stofky
makrel

Okamžitě se domluvte, kdo se mnou půjdete na hřiby!!! Rostou a nikdo se mnou nechce jít

ale bacha http://www.novinky.cz/koktejl/208040-jelen-si-sple tl-zenu-s-lani-a-skocil-ji-na-zada.html

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:19
- Nahlásit

Biluška
hele gdyž tě tu vidim, sem ti i posílala holuba abys napsala kolik ti mám poslat prachůch za ty blešáky a máš ještě nějakou povědomost ohledně pojištění majetku?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bré den,kreténi,jaxte máte při neděli????
Alexa
že snad nikdo vyplavenej.
ale jo..neessijovi,sklepy a zahrada pod vodou,jede kuba s čerpadlama a tak..zvěrstva f pořádku..to by se jeden posral fakt!
nic nechtěj uš sem se ptala

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:23
- Nahlásit

davidkova renata
ale jo..neessijovi,sklepy a zahrada pod vodou,jede kuba s čerpadlama a tak..zvěrstva f pořádku..to by se jeden posral fakt!
ty woe sem na ně fčera myslela, ale kdyžs nic nepsala tak sem myslela že dobrý. Tak kdyby bylo něco třeba dej vědít ju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:25
- Nahlásit

Alexa
no já mluvila včra s radonem a řikal že dobrý,prej to přišlo v 10 večer řikala Eli..voni maj barák u silnice a hned z druhý strany je takovej větší potůček..teda normálně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

Biluška
Číslo 108 je ideální.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 15:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Číslo 108 je ideální.
Tam jsou ideální fšechny ty baráky. Z těch pěti jsou trvale obydlené dva, zbytek chataři. Prostě bomba bydlení . Občas chodím kolem venčit a závidět jim

Alexa
Blešáky pořád leží tady, ale už se chystám, že to sbalím a pošlu.
Ohledně pojištění jsem snad ještě fšechno nezapoměla, se ptej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:08
- Nahlásit

Nazdar jelimanky, okna taky nemeju, ale bez výmluvy - prostě mě to strašně neba.
Měli sme velice moc pjěknou prochásku, zničili sme Pikslíka, našťouchali sme jí do auta další tři psi, prostě už neměla kam uhnout a musela na sobě nechat ležet Nandu. Přesně jak sem řikala, že si na ní Nanda lehne. Vona teda přilehla trošičku i Džínu, ale tý to vůbec nevadilo. Maryje se klidí, když si Nanda lehá, už to zná, přilehlá tedy nebyla. Daly sme Šárku a houbaření, holky našly mnoho hup a já sem si je pak všechny vzala pro moju maměnku, ta už nyní vaří smaženicu a velmi sa těší. Dostala sem od Hanči papuáncký korále, co sou vyrobený z nasušenejch mrtvejch klíšťátek a mají v sobě kouzlo, že přitahují čmeláky. Pak sme si taky daly kafe u potoka, Piksla s Džínou si neustále měnily tenisák a loudily ho na sobě. Nakonec jim ho vzala Nanda a odnesla si ho do stínu k ohlodání. Pak měla dylemátko, že by se jako napila, ale že by musela pustittenisák....tak jí davídková řekla - di se napít ty blpko - Nanda ho pustila a už ho zas měly Džína s Pikslou. Maryje se stranila kolektivu a prováděla práce v terénu, je totiž geodet. No a vot mamky sem dostala krásnej lavendr, jesi mi zas scípne jako ten lejendin, budu amutná a povolám naň papuáncké kouzlo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:11
- Nahlásit

Biluška
108 je nejlepší. Vzhledem k světovým stranám a postavení k silnici. Tam asi není moc provoz, co? Ta 108 jsou dva domy, ten jižněji je dům nebo hospodářská budova? A ten je obydlený?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:16
- Nahlásit

Biluška
Blešáky pořád leží tady, ale už se chystám, že to sbalím a pošlu.
Ohledně pojištění jsem snad ještě fšechno nezapoměla, se ptej.

mi napiš účet a kolik prachů anoel.a@seznam.cz dík
když bychom chtěli pojistit cvičák - věci v klubovně a ostatních boudách a eventuálně ty všechny boudy jde to a jaký je to pojištění????

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:17
- Nahlásit

Vlčáčková
Tam není vůbec silnice Je to polňačka, kdysi pradávno vysypaná makadamem (troška kamení tam ještě zbyla, ale fakt málo). Za sněhu se to vůbec neudržuje - dokud projedou tak jezdí autem, až neprojedou tak jsou prostě zazimovaní do jara.

Ta 108 už za chvíli nebude, ten barák úplně padá. Asi se tam pořád vyskytují nějaký lidi (nikdy jsem tam nikoho neviděla, ale dost často vídám na zahradě nářadí a tak podobně), ale dost se jim divím. Já bych měla strach, že mi ten barák v noci spadne na hlavu. Jeden roh je úplně spadlý a celý barák se tak lehce naklání.
Jinak to jižnější je dřevěná stodola.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:18
- Nahlásit

Alexa
Jde to a bylo by to pojištění nemovitosti - rekreační stavby. Podmínkou je, že to musí být všechno zamykací, to asi je, že?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:25
- Nahlásit

Biluška
Jde to a bylo by to pojištění nemovitosti - rekreační stavby. Podmínkou je, že to musí být všechno zamykací, to asi je, že?

jo zamykací to je a poradíš pojišťovnu?????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:25
- Nahlásit

Biluška
Aha. No tak pokud je to polňačka, tak tu mám teď k baráku taky. Projedu i v zimě do práce. Tedy zatím jsem dvě zimy projela. Ovšem tolik sněhu jako tam určitě není. Podstatné je mít dost dřeva a pak se dá zapadnout.
Jak daleko je udržovaná silnice?
V případě, že to není silnice, pak jsou dost dobré i ty ostatní chalupy.
Je tam vodovod? Elektřina tam, předpokládám, je určitě. Kolik tak tam ty chalupy stojí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:41
- Nahlásit

Psíček
Kup nějakou větší čumáku, budeme tam bydlet spolu
hajzle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:45
- Nahlásit

davidkova renata
Klid! Chlap, kterej se mnou nekupoval a nestavěl, se mi v chalupě neuhnízdí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Projedu i v zimě do práce. Tedy zatím jsem dvě zimy projela. Ovšem tolik sněhu jako tam určitě není.
Tady je mnohem víc sněhu. Ti známí co tam bydlí letos projížděli cca do půlky ledna, pak už akorát běžkovali

Jak daleko je udržovaná silnice?
Do Bučávky tak dva-dva a půl kiláku, do Sl.Rudoltic tak tři-čtyři.

Podstatné je mít dost dřeva a pak se dá zapadnout.
Na dva tři dny určitě. Myslím, že tak po měsíci už to musí být dost na palici. Nehledě na to gdyž se něco stane - a je pak jedno essi potřebuješ doktora, nebo instalatéra.

Je tam vodovod?
Nejsem si jistá essi mají obecní vodovod, nebo studny. Voda v baráku každopádně teče, ale zdroj nevím.

Elektřina tam, předpokládám, je určitě.
Když nespadnou dráty tak je.

Kolik tak tam ty chalupy stojí?
Kolem 800K , plus mínus, jak kdy, jak která...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:47
- Nahlásit

Psíček
Okamžitě toho nech nebo mi Davídková dá přes hubu!!!! A popravdě: radši chci být zadobře s ní než s Tebou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:51
- Nahlásit

Biluška
Dík. Tak o tomhle by se dalo uvažovat. Mě osobně je dost jedno, ve které části republiky to je, taky Slovensko bych brala. Jinde by to bylo problém, neboť nejsem dostatečně jazykově vybavená.
Co se týče toho "na palici", tak poté, co jsem se z extrovertního sangvinika předělala na mrzutého jezevce, bych v zrovna v tomhle problém neviděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 16:52
- Nahlásit

Psíček
když jsou si dva určeni jako my, nic už to nezmění
neser!ted honem koukáš jaxe z toho vyvlíknout,ty proutníku todle budeš žehlit hooooodně dlouho
Vlčáčková
A popravdě: radši chci být zadobře s ní než s Tebou.

<< 1 ... 4914 . 4915 . 4916 . 4917 . 4918 . 4919 . 4920 . 4921 . 4922 . 4923 . 4924 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání