| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:03
- Nahlásit
leyenda
chci bejt tvoje nejlepci voknova kamaradka, zrusila jsem jejich myti uplne a tim padem taky nemusim mit zaclony, co se musijou prat
no tak to už seš, zejména tim poznatkem vo záclonách, bo to mám stejně, nemám záclony, abych je nemusela prát ))) Tim sou další hodiny času ušetřený )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:05
- Nahlásit
kejtlin
taky lituju
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:06
- Nahlásit
já teda doma musím mít vše na svém místě,nemám ráda moc nábytku a věcí okolo sebe,,nic sem netahám a když daj lidi třebas věci na sebe,tak to přeberu a zas dám dál ,mám ráda prostě spíše prázdnej byt než přenábytkováno,a každej den luxuju a meju nádobí,když tedy náhodně vařím a každej den vyklepávám psům pelechy, miju jim misky na jídlo a 2x denně měním vodu ,a každej týden převlíkám jejich pelechy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
Adam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
brezen2008
ale jo, když sou to činnosti spojený s praním, to dělám ráda, bo se to pere samo, pověsit to umi rychle a tak, že už vůbec nemusim žehlit, takže praní pelechůch a lidckejch pelechůch a převlíkání postelích a človjěkůch je v pohodě. Luksování v malobytě je taky dobré, i vytírání, mytí hajzlůch a koupelen dělám ráda, bo nesnáším špinavé a smrduté hajzly a gupelně. Nejhorší je, když zavelí maměnka, že se de dělat vjěčí úklit k ní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:12
- Nahlásit
gabifi
jééééé mucliky! Ten je kasnéééééj! Spí, aby měl sílu a energii vás trápit. Je to dobrý pes.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:14
- Nahlásit
gabifi
jééé to je ňuňánek , a dyť jsi psala jak je akční a tady tak lostomilouce hajinka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:18
- Nahlásit
nehajinká, olizuje si taveňák z packy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:19
- Nahlásit
kejtlin
lidi zejtra du po 12ti dnech dovolený do práce, je mi z toho úplně na blití.
dovol mi vyjádřit hlubokou a nejúpřimnější soustrast....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:21
- Nahlásit
gabifi
Adam
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:28
- Nahlásit
ty fotky jsou děsný na tom jezbuku z těch povodních
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:32
- Nahlásit
brezen2008
dej sem linka..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:35
- Nahlásit
Gerda
nesnáším špinavé a smrduté hajzly a gupelně.
to mam taky tak, dodala bych jeste kuchyne kuchyn, wc a koupelny se u nas desinfikuji i vicekrat denne, kazdy den se meni rucniky a uterky a kazdy tyden povleceni lidem a obden pejskovi, luksovani, vytirani a odprachovani jak to vyjde, krome pokojiku male, tam odprachovavam a luxuju porad, asi by tobylo i jedno, kdyz je stejne vetsinu casu jinde, ale neda mi to.
Za druhy nejuzitecnejsi vynalez (prvenstvi ma pracka) povazuju susak na pradlo, skoro se nemusi zehlit, odpada veseni a sbirani pradla, riziko jeho zmoknuti nebo upraseni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:37
- Nahlásit
leyenda
kuchyn, wc a koupelny se u nas desinfikuji i vicekrat denne, kazdy den se meni rucniky a uterky a kazdy tyden povleceni lidem a obden pejskovi, a u toho chodíš i do práce?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
makrel
nechodim v tom smyslu, ze musim nekde byt, delam si vetsinou doma
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:42
- Nahlásit
leyenda
no i tak bych to asi nestíhala..nebo možná ano, ale na úkor svých zájmů, takže já jdu radši cvičit nebo někam, než abych dezinfikovala a měnila každý den ručníky. Jsem holt lenoch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:44
- Nahlásit
leyenda
dodala bych jeste kuchyne
ty záměrně vynechávám, dospěla sem tak daleko, že kuchyně nepoužívám, abych ji nemusela mýt. Bestak neumim vařit a nevařim, ani na to nemám čas, a těch pár kafí za tejden mi dlašky a sporák neumaže )) Jinak hajlzdesinfikaci provádím denně, sprcháč desinfikaci ne denně, ale v týdnu párkrát, vždy, když si meju vlasy, což je tak obden, vlasy nemeju každej den. Jen když je fakt vedro a zapotim se. Jen to sou všechno dost rychlý akce, protože si nemůžu nubírat z volnýho času, kterýho mám fakt málo, musim bejt hlavně venku a procházet se, či konat výlety. Přiznávám, že radši doma nechám nepořádek než abych si nedopřála procházení. Jenže jak ten byt moc nepoužívám, on se tak rychle nezabordelí. Stejnak sem skoro furt na balgoně, kde chytám nápojku. Jinak poházený oblečení nepovažuju za bordel. Bestak nemam skříně a neni to kam dávat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:47
- Nahlásit
du ven, napojim se snad doufám večír.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:56
- Nahlásit
Gerda
du ven, napojim se snad doufám večír.
zase na balgoně? A co když bude pršet?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:56
- Nahlásit
leyenda
Jéžišmarjá. Takový fanatik úklidu nebyla ani moje bývalá tchýně. A že ta je v tomhle dost šílená!
Skoro bych řekla, že takováhle přehnaná péče o antiseptické prostředí už musí být zdraví škodlivá, protože člověk by se měl umět vypořádat s organismy, se kterými se má v životě střetávat.
Mám takovouhle kamarádku. K tomu ještě kouří. A alergická je na skoro úplně všechno, což za mlada nebývala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:02
- Nahlásit
gabifi
to je velmi hezké štěnítko a vypadá velmi klidně
all
zas celou noc nebudu spát hrůzou, že du zejtra do tý zasraný pakárny
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=QAFPxw2iFg8
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.facebook.com/CT24.cz?v=photos
jako řvu tu jak malá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
kejtlin
zas celou noc nebudu spát hrůzou, že du zejtra do tý zasraný pakárny
šiš mysli pozitívně!!!!!! třá tam potkáš nějakou srandu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:18
- Nahlásit
Alexa
třá tam potkáš nějakou srandu
nepotkám to vím určitě a zas trnout strachy co dědek vyvede s čoklama, já to nenávidím zkurvená práce za pár šupů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:20
- Nahlásit
myslíte že mi veterinář odoperuje u feny břišní kýlu, když má falešku? chtěla jsem ji objednat po vejplatě-sice nevim co budu tím pádem žrát tak 14 dní před vejplatou, ale má falešku jak svině a co hůř, udělala se jí podruhá a to ji měla malou porvé.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:25
- Nahlásit
Vlčáčková
u nas tedy rozhodne neni antisepticke prostredi, cistou koupelnu, wc a kuchyn povazuju za hygienicke minimum, sebrat vecer, kdyz se vysprchuju v koupelne rucniky a hodit je na noc do pracky a rano do susaku je otazka 5 min, pak slozit a odnest do skrine v koupelne dalsich max 10, postel si kazdy prislusnik rodiny v patek vecer prevlekne sam, stejne tak jako po pouziti vydesinfikuje sanitarni zarizeni, chce to jen trochu organizace a stanovit si priority jako to, ze se po baraku povaluji knizky, fotky, hracky, hudebni nastroje atd nepovazuju za rusive, trocha chlupu a prachu nebo spinava okna nam je taky srdecne jedno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:31
- Nahlásit
leyenda
já většinou vytírám každý den, prach ob den či dva jak se mi chce, koupelnu a záchod beru s vytíráním-to je chvilka a povlečení, když se povede psům skočit od bláta do postele, tak i denně , když je hnusně je problém, nemám sušičku prádla, jink za normálních okolností asi co 14 dní, ručníky asi obden až dva
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:40
- Nahlásit
kejtlin
když se povede psům skočit od bláta do postele
jeeezis, nastesti mne pes do postele neleze
ja denne vytirat nestiham, ani by to nemelo cenu, se nezouvame
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:41
- Nahlásit
http://www.facebook.com/CT24.cz?v=wall&story_fbid= 143382222350252#!/topic.php?uid=137067469008&topic =14634
a tady aspon někdo pro zvířata dělaj nebo chtěj pomopci
|