| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:48
- Nahlásit
leyenda
když zavřu dveře do ložnice tak mě taky ne, bohužel někdy se přiřítí z venku a dveře do ložnice jsou jen přivřené a nevšimnu si toho a jdu si třeba vařit kafe a když přijdu tak už je pozdě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:51
- Nahlásit
poslední fotka
http://sapito.rajce.idnes.cz/povoden_Raspenava_7.8 .2010/#10.jpg
děsně emotivní....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
kejtlin
a ztraverzujes je pak?
Ja treba do my loznice vubec zadny dvere nemam, ale nigdo si tam netroufne vlizt , ses asi moc hodna
Jak se dari Zuzance a Vendulce?
holky byly z tvych malopsuch uplne unesene a premlouvaji me, ze by se k nasemu psovi krysarik bajecne hodil, ze by byli jako Malej a Velkej a pak bysme jeste potrebovali Bystrozrakyho a to by mohla bejt civava
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:59
- Nahlásit
brezen2008
a tady aspon někdo pro zvířata dělaj nebo chtěj pomopci
no jo,těch to asi odsere..počkej až se lidi trochu vzapmatujou,to teprve bude
du spát ,děcka,ráno je pindělí,musíme se prtínat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:01
- Nahlásit
brezen2008
no my dokud jsme byli zatopený sme byli celkem v pohodě, dělali jsme si srandu, že máme všichni plovoucí podlahy, což byl v roce 2002 hit, ale když ta voda opadla tak jsme si uvědomili, že jsme opravdu přišli o všechno, tak jsme byli v hajzlu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:03
- Nahlásit
leyenda
zuzanka je v pohodě, vendulka taky zrovna dohárává. krysaříka doporučuju, když jsou vychovaný jsou to pohodáři a tvrd´áci vzhledem ke konstituci, čivavy jsou krapet křehčí, ale když s ní jednáš jako se psem tak jsou v pohodě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:16
- Nahlásit
Nazdar pipky, už sme ovenčené, jak nemám telku, mám noční rádyjovysílání, mocinky pěkně hrajijou, sem nevěděla, že se mi líbí acid džes....ale třá to byla jen avízace na noc...acid džes musí bejt něco děsnýho, ne? S těma bakteriema - samozřejmě že prostředí není antiseptický, jak má čék čokla, tak to ani nejde, ani to neni nutný, anopak by to mohlo bejt spíš na škodu - jedna z mejch Kačen karamátek byla děsná desinfikátorka a děcko své první malé udržovala skoro celé vyvařené a sterilní, jak nalezlo na písek a do školky, nebylo snad týdne, aby nebylo nemocné. To druhé už jí se psem grancle, i z podlahy, písek láduje na pískovišti plnými hrstmi, prostě už se s tim nemaže, a děcko je kupodivu poměrně zdravější než sterilák. Nechytá žádný běžnostě, prostě normál otužilec.
Jdu si lakovat nechty, tak eště počkejte chvílu. A musim mařeně sebrat kostz, zas jí zatáhla pod postel, i když ví, že to nemám ráda, když tahá kosti do bytu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:21
- Nahlásit
kejtlin
leyenda
No tedy! Budu tady za čuně. Moji psi do postele můžou. Tedy nejdřív nemohli, pak jsem byla nemocná, a tak mi tam začali lézt, což bylo velmi žádoucí, protože jsem měla x měsíců horečky a zimnice a nezabíralo na ně vůbec nic. Tak zabírali psi, protože hřáli.
No a pak už zůstali. Občas se mi je podaří vyštípat, ale fakt jen občas. Nechci být nevěděčná. A pak taky by mi tam chyběly ty hedvábné teploučké mazlivé chloupečky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
Vlčáčková
já si je taky beru do postele, ale nééé, když jsou špinavý od bahna a tak, krysaříci by zmrzli, kdyby nespali pod peřinou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:26
- Nahlásit
kejtlin
Pravda, bahýnko není ideální spolunocležník.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:26
- Nahlásit
čau fčichni, co je nového? až teď jsem prišla z hokny
je tu Makrel někde?? Koukám na super film, kterej se k nám dvěma skvěle hodí
a co ostatní, nejste zatopený?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
naši psi směj do postele jen někdy, když je yavoláme. já bych je tam klíďo brala furt, ale manžel se prej nevyspí, když na něm Rambík celou noc leží
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jestli von manžel není trošku rozmazlený!
My jsme na rovině (skoro na kopečku) a voda je 200 m za barákem pod kopcem. Tady nehrozí ani zatopení vodou slitou z kopců ani rozvodněná řeka. Jsem ráda, že to tak je, ale zohledňovala jsem při koupi i toto hledisko a vyplatilo se.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:39
- Nahlásit
kejtlin
ja s druhym psem jeste pockam minimalne do jara, civavy co znam jsou hysterky, ale mozna prave kvuli tomu, jak s nima lidi zachazeji, krysariky neznam zadne, stejne bych ale radsi dobrmana, jsem moc konzervativni, holky mi pak nechaji cokly a kone na krku a rozutecou se do sveta za studyjema
A jo, uplne jsem vam zapomnela napsat, ze uz jsem pochopila, co mate proti ridicum audi, puvodne jsem nechapala, kdyz jsem si to tu precetla, ale po navsteve Cech uz je mi to jasne, tak jako tak mi Cesi pripadaji priserne bezohledni a nebezpecni ridici, kam se na ne hrabou povestne jizni narody
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:43
- Nahlásit
leyenda
holky byly z tvych malopsuch uplne unesene a premlouvaji me, ze by se k nasemu psovi krysarik bajecne hodil, ze by byli jako Malej a Velkej
U mě v domě bydlí jeden pán, co má chovnou stanici, nedávno měl krásná štěňátka:
http://www.krumls.websnadno.cz/
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:48
- Nahlásit
leyenda
holky byly z tvych malopsuch uplne unesene a premlouvaji me, ze by se k nasemu psovi krysarik
já bych se bála, že tak malýho psa omylem zašlapnu nebo zasednu sou takový droboučký, mi přijdou hrozně zranitelný.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:50
- Nahlásit
Lola1
sis, ty jsou bozi, jako netopejrci
a pise tam pan, ze fenka ma 1,2kg( byt poznamka ze kvuli tomu nebude mit stenatka, takze je to asi malo) , to jsou takhle prtavoucky? Bych trnula hruzou, ze ho to moje tele dobrmani zaslapne
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:50
- Nahlásit
leyenda
A jo, uplne jsem vam zapomnela napsat, ze uz jsem pochopila, co mate proti ridicum audi, puvodne jsem nechapala, kdyz jsem si to tu precetla, ale po navsteve Cech uz je mi to jasne, tak jako tak mi Cesi pripadaji priserne bezohledni a nebezpecni ridici, kam se na ne hrabou povestne jizni narody
úplně s tebou souhlasím, jezdila jsem šest let po západní části Evropy, tak to můžu srovnat. Blbce potkáš na silnici vyjímečně všude, ale u nás to kulminuje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
Lola1
A nechceš nějakého útulkového?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:55
- Nahlásit
leyenda
radkovo čivavy jsou taky hysterky z větší části a uštěkaný, ale to víš oni n emůžou dál než se projít poi parku, protože by to na ně bylo moc, jeden čas jim kupoval jen kočičí paštičky, protože nic jinýho n ežrali-po tom co jsem je 4 dny hlídala už zázrakem žraly všechno , nebo všechno, myslím psího všechno, granule apod, radek teda krmí většinou maso, ale když je do dlouho v práci tak jim michal-radkův přítel nebo radkovo tchyně dá grancle, tak si jich pár vezmou, ale kdyby den nežrali a nepili, tak by snad zdechly, můj vetzerinář mi kdysi řekl, že by všechny čivavy zrušil, krom těch mých, že jsou sice malý jak mají být,na krátkých nožkách, ale posadití, sport´áci, mají jiskru, pohybliví, prostě jak mají být a ne ty chcípáci co leží jen na gauči a ven nechodí ani se venčit to jim radši dají plínu , je to škoda, protože takových je většina, ale původně vůbec takový nebyli.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:58
- Nahlásit
leyenda
o jsou takhle prtavoucky? Bych trnula hruzou, ze ho to moje tele dobrmani zaslapne
Oni jsou takoví ňaf, ňaf a umí se o sebe postarat. Takhle vypadají vedle Gerryho:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
leyenda
vůbec ne, když jdem ven tak velký holky lítají kolem malých a jsou naučený na ně dávat pozor, nešlápnout apod., pes si zvykne rychle, že na malého part´áka se nešlape, a malí psi vědí, že na velkého part´áka se provokativně neštěká, opravdu záleží na výchově a přístupu k malému pejskovi.
1.20kg je málo, šerinka je 1.60 a ta už je ok, ted´ má možná 1.70kg malinko přibrala což je dobře.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:02
- Nahlásit
Vlčáčková
ne, díky, mohla jsem mít pejska z toho našeho domu, ale jeden pes mi stačí a občas cestuji a psa mi někdo hlídá.
leyenda
ještě jeden:
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:06
- Nahlásit
kejtlin
no, ja se snazim vyhnout se tomu abych hazela vsechny cokle jedny rasy do stejnyho pytle, ale ty civavy znam jedine ujeceny a absolutne nepoznamenany nejakou vychovou, holt mely smulu, ze byly jeden cas dost v mode, aspon tady. ale pripada mi, ze uz to nejak opadlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:08
- Nahlásit
Děfčata tady máte (speciálně Kejtlina) motto dne na zítra - nejsem blázen abych tu ráno strašila když mi začíná DOVOLENÁ
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:11
- Nahlásit
Lola1
teda maji holky pravdu, ze z hlediska estetickeho tyhle dve rasy k sobe pasuji, jeste jestli by moje tele pochopilo, ze se na malyho partaka neslape, ale kdyz zvladl kralika...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
Alexa
akorat nevim, pani, jestli to Kejtlin pomuze
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:22
- Nahlásit
Milé děvy a dívky a ženy, fšechny vás srdečně zdravím. Dnešní výlet na finále mistrovství světa byl velmi zdařilý, sesypala jsem se pouze jednou (mám totiž problém s velkým mnošstvím lidů a muš mne zanechal samotnou na tribúně s rodičema jinýho kluka, se kterýma se známe, ale oni potom odešli a já sem šla za mušem a nevjeděla sem gde je, tak sem mu volala a on řikal, že pije kafe v bufetu a já sem šla do bufetu, gde sme byli předtím spolu a on tam nebyl a já uš sem nedokázala jít mezi těma lidma nikam, tak sem šla přes parkoviště a sedla sem si do trávy za TOI TOI a tam sem kouřila a plakala a pak mi muš zavolal gde su a pak sme se našli a já sem mu řekla, že sem nevjeděla gde je a že mně nechal samotnou a on se nasral a řikal, že mně nenechal samotnou, a pak řekl Tak promiň)
Klapečci dojeli desátí a byli spokojení a my sme s maminkou toho druhýho kluka slzeli gdyž dojeli a pak gdyš za náma přišli tak sme jim blahopřáli a já sem svýho klapečka obejmula a druhá maminka mi záviděla a řikala, že její klapeček se nenechá. A klapečci koupili paní trenérce tryčko a poděkovali jí a ona moc plakala a byla dojatá, bo je moc hodná a navíc uš je taková hodně starší a teť uš s trénováním končí a tak to byla taková pjekná a dojemná tečka za její karyjérou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:24
- Nahlásit
leyenda
jj hlavní čivaví boom už naštěstí opadnul, spousta lidí si ji pořídilo na gauč což není dobře, je jasný, že neujde třeba trek, ale sport´áčci to jsou, když jsou k tomu vedený i když to má taky trochu úskalí, když je máš jako sport´áka jsou pohyblivý a doma umí dost škodit, příklad-kamarádky rodiče odjeli do řecka, já ještě když byli na letišti se tam nakýblovala se všemi psy-mohla jsem tam normálně, ale ne s v té době s 8mi psy, tak jsme si užívali obrovského, skvěle vybaveného, zásob plného domu a den před příletem kamarádky rodičů jsme se daly do uklízení, na podzim už hnusně takže malí psi byli doma, kamarádka taky asi 5 psů, uklízely jsme místnost po místnosti, fakt precizně stejně poznali rodiče, že tam byli psi-nejhorší bylo ložní prádlo, aby nepoznbali, že tam spali psi museli jsme ho vyprat a dát zpátky na peřiny, bo podezření se zmenšilo, kdyby tam bylo jiný povlůečení tak by je to trklo hned, hnusně jak svině venku, celejch 14 dní pršelo a údere, 20hod jsme zatápěli v kotli, fakt byla zima, tak jsme povlečení fénovaly aby uschlo, no mazec , ale k těm čivám, měliy jsme už vše uklizeno, psi byli v chodbě aby nikde neudělali bordel, že si dáme kafe a pojedu dom, dopili jsme kafe a kámoška mi omáhala nosit věci do auta a když byla v chodbě tak jen suše řekla, pod´ se podivat co tady ty tvoje svině provedly, taková ta prachovka barevná, kamarádky máma ji měla z peří, tak z původního asi 30cm peří zbylo jen pár peříček úplně nahoře a peří samo všude, já přišla, vzala prachovku a zcela vážně se zeptala ty hele a myslíš, že to máma pozná a kámoška ty woe néé asi, vyřešili sme to já ji vyhodila doma a někdo jí asi někam založil a nebyla k nalezení stejně jako ratanový stolek a několik dalších věcí, ale to jim bylo 5 měs. takže štěňata s věkem se to trochu zmírňuje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:27
- Nahlásit
Alexa
ha,ha si ftipná velice
ale ti to přeju, užij si v klidu dovču kinta
gratuluju klapečkům , ti jsou hodní na paní trenérku
|