| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:01
- Nahlásit
Vlčáčková
tak zkus nějaký ty lický vody nebo gely nebo nějakej takovej sajrajt
davidkova renata
hele a to ho vzal nad rukávem čico???
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataty vo.e,chudak vase zlatovlaska,tak to ho tapnul,jak tenkrat me ten rotvik,pretal mi tepnu a kamoska,aby mi to nestrikalo,sundala svoje znackovy triko!!!dodnes mam krasnou jizvu,starej ajax nad hrobem mu za to prokousl hrtan a krkavici!
dlouho se hajzl pes lecil,sel po mne,ne po ajaxovy,tak me ajax branil,chudak a to uz mel tyden pred utracenim,mel rakovinu kosti.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
leyenda
u vás ve francyjy je vedru furt? myslím kvůli tý škole
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
njn to se stane, ale nééé našemu figurantivi, bo ten se bojí psů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:03
- Nahlásit
leyenda
simte, to je jasny, ze budes mit v obyvaku prach,ne?
No samozřejmě, dycky tu byl a dycky tu bude. Se ptám jen ze zvědavosti, páč se mi ho zdá fakt moc
Ste alergycky na roztoce?
Ne, sme alergický jenom na práci. Aspoň já teda. Ale nigde mi to nechtějí napsat do papírů
A vubec, ty mas dneska nakej zachvat uklizeci?
Jo. Jako Vlčáčkovic teta gruntovala jednou týdně tak já jednou ročně. Letos to padlo na dnešek
Ze by ses zastavila u me treba...?
klidně, sem se dycky chtěla podívat do prováns . Uklidím ti a ty mě necháš spát ve stáji, jo? Můžu s sebou vzít nějakého pejska? Nějakého hodného samozřejmě, Pumu předem vyřadím ze slosování
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:06
- Nahlásit
Alexa
hele a to ho vzal nad rukávem čico
podle mne si z rukávu přeskočil na holý ,jirka si liboval,že je klika,že drží na plnou hubu a nepřekusuje,tagže čistej průstřel ,nevim essi si ho figuroval sám nebo essi mu mrdlo a skočil z fíka na jirku,to nevyplynulo z SMSky..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
ale i dyby jo,nemám apsolutně potuchy jak bysme ho vodvedly..skoro bysem řekla,že nijak,tak nevim essi by nám k něčemu byl
F krajním případě sem ochotná se zcela ponížit a jít poprosit Rudíka, aby mi ho přivezl . Si vzpomeň na akci Tarzan a barvité líčení převozu Freda? Bada? Uš nevím co to bylo za psa. Jak Udíka cestou navigoval a mával pacičkou bývalým majitelům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
evim essi si ho figuroval sám nebo essi mu mrdlo a skočil z fíka na jirku,to nevyplynulo z SMSky..
To je jako Jirkůf pes? . Jako jeho osobní? Soukromý? Vlastní?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:11
- Nahlásit
Dámy, máte nějaká přání???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Moc. Proč? Potkala jsi pohádkového dědečka?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:15
- Nahlásit
Vlčáčková
mám mnoho přání, proč mi je splníš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Potkala jsem tu akorát Psíčka a to uznáš, že není zrovna to pravý vořechový na přání.
Moc? To je dobře. Už začínají proudit létavice a ty, jak známo, přání plní. Takže Perseidy budou mít maximum 13.8. po půlnoci, ale vidět budou hned zkraje noci, to je jasný. Už teď jsou vidět, před dvěma dny jsem jednu pěkně macatou viděla.
Co z toho plyne?: no že bude ideální si 13. večer lehnout na deku nohama směrem k jihu a koukat, jak lítají meteory. Kolem půlnoci by jich mělo být cca 130 za hodinu. To bude radosti ze splněných přání!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:20
- Nahlásit
Biluška
To je jako Jirkůf pes? . Jako jeho osobní? Soukromý? Vlastní?
no jistě ))))))))))) jeho milovaný osobní vlastní mazlík ))))))
má ho cca od půl roku,kdy ho důchodci zkurvili tak,že jednak vážil 52 kg!!!! bo ho furt zakrmovali aby je nežral a dvanak už je párkrát sejmul a byl ve stavu,kdy k němu do kotce nikdo nevlez.chovatelé ho odkoupili zpátky když to zjistili...má výbornej původ..je to dobrý pes )))))
Vlčáčková
mylyjon..proč se ptáš??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Kurňa, to abych si ty přání začala zapisovat . Páč pak si v tom fofru určitě nevzpomenu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:23
- Nahlásit
Vlčáčková
pani, vy opravdu utíráte prach každej den? F tom případě já sem echtgoldultramegačuně, neboť já ho utírám vyloženě OBČAS. Neba mě to stejně jako mytí oken a žehlení, když přijdu večer z práce, neni to už vidět, vo vejkendu stejnk furt nejsem doma, v poctatě furt nejsem doma, vůbec bych to nestihla, kdybych měla gruntit jednou týdně a každej den dělat normál úklit....v sobotu či neděli dopo či odpo (podle toho, jak vyjdou výlety) pozauklidím, ale v týdnu krom odmývání hrnků ot kafe teda nedělám vůbec nic. Někdy ani ty hrnky. Chodim domů velice pozdě, beru rovnou psa a letim ven a když dojdu domki v těch deset, jedenáct, už nemám nálau vůbec na nic, jen umeju mě a spim.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:25
- Nahlásit
Baysha
tak to tam neznám,dík,jestli se bude moc dasty ještě koupat,tak tam zajdu
Vlčáčková
já to mám tak,že honza bude ten den doma a mi tam už budem tak na 6 ráno až do konce a i v pátek budem už to připravovat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:32
- Nahlásit
kejtlin
u vás ve francyjy je vedru furt
furt, vlastne se pres den momentalne neda nic jinyho delat nez surfovat, teda pokud ti to de jako mne a ses furt ve vode
Biluška
ty mě necháš spát ve stáji, jo?
klidne, mam este 2 volny, akorat sou desne zapavucinovany
[i Můžu s sebou vzít nějakého pejska?[/i]
to nevim, dystak nakyho, co ti na nem moc nezalezi, muj pes to tady dost povazuje za svy vyhradni uzemi, hele, neber s sebou psa, vemes si vodsad oslika, provencalskyho, s krizem na zadech
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:32
- Nahlásit
Gerda
Já neuklízím skoro vůbec. Teta uklízela každý den. Nemusím po ní být ve všem, stačí, že jsem po ní cholerická.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:33
- Nahlásit
Biluška
Jo, to zapisuj.
Když bude zájem, pošlu sem odkazy na mapky oblohy, abyste při té bohulibé činnosti splnit si přání zadarmo, mohly koukat taky na hvězdy a aspoň některé z nich (případně některá souhvězdí) poznaly.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:36
- Nahlásit
leyenda
sem surfovat ani nezkoušela, takže by mi to jistě šlo , ale já jsem ve vodě ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:38
- Nahlásit
leyenda
šak tě řikám, že tě davítková zakleje, zrovna dnes na prochajdě litovala, že se nezůstala válet, když zas po sto dnech svítí slunko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:38
- Nahlásit
dělá si ze mě srandu Baník ,musej hrát na bránu a né mimo bránu
jestli vyharaje Sparta,tak bude doma tichá domácnost
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
Gerda
zrovna dnes na prochajdě litovala, že se nezůstala válet
no ja se nevalela, teda valela, ale ve vode
a chci bejt tvoje nejlepci voknova kamaradka, zrusila jsem jejich myti uplne a tim padem taky nemusim mit zaclony, co se musijou prat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:46
- Nahlásit
brezen2008
co mas proti Sparte?
kejtlin
mohla bys do myho druzstva , pokud bys mi to teda nekazila nakejma rychlejma pokrokama
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
Psíček
Dobry den, pane, jak se vam dari?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
leyenda
to nevim essi bych rychle pokrokovala
co se týče oken tak sem na to stejně jako biluška. nemusej bejt průhledný jen průsvitný a že bych se stresovala že nejsou umytý na vánoce to taky ne, aleuž je budu muset umejt, stmívá se uš dříf a eletryka je drahá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:52
- Nahlásit
kejtlin
Průsvitný mají ještě i tu výhodu, že člověk nevidí zvenku dovnitř. Ušetří se za záclony.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:56
- Nahlásit
lidi zejtra du po 12ti dnech dovolený do práce, je mi z toho úplně na blití.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:56
- Nahlásit
kejtlin
u me v baraku je tma porad, ale to nema nic spolecnyho s cistotou oken, tady jsou baraky staveny na to, aby pustily dovnitr co nejmene slunicka a nejlepe jeste obsazene obrovskymi stromy, takze kvuli svetlu to delat nemusim, navic se mi osvedcila teorie me kamaradky, ze okna se uspini pouze do urcite miry a pak uz je to porad stejne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:58
- Nahlásit
kejtlin
lidi zejtra du po 12ti dnech dovolený do práce, je mi z toho úplně na blití.
to te moc lituju, litylity
|