Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4914 . 4915 . 4916 . 4917 . 4918 . 4919 . 4920 . 4921 . 4922 . 4923 . 4924 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:28
- Nahlásit

A dyš uš hovoříte o krysařících, tak máme naproti jednoho, kerýho má stará paní a ten dycky strašně na Bruna řve a útočí a já připomínám Brunovi "k noze", aby ho nešel překousnout. A na krysaříka dycky zařvu a zatím vždycky slušně. A naposledy sem slyšela babku jak mu řiká: Poť Rony, oni nemají rádi pejsky. A to mně moc sere, bo uš sme pjekně zvládli malý pejsky, že se nepřekusujou a takový mrchy nám to kazí. Příště se jí zeptám, jak se jí bude líbit, dyš svýho psa taky pustim na volno a nechám ho, aby je takle optěžoval.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:29
- Nahlásit

kejtlin
Moje drzá sestřenice taky říká mým pejsánkům "svině". A to ještě ani nemusí nic provést!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:33
- Nahlásit

kinta
ti právě kazí pověst těm vychovaným
Vlčáčková
ale kamarádka to nemyslí zle, když něco provedou tak jim taky říkám svině, ale běda, kdyby jim to řekl někdo cizí a zle, to by bylo zle

kinta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:34
- Nahlásit

kejtlin

ti jsou hodní na paní trenérku

Moc sou hodní, moc. A vymýšleli, že paní trenérka nosí hodně často polokošile, tak že to tryčko byla polokošile, aby to byl dárek praktycký a aby si na ně spomněla, dyš si ju oblíkne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:36
- Nahlásit

kejtlin
Moje sestřenice s tetou, obě pedagožky, mi necelého půl dne hlídaly fenečky. A z "ustup" mi je přeučily na "táhni svině" a z "potichu" na "drž hubu". A hrozná sranda. Psiska kupodivu povel potichu úplně zapomněli a povel ustup funguje jen tak na půl. Nové povely však fungují naprosto přesně. Já teď vypadám jako sprosťák!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:38
- Nahlásit

jdu něco počíst a zkusit spát.

kinta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:38
- Nahlásit

kejtlin
ti právě kazí pověst těm vychovaným

Já je rozhodně nechci házet do jednoho pytle, to né, jen sem si na to spomněla, že mně to zrovna tudle nasralo. Eště takle na něj útočí tři jorci jedné majitelky, taky výchovou nedotčení.
Ani proti jorkům nic nemám.
A bapce s krysaříkem příště řeknu, že má pravdu, nemám ráda psy jako je její - nevychovaný.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:39
- Nahlásit

Hej nepište tolik.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:39
- Nahlásit

kejtlin
Taky jdu, dobrou noc.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:40 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

kejtlin
pod´ se podivat co tady ty tvoje svině provedly
ouplně to vydim.

dobrou!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:48
- Nahlásit

dobreho vecera preju, ja nez vas doctu, vzdycky uz jdete spat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:53
- Nahlásit

Vlčáčková

pripomina mi to nasledujici historku: moje nejmladsi dcerka si asi v deseti letech precetla na jedne navsteve tento napis na zachode "sedni si na prdel a necakej kolem sebe", neznaje slovo prdel se ptala, co to znamena, rekla jsem ji , ze zadecek, ale zapomnela dodat, ze toto obohaceni ceskeho slovniku muze nejlip zase zapomenout. Pri rodinne seslosti u me matky se rozhostilo hluboke ticho, pote co prohlasila "sedni si, babicko, na prdel, ja ti ten hrnek prinesu" , jsem taky vypadala vselijak

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:59
- Nahlásit

kejtlin
Už spíš? Mám pro tebe kšeft, nechceš? Hlídat tři psy...

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 23:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
no, vidite, pani, mate chodit drif
ja jsem se ted rozcilila s cizi kockou, ze sem chodi uzirat mym kockam z misek, bych jeste snesla, ale nesnesu, ze je tady na mym prahu terorizuje
rekla jsem ji, ze dneska ji naposledy vyhanim ja a zitra poslu psa, myslite, ze to pochopi?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 00:15
- Nahlásit

leyenda
myslite, ze to pochopi?
nepochopi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 06:34
- Nahlásit

Dobré ráno, dámy.

leyenda
Tak například jedna myšička, kterou jsem doma chytla třikrát, asi pochopila, když jsem jí řekla, že ještě jednou a dám ji psům. Taky jsem jí hned dala i s klíckou-pastičkou. Oni jí trošku převáleli a poslintali. Pak jsem jí ještě hodila k sousedům, aby to byla sichrovka. A opravdu, už se nevrátila.
Že to byla třikrát ta samá, vím jistě. Za prvé měla dvě díry v oušku, za druhé už se mě vůbec nebála a nastrkovala ke mě čumáček. Buď už byla tak ochočená nebo měla vzteklinu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 06:39
- Nahlásit

Budíčeeeeeeeeeeeeek

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:21 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdarééééc fšici!
toš su zvjedavá, jak to dneska můj s příšerkou doma zvládnou, tento týden máme směny navopak - já ranní a on odpolední, no ale padalo z něho cosi ve stylu "no tak já s ní pudu ráno na to vočkování a pak teda v jednu eště vyčůrat", tak sem se ho optala, esi si myslí, že nevylítanej pes vydrží tři hodiny doma sám, načež prohlásil, prej jak s ňou má jít na prochásku, gdyž ho neposlouchá zajímavý je, že mě většinou poslouchá, ale on furt nemá pocit, že by měl hledat problém jinde než u psa

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:40
- Nahlásit

makrel
mě budit nemusíš, já ho měla o půl páté

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:43
- Nahlásit

Baysha
ahojte paní, už máte po dovči? A co malá?

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:46
- Nahlásit

Monty
ahoj pani, jojo, dofča skončila uš před tejdnem, minulej tejden sem měla odpolední a přítul ranní, toš sem ju dycky před odchodem do práce utahala a byl klid, akorát jednou sem ju utahala málo a užrala kus stolu no ale tento týden to nechcu vidět, dopoledne ju hlídá přítul a tomu se procháskovat nechce

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:46
- Nahlásit

Fstávejte, je pondělí musíme se prtínat. Uš aspoň něgdo ví jak se to dělá?

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:49
- Nahlásit

Biluška
já to vim, já se prtínám uš od sedmi, sedim f kanclu, piju kafé, baštim horký buchty a píšu na foru

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:51
- Nahlásit

Baysha
ju hlídá přítul a tomu se procháskovat nechce
to je blbé...
já tu svojí princeznu budu mít za 9 dní ♥ teď jen sháním odvoz

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

Monty
už se nemůžeš dočkat, co?
v noci na fčerejšek mě ale příšerka naštvala, doteď si v noci dycky řekla o vyvenčení, v noci nebyla jediná nehoda - až do teď. ta potvora se mi ve štyry ráno vyčůrala do postele vedle hlavy mokrá matrace, polštář, peřina aji já a to sem měla čerstvě povlečeno

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

Baysha
To není prtínání, to je normální proflákání pracovní doby, to tu dělají skoro fšichni

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:57
- Nahlásit

Biluška
proflákání pracovní doby, to tu dělají skoro fšichni
já jen tak nějak na 50%

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:59
- Nahlásit

Biluška
Monty
no šéf mi přijde kolem deváté, tak pak budu předstírat činnost
jeden z důvodů, proč radši chodím na sedmou než na osmou - my si to totiž můžeme vybrat sami

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:59
- Nahlásit

Baysha
a jak ti dlouho vydržela ve třech měsících bez venčení???
Ať pak vím, na co mám naše po třech týdnech připravit

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:05
- Nahlásit

Monty
od začátku se venčila tak po čtyřech hodinách, v noci vydrží někdy aji osm, ale to má každý štěně jinak...
byla čtyři hodiny sama a nevyčůrala se, zničila teda ten stůl, ale loužička nebyla, víc ju zatím samotnou nenecháváme, plánujeme si opačně směny, sice se spolu moc nevidíme, ale to se nedá nic dělat

<< 1 ... 4914 . 4915 . 4916 . 4917 . 4918 . 4919 . 4920 . 4921 . 4922 . 4923 . 4924 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání