| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:02
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
teda vás neš čovjek dočte, tag aj zešediví
sme byli dneska v Hostivaři na prochásce s bajšinou mamkou a ségrou, ségry se mordovaly velice, šli sme je vyplafčit do psího rybníčka a bajša chtěla shodit ségru do vody, jenže přes ňu udělala kotoul a zahučala tam sama a to po hlavje ale prej dobrý, páč tam pak dobrovolně vlezla skoro úpa aš po hřbet, tagže fóbiji ňákou si těma drškopádama nevypěstovala taky sme potkaly tři malodžekyrasly, byly jim necelý dva měsíce a byli na poslední vychásce s maminou, neš si je hodný lidi rozeberou hlásím, že džekorasloštěně je úpa nejlepčejší štěně sou z bílýho semiša s flekama a vocas maji nahoru a nechají se mazlit a muckat, dokonce aji bajša a ségra na ně byly fakt něžný fčil mi tu leží pod nohama úpa umrtvená, byl to náročnej den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:04
- Nahlásit
Možná nejste rádi, že vám to zase připomínám, ale blíží se nám těšký závot a my furt eště nevíme, kolik nás doopravdy bude a jestli souhlasíte s kategoriema....kdo další chce tílka a trenkííí, ty sem ale vlastně eště vůbec nenašla, kdo vyrábí a potiskává.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:30
- Nahlásit
nazdar, vyčesala jsem kyru, pustily skoro všechnu podsadu, krom kalhotek, takže vypadá jak taková ta srnka co rozevře chlupy na zadku a varuje tím ostatní před nebezpečím , možná to psychicky nevydržím a sestřihnu ji to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:37
- Nahlásit
kejtlin
vypadá jak taková ta srnka co rozevře chlupy na zadku a varuje tím ostatní před nebezpečím
chceš říct, že tvůj kafkazák vypadá jako srnka, co varuje? )) Ještě furt se divíš, že ti odchází do lesa??
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:42
- Nahlásit
Gerda
zdar a sílu, jak to vypadá s tím mojím termynátorem, stihla ses vidět s lucynkou? že bych zašla buď sama, nebo spíš bych vyslala muša na unavovací vychásku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:43
- Nahlásit
Gerda
bys jí musela vidět, vypadá fakt hrozně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:10
- Nahlásit
Baysha
zdar paninko, prosimtě lucynku sem nestihla, musim se přiznat, že sem na to ale ouplně i zapomněla...promiňte pani simvás...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj,já tam budu vypomáhat a vemu sebou i elišku
jinak ted hlásili,že pohřešovali ve Slatiňanech kočku a našli jí na bedně ve sklepě ),prej říkal redaktor,že takovou radost dloiho neviděl
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:15
- Nahlásit
Baysha
už je hostivař napuštěná?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:27
- Nahlásit
brezen2008
Měla radost ta kočka nebo majitelé?
Kočky mi dneska nepřipomínej. Ráno v 7 mě vzbudil bugr od sousedů. A on tam něco zabil, co hrozně křičelo. Skoro bych se vsadila, že to byla nějaká zdejší polodivoká kočka. Vůbec jsem ho v zahradě neviděla, musel být hodně daleko ode mě a trvalo to tak krátkou chvilku, že jsem vlastně jen otevřela dveře, uslyšela to a do minuty bylo po všem. Znechutilo mi to celý den.
Jsem si říkala, že bych na Sen zvířat taky zajela. Akorát nevím, co s mými bestiemi. Když je všechny tři vezmu s sebou, tak nebudu nic jiného řešit, než co vymýšlejí za kraviny.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:29
- Nahlásit
Nemáte někdo představu, co udělat se zubem, který má obnažené kořeny a ty mu vždycky chytí infekci? Pesan už měl dvakrát Stomorgyl, po něm dobrý, ale už to tam má zas. Mám doma šalvějový extrakt, mohl by pomoct? Nebo co s tím mám, sakra, dělat?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
Gerda
f pohodě
brezen2008
hostivař je po včerejším dešti přeteklá až ke hrázi, jinač je ale vypuštěná.
nebyli sme přímo u přehrady, ale v takové boční malé nádrži, která je neoficiálně určená jako psí koupaliště, kousek odtama je psí louka, je to tam supr
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
Vlčáčková
co udělat se zubem, který má obnažené kořeny a ty mu vždycky chytí infekci? Pesan už měl dvakrát Stomorgyl, po něm dobrý, ale už to tam má zas. Mám doma šalvějový extrakt, mohl by pomoct? Nebo co s tím mám, sakra, dělat?
vytrhnout?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:31
- Nahlásit
holky co mají doma hodně psů - Impact, Kejtlin a spol
Holky máte pocit, že se vám v baráku víc práší? U nás je prachu fakt mega Doteď jsem si myslela, že je to tím, že všichni okolo včetně nás topí dřevem, uhlím a tak. Plyn tu není. Ale teď se netopí a prachu je pořád hodně. Jako fakt extrémně hodně, utírám ho tak dvakrát týdně a předtím než ho utřu to vypadá, jako kdyby ho tu nikdo neutíral půl roku
Dneska jsem sundala ze skříně krabici s věcma na kokardy (naposled byla dole před Jílovým internešnl) a byla na ní vrstva prachu snad centimetr To už není normální tohleto
Mášenek má teorii, že je ten prach ze psů - že ho jako nanáší zvenku+ línání a tak podobně. Myslíte, že je to možný? Jinak fakt netuším z čeho to může být. Nejvíc toho prachu je v obýváku kde jsou psi skoro pořád. Do ostatních pokojů chodí míň a taky je tam výrazně míň prachu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:34
- Nahlásit
brezen2008
je to přímo tady
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Cíl včerejší cesty.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:41
- Nahlásit
Biluška
Ty čuně! Moje teta by Ti řekla, že jeden den v týdnu se gruntuje a po zbylé dny se tak normálně uklízí - například utírá prach. Ty jako utíráš prach jen jednou týdně? Moje teta by asi omdlela.
Jinak má Mášenek pravdu. Z čoklů se děsivě práší. Taky mám doma tunu prachu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:43
- Nahlásit
Alexa
Právě že nejde. Drží svinsky. Veterinář ho chtěl vytrhnout v narkoze. Vytrhl jiné, tenhle nešel. Musela by se nařezávat dáseň a pes je starej. Poslední zoubek jsme trhali bez umrtvení, rpotože vet. jí nechtěl dát, aby pes nezůstal na stole.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Copak su nezaměstnaná, abych měla čas utírat prach každý den? . Ty woe, su ráda, že to stihnu dvakrát týdně, někdy ani to ne A krom toho mě to neba
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:45
- Nahlásit
Biluška
Já bych tomu i věřila.. Sváděla jsem to na topení kamnama, pak na stavbu koupelny, ale i když se tu nic neděje, tak utřu prach a druhej den je tam znova. A moc..
Řešení je ofšem jednoduché, že.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:54
- Nahlásit
Biluška
prach je náš věčný boj, myslím, že je ze psů, nebo i tím, že ho zvíří z hůře dostupných míst-např za gaučem apod nemám moc prachu.
Vlčáčková
vytrhnout, pořád lepší, než aby se starý organismus neustále potýkal ze zánětem, najdi jinýho veterináře, kterej zvládá doře narkózu u starého zvířete.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Nebo co s tím mám, sakra, dělat?
no nevim..vono až dostane nějakej zkurvenej zánět okostice nebo tak,tak do tý narkozy bude muset stejně a bude to možná horší..zkus tu inhalační,ta je celkem šetrná i když dražší nebo veta co má zkušenosti s "problémovejma psama" stran narkozy.Musí ho to bolet jak kráva,to bych já asi nedala
Alexa
baico
gerda
toš máme chvílu po kousání,píše zlatovláska,že ho dneska wurstenkurt na zbraslavi udělal,si přeskočil..má 4 díry až na kost,na rtg sou vidět ďury na kosti,přetatou žílu a nakurvenou šlachu,byl na sále 1,5h a odmítl hospitalizaci,má ATB a musí každej den na převazy, zejtra prej eště na CT nebo co to psal,pravil,že uš pokósané byl xkrát,ale že todle je bolest neskutečná a navíc se nemůže napít ..to mu va asi nejvíc ..buřtík je dobrý pes
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:55
- Nahlásit
Biluška
Tsss. Nevymlouvej se. Moje teta měla 5 svých dětí a jedno cizí, nějaká zvířata, a taky to stíhala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
Psíček
který umí dávat narkózu starému zvířeti, bez rizika že by mu zůstalo na stole, to riziko je vždycky to je jasný, ale nemám strach k mému veterináři jít s mými důchodci na zubní kámen.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
Buřtík se mi děsně líbí Zkus se zeptat essi není na prodej (A snaž se, za chvíli už zasejc budou chodit odečítači úpa fšeho )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
Jenže ono ho to nebolí. Normálně jí. Máme to prý čistit kartáčkem. No, nevím, nevím. Červené to nemá, ale je tam takový bělavý hlen - že by hnis? Na to je to ale moc "vodové".
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Tsss. Nevymlouvej se. Moje teta měla 5 svých dětí a jedno cizí, nějaká zvířata, a taky to stíhala.
Forum bezchybných a neomylných hospodyněk je vedle, tady se schází normální ženský.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
šikovnej buřtík, třá přestane Jirka chlastat a hnedky mu to pude líp
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:00
- Nahlásit
Biluška
simte, to je jasny, ze budes mit v obyvaku prach,ne? Ste alergycky na roztoce? A vubec, ty mas dneska nakej zachvat uklizeci?
Ze by ses zastavila u me treba...?
Decka jsem prihlasila do windsurfingovy skoly, sebe taky, psa nechteli zapsat, nejaka dyskryminace zase
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:01
- Nahlásit
Biluška
Buřtík se mi děsně líbí
no rozhodně ne víc neš mě ..prodat ho nechce ,ale i dyby jo,nemám apsolutně potuchy jak bysme ho vodvedly ..skoro bysem řekla,že nijak,tak nevim essi by nám k něčemu byl
Vlčáčková
No, nevím, nevím
no to já taky ne..asi bych volila konzultaci s jiným vetem,to co píše kejtlin si myslim taky
|