| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:56
- Nahlásit
brezen2008
znáte někdo?
to je dobá krávovina ))) s nánou by to nešlo,hnet by ten mýč prohlodla ,ale jinak je to sranda celkem
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
je to divná rodina,pani...
A tak hlavně, že ste na to přišla a zafčasu se té rodiny zbavila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
hele co cvičák
nevim pani, nebyla jsem tam, ale zatím myslím, že nic nehrozí, labe není moc výš
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
kejtlin
Pátí v semifinále, finále se jede zítra a kdyby se strášně zadařilo, coš si nemyslím, tak budou nejlíp sedmí.
Já teda to beru tak, že do desátýho místa naprostá bomba, ale to víš, kluci doufali ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:00
- Nahlásit
no už to začíná,todle sem našla na můjpsu...
•Volala mi známá z Hrádku nNisou, mají totálně zatopený barák, v autě krom rodiny naloženou fenu hovawarta s 11ti sedmitýdeními štěňaty a jedou, neví kam... Nemáte tip na nouzové ubytování? Směrem Nový Bor, okolí Hrádku... směrem na Liberec se prý ani nedo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:01
- Nahlásit
kinta
a zafčasu se té rodiny zbavila.
no dyk!! povašte že votec byl matykář a tělocvikář!!!!!! a jezdlil třá na kole do Znojma ..jen tak..byl tam jen asi vo hodinu pozdějc neš rychlík!!!!! uznejte že to nemohlo vydržet
jinak myslim,že je to velikánskej úspěch!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:02
- Nahlásit
davidkova renata
začíná to býti v hajzlu co na to říct, v roce 2002 jsem měla plný auto kolií a pekiňáků-nebyli moji+majitele a jela jsem nevěděla kam navíc sem utopila starýho rencla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:03
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
já to našla na můj pes a tak jsem se proklikala na to video
davidkova renata
taky by ti muselo bejt z pevného materiálu,bo dasty už procvaknul i basketbalovej míč,kdysi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:06
- Nahlásit
brezen2008
basketbalovej míč
tak ten má u nás životnost cca do 5 minut,tahala sem je z práce,ale nemá to cenu
kejtlin
njn..asi bude hůř
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:15
- Nahlásit
davidkova renata
votec byl matykář a tělocvikář!!!!!!
Hrůza pani, hrůza a děs, ste statečná žena, essi ste s takovým týpkem vydržela 5 let. Sfatozář byste mněla dostat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
no konečně píšete jako normální čék
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:17
- Nahlásit
Vy ste ho tady něgdo viděli?
URL
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:17
- Nahlásit
kinta
a není to pan Psíček?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
davidkova renata
sem ted´ koukala na tu jejich mapu v tv deště budou i nadále ve středních čechách, ujž nechci rok 2002 i když v té době jsem pracovala ve skladu s chovatelskými potřebami a když se likvidovaly věci a granule a konzervy poi povodních tak jsem byla určená jak likvidátorka zapisovatelka a ty granule netknutý vodou což byly horní 4-6 pytlů jsem ládovala do všech aut-mphli jsme si to vzít stejně jako pbojky-těm bylo prd a konzervy, ty sice byli půod vodou ale těm taky nic nebylo, sem měla zastavěnou půlku garáže až ke stropu, sem rozdávala známým granule i konzervy, hůavně s radkem a mairichem-mám od něj sindu, měl v tý době 27 štěňat kolií na asi 10 pekiňáků, jsme mu to tam vozili denně, troufnu si říct, že by bez nás nepřežil.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:19
- Nahlásit
makrel
a není to pan Psíček?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 16:15
- Nahlásit
davidkova renata
no už to začíná,todle sem našla na můjpsu...
•Volala mi známá z Hrádku nNisou, mají totálně zatopený barák, v autě krom rodiny naloženou fenu hovawarta s 11ti sedmitýdeními štěňaty a jedou, neví kam... Nemáte tip na nouzové ubytování? Směrem Nový Bor, okolí Hrádku... směrem na Liberec se prý ani nedo
Tadyk u nás jsou volné penziony, které ubytují i se psama. I v tomto množství. V krajním případě můžu ubytovat jejich fenu se štěňaty, ale lidi už se mi sem fakt nevlezou
brezen2008
Treibbal znám, pokoušíme se o něj, ale na rovinu - přijde mi málo akční . Moc mě to teda nebere.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 16:27
- Nahlásit
kinta
Vy ste ho tady něgdo viděli?
zas nějakej novej a ani se neráčí přectavit
Biluška
Tadyk u nás jsou volné penziony, které ubytují i se psama
nj,ale to je úpa přes celou republiku,nemyslím,že je to řešení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
nj,ale to je úpa přes celou republiku,nemyslím,že je to řešení
Už jsem s tou slečnou mluvila. Problém fakt je, že snad fšechny cesty jsou neprůjezdné a nikam se nedostanou . Jsou uvěznění v té oblasti . Tak to holt musí nějak pořešit tam V té oblasti fakt nikoho neznám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 16:32
- Nahlásit
Biluška
no to si hodná! právě že se nedá ject nikam skoro..myslim,že nezvostanou v týdle situaci sami
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 16:50
- Nahlásit
kinta
pani, ucast v Bfinale je super a klapecek je fesny, premejslim, jestli ho ukazat cerkam, raci ne, by nakonec zacaly taky veslovat, narostly by jim ramena a buhvijak by si na me dovolovaly
davidkova renata
blby povodne, mam zrovinka v Liberci moc fajnou kamaradku, docela si delam starost
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:06
- Nahlásit
mi byli na kopci,kdo myslíte byl nejvíc štasnej a kdo nejvíc naštvanej? správně: nejštastnější byl dasty se sindy a nejnaštvanější byla elis a to jsem jí dala pláštěnku,stějně vylezla ven před barák a já asi 10 metrů říkám kde je? a vona si sedla u vchodu a řvala jako by jí na nože brali ,šl vokolo pán a jestli jí něco není,jsem řekla že není,že jenom nemá ráda déšt a von se začal smát
no pak tedy jako šla,naštvaná,ale šla,došli jsme na kopec,nikde nikdo samo sebou,udělali kolečko,psi se vytlapali v hlíně,v potocích a tak jsem je doma usušila,vytřela výtah a chodbu a ted tu chrněj
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:07
- Nahlásit
leyenda
A já tam mám synovečka s rodinou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:08
- Nahlásit
lidi od nás chodí koukat na labe, asi půjdu taky trochu bobčim, z děčína a ústí to může přijít k nám.
co ta holčina s hovíkama, jestli může tak at´ dojede, ubytuju ji i pejsky nějak to uděláme, jdu kouknout na vodu.
můj tel 608719206, jestli může a chce at´ mi cinkne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:22
- Nahlásit
kejtlin
paní vy máte zlaté srdce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:39
- Nahlásit
kejtlin
co ta holčina s hovíkama, jestli může tak at´ dojede, ubytuju ji i pejsky nějak to uděláme
blbý je že asi nedojede bo se odtama nemůžou dostat..
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:59
- Nahlásit
leyenda
Pani, děkuju, já jsem nadšená to víte, určitě to znáte, když se povede něco pézetku, má člověk radost věčí, než kdyby se něco povedlo jemu (né teda, že by se mi něco vedlo)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:01
- Nahlásit
tak labe je zatím v pohodě.
z novýho boru je to k nám 65km to není tak daleko, o 12 psů víc nebo míň .je mi jasný, že to je okolo zatopený, ale možnost u mě stále je, když dojedou i v noci nevadí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:07
- Nahlásit
kejtlin
sem vedle písla,že essi bé zájem,dám tam foun at se vyjádřej kdyby byl zájem,nechci to tam věšet jen tak.
labe je zatím v pohodě
aspon že tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
ok díky, vedle nejsem přihlášená.
makrel
to není zlatý srdce, to jsou zkušenosti z roku 2002, mě taky lidi pomohli, cizí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:18
- Nahlásit
Psíček
Začínám mít dojem, že jsi mnou posedlej.
|