Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

Biluška
taky čekáme na sindulku, já se třeba courám když jdu s někým a dotyčný se courá, já po chvíli jdu taky rychle, ale mám více důchodců, tak už mě taky trochu zpomalili, když nemůžou staří krysaříci, dám do klokanky nebo na ruku a jdu dál, si dáchnou a pak jdou sami, když nemůže kolie, tak tu do ruky nebo klokanky nenarvu, ale jinak je zaplat´pámbu zdravá, když chce tak stále dohoní mlad´ochy, doma při hře s nima lítá až se divím, kde se to v ní bere, když je to na ní moc tak si lehne a ostatní si nedovolí ji obtěžovat. ted´ chci zkusit kloubní hyalgel, je prý dobrej a je levnej narozdíl od apto-flexu.
nemethova5
ublížili mi oba, a dodnes jsem z toho špatná a to se s nima 13 let skoro nestýkám.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:58
- Nahlásit

kejtlin
a co vy paní? jakpak se vám vede?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:00
- Nahlásit

Biluška
jo a místní blbečci už v lese nejezdí, tam chodím já v policejní kombinéze a oni nemají řidičák

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:02
- Nahlásit

Monty
vede se mi pořád stejně, v neděli mi končí dovolená, takže na pikaču
co ty a mamka, kdy si jedeš pro prcka?

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:05
- Nahlásit

kejtlin
a už ti přišla ta kontrola? a co zdraví????
mamka tak nějak střídavě, jednou dobře, pak má zase křečče...
Malou budu mít 18.8.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:06
- Nahlásit

kejtlin
jo a místní blbečci už v lese nejezdí, tam chodím já v policejní kombinéze a oni nemají řidičák
U nás jezdí tři - dva jsou kluci od sousedů a ti jsou v pohodě. Dojedou mě, zastaví, počká až se psama uhnu z cesty a jedou dál. Ale ten třetí degen mi schválně v rychlosti projížděl těsně kolem psů, na nejbližší křižovatce se otočil, zase jel těsně kolem mě...a hrozně ho to bavilo Do té doby než mi ruply nervy (po tom, co málem přejel malou Miu uprostřed pole) a pustila jsem Bagetu. (se z toho kopírovači zase poserou ). Baget ho hravě dohnala, sejmula ho z motorky dolů a hezky se na povel zase vrátila. Pak jsem pár dní čekala kdy si přijdou stěžovat jeho rodiče, nebo kdy přijdou policajti pro očkovák (100% ho Getka kousla, viděla jsem to). Nepřišel nikdo. Ale blbeček se nám od té doby vyhýbá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:12
- Nahlásit

Monty
kontrolu asi manželka stěžovatele odvolala, nebo jsou na dovolené, protože mi nikdo nevolal, zdraví pořád stejný, lepší to už asi nebude.
Biluška
místní blbečci motorizovaní se mi vyhýbají zdaleka, co jezdí autama, tak počkají, než přejdu se psama silnici-není u nás přechod, stejně tak zastaví a počkají až dojdu ke straně se psama a pak pomalu projedou, to jsou ti normální, to kriplové se mi právě vyhýbají, co kdybych chtěla vidět řidičák

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:21
- Nahlásit

RRRAAAAAAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Už ste to někdo Davídkojc taktně naznačil??

http://www.novinky.cz/veda-skoly/208065-na-litomer icko-se-pristehoval-jedovaty-pavouk-z-jihu-evropy. html

a radši mastim pryč, než mi ubere kyslika

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:22
- Nahlásit

PetraK
tady nigdo není, buď v klidu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:22
- Nahlásit

koukám na primu na ostří nože, jhak je tam nahání ten medvěd, už jsem ten film viděla, ale líbí se mi moc.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:23
- Nahlásit

kejtlin
tak já už jdu spát, když už v pátek trčím doma, tak ať se na zítřek aspoň vyspím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:23
- Nahlásit

PetraK
Tady na jižní Moravě jsou už jedovací pavouci z jihu prý dost častí. Moc mě to netěší kvůli psům.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:24
- Nahlásit

PetraK
makrel
jáí jo a četla sem to, taky k ivaně na litoměřicko nepojedu.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:25
- Nahlásit

Tak čaute, zítra tu nebudu, bo budu pryč, večer jdu pařit a v neděli mi bude blbě, tak tu taky nebudu. Tak se mějte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:25
- Nahlásit

makrel
tož tak dobrou noc

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:26
- Nahlásit

já du taky spát, to celotýdenní vstávání o půl páté už mě fakt zmohlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:31
- Nahlásit

Nazdar dobrej večírek! Chtěla bych jít tu procházku, co psala LucieS! A vy ste to zamluvily! Zítra vás obvolám čůzy. Zase sem vykysla v práci, tak sem si potřebovala udělat radost, tak sem si jela nakoupit další květiny. Ta jedna se menuje Zuzanka, na počest lejendy, neboť vypadá strašně podobná té květině s růžovými květy. Telka už jde pouštět, ale zase se jí rozbíjí zvuk, chvíli nezvučí a chvíli jo.
Jestli je tu někde kachna_, měla by se vyjádřit k trase, co píše Lucie, aby nás jí provedla. U kejtlin řádí zápřednice, teď sem to četla na novinkách. Bydlí u labe ve vysoké trávě a v srpnu staví hnízda a kouše. Su strašně ospalé, půjdu mýt a spát. Zítra jedem na říbata, slavíme s kámoškama společně narosky, vemem to výletem kol kamenice. Dlužim to mařce za tendle děsnej tejden tak ubohej na prochásky krom té večerní s džínovejma a pikslovejma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:32
- Nahlásit

makrel
tady nigdo není, buď v klidu

jo neni, pak se tu zhmotní Davídkojc, jako ten meddět před chvíli v tydlevízi a pude po mě jako von po Antonínu Hopkinsovi. A řvát bude stejně hlasitě

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:36
- Nahlásit

Vlčáčková
Tady na jižní Moravě jsou už jedovací pavouci z jihu prý dost častí. Moc mě to netěší kvůli psům

sem to nečetla pořádně, ale řikali, že snad to nejni úpa vo život?
kejtlin
taky k ivaně na litoměřicko nepojedu.

tak já taky ne! A to jsem se zrovna učila nedávno, že se pabouků nebudu bát a měla jsem dva v ruce!! Už na to nesahnu.

POZORTE POZORTE!! Antonín de zabít medděda lidožerouta, co je sleduje a hodlá ho píchnut do břucha klacíkem!! A tvrdí právě, že von tady neumře a toho medděda zabije. A nutí Bóldwina, aby řval taky "Zabiju medděda!" Je to naprosto napínací už řvou naprosto fšichni. Řve nasratej lidžerout medděd,řve Antonín a řve Alek. a za chvíli už budu řvát i já!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:40
- Nahlásit

Gerda
ale prt zápřednice, prostě ke mě nechcete ject a nevím proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:44
- Nahlásit

Antonín zabil medděda
Klacíkem
Medděd předtim málem zabil Aleka.
Je to drámo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:46
- Nahlásit

kejtlin
protže u tebe budeme zase za chvíli, až bude těšký závot, na kokoříncku sme eště nebyli vůbec. A f práci mi to doporučila holčina, co tam děsně ráda výletuje a dělá nám loga na tryka ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:49
- Nahlásit

Gerda
ale to béte v mlíkojedech néé u mě

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:01
- Nahlásit

VEČERKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

Biluška
sou prázniny, a eště néni ani noční klit, zruš ju, aspoň po dobu práznin.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:07
- Nahlásit

PetraK
Pro dospělé a zdravé není. Stejně jako zmije obecná. Změna nastane, až z jihu přifrčí černá vdova.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:11
- Nahlásit

Vlčáčková
co z jihu, ze slovenska, mě kousnul křižák-chytla jsem ho do sklenice, natekla mi ruka jako balon, bylo mi zle, odvezla mě záchranka, zůstala mi na ruce jizva, dost velká, kamarád pavoukář říkal, že to není čistokrevný křižák, ale kříženec asi s černou vdovou, že na slovensku prý žijí volně. a nejdem alergik na žádný jed.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:19
- Nahlásit

PetraK
Antonín zabil medděda
Klacíkem
Medděd předtim málem zabil Aleka.
Je to drámo

šiš bud uš sticha nebo zabyju tebe
Vlčáčková
až z jihu přifrčí černá vdova.
vona přijede zas biluše z oryjentu???

ad paboucííí..to je hnus velebnosti,čék aby chodil venku ve skafandru bo co vám řeknu,že todle za komančů teda nebylo!!

a du spát!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:22
- Nahlásit

kejtlin
Ony se černé vdovy na Slovensku křížej jako psi? No Sodoma Gomora! To máme z toho, že jsme se na Slovensku i v Česku málo modlili. A Morava to nevytrhne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:24
- Nahlásit

PetraK
Vrtá mi v hlavě ten klacík. To jako tím klacíkem medvěda ulechtal k smrti?

<< 1 ... 4905 . 4906 . 4907 . 4908 . 4909 . 4910 . 4911 . 4912 . 4913 . 4914 . 4915 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání