| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:22
- Nahlásit
impact
co je to za rasu?
mohu nějak pomoci? davidkova renata
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:24
- Nahlásit
Psíček
počkej až tě spláchne voda, to budeš ještě rád, že tě někdo ze žumpy zachrání
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:25
- Nahlásit
Psíček
no vidíš....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:26
- Nahlásit
brezen2008
myslím že je to thajský ridgeback
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:35
- Nahlásit
brezen2008
Thajský Ridgeback.
Boží zvíře. Jestli budu mít ještě někdy po Máfoi velkho psa, tak to bude thajec. Jsem se zamilovala.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:36
- Nahlásit
impact
fakt? i chování ti sedí?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:40
- Nahlásit
makrel
No, pominu-li to, že zrovna tenhle je trošku máčo na makovičku, tak paráda. Pružnej a mrštnej jako kočka, s vlastním názorem na věc a vcelku hodně u všeho přemšlí. Myslím, že jako parťák bezva zvíře.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:42
- Nahlásit
impact
tak já jsem asi potkala divné... protivné, nesnášenlivé, nervózní, ale byli jen dva, tak to možná byla výjimka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:43
- Nahlásit
makrel
No tak to von je taky protivnej jak prdel. Už po mě asi třikrát vystartoval.
Ale stejně je božskej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:44
- Nahlásit
impact
tak to jo potom
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:45
- Nahlásit
impact
makrel
mám stejný zkušenosti jako makrel s thajskými ridgebacky, ale znám jen 3.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:46
- Nahlásit
kejtlin
tak to už jich je pět, ale ympaktíkovi se to líbí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 18:54
- Nahlásit
makrel
proti gustu....
už začali rabovat, několik hodin sleduju 24, sice jen muzeum, ale stejně, já tenkrát někoho chytit u mě v baráku tak bych ho asi opravdu zabila.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
makrel a kejtlin
No, i tak se mi to líbí. Já myslím, že by se to snad uchodilo. A pokud jsou nevrlí směrem ven, tak proč ne.
Psíček
Milijony. Okamžitě to oprav.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:37
- Nahlásit
ahoj všicí, huš máme doma štěňátko. Když na chvilku odejdu, ječí jako prdlej, když ho dám do klece, ječí jako prdlej, asi to bude šoltyje
Golije dělá lorda a dorostence si nevšímá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
du pit, že zdravím zuzanuadidaskovou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:45
- Nahlásit
gabifi
huš máme doma štěňátko.
gde máme foto????
kejtlin
ynfo vod vedle
Díky všem, provizorně na dnešní noc vyřešeno, pak se uvidí. Většina štěňat je naštěstí zadaná, takže jen co to půjde, nový pánečci si je odvezou...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
vím, četla jsem to
gabifi
prosíme foto
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
tak byl u mě na chvilku radek, naše kamarádka gábina od rakovníka poslala svoje děti k babičca a dědovi na dovolenou na liberecko, vesnici už si nepamatuju a museli utéct z domu, všechno tam nechali, je celej barák podemletej, tak seděj a autě a nemůžou ani tam ani zpátky, my ani nemůžeme nijak pomoct, protože příjezdová cesta zmizela ta neexistuje, takže je gábina absolutně v prdeli, naštěstí její rodiče jsou aktivní, chytří lidé, al stejně co budou dělat nevědí.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:20
- Nahlásit
čus děcka, já už vás tak dlouho nečetla ... doufám, že se daří dobře, pséci fungují co nejlépe a vy je moc neprudíte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:57
- Nahlásit
gabifi
Okamžitě ci foto a fšechny ostatní náležitosti. A moc gratuluju
Sme dneska měli ukázky agi na vesnické zábavě. Snažila jsem se dělat osvětu a vysvětlit lidem, že by mohli odvázat Baryky a Žeryky z řetězů a taky agilitit. Lit mi oponoval, že je to beztak moc těšký Vybudili mě tak strašlivě, že jsem vzala malou Lajdu, co tam byla akorát na socializaci a za kousek piškotku ji provedla skoro celou tratí (bez kladiny, houpačky a áčka - sem lidu vysvětlila, že skrz klouby tohle fakt né) . Lit usoudil, že to teda asi tak moc těšké nebude, tagže část došla domů pro Huberta, Huga a Šarlotu . Ukázky agi se nějak zvrhli v první lekci pro začátečníky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
Biluška
Ukázky agi se nějak zvrhli v první lekci pro začátečníky
ale to je dobře nééé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
Nazdar pipky, uš sme doma též, to je děs s tou vodičkou! Žumpisti všichni v pořátku?
Gabifi má štěnce a nikde foto? Pardálce přiletí štěnec f pindělí, bude mít 18. slavení narozek a 19. štěnec uvidim.
Příští sobotu závodí kámošky muš na koňoj Ládikoj na trojskym ostrově, kdo chce, nechť tam jede koukat se mnou.
Dnes sme byli celé odpoledne u koních, maryje snědla - mrkef, namíchanej oves s mysli pro koníčky, koňské granule, Keníčkovu večeři a na závěr si vytáhla z tašek dva tvrdý rohliky a pojedla jich. Docela mě překvapuje, že ve stáji koně nehoní a nevaděj jí, ani na jízdárně, ale ve výběhu je z nich eště nervozní a honí je. Říbátka poporostly, sou strašně ftipný, přesrsťujou a sou různobarevný a střapatý. Amálka plavala v louži nad jízdárnou a cenila zuby na keníčka. Pak sme jeli domki, chtělo se mi tak strašně čůrat, že sem nemohla ani zaparkovat a musela vbjěhnout do křoví vedle silnice. Maryje už spí, je přežraná ofsa.
Zítřejší vejlet se uvidí, v tomhle nikam nejdu. Možná jen s maměnkou koupit telku, řikala, že by mi jí podarovala už jako vánoční dar. Ale pokud bdue jen trochu snesitelně, asi byhcom neudělali nic velkého, jen pražskou záležitost, tak si ráno všichni výletníci zavoláme.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:18
- Nahlásit
Triniti
čauuuuu,ty mslíž že to všechno dočteš? )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:23
- Nahlásit
Gerda
snat všici f pořádku nigdo nic nepsal, mi napadá, odkud je monty??
gdyby nás chtěl něgdo dneska vykráct-jako dvorek a zahradu, gde nic stejně néni, tak muže, bo mám psy celý den doma, myslím velký, malý sou samozřejmě v rospadlý kůlně v bahně , velký psi mají v kotcích asi 5 cm vody a blpky jak lítaj v dešti sou promoklý, klidně ležej na dešti, tak sem je uzavřela dom na rozložená prostěradla, aby proschly, proschnou, lítaj v dešti, zmoknou a jdou schnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:26
- Nahlásit
kejtlin
odkud je monty??
z Oryjentu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:31
- Nahlásit
kdo má rád hlavně NO
http://www.youtube.com/watch?v=9o8tCZmESWk&feature =player_embedded#!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:32
- Nahlásit
kejtlin
Tak to budou pěkně smrdět )) Hele ale ti čokli nejsou hluchý, ne? Kdyby ti někdo šňořil po zahradě, budou řvát jak protržený, nebo ne?
Biluška
A Oryjent v pořátku?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
Gerda
pardálka má dalšího psíka?
jak jsem byla u ní kvuli tomu obleku,tam má věcí jako pohárů,stužek a to říkala že to není všecko )
|