Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:23
- Nahlásit

Ahoj přeji krásný den,

makrel
jak domu, nějak brzo
a co jsem tu měla dělat dyž tu nikdo neni, tak sem šla domu

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:27
- Nahlásit

Dobré jitro všem krásným lidem s dobrou a čistoskvoucí duší a taky fšem, co nemají na arijel peníze.
Dnes je středa, pouštíme si rádijo.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:33
- Nahlásit

Gerda

dobré jitro. mě se včera zdálo, že jsem udělala zkoušku. A tak jsem vstala a jela na zkoušku... a tomu neuvěříte: neudělala jsem jí a to jsem tomu snu tak věřila. Taky tam bylo, že se mi pes ve vlaku schválně přilepil na sklo a nešel sundat, tak jsem dneska zvědavá...

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:34
- Nahlásit

Ahojda, dneska je středa, zásuvkový den
Nevím, čím to je, ale když naši nebyli doma, tak jsem si vystačila jen s rajčatama a vokurkama,co dorosly na zahrádce. Sotva přijeli naši a nplnili ledničku, tak jsem včera sežrala kus sekaný z Glóbusu, dva taliány, housku s česnekovou pomazánkou a navrch 3 chorvatský broskve.
Z toho vyvozuju, že za to jak vypadám, může matka

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:37
- Nahlásit

Maky a Trix
neudělala jsem jí
ty si neudělala zkoušku? Ses jako neučila nebo co? Nebo si to odflákla? Kdy máš vopravu? A zvládneš ty mlékojedy teda? A neměla by ses jít teda učit, aby sis to mohla vopravit? Děfče, děfče, s tebou to de z kopce, rosteš pro šibenici, tytytyty.

Baico
Z toho vyvozuju, že za to jak vypadám, může matka
genyjální! Hned jí to taky vyčtu. Skvělej nápat! Hele a jak snesli zprávu o Danečkovi?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:38
- Nahlásit

brý ráno...

Baico

i Ty jedna, fčéra se tu řešily dijéty, mělas to řádně pročíst

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

Gerda

jsem si nebyla jistá odpověďma v testu, tak jsem je tam nepsala a přitom byly dobře, no.
ale mlékojedy zvládnu, s tím už počítám na 100%.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:41
- Nahlásit

Gerda
a jak snesli zprávu o Danečkovi?
No znovu jsme si ppobrečeli celá rodina, ale moc nás se ségrou pochválii, jak jsme byly statečné, že jsem to zvládly. A taky mi přispěli 5 tisíci.
Jo a matka ještě řekla, že se mám opovážit dotáhnout teď štěně. Tak jsem řekla, že teď ne, ale až Fanda bude mít trochu víc rozumu. Takže tak za rok, rok a půl budu schánět dlouhosrstýho josefčíka, černýho tygra.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:42
- Nahlásit

Dobré ráno,

mám blbé psy!!! Byli jsme ráno venčit a čubina začala už na mostě větřit. Když jsme sešli ze silnice tak jsme je vypustily. Oni hnedle hup pod most a čuchali nějaký žvíže. Mezitim jim za prdkama potichonku vylezla srnka odběhla 50 metrů a koukala na ty játra že jí jako nevidí.......tak jsme je odvolali a šli domu)))))VONI SI JÍ VÚBEC NEVŠIMLY

Gerda
za chvilku vám přiletí holup, paní......krz termik

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:50
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem si nebyla jistá odpověďma v testu, tak jsem je tam nepsala a přitom byly dobře, no.
a kdy si to můžeš vopravit? Jinak se za tebe bude pan Trix stydět a už ti nikdy neklikne!

Baico
Takže tak za rok, rok a půl budu schánět dlouhosrstýho josefčíka, černýho tygra.
Taky budeš chtít liliji? To bude sranda ))

BrendaBenji
VONI SI JÍ VÚBEC NEVŠIMLY
taky to můžeš vyčíst jejich matce, že za to může, jaký sou....

Jasné, dovalte holupa.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:52
- Nahlásit

Gerda

až v září. Mezitím mám něco trochu naléhavějšího a důležitějšího.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:55
- Nahlásit

Gerda
Taky budeš chtít liliji?
Jasnačka Jsem z nich úplně paf od tý doby, co jsme je prvně viděla.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:03
- Nahlásit

čauky,
takže jsem došla k závěru,že vod veta jenom vočkování a maximálně kdyby pes měl něco s nohama zlomený,bo jsem včera koupila hypermargán na to mokvající co má dasty a hle! stal se zázrak ,nic ho nesvědí,nic ho nepálí a do rána,jenda ještě večer patlal,je to suchý,žádnej mazlavej výtok,krásně se to zatáhlo a je to suchý ,takže jedině na tohle hypermargán a bude klid

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:10
- Nahlásit

Čus ženy, co se děje v mlékojedách? To asi nebudou ty u Litoměřic, což? to mam totiš blísko. Uš sem štěňat prostá, tak bych dala akcičku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:15
- Nahlásit

Bré ráno! Du eštē spát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:18
- Nahlásit

Koko
máte krásné stafíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:19
- Nahlásit

Maky a Trix
něco trochu naléhavějšího a důležitějšího
budeš zachraňovat gorily v ugandě s hancouw....jinak mě nic nenapadá.

Baico
Jsem z nich úplně paf od tý doby, co jsme je prvně viděla
tak v mlékojedech si je krásně užiješ, sou hemživý a loudivý a přátelský a furt se mazlej a komíhaj )))

brezen2008
ten hot spot? Nebo tu zapařeninu z vody? To je hot spot, ne? Ale s použitim hypermoše mám taky dobrou zkušenost - u těch noh rozlízanejch mařčinejch.

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:20
- Nahlásit

brezen2008
Kuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

Koko
co se děje v mlékojedách?
Těšký závot O Pohár Mléka, asi deset stran zpět jsou informace ))) Ale když ste to vy, paki stofárdová - víkent 29/8-30/8, Mlékojedy u Nerátek, s přespánim (skládáme se na litr za pronájem placu a spálni a sprch a tak) 100-200 startovné, poháry jsou nakoupený, medaile budou pernikový, fižirant Bambi bude, my, dámy, budeme mít červená tílka s logem závodu a psi dostanou od Maky ručně vyrobené obojky s logem závodu. Částky za trika a obojky ještě nemáme. Mlékojedy jsou velmi krásný cvičák a jsou tam velice velmi moc bezvadní lidé, se kterými je radost pobejt a povenčit. Pokut máte plafce, může plavat hnet za bránou cvičáku v labi. Vezmete všechny vaše černé bestyje? A jak velký chcete tílko? A změřte jim krky a pošlete Maky info na její mejl. Stačíííí??? ))

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:29
- Nahlásit

Gerda
tak to je něco for nás - Těšký závot Hele ale ten termín je neděle pindělí, ne vikund Já du s Kokynou f sobotu 28.8. na skoušky, tak bych eventuelně v neděli mohla Tílko S, vobojky nosíme padesátky. Jsme neplafci.

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

Gerda
a beštyje bych vzala 2 stofárdí, bo Sajgon by se mi uš nevešel. Bude i medajle za poslední místo, Čilinka je totiš pejsek na okrasu, cvičení odmítá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:41
- Nahlásit

Ave já,nestíhám
Koko
twe jupíííííí ,malobulííí budou závodit f těškým závotě))))))))) mám radost,pani))),sme se viděli přet rokem naposlet((

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:43
- Nahlásit

informace o obojcích na můj mail: makysek.rybaru@gmail.com Dneska odjíždím, Gerda vám to bude připomnat, neboť kromě ní ještě nikdo nic nenapsal! a piště jméno, pohlaví, dýlku a případně šířku.

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
Helou já se těšim, mužu v neděli teda
Maky a Trix
pohlaví, dýlku
budete čolkům vobjednávat kundumy??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:50
- Nahlásit

Maky a Trix
a piště jméno, pohlaví, dýlku a případně šířku.
šiš čuba NO,míry nevim..asi 90,60,90 nebo tak,žádná rachytýda,méno Nanynka..
Koko
kundumy??
nebud sprostá zas

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:50
- Nahlásit

A plánujete to teda sobota neděle, nebo je akce vopravdu neděle pondělí??

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:52
- Nahlásit

Koko

Opravdu neděle, pondělí

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:57
- Nahlásit

davidkova renata
míry nevim..asi 90,60,90 nebo tak
já mam taky modelky, méno Kokynka a Čilinka
nebud sprostá
pardon, bude teda Maky vobjednávat perverzatývy pro čokle ?

Koko
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Dík, se teda vobávám, že dofču si asi nebudu moct vzít, ale aspoň tej neděle bych se zúčastnila Bude závot i v neděli?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Ste blbé, udělám vám shrnutí, ale aš pak, teď tu máme na sachradě Bajšu s Bajšou a čekaj, aš příde Korina, aby se zmlátili. Dala sem jim foťák, tak si hrajou, já zatim pracuju.

koko - bezva, těšim se na malobuly odklápěcí, doufám, že nás neporazíte! Odkama pojedete pani? Neděle je f pořátku, to se koná závot. Někoho byste možná po cestě mohla nabrat, nebo aspoň zásoby ňáký - máte kameru, kdyby neklapl Honza vot Zuzky? Nemáme kameristu...Tílko S...no, to ste taky ňáká modelka, asi ste taky trendy.

<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání