Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
ste ji nežraly?
twe mě jí nigdo nedal!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:51
- Nahlásit

Gerda

modifikace: nic doma nemám - jdu se nažrat k mámě )) Anebo: nic doma nemám - rozhodně něco, aspoň něco, najdu!

Mama daleko, dojet k ni vyžaduje pohyb, pokud nēco najdu, musí se to varit, čili to vyžaduje pohyb -tzn nežeru!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:51
- Nahlásit

Gerda
nám to říkali ve škole capsicin-obsahují ho pálové papriky napomáhá trávení, já trávim, ale normálně a přitom žeru pálivý pořád.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:53
- Nahlásit

davidkova renata

twe mě jí nigdo nedal

No vidiš chyba! Už si mohla prirozenē hubnout, je vidēt, že seš teprvá začínající modelka!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:55
- Nahlásit

kejtlin

já trávim, ale normálně a přitom žeru pálivý pořád.

To si už pak zvykne to tēlo, mē to taky nic nedēlá, to musim ty harrisy sežrat fakt kilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
seš teprvá začínající modelka!

a tak já se chytnu,třá s trendy vjecmama sem se taky rychle zařadila

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

gabifi
moje máma bydlí 300 kiláků daleko. Kdyby ne, sem jako vepř. Ta její svíčková a spol. to je báseň. Sem se nepomamila
moje bydlí jen o dvě patra vejš, ale vařivá taky neni, jenom má dycky chleba, šunku a sýr. Vaří nerada, taky se nepomamila a já taky ne. Akorát sem dycky měla štěstí na muše, co se o mě v tomto směru starali. Dycky mi uvařili a dali pořádně najíst, já za to myla nádobí a uklízela ten svinec, co nadělali. A krom vaření taky nežehlim, naštěstí nemám ani žehličku, ani prkno, takže vlastně ani nemohu )))) Vařim psoj, tomu to chutná dycky a neni to těžký ))

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:08
- Nahlásit

Děckáááááááááá zumba je naprosto boží!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

makrel
naval podrobnosti

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

Gerda

šak já takovou dijetu taky nedržim. Na tom sem přišla f práci dyš nebyl čas nebo tak podobně. To se mi povedlo, že sem se prvně najedla aš nekdy kolem páté, když sem se dostala s práce dom. Jinak já nejsem líná se nažrat, ale dyš nic nedělám, třá jako dnes, tak prostě nemám hlad, ani chuť tak pak nejim jenom piju. Vychlastala sem za dnešek asi litr bezinkový šťávy, patrně pokryla potřebu kalorjí natolik, že nemám hlad ani chuť...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ty vado, já už taky byla začínající modelka, předváděla sem v lucerně. Vlasy. Jako oučesy. Bylo to dost ftipný, bo sme z toho byli všichni jako dost nervozní, já tam šla jen proto, abych nemusela na praktika z fyziky, stejnak sem pak z toho měla ve škole průser, tak nám dozadu navezli basu balantínek tehdá, my se zpumprdlikovali jak ty starý blázni, a řikam tě, že sem tam střihala takový grify a votočky a chtěla sem tam lízt furt a znova, ale to mi nedovolili, že jako jeden oučes, jedno chození. Na plátně sem byla promítnutá (to každej, kdo tam chodil), mrkala sem do předních řad...ty vado, bafčilo mě to do chvíle, než došla balantínka )))) Pak už mi bylo blbě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:12
- Nahlásit

makrel
zumba je naprosto boží
co to je???? nějaký sprostý slovo??

all co soutěžej f těškým závotu
sem teda psala bambimu,essi by zas jel a udělal nám fíka..nejspíš asi jo bo napsal jistě,pupíčku..,coš si vykládám jako ano..

du se svalit nepište uš rači nic!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
jistě,pupíčku..
)) ty hele pupíčku, měla si mu taky napsat, že dostane trenýrky, aby nechodil s holou řití ))))

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:15
- Nahlásit

kejtlin
no tančí se na latinskoamerické, prvky z flamenca, chacha, samby, je tam hodně kroucení zadkem a i prvky z aerobiku, je to dost rychlé, byla jsem mokrá jak myš, ale super.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

SITUACE: přijela paní z realitky, zapadla autem do bahna. Říkám serte na to, přijede Muš, a vytáhnem vás. Vyšla v kostýmku, lodičkách, s noťasem, foťákem, kabelkou, složkou s papírama. Si tak kecáme a najednou typický zvuk. Říkám Víte co, počkejte chvilku, rvou se mi psi, a já v šatičkách a cuklíkách utíkám do kotce oddělat Aginu a Bucu, mezitím mi vypadávají kozy protože jsou to šatičky velmi dráždivé. Chvilku pracuju na tom aby se ty dvě trubky pustily a přijel Muš. Povídá si s paní Realitkou, najednou říká Jé, nám se rvou psi a šel mi pomoct (cestou odhodil mobil a zapomněl kam). Oká, psi oddělení, a já s nohama umazanýma se jdu osprchovat hadicou v těch šatičkách....když jsme ji vytlačili z toho bahna, byla velmi milá, zamávala a řekla Pááápáááá

a to jsem zapomněla napsat že mezitím odtahovka vyplétala z plotu motorku toho, co to zas nezvlád a chtěl přeprat zatáčku. Frajer leží ve špitále.

Úspěšný den.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:16
- Nahlásit

Gerda
měla si mu taky napsat, že dostane trenýrky
nejsem debil,že jo!,víš že zlatovláska nemohe a nevim essi by ho natchlo že bé mít na pimpasu O pohár mléka a na řiti Těškej závot

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:16
- Nahlásit

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=CZ#/ watch?client=mv-google&xl=xl_blazer&v=v54xqBRqWFA

Doufám že fčici znáte toto, vy echtgold kinolózi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
bambi určo myslel, že mu chceš dělat návrhy a ty na něj s figurováním.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:17
- Nahlásit

Mucholabka
přijela paní z realitky
řekla Pááápáááá
uzavřeli ste vobchot???

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:19
- Nahlásit

Mucholabka
proč si bereš dráždivé šatky, když přijede pani? )) Prodáváš ten pozemek?

davidkova renata
nevim essi by ho natchlo že bé mít na pimpasu O pohár mléka a na řiti Těškej závot
))) nééééé na pimpasu nééééééééééééééééééééééé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
to máš asi nějak blbje, mě tam vylejzá eva farná, roky martin a eště něco co s kinologyjí nesouvisí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
uzavřeli ste vobchot???
jakésik papíry jsem podepsala, ale ještě furt je to moje, teprf se bude inzerovat.

Ty pitky jdou za měsíc na akci a zas budou pohryzané. Asi je všecky zkrmím v čínské restauraci.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

kejtlin

Jakto?? Tak si to najdi na youtube jmenuje se to pejskové se koušou, nēkdo mi to poslal na fcb, ulet hroznej

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
nééééé na pimpasu nééééééééééééééééééééééé
no přímo nééééééééééé,ale tam gde normálně bejvá! to navrhla kachna,mi to příde dokonalý.-)))))))))))))))
kejtlin
taky su zmatené..

Gerda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
to máš asi nějak blbje, mě tam vylejzá eva farná
no to máš blbjě ty, to má bejt eva farma. Jakože na farmě u zvířat máš chodit na evu. Tak to dělaj velkokinolozi. No, kdyby to věděla muchoš dříf, mohla prodat barák i s bahnem a nemusela si umazat šatky.

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

proč si bereš dráždivé šatky, když přijede pani?
Gerda
ženská nebo chlap, to je fuk, ne? Ale ženskou bych chtěla mladší. Muža staršího

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:22
- Nahlásit

kejtlin

Já když na ten odkaz kliknu, tak se mi to zobrazí.

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:22
- Nahlásit

makrel
Tak to je fajn, no já jsem zvědavá na to své umění ve čtvrtek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA
no to známe,vyhlásila sem to za žumpí hymnu,ale ygnorovali mě

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:24 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Martinna
no víš co naše lektorka vůbec nebrala ohledy na to, že je tam někdo poprvé, max. to jednou ukázala a pak se to jelo celý, tak to byla chvílema dost pr....
A ve čtvrtek du zas

<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání