| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Tak my sme v uplný prdeli, pře umíme akorát sedni a lehni s dopomocí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my vstaň a sedni z lehu taky jedině s dopomocí. ale co... sranda musí bét, co na tom, že pes nic neumí, když se máme rádi :P
valíme na vodu. gerdo, připomínej jim vobojky, příští týden bude ukázka... mějte se krásně.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:05
- Nahlásit
Gerda Maky a Trix Tak to je dobře! aspoň nebudeme samy!
taky musim uprchnout tak se snaž, to zas bude v lese veselo! my ty ouchyláky definitífně vyhubíme! koho se pak budeme bát?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:13 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Maky a Trix
hancaw
Gerda
No myslim, že se nemáte čeho bát, vzhledem k tomu, že hodlám nastoupit 5 měsíčním Fandou.
Fanda neaprotuje, neštěká, nemá vůbec žádný odložení. A za měsíc to fakt nenatrénuju.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:15
- Nahlásit
hancaw
Maky a Trix
Lucie Kratochvílová
Gerda
A to co umí, tak dělá jen za pamlsky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:17
- Nahlásit
Baico
uděláme kategorii za pamlsky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:23
- Nahlásit
Gerda
teda pani, dyš tak pročítám ty dyscyplýny, to stihnete za dva dny?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my umime sedni a podej pac a podej pac tam nejni, takze jste na tom furt lip
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:42
- Nahlásit
makrel
Dneska je na primě večer nějaký dokument ítě mi zničilo život
To je něco pro místní anti PZ
Jojo, to se musim koukat! A poyrebovala bych aby se koukal i muš a pochopil, že existujou ženy, ktery pezetka FAKT NECHTĒJ a FAKT by je mít NEMĒLY! že to jako neni jen taková momentální pozička, že nēkdo na to prostē neni
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:44
- Nahlásit
Ahoj všicííí, se máte, že jedete na závot, já musim na svarbu, tak doufám, že tam aspon bude hodně jídla ))
A jinak my jsme na táboře měli taky závot v igelitách a když se pes dyskvalyfykoval, tak ho musel dokončit psovot, takže se normálka přihlašte do trojky a udělejte ty zadržení za ty čokle nééé?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:48
- Nahlásit
Gerda
to víš, že se jim to líbí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:02
- Nahlásit
jste hrozne drasalky, uz jsem vzdala nadeji, ze bych mohla byt aptudejt a nic nedocitam; musim drit, je tady uplna sodomagomora
sou negde fotky z zumpamytynku? Muzou si pezetka naky stahnout na svoje blogy? Delaj tomu strasnou reklamu, pristi rok abych pronajala bus, sem pro jistotu rekla, ze ucastnici musi projit prisnym vyberovym rizenim, ze tam nemuze jen tak kazdej
pripravujete moooc hezky zavod, uprimne lituju, ze se nemuzu zucastnit tra plazeni u nohy plaziciho se psovoda by nam slo moc hesky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:08
- Nahlásit
Pumpa
teda pani, dyš tak pročítám ty dyscyplýny, to stihnete za dva dny?
v poho za jeden den, zbytek se budeme procházet, kecat, jíst, plavit psové, veselit se s lilijema a tak.
leyenda
nedřete, řekněte, že máte išijas!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:11
- Nahlásit
Gerda
nedřete, řekněte, že máte išijas!
je to tu strasne vosklivy, mela bych za chvili depku, kdybych to nedala do poradku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
leyenda
Pani, to nemůže bejt vošklivý ani trošku, dyš je to vaše. Musí to bejt určitě moc pěkný, outulný, jenom třá trošku zaprášený, jaxte tam dlouho nebyla. Hele a vono se to pézetkám fakt líbilo? Mi přišlo, že sme se jim moc nevěnovali, jako že se mohli aji nuditi....Vy máte fajné haranty, nemusíte se tedy dnes dívat na pořad Dítě mi zkazilo život.
Pumpa
A pani, vy nejedete s panem Klárkem? Jaký chcete tílko?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:27
- Nahlásit
Gerda
je to moc hodne zapraseny, vsude pavuciny, hodne kyticek umrelejch, ohrady na kone polamane , ale ja to zvladnu
pezetkam se to moc libilo, kazdymu to vypraveji jako nejlepci zazitek z prazdnin, oni se umi zabavit pozorovanim, vedi vsecky psy, co tam byli lip nez ja
na ten porad se divat ani nemuzu, jdu vecer s pezetkama na koncert a taky oni mi zivot nezkazi, spis naopak.. jsem rada, ze je mam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:33
- Nahlásit
leyenda
tě pyc )) hele foto začínaj tady na týdle straně f odkazech
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_11171_39.html
je to asik přes další dvje strany
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:24
- Nahlásit
ahoj spisovatelky, mám úpa novej, rychlej a levnější net. Zítra du vrátit ten naprt růžovej
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:46
- Nahlásit
Gerda
vy nejedete s panem Klárkem?
jéje, pani, já ani nevim na co?
něco trošku sem pochopila, jen nevim kdy...
píšete jak zbjesilý, vim prt, furt někde létám, scháním pracuju a nevim nic...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:50
- Nahlásit
Zdar fšichni, mám problém s Rambíkem! Muš je nemocnej a leží nahore v ložnici a Rambík neví jestli má bejt s nim nahore -to se mu stejská po mē, nebo jestli má bejt se mnou dole -to se mu stejska po mušovi zas -tak sedí na schodech a kñučí jak dement!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:01
- Nahlásit
Psíček
pěkné, děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:01
- Nahlásit
Pumpa
jéje, pani, já ani nevim na co?
něco trošku sem pochopila, jen nevim kdy...
na předchozí stránce je kompletshrnutí, moc dlouhej příspěvek, laskavě si ho přečti, řekni, jaký chceš tílko - zase ňáký malý, že jo????!!!!!!!!!!!!!!! .-) A přihlaš se u makýska rybářů s oudajema krs obojek. A to je celé.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:12
- Nahlásit
Biluška
Díky za informaci o SP. Ale nepotěšila. Nechápu, proč nechtějí pomáhat s inzercí, když potom neudané s největší pravděpodobností utratí. Taky jeden útulek, který není pro psy, ale pro majitele, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:12
- Nahlásit
Gerda
ahoj,máš zprávu na fejzbuku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:33
- Nahlásit
brezen2008
máš odpověď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám problém s Rambíkem! Muš je nemocnej a leží nahore v ložnici a Rambík neví jestli má bejt s nim nahore -to se mu stejská po mē, nebo jestli má bejt se mnou dole -to se mu stejska po mušovi zas -tak sedí na schodech a kñučí jak dement
vem Rambíka traverzou ! at si nevymejšlí peachoviny
hele jedeš taky s náma do mlíkojet??????????????
Pumpa
pumpyčko béte závodit ve zvláštní kategoryji pro lední medvedíííí,specyálně pro vás jí vypíšem.-)))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:48
- Nahlásit
Gerda
no šak pani, tílko asi tak nějak na mně, no. Nevim esli El nebo Em?
davidkova renata
jééé, to sme potěšeni, takové specyjální pozornosti.... a fčem bude spočívat medvjedolední kategoryje?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
dej si víno a kašli na oba
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
hele jedeš taky s náma do mlíkojet
Jedinē když budu moct bejt s Pumpou v kategorii ledních medvēdu!
Z tech disciplín umíme akorát odložení, takže nevim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:32
- Nahlásit
čau všichni, byli jsme venku s radkem a psisky, radek je pořád nějak nemocnej, asi od páteře, pořád je mu na blití, špatně vidí, je slabej, pořád spí, do práce moc nechodí-ho vezla záchranka ze staromáku, zhubnul o 12kg-a to hubnout nepotřeboval, moc nejí, ani mojí spešl roládu snědl jen kousek, jindy jí dal skoro celou ke kafi, kafe ani nedopil. byl na rezonanci, z protekce ho vzali během 4 dnů a čeká na výsledky.
|