Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4887 . 4888 . 4889 . 4890 . 4891 . 4892 . 4893 . 4894 . 4895 . 4896 . 4897 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:03
- Nahlásit

a ještě pro Gerdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:15 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

čus žumpice, co je novýho? Uš mladokinta vyhrál ty lodičky?
Gerdě k opravdickým narozeninám přeju fšechno nejlepší a posílám nějaký prachy, páč ty se dycky hodí

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:15
- Nahlásit

LIDÉ DOBŘÍ, VY STE DRŽELI, ŽE JO? KLAPEČCI ZAJELI ROZJÍŽĎKU MOC PJEKNĚ, OBSADILI TŘETÍ, POSTUPOVÝ MÍSTO, ZÍTRA MAJÍ VOLNEČKO A V SOBOTU SEMIFINÁLE.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:18
- Nahlásit

kinta
Tak moc gratulujeme a v sobotu fandíme znovu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:18
- Nahlásit

kinta

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:24
- Nahlásit

Baico
zuzanarosakova

sobotu fandíme znovu

Ano, prosím, v sobotu zase držte, ono to strašně funguje! Kdo tam taky může říct, že mu drží palce celá žumpa, že jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 12:27
- Nahlásit

kinta
paráda, vidíš jak jsou šikovní, gratuluju moc

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:08
- Nahlásit

kinta
tak vidite, pani
musime na sobotu mit zase naky dobry znameni a drzet palce

Gerda
se omlouvam, ze takhle pozde...
preju vam k narozeninam at se vam splni vsechno, co si sama prejete, vy si urcite prejete samy rozumny a hezky veci a vite nejlip, co potrebujete, ze jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:26
- Nahlásit

Jste opravdu velmi milé a hodné, drahé ženy! Velice vám děkuji! A kinťátkoj klapečcííí gratuluji ke krásnému pádlování!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:54
- Nahlásit

Gerda
hepy beeest deeeeeeeeeej tu juuuuuuuuuuu, vsecicko nejlepsi pani

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:01
- Nahlásit

kinta
gdy v sobotu? večer jdu na zábavu, tak to by asi nešlo...

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:18 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Gerda korále ti dovezu a né že poztrácíš na bále dám si je do brašničky rači hned dneska
jinak ty to všechno dycky tak zmotáš dohromady že vlastně ani já už si nejsu istá gde sem to vlasně byla.......

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:32
- Nahlásit

lucynkasčíslem
Moc díky laskavá pani!

hancaw
vlastně ani já už si nejsu istá gde sem to vlasně byla.......
nic to nemění na tom, že šlapeš náčelníkům na dědečky f koutku!!! )))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:44
- Nahlásit

simvas potrebuju ceduli na auto na ktere bude - v kopci zastavujte za timto vozidlem ve vzdalenosti min. 1m

neumim se rozjizdet do kopce poradne a ti debilove ac mam na aute zetko se na me vzdycky nalepi a pak kdyz mi to couva tak kulej voci a troubej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak si zatahuj ručku a povoluj až když začne zabírat spojka.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:53
- Nahlásit

kejtlin
ty jo s ručkou mi to šlo ještě hůř...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:54
- Nahlásit

kejtlin
se ti rekne, ja to teoreticky vim, ale kdyz couvam do jineho auta tak me chytne panika a uz nevim co delam jen, ze pak desne smrdi spojka

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
jednou sem jela se zataženou ručkou přes půl sídliště a taky to docela smrdělo ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak trénuj tam, kde nehrozí, že nacouváš do jinýho auta, pak přestaneš panikařit a naučíš se to.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:01
- Nahlásit

Gerda
jednou sem jela se zataženou ručkou přes půl sídliště a taky to docela smrdělo ))))
sem tak jela jednou aš na koupalyště)))) celkovje sem jela asi 6krát a pořád se tu o tom mluví i dyš je to skoro 20 let..vezli sme aji nějaká děcka a přet koupalyštěm to uš čoudilo dost ,taxme zatkli nějakýho taxykáře že jako máme asi poruchu.essi by nemoch...no moch,ale jen do chvíle neš zistil,že sem jela celou cestu se zataženou ručkou..pak uš taky nemoch
malokintě
velká gratulace!!!! vy nám ty medajle přivezete!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:17
- Nahlásit

Gerda fšak si je maj vystavit na nějaký rozumný místo ! třá do příborníku bejt slapší povaha mám trauma!

lucynka stimčíslemdlouhym mě autoškolák poradil ať na ně troubim taky že se mi nemaj lepit na prdel ale udržovat bezpečnou vzdálenost

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
aš do nich jednou nacouváš tak normálně drze tvrď, že nabourali oni tebe . že nedobrzdili a nabourali ti do zadku . To je naučí, zmetky

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
me chytne panika a uz nevim co delam jen, ze pak desne smrdi spojka
kámoška to řešila tak, že zastavila, vypla motor, zatáhla ručku, vystoupila z auta a poradila tomu blbci za ní, že esli nechce přijít vo plechy, tak si má couvnout. Voni sou chlapi na ty plechy dost citliví a vždycky couvli. Na rušný křižovatce je to pak docela sranda
Klííít, to se naučíš.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:30
- Nahlásit

gabifi
kámoška to řešila tak, že zastavila, vypla motor, zatáhla ručku, vystoupila z auta a poradila tomu blbci za ní, že esli nechce přijít vo plechy, tak si má couvnout.
to je dobryyy
horsi dys stojim v zacpe musela bych dojit na konec zacpy at se hne ten posledni

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
horsi dys stojim v zacpe musela bych dojit na konec zacpy at se hne ten posledni
Já tak jednou běhala . Ne teda kvůli rozjíždění, ale kvůli kamionu. Docela rušná, úzká ulička - jednosměrka,vjel do ní kamižoun a pokusil se najet do dvora. Samozřejmě mu to nevyšlo, šprajcnul se, stál napříč přes celou ulici a nemohl se pohnout. Já byla hned za ním Během pár minut se za mnou udělala megafronta za dva rohy. Dopředu jsem nemohla - tam byl kamion, dozadu taky ne - tam byla fronta aut. Tak jsem běhala od jednoho k druhýmu ať laskavě couvají, páč dopředu to nepude. Nejhorší to bylo za rohem, páč tam už neviděli ten kamion a nechtěli mi věřit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:47
- Nahlásit

Biluška
Nejhorší to bylo za rohem, páč tam už neviděli ten kamion a nechtěli mi věřit
se meli jit presvedcit

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:48
- Nahlásit

Biluška
Nejhorší to bylo za rohem, páč tam už neviděli ten kamion a nechtěli mi věřit
vidíš, a pak že na silnicích není prdel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:01
- Nahlásit

Biluška
ot..hele co osvjetim?? psala si že dobrý ne? mohli bysme tam poslat PZtka na nějakej tábor..kdysi sme to uš plánovali s bendou,ale ten byl jen f terezíně,ale byl úpa našenej,moc se mu tam líbilo a taky byl pro gulak tam

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:07
- Nahlásit

davidkova renata
mohli bysme tam poslat PZtka na nějakej tábor..
Hodně jsme o tom s Mášenkem uvažovali . Hlavně by se teda musela obnovit ta plynová komora. Myslím, že by to nebyl problém, byla dost zachovalá (bacha, se z toho kopírovači zase poserou )

Sme měli docela super průvodkyni, takovou starou Polku co vypadala, že to snad zažila na vlastní kůži. Aspoň o tom dost sugestivně mluvila. Hodně probírala příběhy jednotlivých lidí, fakt humus. Vzala nás do "dětského baráku" , který byl normálně uzavřený - ty woe, gdyž jsem si představila, že tam byli zavřený třá tříletý pézetka tak se mi dělalo normálně špatně
Na mý pézetka to teda moc dojem neudělalo, jediný co si z toho pamatujou je, že tam prý byli krysy velký jako králící. Pupici jsem musela dát pohlavek, páč nahlas prohlásila, že to je jako u nás doma

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:09
- Nahlásit

Biluška
Pupici jsem musela dát pohlavek, páč nahlas prohlásila, že to je jako u nás doma
jako kvuli tem krysam?

<< 1 ... 4887 . 4888 . 4889 . 4890 . 4891 . 4892 . 4893 . 4894 . 4895 . 4896 . 4897 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání