| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:40
- Nahlásit
kejtlin
Hm tak to má blbý, boreliózu mu vyšetřovali? Je hrozně zákeřná a spousta lidí ani neví, že jí má.. já jí měla a od tý doby trpím na bolesti hlavy a kloubů na rukách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
čus žumpizny, uš sme zpátky. Musím říct, že Osvětim je teda fakt síla
Dočtu vás za chvíli, napřed musím zmlátit psy, aby mi tu nerostli jak dříví v lese
Mimochodem, můžete mi něgdo vystvětlit proč si ty čůzy VŽDYCKY vyberou na zničení nejdražší věc v místnosti, popř. nejnovější, nebo tu, na kterou jsem nejvíc citově vázaná?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
všechny krevní testy absolvoval a nic nenašli, vše v normě i na boreliózu,na pohlavní choroby prostě na všechno.
Biluška
vysvětlím-tu věc často používáš a cítí z ní tvůj pach a proto ji najradši používají i oni.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:47
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, můžete mi něgdo vystvětlit proč si ty čůzy VŽDYCKY vyberou na zničení nejdražší věc v místnosti, popř. nejnovější, nebo tu, na kterou jsem nejvíc citově vázaná?
Protože tím nejvíc přitáhnou Tvoji pozornost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:04
- Nahlásit
kejtlin
vysvětlím-tu věc často používáš a cítí z ní tvůj pach a proto ji najradši používají i oni.
Blbost. Příklad - mám asi dvacet let staré křeslo - hnusné, ošoupané, zralé na vyhození a krásný, nový, drahý gauč. Přece je blbost, aby z toho gauče cítili víc můj pach než z toho křesla, ve kterém sedávám celý život. A hádej co roztrhají?
Vlčáčková
Protože tím nejvíc přitáhnou Tvoji pozornost.
Nevěřím tomu, že pes takto uvažuje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:04
- Nahlásit
Biluška
tak pak je to prostě Murphyho zákon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:17
- Nahlásit
makrel
tak pak je to prostě Murphyho zákon
To mi přijde nejpravděpodobnější. Ještě bych ten výčet doplnila o věc, která když se zničí tak nadělá největší bordel
Každopádně dneska se zase vycajchnovaly svině. To mám za to, že jsem blbě zavřela klec
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:20
- Nahlásit
Čus, ženy krásné a moudré, sledujete ten antipézetkovej program? Já teda chápu lidi, co nechcou mít děti, ale nějak jsem nepochopila tu pipku, která je tak otrávená z nich, ale pořídila si čtyři.
Já jsem k svýmu pézetku přišla naprosto neplánovaně, navíc dárce DNA se zdejchnul, když jsem byla v osmým měsíci, ale je to to nejlepší v mým životě.
Nechápu, když si tím někdo není jistej, tak proč do toho jde??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:27
- Nahlásit
kinta
Nechápu, když si tím někdo není jistej, tak proč do toho jde??
Páč jsou to krávy neskutečný. Se protestně nedívám, na Nově jede Škopková a té nemůže konkurovat vůbec nic
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:32
- Nahlásit
Biluška
Páč jsou to krávy neskutečný
Svatá pravda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:33
- Nahlásit
Biluška
kinta
ted´ jsem přišla k tv a jdou tam ty kravky-nezaujalo mě to, jdu na škopkovou.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:35
- Nahlásit
kejtlin
Mně to nějak nepřestává šokovat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:35
- Nahlásit
kinta
jo dívám se na to a taky nechápu proč je teda mají.Asi se nechaly donutit od okolí já se nenechám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
kinta
makrel
asi bych se ztotožnila s jejich názory-koukala jsem na kousek, ale taky děcky nemám, nechápu, proč je teda mají, když je serou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:41
- Nahlásit
kejtlin
ty názory jsou hodně upřímné, ale měly možnost volby, teď si stěžovat a dělat takové scény je celkem z křížkem po funuse
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:45
- Nahlásit
makrel
to je fakt, každý mi říká, že nechci pézetka, protože znám samý nevychovaný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Biluška
nekecej žes byla se podívat v Osvětimi ...
sice vo tom čtu skoro furt,ale nevím,jestli bych byla schopná se tam jet podívat...
jinak jsem koukala na animal planet
davídková - málo jsem asi viděla takle zuboženejch psů,stačí když napíšu - kostra která na sobě neměla kromě kuže nic? no samo že pes to nepřežil amatka chránil a hájila syna,udajně si nic takového nevšimla,pipka jedna debilní ,tak matku za 3mesíce zavřeli na rok do vězení a ještě bude cálovat 5000 liber,nebo co to tam maj za peníze
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:47
- Nahlásit
Já jsem vždycky děti milovala bez rozdílu a nesnáším je od té doby, co mám svoje naprosto dokonalý.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:51
- Nahlásit
heledte já děti taky nechtěla a nikdy nechci,ale zas is říkám,že kdyby bylo dítě už na světě,tak sním budu jednat naprosto normálně a nebudu mu život znepříjemnovat
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:55
- Nahlásit
Furt jenom JÁ, JÁ, JÁ.
Doprdele, to dítě se nenarodilo samovolně, ne? A kde je ono v jejich životě?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:56
- Nahlásit
kinta
to je jak když si někdo pořídí psa a pak nadává, že ho musí chodit ráno venčit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
já se du zabít, muj muš se odmít koukat! tak já si asi budu muset vybrat mezi zničit si život nebo zničit si vztah...tak asi časem zarve ten vztah bohužel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
brezen2008
ta veterinární policie je u nich dokonalá, b ohužel u nás to nejde. občas koukám u kamarádky a nevím jestli si to dobře pamatuju, ale snad můžou zakázat doživotní chov zvířat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:02
- Nahlásit
makrel
hele zrovna v tomto obdobím línacím si vyčítám, že jsem si pořídila KAO a kolii
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
Blbá vyhlídka, pani.
Ale třeba si muš zvykne, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
kinta
Ty woe nevim spíš ne
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:05
- Nahlásit
Lidi, já mám depku jako prase!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
kejtlin
můžou a taky to občas dělaj ...
maj to tam perfekně vychytaný
1- jsou se ihned kouknout co a jak
2- když viděj týrání,tak dal papír,nechaj 24 hodin nekdy ihned maj sebou příkaz z odebrání zvířete
3- odberou zvíře,vyfotej v čem žil...
4- daj návh soudu,do tejdne je soud a většinou odeberou zvířata a daj SPCA
5- apak zavřou a ještě cáluje tyran a někdy nesmí mít ani rybku,bo choděj kontroli když vyjdou z vězení
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
kejtlin
hele zrovna v tomto obdobím línacím si vyčítám, že jsem si pořídila KAO a kolii
Ty woe, kdyby mi tady línalo 10 psu, tak furt lepší než dítē!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
cus decka!!!!co noveho,krom toho,ze nekdo chce decka,nekdo ne,ted jsem pritahla ze cvicaku,amin je bajecnej a kouse jak drak,jo a hajan je hluchej senilni dedek,jsem si vsimla,ma me totql n parku,je mu vse fuk!
|