| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
jako kvuli tem krysam?
jo . Ale kecá, máme akorát myši, hryzce a hraboše. Potkani a krysy tu díkybohu nejsou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:10
- Nahlásit
davidkova renatacus,hele muze hajan trpet senilitou???no vcera jsem to jakos nim nedavala teda!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:19
- Nahlásit
Biluška
(bacha, se z toho kopírovači zase poserou
to zapřem a komoru změníme bistře na sporák,s tim nic neudělaj
co vypadala, že to snad zažila na vlastní kůži
no tak to byla asi ta jak o ní Radka mluvila..ona to totiž fakt přežila a dělá tam průvodkyni..o to je to prý horší pro obecenstvo.PZko do těch děckejch právě nepustili,jen jim to řikali,ale stačilo to co viděli
Pupici jsem musela dát pohlavek, páč nahlas prohlásila, že to je jako u nás doma
nemethova5
hele muze hajan trpet senilitou
bohužel může..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:26
- Nahlásit
davidkova renata
ona to totiž fakt přežila a dělá tam průvodkyni..
Vypadalo to tak. I věk by odpovídal. Jsem se jí chtěla zeptat, ale přišlo mi to bubý. Co mě fakt hodně sebralo tak byli novorozeňata - gdyž tam nějaká ženská porodila tak ještě tentýž den musela jít do práce (což fakt nechápu, já se nedoplazila ani na záchod), to děcko jí sebrali a buď hned hodili do pece, nebo gdyž v plynových komorách byl zrovna nával tak ho pohodili kamsi dozadu a nechali ho zemřít. Některé prý umírali i několik dní
Taky pohled na neskutečnou hromadu dětských botiček nebyl nic moc....nebo na dětské kufříčky, na které rodiče psali jméno a adresu toho děcka....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:26
- Nahlásit
davidkova renatahele a mas chvilku cas,ze bych ti zavolala tra v pet hodin,mam este padesat minut volnejch a tem kur.am to z toho t-mobilu nenecham,neprwvadi se mi to na dalsi mesic,dik.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:27 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška tagže jsi nakonec přivodila trauma tak akurát sobě hm taky jsem znala pár lidí co přežili... a vloni jsem se pjekně vystresla v Amstru dyš sem si koupila The Diary of a Yaoung girl Anne Frank fakt hrůza....... jsem z toho měla velikou depičku
Nemethová5 může můj starej pes uš je taky senilní ale jako fest.....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:29
- Nahlásit
mam dotaz k mlikojedum, mohla bych vzit jednu kamosku se psem navic? nebude to vadit? soutezit asi nebude jen kukat?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:29
- Nahlásit
hancawh,no pekney,no!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nemethova5
renatahele a mas chvilku cas,ze bych ti zavolala tra v pet hodin
du právě ted ven s čoklem,můžem chvíli po 7,pak chci volat Eli..
Biluška
to děcko jí sebrali a buď hned hodili do pece, nebo gdyž v plynových komorách byl zrovna nával tak ho pohodili kamsi dozadu a nechali
jo todle řikal taky a eště ho vzala ta komora co byla plná lidskejch vlasů..nevim essi s nima něcco děllali nebo proč tam byly
lucynkasčíslem
neva
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:37
- Nahlásit
davidkova renatatak o.k. pani,ja vam brnknu neco po sedme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:40
- Nahlásit
davidkova renata
eště ho vzala ta komora co byla plná lidskejch vlasů..nevim essi s nima něcco děllali nebo proč tam byly
jj, vlasů tam byli prý dvě tuny. Stříhali je ženským co šly do plynu (pak už úpa fšem) a prodávali je. Vyráběli se z nich matračky a snad nějaké koberce, či co. Ta průvodkyně říkala "plátno", ale vypadalo to prostě jako koberec. Ona mluvila tak česko-polsky, takže těžko říct co to vlastně mělo být. Madračky tím normálně vycpávaly. Tohle sebralo i Mášenka a prohlásil, že musíme všechen ten bordel na půdě zkontrolovat a vyházet. Si ale myslím, že madrace po němcích tam už nebudou, ty by za tu dobu sežraly myši.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:44
- Nahlásit
Biluška
sebralo i Mášenka a prohlásil, že musíme všechen ten bordel na půdě zkontrolovat a vyházet
chudák ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:46
- Nahlásit
davidkova renata
chudák))
Včil mě tak napadá - když jsme se nastěhovali tak jsem na půdě našla tři suprový křesla. Jako jsou hnusný, prošoupaný a tak, ale božsky se v nich sedí. Je máme v kůlně a vždycky když je hezky tak je vynášíme na zahradu a sedáváme v nich u ohně. Ty jsou zaručeně po Němcích . Nebudu mu to říkat, ale zajdu se nenápadně podívat čím jsou vycpané
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:48
- Nahlásit
Biluška
ale zajdu se nenápadně podívat čím jsou vycpané
to bych nedělala. Pak začneš uvažovat, esli sou to koňský žíně nebo lický vlasy
Ježiši, to je téma!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:50
- Nahlásit
gabifi
Pak začneš uvažovat, esli sou to koňský žíně nebo lický vlasy
muze to poslat na rozbor dna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:52
- Nahlásit
gabifi
lucYnka XIII
to bych nedělala. Pak začneš uvažovat, esli sou to koňský žíně nebo lický vlasy
Essi je to cokoliv jinýho než molitan tak to ještě dneska letí do konťáku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:53
- Nahlásit
nemethova5 smiř se s tim nevim co se povedlo tvýmu ale náš už blbě vidí a taky slyší a poslední dobou to jde fakt do kopru - je to Tosa Inu a má 13 let..... občas prostě neví co sám se sebou se zarazí jak prd nebo naopak leze do míst kam nigdá nelez a navíc se tam nevejde a pak čumí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:53
- Nahlásit
fuj, co to zas řešíte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:54
- Nahlásit
nemethova5
hancaw
taky jsem to zažila, u nás se to projevovalo tak, že někam šel, pak se zastavil, zíral do prázdna, jakoby nevěděl proč tam šel a až když se na něho promluvilo, tak se jakoby probral.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:10
- Nahlásit
Biluška
Ahojky prosimtě jakou řečí mluvila ta průvodkyně?
Ráda bych se tam v budoucnu zajela podívat i když potom co jsem se tu dočetla mě chuť pomalu přechází.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:38
- Nahlásit
laguna
Mají tam průvodce ve všech světových jazycích + okolní státy (česko, slovensko a tuším i cedulku bělorusko jsem viděla). Akorát, že prohlídky s průvodcem začínají co čtyři,nebo pět hodin, takže když se netrefíš tak si pěkně počkáš . Ta naše měla mluvit česky, ale byla to dost špatná čeština s výrazně polským přízvukem a spoustou polských slov. Dospělí s tím nějaké výrazné problémy neměli, ale děcka jí rozuměli dost špatně ( i když možná to bylo lepší).
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:02
- Nahlásit
hancawty vooole!tosak a ma trinact jo?????no tak to je rekord,tak dlouho,jo?vetsinou take plemeno do desiti maximum!!!hele hajan to taky dela,upa to same,co ty pises!no me picne,proste vcera jsem jela na cvicak,v buse v poho,lehl si na misto a lezel,mela jsem ho bez voditka,jela jsem sice s upa novym ridicem,byl v poho,cumel,ze me amin posloucha a hajan taky,hajan spise automaticky,hele prisla jsem na cvicak,hajan se najednou znicehonic sebral,sel dozadu,petkrat na neho volam a nic,psi tam cvicili poslusnost,on si lehl doprostre a cumel,pak se sebral a sel zkontrolovat figurantskpu mistnost,pak se sel podivat na figuranta,esli jestew zije,pak se sel podivat ke kotcum,pocumel psi a pak se racil vratit podivat,esli tam vubec jeste sem,me z nej picne,jo a jak jsme sli pres silnici,tak se zastavil uprostred sedl si a cumel!
makrelhm,ale sere me to desne,vzdyt mu neni ani jedenact!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:04
- Nahlásit
čau, co je novýho, pls o výcuc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:07
- Nahlásit
a decka mam pro vas super zpravu,zejtra nejdu na ranni,tudiz nebudu skoro o pul pate vstavat a tudiz se fajne vyspim,mame prostoj,neprijel nam material!
makrelmyslela jsem na vas,co u zubare,dobry?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:10 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
nemethova5
děkuji, nacpal mi tam něco a za 14 dní mám přijít zase, že mi dodělá plombu.A byla jsem hrdina, nenechala jsem si to umrtvit.Ale jak nejsem zvyklá, že tam něco mám, tak tam furt strkám jazyk
Tak to jdeš až v sobotu hlídat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:11
- Nahlásit
makrel
A byla jsem hrdina, nenechala jsem si to umrtvit.
ty nebýt hrdina, ty být blázen starý!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:12
- Nahlásit
Gerda
dyť mi to je vrtal, umrtvení se dává na horší věci,ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
makrel
pani smekám před váma hluboce, bez umrtvení u zubaře......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
http://www.super.cz/clanek/40911-tak-moc-nenavidel -ocistu-ze-ho-zaziva-sezrali-cervi.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
moc nesmekej, mi to jen vrtal a čistil a tekly mi slzy
|