Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:40
- Nahlásit

Gerda

Tanga?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:41
- Nahlásit

davidkova renata
no essi bé mít bambi zas tak řidký spotky(aš žádný) mohlo by dojít k nežádoucímu nakrytí
Bubá, bubá a ještě jednou bubá!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tanga?
A druhá taková!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:43
- Nahlásit

Gerda
žumpí triko mi je velký, ale né přes kozy a taky jsem myslela, že XL bude v dámském provedení, ne v pánském.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:43
- Nahlásit

Gerda
na příště budou tanga
twe tak to je silná káva..těšká káva aš..
mám nechat udělat Bambimu trenky s nápisem závodu? O Pohár Mléka, těšký závot... )))))))
určitě..bude tak mít aspon jedny
Baico
Bubá, bubá a ještě jednou bubá
anojo furt..hele ptá se zlatovláska essi cem zejtra taky v půl 7 choteč???????????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:44
- Nahlásit

Gerda
mám nechat udělat Bambimu trenky s nápisem závodu? O Pohár Mléka, těšký závot.
vedoucí echtgoldblpka

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:49
- Nahlásit

davidkova renata
hele ptá se zlatovláska essi cem zejtra taky v půl 7 choteč???????????????
Mě se to zítra nehodí, mám objednanou jednu holčinu s hovicí na přípravu na zkoušky u nás na cvičáku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:55
- Nahlásit

kejtlin
taky jsem myslela, že XL bude v dámském provedení, ne v pánském.
já vim, tam byl problém, že info, že tryka jsou jen v pánskym jsem dostala ve chvíli, kdy už jsem měla komplet objednávku a nechtělo se mi znova rozjíždět výběr tryk a velikostí a barev a tak. Teď budou dámská tílka, muše už neoblékáme, jenom Bambi dostane trenky buď s kolouškem Bambim, nebo s nápisem závodu. To se rozhodněte. A jskou velikost? Nechámem u nápis přes celou řiť? Nebo jen decánko na kapsičku?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
hele Honza jede taky a chce tílko nebo že by měl taky trenky???? Hele ale museli by je nosit navrch, ať z toho taky něco máme žejo

enom Bambi dostane trenky buď s kolouškem Bambim, nebo s nápisem závodu.
a nemoch by mít voboje jako kolouška i s názvem a teda asik vepředu néé

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:59
- Nahlásit

Alexa
supéééér! Šmoulové budou! Hele tak chlapům uděláme trenki?

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:59
- Nahlásit

Gerda eslivá mu budeš dělat tanga tak to bude muset bejt skratkou OPMTZ I.ročník páč jinak se ti to tam nevejde!

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:04
- Nahlásit

hancaw
eslivá mu budeš dělat tanga tak to bude muset bejt skratkou OPMTZ I.ročník páč jinak se ti to tam nevejde!
a co na přední stranu:
o pohár mléka
a na zadní
těšký závot
?

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:06
- Nahlásit

Kachna no jo ale na I. ročník ti nezbývá místo! a zase příští rok si přidělá jen čárku a bude

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:08
- Nahlásit

hancaw
no jo ale na I. ročník ti nezbývá místo! a zase příští rok si přidělá jen čárku a bude
když si šikovně uprdne, bude mít každý rok jeden ročník bez práce.

hancaw
co ty máš v tomhle termitu? Nějakou ugandu? Nebo tam můžeš dát mlékojedy?

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:11
- Nahlásit

Gerda zatím jsem f tomto termitu ještě volná jako to ptáče nebeské ale jeden nikdá nefí
Jdeš zítra se mnou a s pixlovejma? Se domluvíme třá i dám k lepšímu nějakou strašidelnou poudačku indonéskou
Jo a f Ugandě uš sem byla tak tam uš nemusím

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:25
- Nahlásit

hancaw
Jdeš zítra se mnou a s pixlovejma?
budu se snažit to stihnout, určitě chci, i historku strašidelnou indonéskou! Určitě cííííííííííí moc! A tak si ten termit může pro nás rezervovat? A tílko chceš M nebo L nebo S? Nebo co jako?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:48
- Nahlásit

kachna_
a co na přední stranu:
o pohár mléka

a na zadní
těšký závot

mi příde celkem hodně výstižný)))))))))))))))))))
hancaw
Jo a f Ugandě uš sem byla tak tam uš nemusím
zatimco v mlíkojedech ne,hlavně že se couráš posvjetě ,ale doma to neznáš,tagže jedeš taky,a hotofson!
Psíček
cejtíte se teda jak ten pes nebo ni?
cejtim se velmi často pot psa,zejména ráno,tak stačí to taghle?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:00
- Nahlásit

kachna_

a co na přední stranu:
o pohár mléka
a na zadní
těšký závot

Tak to mě upa dostalo

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:00
- Nahlásit

Gerda Lko prosím abych tam nacpala poprsí máme sraza jakovždycky v hodinu jakovždycky tak doufám že nebé lejt páč to by mi lehce rozhodilo škrpál

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:08
- Nahlásit

hancaw
rozumim, přecedo ))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:10
- Nahlásit

TÍLKA:

S - Maky, Mamka
M -
L - Kejtlin, hancaw
XL - Gerda
XXL - Aleksa, Bajko, Lucka, Lucynka

Kraťasy s nápisem - Honza Šmoula, Bambi

a dál? To tu neni nikdo emkovej?

helps
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:17
- Nahlásit

No já musím. Když už taky jednou somruju okolo, tak vám tady tu žumpu trošku naruším....

Biluška

Musím ti říct, že s Ajánkem to vypadá úplně stejně jako s Lajenkou Ten pes měl taky neprva jedno ucho nahoru, tak mu ho lepim, za dva dny druhy... Teď má vobě lepený, ačkoliv on zase je neměl ouplně jak netopýrek, ale prostě když jedno měl normál a druhý o dost lehčí, tak to vypadalo nevkusně.
Se sestřičkou má společnou i tu zásobu energie. Ten pes když není venku a nelítá, tak lítá doma, nejradší kouše a skáče ... Co na něm shledávám hodně pozitivní je, že není nijak extra uštěkanej, že je přirozeně inteligentní a moc ňuňanej.
Poslední bod je ovšem vlastně taky spíš mínus, protože to co dělá pohled na Ajánka s lidma... Já už skoro lidi nesnáším a to nemluvím o PZkách. No ano, on je roztomilej, ale že mi na něj lidi řvou přes půl města "AJsíííčkuuu pocem, pocem honem"..No nejhorší sou sousedovic děti, který na něj tuhlec volali a stáli na druhý straně silnice. No myslela sem, že je zabim, pač Ajánek nabral jejich směr, naštěstí je na jeho věk docela vychovanej a na zavolání se vrátil. No lidi miluje tak je to s ním těžký. Jinak ste ho teda socializovali až až. Já sem se těšíla, že šeltie jsou "rezervovaný vůči cizím lidem" a to chlupan teda vůůbec není XD tak já teda ho musím odvolávat od lidí, což je snad horší než od psů, když na něj každej druhej laškovně volá. A jak říkáš, maminka se taky těšíla, že by třeba zkusila canysterapii, ale s tím jakej je divoch, nevim nevim... Tuhle jedna babča s kolem že teda si ho pohladí a Ajan kolem ní poskakoval a chtěl jí voblizovat a nevim co a ona pořád ruku zvedala do vzduchu a říká mu "Ale počkej, počkej přece.... Já si tě chci pohladit"
No a takhle my tady žijeme

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:36
- Nahlásit

helps
Dík za zprávy paní

Se sestřičkou má společnou i tu zásobu energie
A to nechtěj vidět Amazonku, jsem si schválně nechávala tu nejklidnější z vrhu

Co na něm shledávám hodně pozitivní je, že není nijak extra uštěkanej, že je přirozeně inteligentní a moc ňuňanej.
Jistě, jsem ti přece říkala, že šoltyje jsou nejlepší

No ano, on je roztomilej, ale že mi na něj lidi řvou přes půl města "AJsíííčkuuu pocem, pocem honem".
Počkej až vyroste. Hesinka byla svého času jediná šeltie ve městě (a první). Dennodenně jsem slýchala otázku "paní, jak to, že vám ta kolie nevyrostla" Dokonce jsem si kvůli tomu nechala vyrobit placku "TO NENÍ MALÁ KOLIE " Zkusím je doma pohledat, třá ještě nějakou najdu . Jsem jich měla dvacet, páč to bylo minimální množství na výrobu

A jak říkáš, maminka se taky těšíla, že by třeba zkusila canysterapii, ale s tím jakej je divoch, nevim nevim... Tuhle jedna babča s kolem že teda si ho pohladí a Ajan kolem ní poskakoval a chtěl jí voblizovat a nevim co a ona pořád ruku zvedala do vzduchu a říká mu "Ale počkej, počkej přece.... Já si tě chci pohladit"
Nýna byla taky taková, pak se lehce zklidnila . Teda spíš naučila se na povel zklidnit, nechat se pomazlit a pak zase vypálí jak torpédo

Já sem se těšíla, že šeltie jsou "rezervovaný vůči cizím lidem" a to chlupan teda vůůbec není
Nemůže být, dělal canisterapii od svých šesti týdnů

malinka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:46
- Nahlásit

Gerda
malinka XXL, malinka_muš to co bude taky f XXL.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:57
- Nahlásit

zdravím děfčata, je zde něco nového coby stálo za řeč?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:03
- Nahlásit

Pumpa
jo, teď je novýho to, že si jdu vyzkoušet se ztrapnit na zumbu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:04
- Nahlásit

makrel

na co?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:07
- Nahlásit

Pumpa
takové taneční cvičení

helps
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:08
- Nahlásit

Biluška

A to nechtěj vidět Amazonku, jsem si schválně nechávala tu nejklidnější z vrhu

neříkej mi, že Amazonka je ještě divočejší? To bych už asi byla někde na půdě... s tvojim Květošem nejspíš bych se houpala ještě že mi dneska přišly pro Ajánka dobroty, tak tu teď drtí buvolí kostičku. Jinak by se mi beztak vrhal na nohu, potvora Aspoň že v noci spinká

Jistě, jsem ti přece říkala, že šoltyje jsou nejlepší

No to určitě, nemáme si na co stěžovat. Ajánek je jinak šikulka, zvláda všechno fajn, dokonce i cestování mu nedělá problém, nezvrací atd... akorát dycky před autem si lehne, zasekne se a dívá se na mě jako "už zase do tý smradlavý krabice?"

Počkej až vyroste. Hesinka byla svého času jediná šeltie ve městě (a první). Dennodenně jsem slýchala otázku "paní, jak to, že vám ta kolie nevyrostla" Dokonce jsem si kvůli tomu nechala vyrobit placku "TO NENÍ MALÁ KOLIE " Zkusím je doma pohledat, třá ještě nějakou najdu . Jsem jich měla dvacet, páč to bylo minimální množství na výrobu

No hele pár chytráku se najde, co slyším tak napůl ucha říkat "to je kolie", ale jestli je to tim, jak je Ajsík spíš do zrzava, no každopádně nejčastějš cizí lidi, i sousedi, všichni co ho vidějí tak ho oslovují lištičko. "to je lištička, pocem ty lištičko, s ním nechoď do lesa, toho ti zastřelí" atd
A taky je to první šeltie ve městě, takže největší úspěch byl zaznamenán jednou paní, která když ho viděla na autobusáku sice věděla vo co de, ale trochu si to popletla a povídá "ty seš krásnej, ty seš ta šetlie viď" A všem ostatním natvrdlým povídám no on není kolie, ona je to šeltie. Vpodstatě bude vypadat jako kolie ale malá.. a voni čumějí a nechápou. A taky mu valná většina říká "no ty seš krásná" a Ajánek pak doma mručí, jak je to možný, že nepoznali že je chlap

Nýna byla taky taková, pak se lehce zklidnila . Teda spíš naučila se na povel zklidnit, nechat se pomazlit a pak zase vypálí jak torpédo

Jo tak já si myslím, že časem by to možná šlo. On je jen hrozně vždycky rozradostněnej ale snad by se to dalo ukočírovat.

Nemůže být, dělal canisterapii od svých šesti týdnů

No očividně ho to silně poznamenalo

Hodila bych Vám sem všem nějakou fotku, ale nevim jak je udělat malý...

PS: Paní představte si, že von si už i zakňučí dyž chce ven, kluk jeden šikovnej...

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:12
- Nahlásit

Zdravím všechny.
makrel
Ty jdeš na zumbu? Tak tady prosím, pak napiš zážitky.
Já se chystám poprvé ve čtvrtek.
Segry tam chodí a strašně to chválí, tak jsem neodolala a přislíbila účast.

<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání