Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:38
- Nahlásit

argosek
majitele osobně neznám, ale důsledek špatný výchovy tam asi bude, ale špatný v tom, že mu hodně povoluje a když ho jednou za čas chce cvičit, tak pes pochopitelně neví co se po něm chce, ale znám ho od štěněte chtělo to zkušenějšího člověka.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:40
- Nahlásit

kejtlin
nic moc teda, kdo ví, co toho psa zase čeká

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:50
- Nahlásit

makrel
já jsem mnohem víc unavená, když mám ted´ dovolenou, než když chodím do práce, to je divný.

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:51 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

kejtlin

ja nevim, myslim, ze "moc povolovat" je dobra vlastnost, ktera se ve "vychove" psa vyplati - problem byva jinde.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:51
- Nahlásit

kejtlin
taky to tak mám, když mám volněji, tak chrápu i přes den a jsem strašně lenivá, asi potřebuju ten stálý zápřah

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:55
- Nahlásit

argosek
špatně jsem to napsala nebyl důsledný jen občas, kde je problém netuším.pes by byl od štěněte na práci, ale je skoro pořád zavřený v kotci, protože přeskakuje plot a utíká
makrel
já jsem většinou o volno a dovolenou akční

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:59
- Nahlásit

Vyhlašuju večerku, ale kdo má noční nebo volno nebo zítra nevstává, tak nemusí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:03
- Nahlásit

makrel
musím včas zavřít domů malý kočky, včera jsem je zapomněla na balkoně a zmokli, sem je vysušila ručníkem ještě v noci, když jsem si uvědomila, že tam zůstaly a vyletěla z postele, venku se lily provazy vody

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

Bré věčírek, prší, nápojka zlobí. Pane argosku gratuluji vám, že jste velmi inteligentní a chytrý člověk. Je škoda přicházet o chytré lidi krs pokuty. Myslíte, že tu boudičku ještě vezmete? Pokud ne, pak vám visím ještě tři lahve alkoholu.

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Gerda

urcite si ji vemu, pokud tam jeste bude - cekam jen na auto. pokud si ji vzit nestihnu, muzete splatit 3 lahve lascivnim tancem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:37
- Nahlásit

argosek
věřte, že lahve byste v tom případě musel mít minimálně čtyři ještě byste litoval tak nerozvážného nápadu. Raději snad zkuste zvládnout boudičku, když přijedete včas, uvidíte pana Kida v měřítku jedna ku pěti ve fenčí variantě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:38
- Nahlásit

mám vyvenčeno, jdu číst a chrápat

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:39
- Nahlásit

Gerda

jako ze je tak tlusta ta fenci varianta?

kejtlin

ty pri cteni chrapes?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:44
- Nahlásit

argosek
ne, nejdřív si přečtu kus knížky a pak jdu spát-chrápat, při tvé vysoké inteligenci je vysvětlení zcela zbytečné

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

argosek
jako ze je tak tlusta ta fenci varianta?
jakože je to taky výmarátko, nebo pan kid neni výmarátko? Korina je teď zrovínka tak velká jako to vaše výmarátko na fotce z riegru, jak ste to sem dával z dávný minulosti, jak ste tam byl taky ještě chlapec. Kluk z plagátu.

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 23:01
- Nahlásit

Gerda

pan aronek je vymaratko, pan kid je nemecky ohar.

kejtlin

prave naopak

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 07:03
- Nahlásit

fstávat a makat. Dneska jedem na výlet. Páč jsem zjistila, že moje pézetka neví co byl koncentrační tábor tak jim jedu ukázat Osvětim. Fčera večer jsem si o tom něco početla na netu a je mi docela bubě už včil

argosek
fakt mi neprijde moc fer to, ze jen do konce tohoto roku poslu statu vic jak 3/4 mega a za odmenu si budu uzivat nesmyslne byrokraticke buzerace.
Jsem velice ráda, že se váš zdravotní staf zlepšuje a že již nemáte radost gdyž platíte daně

dneska mi pan prezident zamitl zadost o milost
Syčák. Mám na něho pustit Pumu?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 07:47
- Nahlásit

Fstávat a makat, nebo výlet do Osvětimi. Můžete si vybrat

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 08:13
- Nahlásit

Biluška

sem velice ráda, že se váš zdravotní staf zlepšuje a že již nemáte radost gdyž platíte daně

nevadi mi platit dane, vadi mi docela velka nevyrovnanost vztahu mezi mnou a statem. nevybiram si nemocenskou, kdyz jsem nemocny, neberu od statu zadne prispevky a velka cast penez, kterou odvedu, je pouzita na to, aby si tento ohlidal, ze nebudu aktivne vyuzivat zdejsi silnicni sit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 08:33
- Nahlásit

ahoj všichni, jedu na cvičák.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 08:47
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:04 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdaréééc fšici!
chtěla bych se aspoň jednu noc dosyta vyspat příšerka řádila do půlnoci, pak se nám vyblila do postele, a od půl šesté nanovo já si tu dávám takovou práci, abych ju dopoledne utahala, než du do práce, a přítula ju odpoledne a večer veme akorát třikrát vyčůrat před barák a mezitím si kouká na filmy a hraje hry su nasraná skoro na rozvod

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:08
- Nahlásit

Baysha

my se taky dřív hádali jen kvůli psovi to přejde...

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:09
- Nahlásit

Maky a Trix
ale von měl eště tu drzost si mi stěžovat, že je toho na něj moc
ale jo, já vím, že to přejde, slíbil, že jí dneska večer dá víc do těla, tak to snad bude lepší, to štěně je skoro neutahatelný...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:11
- Nahlásit

Baysha

jj, to mi povídej. já se jednou tak nasrala, že jsem mu zakázala se psem interagovat, mluvit a podobně. Protože naučil mýho roztomilýho štěníka sedět u misky, dokud mu nedáš povel a ten malej kretén vydržel ve 4 měsících hodinu sedět u misky a čumět na to, než mě napadlo se jít podívat, co tam tak dlouho dělá. Je to banda idiotů.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:12
- Nahlásit

Maky a Trix
jo a eště sme se nějak nedomluvili a každej sme jí dali kotel žrádla, gdyš sem večer zjistila, kolik toho v lednici ubylo, tak mi z toho vyšlo, že měla včera nejmíň 800g masa plus eště granule se nedivím, že blila

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:13
- Nahlásit

Baysha

chlap, no... to chce mít trpělivost s oběma.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:13
- Nahlásit

Maky a Trix
chudák štěník

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:15
- Nahlásit

Maky a Trix
on s ní právě tu trpělivost nemá vůbec, dycky mi akorát zoufale volá "miláčku, ten pes je hrozně zlobivej a neposlušnej"

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:17
- Nahlásit

no nic, zase mizím, du socijalizovat štěně do úplnýho padnutí, je šikovná, už umí sama nastupovat a vystupovat z metra

<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání