Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4869 . 4870 . 4871 . 4872 . 4873 . 4874 . 4875 . 4876 . 4877 . 4878 . 4879 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:58
- Nahlásit

Já svojeho psa od harantů držím dál, max. nechám pohladit od jednoho když je klidný a opatrný (ten harant). Nesnáší uřvané haranty, když něčím mávají a skáčouasi by ale neublížil. Ti haranti se ale musí naučit, že to nesmí dělat na žádného psa, i kdyby zrovna ten jeden byl hodný a nechal si to líbit, tak dalších 10 nebude. Jde o princip.Já nenechávám svojeho psa otravovat lidi, tak nevím, proč by měli oni otravovat jeho.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:59
- Nahlásit

Biluška
Ofšem v zásadě je mi to fakt jedno, buď toho drzouna sejme Puma (gdyž běží ona), nebo já (gdyž běžím s šoltyjema).
jenomže můj golije je už starší pán a naposledy, kdyš jednoho sejmul, zranil si u toho nohu....a to ten druhej ani necekl

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
smažený květáček je taky gůt

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
to není špatnej nápad, udělám na večeři-myslím ten květák.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:04
- Nahlásit

čumím na - bud já nebo pes a dobrý metody má ta ženská a dastymu jsem nasadila límec,bo si to předomnou začal škrábat,tak dostl do čumáku a má utrum tedkons

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:05
- Nahlásit

gabifi
jenomže můj golije je už starší pán a naposledy, kdyš jednoho sejmul, zranil si u toho nohu....a to ten druhej ani necekl
No jo, tak holt musíš nastoupit ty a po psech budeš šlapat ty . Moje šoltyje by taky nikoho nezranily, byly by to ony gdo by to odskákal Proto po protivnících bez pardónu šlapu já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:05
- Nahlásit

kejtlin
a prostě si nepřeju být vyrušována harantem, když cvičím se psem
no moje slova! nechápu co je to za modu ted jako taghle..chodila sem jako na cvičák do Libně asi před 150lety,samosebou harantííí tam byli a někerý sou tam dokonce eště ted i dyš vyrostli a uš taky cvičej a maj zas další haranty,ale NIKDY nikdo nikoho nenapadloaby někde překáželi na place
ty vole,pískoviště?????????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:08
- Nahlásit

ty vole,pískoviště?????????????????????????
My sme náhodou pískoviště na cvičáku měli, rušila jsem ho teprvá loni. Zbylo tu po minulých majitelích. Pézetko sem tam nigdy žádný neviděla, ale Texálek si na něm báječně vyhrál . Nejradši ho kombinoval s bazénkem - napřed bazén, potom pískoviště

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Taky si myslím, že na cvičáku nemají co dělat a pokud ano chovat se tak, aby nebyli na obtíž-třeba zavřít do odkládačky. Ale jinak pro mě takový sen noční můrou není-i když dřív byl, asi se mnou něco děje, muš říká že to je o tom najít si správný protikus.
A že haranti oblizujou moje psy mi nevadí, to spíš bývám potěšena, protože se k nám většinou nechce nikdo přiblížit.

BTW Bilu kdy máš ty caniszkoušky?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
pískoviště chtěla manželka našeho figuranta.
náš figurant se prej taky nechal slyšet, že štěpán-jedno z jejich PZ bude dobrej figurant-asi myslel jako on,že strká do kotců ruce, že se nebojí, tak ho zuzka upozornila at´ první krátkou řadu vynechá, tam mám psy já a zuzka s honzpu, že pak už by se bát mohl, nebo by tam neměl co strkat.....no tak co bys čekala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
na place samozřejmě nemaj co dělat, pak se fakt může státi pěkný průser.

gabifi
venku leje, kvjetiny sou mokrý, motýli se schovali a kolibříka sem v životě neviděla
hele já asi taky kolibříka neviděla, jenom v telce.

Alexa
Perníkový medajle budou!!!!! potřebuju text
O Pohár Mléka, těšký závot, Mlékojedy 29/8-30/8 2010

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:10
- Nahlásit

Biluška
No jo, tak holt musíš nastoupit ty a po psech budeš šlapat ty
většinou se mi je povede odchytit ještě dřív, než se dostanou ke goliji. A pak je připnu na vodítko a odvedu k majiteli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:11
- Nahlásit

kejtlin
.....no tak co bys čekala.
no došly mi slova..znáš to..

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:11
- Nahlásit

hele my sme taky s pźetkama chodili na cvičák, kam taky s nima žejo, ale prostě za břízy ani noha, jinak dostalo do dršky pézetko a pak byli seřváni rodiče, ale co si tak matně pamatuju, tak se to nestávalo, to až dneska maj moresy že harant je bůch a nigdo se na něj nesmí křivě podívat a můžou si fšecko dovolit. Ty woe ještě že už mě to nehrozí
Biluška
Navrhuji povídat si o smaženém květáčku, nových brambůrkách a tatarské omáčce . Začnu tím, že ti povím jaká je to moc dobrá ňamka a že ji mám právě na oběd
moje řeč pani, sem měla kuřečí řízeček, přírodní se salsičkou a papričkama taky moc velká ňamka. Co ty poháry?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:18
- Nahlásit

Mucholabka
BTW Bilu kdy máš ty caniszkoušky?
Ještě jsem nestanovila datum. Plánuju tak plus mínus v říjnu. že jsi to ty tak si můžeš vybrat datum, já mám celý měsíc volný (aspoň myslím )

gabifi
většinou se mi je povede odchytit ještě dřív, než se dostanou ke goliji. A pak je připnu na vodítko a odvedu k majiteli.
Venku se mi to nestává. K mojí malé smečičce se žádní cizí psi nepřibližují . Gdyž náhodou někoho potkáme (asi tak jednou za uherský rok) tak jdou úplně automaticky malí psi dozadu a velcí k vetřelcovi. Nigdy nikgo si nezkusil něco začít

Alexa
Co ty poháry?????
Z tama je zvládnu objednat sama, dík za odkaz . Jsem myslela, že jsou z aukra - tam objednávat nemůžu.

moje řeč pani, sem měla kuřečí řízeček, přírodní se salsičkou a papričkama taky moc velká ňamka
Taky ňam ňamka. Včil do sebe asi ještě nacpu nějaký nanuček a půjdu si číst....teda svalit se a usnout po přečtení dvou řádků jsem chtěla říct

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
Navrhuji povídat si o smaženém květáčku, nových brambůrkách a tatarské omáčce . Začnu tím, že ti povím jaká je to moc dobrá ňamka a že ji mám právě na oběd
Mňááááám, zrovínka mi donesli oběd, mám brambory americký a nějaký maso a tatarku a taky si labužníkuju A na odpoledne, až bude mít hlat, tu mám ještě sklenici polífky vot maminky

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
Co ty poháry?????
jo sem pro...zmrzlinový a aby tam bylo hodně šlehačky!!!!!!!!
Gerda
hele uš ti napsal nejvyšší..něco že si prostě debil))))))))))))))) to mě ba...voni se s lidima co cvičej vůbec nestýkaj,na cvičáky nechoděj,s čoklama nikde nezávoděj,prostě se nikde nevyskytujou,ale VJEDIJOU..bože to je banda kreténů)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
hele uš ti napsal nejvyšší..něco že si prostě debil
Uděláš mi kopiji plís? Nebo si můžu zavolat o stručný výcuc

All
Ta čůza Lajenka už mě fakt sejří . Postavily se jí uši. Vyfásla žvýkačky. Po třech dnech spadly. Uši držely. Tak jsem znova nelepila. Pak se jedno ucho postavilo a druhé drželo. Čekala jsem dva dny. POřád jedno ucho stálo a druhé drželo. Dneska jsem nalepila žvyksnu na to stojící ucho. To druhé jsem nechala být. Pečlivě jsem odměřovala dávku asi hodinu, aby měli obě uši stejný tvar Lajenka uraženě odešla ven. Právě přišla a stojí jí to druhé ucho To co předtím drželo. Si ze mě snad dělá srandu, to je nějaká provokace tohleto

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:26
- Nahlásit

Biluška
K mojí malé smečičce se žádní cizí psi nepřibližují
záááávidíííím!!!!!

davidkova renata
znám pár lidí, vo kerých si myslím, že kdyby mne považovali za NEdebila, docela by mi to urazilo

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:26
- Nahlásit

Hele, nedělejte mi chutě, ňákej smaženej květák, salsička nebo zmrzlina, jo? Fčera jsem si po večeři uvařila puding a celej z půl litru mlíka sežrala se šlehačkou. Dnes je dietka. No skoro.

No a pézetka na cvičáku sou nejlepší za plotem nebo v klubovně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:27
- Nahlásit

Biluška
aha, říjen je dost pozdě...v září se ti nechce, co? nejlíp tak druhý víkend

Mi povídej že si ti čokli dělají co chcou, ten drahý blbec z Polska si v roce vzpomněl že se mu udělá předkus, ne že by to nějak vadilo, ale v roce?

gabifi
Člen
- Nahlásit

Biluška
čím krmíš? myslím kůlivá těm uším. Jsem zvědavá, co mi se štěnětem čeká

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
máš to tam
gabifi
znám pár lidí, vo kerých si myslím, že kdyby mne považovali za NEdebila, docela by mi to urazilo
no tak to je přesný,máme to stejně a je jich tam celkem dost

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
tejráš čokla výcvikem, ty si ale fufujfujfuj
pošli mi taky kopii plís

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:29
- Nahlásit

Biluška
ty žvejky jí nech minimálně měsíc. Pokud žvejka nevydrží vyměň, ale nenechávej ucho nezatížený. Musíš to vydržet, páč po rodičůch by to měla bejt krasavice!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:36
- Nahlásit

Mucholabka
aha, říjen je dost pozdě...v září se ti nechce, co? nejlíp tak druhý víkend
To je dost brzo, to nestihnem První víkend mám džukeli

Mi povídej že si ti čokli dělají co chcou, ten drahý blbec z Polska si v roce vzpomněl že se mu udělá předkus, ne že by to nějak vadilo, ale v roce?
Zmlať ho, evidentně ti přerůstá přes hlavu gdyž si dovolí něco takového

gabifi
čím krmíš? myslím kůlivá těm uším. Jsem zvědavá, co mi se štěnětem čeká
Na střídačku barfem a granulema, podle toho essi se mi chce ráno dát rozmrazit maso, nebo nechce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
pošli mi to taky moc prosím.děkuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:39
- Nahlásit

gabifi
ty žvejky jí nech minimálně měsíc
I když to ucho drží tvar? . Bonka je měla taky jen pár dní. Postavily se jí uši, dostala žvejky, po třech dnech (plus mínus) spadly a uši od té doby drží bezvadně.

páč po rodičůch by to měla bejt krasavice!
Krasavice to je, ale hlavně je to Duracellka . To štěně nestojí ani když spí . Vypadá to spíš na nějakého teriéra, nebo jiné akční plemeno . Moje plány zapojit ji do kanysky asi těžce ztroskotají

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:40
- Nahlásit

gerda - už to čtu )),hlavně ta poslední věta... ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:41
- Nahlásit

Biluška
no první víkend mám taky program, to je pitbullshow v Polandii, budu mít příležitost Frizáka popadnout za zadní nohy a omlátit ho chovateli o hlavu
Ne, kecám, je to super pes, on za to nemůže...je tady někdo kdo umí počítat koeficient příbuznosti?

<< 1 ... 4869 . 4870 . 4871 . 4872 . 4873 . 4874 . 4875 . 4876 . 4877 . 4878 . 4879 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání