Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4869 . 4870 . 4871 . 4872 . 4873 . 4874 . 4875 . 4876 . 4877 . 4878 . 4879 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:04
- Nahlásit

Gerda
na fotce máš 3 jezevce-lilije, ale opravdová lilije tam chybí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

kejtlin

Ten je boží ten strakatej! to jsou tvoji?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
To eštē existuje?
já nevim právě n co se nahrává, dyť já mám doma ještě vídejo pani na ty kazety! Přectafte si to.

kejtlin
na fotce máš 3 jezevce-lilije, ale opravdová lilije tam chybí
kdybys nebyla slepá, viděla bys 4 jezefce, lilije je za tesinkou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:10
- Nahlásit

Bajša
pani, mrkněte http://www.pradlo-pradelko.cz/
Jsou levný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:12
- Nahlásit

Gerda
lilije je maskovací, splývá s povrchem
zuzanarosakova
jj to jsou moji jezefci
davídková renata
jinak aš budeš chtít nánu naučit žebřík, tak uš je ve výšce v jaké má bát, tj nejváš, luboš němec mi vynadal, co to gošu učím na nízkým, že takhle to má blbej sklon a může se zranit a stejně se to nenaučí, tak sme to dali vysoko, ve středu ji na to vezmu, budeme tam 3 lidi tak kdyby spadla, snad ji někdo chytí-axu sem taky chytila.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:13
- Nahlásit

Gerda

dyť já mám doma ještě vídejo pani na ty kazety!

My to máme taky a hlavnē milion kazet nahranejch. Prej si to máme nechat všecko prehrat na cd, bo za 10 let se prej už nebudou vyrábjet vídea a ty co máme ted budou už mrtfy! tedka už jsou kamery jen digitální myslim

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
tedka už jsou kamery jen digitální myslim
no jo no, halt pokrok nezastavíš ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:21
- Nahlásit

kejtlin
jinak aš budeš chtít nánu naučit žebřík
hele já na žebřík popravdě seru,stejně to nepoužiju a osobně mi to přijde jako velmi nebezpečná překážka,nejednou sem slyšela jaxe psi slušně zmrzačili,navíc vona prostě neni typ na takovýdle překážky,je to knédl,já jí chápu bo tělák byl dycky moje noční můra,v žádným případě jí to nedám nahoru a nebudu spoléhat,že jí třá někdo chytne,nejsem cvok,nic proti Němcoj,ale do někerejch věcí si kecat prostě nedám bo se jedná vo mýho psa a co dělaj vostatní je mi celkem u prdele,mě ambice netrápěj takže na to koukám trošek jinak.
zuzanarosakova
za 10 let se prej už nebudou vyrábjet vídea a ty co máme ted budou už mrtfy
no..možná budu uš mrtvá taky ,tagže se s nějakým přehrávánim asi nebudu babrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
v žádným případě jí to nedám nahoru a nebudu spoléhat,že jí třá někdo chytne,nejsem cvok,
s tim naprosto souhlasim, žebřík je dost nebezpečnej, Mařka to sice jde úpa v pohodě, ale stačí, aby se jí smekla noha a můžese parádně zranit. Takže i když to běhá velmi dobře, stejnak bych jí vejš nedala a stejnak jí vždycky, když na to jde, držim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:27
- Nahlásit

davidkova renata

možná budu uš mrtvá taky ,tagže se s nějakým přehrávánim asi nebudu babrat

Ale tak pro príští generace aspoñ, né?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:29
- Nahlásit

axa je magor, ta skáče ze 3 metrů jako nic, goša snad skákat nebude, nebojí se ničeho tak uvidím

zdál se mi lukcusní sen-vyoperovávali mi ledvinu-zádama při plném vědomí a musela jsem ležet na boku, nechali mi tam díru a poslali domů, po týdnu jsem tam měla přijít pro novou ledvinu a vrchol je, že mě operoval můj veterinář

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ale tak pro príští generace aspoñ, né?
jako dědictví jo? no nakonec..proč ne
kejtlin
vrchol je, že mě operoval můj veterinář

normál deformace uš

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:34
- Nahlásit

kejtlin
zdál se mi lukcusní sen-vyoperovávali mi ledvinu-zádama při plném vědomí a musela jsem ležet na boku, nechali mi tam díru a poslali domů, po týdnu jsem tam měla přijít pro novou ledvinu a vrchol je, že mě operoval můj veterinář
tak to je taky hustej sen

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
Akky0Aime
nejhorší je, že jsem se vzbudila s dost velkou bolestí zad, tak se to klidně stát mohlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:42
- Nahlásit

kejtlin
děfče děfče ))) ty máš ale sny

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:47
- Nahlásit

video jsme měli rovnou 3 a honza tahal vod rodičů videokazety asi 1000 jich tu bylo,10 krabic vod banánů,jsem čekala až přivezou kontejnér a všechno vyházela,honza dorazil domů,viděl že tu nic není a tak ani neceknul slovem,jsem mu řekla,že krámy domů tahat nebude a taky už netahá,bo jsem to řekla rodičům,at si krámi vyhazujou sami,že já nejsem popelnice a vod tý doby mám klídek,zkoušel ještě prosadit 1 židli,prej jedna je málo,jsem řekla ani vomylem,jenda stačí

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:56
- Nahlásit

kejtlin

no vidíš a mě se dnes zdálo že jsem porodila a nejdřív to byl chlůapeček a zničeho nic mi řekli že se spletly a že je to holčička a já zaboha nemohla přijít na to jak jí budu říkat a ještě k tomu jsme nemohli sehnat mého přítele, pak to pokračovalo tim že vlastně nevim jak se o takový díťátko starat
taky moc dobrej a velice živej sen

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:58
- Nahlásit

jo a ještě jsem si vpoměla že to malí nechtělo vůbec ode mě pít a hrozně sem řešila že mu nechci dávat sunar

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Akky0Aime
ve snu jsem měla mimina už hodněkrát, naštěstí pouze ve snu

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Akky0Aimekejtlin
no nevím, který sen je lepší

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:04
- Nahlásit

kejtlin
tak to já mám dnes snovou miminkovskou premiéru

makrel
to já taky ne ale já mám každý den nějaký super sen, včera například:
mě ve snu přítel podvedl a pak jsem se brodila zatopenou prahou a musela jsem s kámoškou z národky až na čerňák pěšky protože metro bylo samozdřejmě celý pod vodou, a na ulicích byl hroznej zmatek- já mám opravdu supr sny každý den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:07
- Nahlásit

Akky0Aime
mě se začaly zdát sny o tom, že m ám mimino kolem asi 23 roku

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:10
- Nahlásit

kejtlin
hmm takže od teď to jako bude častěji? jemi jen 21 neřikám že mimi nechci ale až časem. Bubí hormony zblázněný

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:11
- Nahlásit

kejtlin
mi se nezdály naštěstí nikdy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

Akky0Aime
makrel
mi to vysvětlovala kamarádka, co se zabývá psychologií, že se mi to zdá, protože mám takovou hrůzu z toho, že bychměla mimino, že je to hluboce uložený v podvědomí a podvědomí s touto informací stále pracuje.
nevím, jestli to bude častěji, ale mě se to zdává tak jednou týdně a je mi 31let.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:24
- Nahlásit

kejtlin
tak to je hustý , jednou týdně od 23 do 31 to se mám na co těšit
si mýsto dětí pořizuješ psy viď

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:25
- Nahlásit

kejtlin
no to já z nich mám taky hrůzu, ale do snů mi naštěstí nelezou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:31
- Nahlásit

Akky0Aime
ne,psi s tím nemají co dělat, děti tak do 6ti let nenávidím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:31
- Nahlásit

ste divný, nechápu co máte proti pézetkům. Hodným, malým, roztomilým, poslušným.... Kvjetoš je mylákuje a uš se mu po nich stýská

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:40
- Nahlásit

kejtlin
no tak já s dětna taky moc dlouho nevydržim, přítelovy synovci jsou 4 a 7 let a to je děs furt to křičí pere se to odmlouvá to, ale jsou to kluci když přijedou neteře tak ty sou svatý

<< 1 ... 4869 . 4870 . 4871 . 4872 . 4873 . 4874 . 4875 . 4876 . 4877 . 4878 . 4879 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání