| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:50
- Nahlásit
Akky0Aime
přítelovy synovci jsou 4 a 7 let a to je děs furt to křičí pere se to odmlouvá to, ale jsou to kluci když přijedou neteře tak ty sou svatý
Jaký si to uděláš, takový to máš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:52
- Nahlásit
Akky0Aime
pro mě je nejhorší, že těd´ je asi nová móda to tahat na cvičák, leze to tam po psech, v neděli jsem cákla, přijeli za dcerou na cvičák rodiče na kole a měli sebou tak 2 letý pézetko, válelo se to po psech, po cizích, pak jsem to nevydržela a řekla jim, at´ si to dítě hlídaj, že až tam b udu mít odloženou čubu já, tak ta děti nesnese, neřekli nic, nebo šla jsem s gošou na plac, pézetko se mnou, gošu jsem pustila, haranta porazila, ten začal řvát a hned si ho rodiče líp hlídali.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:52
- Nahlásit
Biluška
to je pravda
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:58
- Nahlásit
kejtlin
taky hezký, tak já to mám asi z toho že maj kuci prázdniny a jsou tam furt
no na tom cacitu tam ty pézetka?! neřikala vám Aleksa? přišla malá pejsková pézetka a na Aleksu: to je pudlík teto že jo? - teto máš mslku? A: čeho že? PZ: máš piškot? dej mi piškot - pak si chtěla pudle vzít a jít s nim pryč
ta byla krutá jako
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:01
- Nahlásit
Akky0Aime
neříkala, nebo jsem u toho nebyla.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:04
- Nahlásit
Mi se jednou zdálo že jsem těhotná - fakt děsně realistickej sen až jsem se hrůzou probudila a jak jsem vylítla tak se mi jaxi shrabala peřina že to fakt vypadalo jak břicho - měla jsem uplně hrůzu se podívat jestli tam je nebo né
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:06
- Nahlásit
Akky0Aime
Nejhorší je, že těm rodičům to přijde děsně ftipný a roztomilý, jak si to jejich pézetko hesky hraje s tím pejsánkem
Já taky vystříkla během gulaku. Jedna z mých velkých fen haranty fakt nemusí. Děcka na mě čekali před barákem, měli jsme jít ven. Obouvám se a slyším z venku řef. Vylítnu tam, fšichni haranti kolem boudy a řvou po čubě. Ptám se jich vo co gou a prý:
- No ona je v boudě a vrčí na nás
Sem je zdrbala na tři doby. Páč čubizna se krčila v boudě a smečka harantů kolem boudy a ječela po ní ať jde ven. Ani jeden mi nebyl schopen rozumně vysvětlit proč potřebují,aby vylezla Něgdy by člověk ani neřekl, že jsou to haranti-pejskaři. Naopak by člověk řek, že v životě neviděli psa zblízka
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:07
- Nahlásit
hancaw
taky pěký já jsem taky měla sen že sem těhotná a šíleně oteklá ale takhle s porodem a PZtkem to bylo prvně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:07
- Nahlásit
hancaw
Mi se včera zdálo že očkuju dítě...ale nevadilo mi to
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:10
- Nahlásit
Mucholabka
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:12
- Nahlásit
Biluška
Nejhorší je, že těm rodičům to přijde děsně ftipný a roztomilý, jak si to jejich pézetko hesky hraje s tím pejsánkem
a pak vznikají tv správy jak pes pokousal dítě
jo jo někteří by zasluhovali přes hubu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:13
- Nahlásit
twe mám dva nejhorší sny na svjetě ..jeden jaxem těhotná..STRAŠNÝ!!!!!!!!!....a druhej jaxem maturovala...DĚSNÝ...to dycky ráno přet štvrtou vyskočim čile a vesele jako rypka s vjedomím,že by klidně mohlo bejt u hůř .Někerej ydyjot..asi vocad..mi řek,že můžu bejt ráda,že se mi nezdá jak maturuju a sem k tomu eště těhotná ..twe úpa mě polila hrůza
Mucholabka
Mi se včera zdálo že očkuju dítě
proti psince nebo fsteklině?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:14
- Nahlásit
Biluška
a to mi ještě říkala irena, že pan předseda říkal, že pes bud´ cvičí nebo je v kotci-já byla na záchodě, irena jim řekla, že tím, jak ten pes leží cvičí dlouhodobé odložení. chvíli na to odjeli. nebo mě vyloženě sere, že rodiče překážky pro psy berou jako když jsou na hřišti a vysazujou tam spratky, pes mi jde po kladině, já vedle něj po zemi a naproti nám pézetko s tatínkem za ruku a čeká, jestli ten pes skočí a uhne jim, to taky cákám, hlavně když pézetko začne ječet a mávat rukama jako héééle pejsek, minule jsem zavrčela jestli si ze mě kurva dělaj prdel, at´ toho parchanta okamžitě sundá, nebo ho srazim já a jim tro přijde divnýa a urazej se, mám věčně přednášky na téma, zda je tam na vratech napsáno dětské hřiště.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:18
- Nahlásit
kejtlin
to se ti nedivim že se rozčiluješ to by mě taky asi nas_alo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:21 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
kejtlin
že rodiče překážky pro psy berou jako když jsou na hřišti a vysazujou tam spratky, pes mi jde po kladině, já vedle něj po zemi a naproti nám pézetko s tatínkem za ruku a čeká, jestli ten pes skočí a uhne jim,
To už se mi stalo taky. Ukázky agi na výstavě voříšků, já s PUMOU na trati, Puma v plné rychlosti nabíhá na kladinu a najednou vidím nahoře pézetko. Ty woe, já měla fakt málem infarkt, páč Pumice není z těch, co by skočili, ta by to vzala jako lávku kombinovanou s obranou a toho haranta by normálně zabila Ječela jsem STŮJ tak strašlivě až se na zámku třepali skla v oknech. Otec haranta měl nějaký světlý záblesk, nebo co, tak haranta rychle sundal, Puma zastavila, otci zaštěkala fejs tu fejs (jak stála na té kladině tak mu fakt koukala z oka do oka) což teda bylo nic proti tomu jak jsem ho vzápětí dořvala já
Edit - aby jako bylo jasno, mě je fuck, že Puma sejme nějaké děcko, mě va, že si přitom pokazí sbíhané zóny
Edit 2 - se z toho kopírovači zase poserou
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
Biluška
kejtlin
lidi jsou fáááákt pitomý
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:24
- Nahlásit
nic jdu domu, mějte se a čusky zítra, jsem zvědafá na tu jížní stojku dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Děcka neblbněte, takový témy, pote si rači povídat o slunku a květinách a motýlkách a kolibříkách.
Jdu vám zjistit ta tílka. Jinak mě haranti na cvičáku neva, neboť mám psa, co na ně prdí, nebo je má docela rád, když maj dost piškotůch. Ale je to stejně jako s jinejma pséčkama - když cvičej a nejsou nadšeni z přítomnosti jinýho psa, tohoto jim tam nevodim. Když vim, že Nandě nevadila ani Mařena přišedší za ní do objektu na revír, sic budu hlídat, ale nekáknu, když mi za ní Mařka do objektu uteče. Pokud hrozí, že dojde k proděrování děcka, nenechám ho cvičit společně s psíkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
Gerda
Pokud hrozí, že dojde k proděrování děcka, nenechám ho cvičit společně s psíkem
toš mě trápí asi jako bilušku ,ale naprosto nechápu co se maj co lidi fčetně nějakejch PZ blbejch poflakovat po cvičáku??????????? sou mi fcelku ukradený dyš se popelej něgde u klubovny nebo tak,ale na place prostě nemaj co dělat! za "onoho strašného svazarmu" by si teda todle nikdo nedovolil a fakt je,že třá na Břevnově by teda mazali tak rychle,že by si viděli záda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:42
- Nahlásit
Akky0Aime
jak domů, nějak brzo, ne???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:43
- Nahlásit
Biluška
to nejní jenom s pézetkama, to je i s čokly. Blbec natšenej, jak si jeho pejsánek hesky hraje, pejsánek de tomu mýmu po kohoutku a zjevně na něj frajeří a já sem ta svině, co zavrčí, že ještě chvilku a golije toho přidrzlého votrapu sejme a naporcuje.
Gerda
pote si rači povídat o slunku a květinách a motýlkách a kolibříkách
venku leje, kvjetiny sou mokrý, motýli se schovali a kolibříka sem v životě neviděla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:43
- Nahlásit
ČUS BUS BAMBUS
Perníkový medajle budou!!!!! potřebuju text
ty woe vy tu máte dneska téma to je snat lepčí to pití
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:45
- Nahlásit
heský téma pro mne je toto: koupila sem si v akci suchý růžový víno, ale nemůžu ochutnávat, páč ještě musím dneska řídt auto a vidělávat prachi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:46
- Nahlásit
gabifi
mňamky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
to jediný-zakázat haranty na cvičáku, pozitivní chtěl zakázat náš předseda, jeho pes je nemusí a taky ho sere, když k němu do kotce strkaj ruce, k mým psům si to nikdo nedovolí, každýmu říkám, že nesnášej děti kyra je teda neřeší, ale hlídá si kotec tam by to mohlo bejt o průser, a všichni se proti tomu obrátili jako, kam ty děti mají dát apod a chtěli dělat pískoviště-ty woe na cvičáku, když jsem se z toho největšího šoku dostala, tak jsem se zeptala jako kde? jestli mezi první a druhou maketou nebo jak? prej by se to vymyslelo, že kdyby byli na pískovišti, nelítali by po place, na to já, že když budou lítat po place, a budu tam cvičit já, tak nebudu řešit, jestli můj pes nějaký, dítě kousne nebo porazí, na to někteří co tam už z větší části nechodí, že teda když mám agresivní psy tak mají cvičit s košíkem-ano nejlépe aport, na to já, že nejsou tak agresivní, ale dítě s kalcíčkem se může zdát ten klacek, jako aport a může se netrefit do klacku, ale dítěti do ruky a prostě si nepřeju být vyrušována harantem, když cvičím se psem ,rázem jsem byla naprosto nejhorší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:49
- Nahlásit
gabifi
kolibříka sem v životě neviděla
skus lysohláfky
Alexa
ty woe vy tu máte dneska téma
vid? si přectaf,že si březí..zas uš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:51
- Nahlásit
kejtlin
podle mě tam haranti nemají co dělat a když už jo, tak nějak zafixovaní, přivázaní nebo zavření, aby nemohli lítat a otravovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:55
- Nahlásit
makrel
když pominu, že je to obtěžující, tak je to fakt nebezpečný, kyra nevím, jak by reagovala, když by jí někdo i nechtíc dupnul na nohu nebo ucho a překousne dítěti nohu nebo ruku jako nic. goša je nemusí a axa no, jak který, když jsou v klidu a větší tak se chce mazlit, od malých a vyjančených utíká-když nebude mít kam, tak myslím, že by zaútočila a je to velkej pes a je průser.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:56
- Nahlásit
makrel
mňamky
na růžovým víně mne baví i barva
davidkova renata
skus lysohláfky
to pak budu dělat kolibříka sama.....vlastně v mým případě spíš pštrosa
k pézetkům na cvičáku
na cvičák chodím relaxovat a ne dělat chůvu cizím pézetkům. Tož doporučuji rodiče i s ratolestmi poslat asertivně a zdvořile do prdele (slovo prdel nepoužít)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
,ale naprosto nechápu co se maj co lidi fčetně nějakejch PZ blbejch poflakovat po cvičáku???????????
Mě sou lidi na place jedno. Ale vidělas jak vypadám gdyž běžím. Rozjetý tank té štyry by přede mnou radši uhnul . Tagže mi na plac nigdo neleze, i rozhodčí mě většinou posuzujou z velké dálky
gabifi
to nejní jenom s pézetkama, to je i s čokly. Blbec natšenej, jak si jeho pejsánek hesky hraje, pejsánek de tomu mýmu po kohoutku a zjevně na něj frajeří a já sem ta svině, co zavrčí, že ještě chvilku a golije toho přidrzlého votrapu sejme a naporcuje.
U nás na cvičáku to mám krutě ošéfovaný a nigdo si nedovolí pustit psa gdyž jinej pes běží. Ale občas jedu zatrénovat jinam a nestíhám se divit. Ofšem v zásadě je mi to fakt jedno, buď toho drzouna sejme Puma (gdyž běží ona), nebo já (gdyž běžím s šoltyjema). Těžko říct co je pro dotyčného horší
Gerda
Navrhuji povídat si o smaženém květáčku, nových brambůrkách a tatarské omáčce . Začnu tím, že ti povím jaká je to moc dobrá ňamka a že ji mám právě na oběd
|