| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:37
- Nahlásit
malinkajjooo?a ceho?ja tam asi skoncim,tam je to desny,porad hledam neco jineho,dnes propustili celou linku naproti!jak je propustili,tak uz nedelam jednu pozici,ale dve,ale za stejnou vyplatu,jsem jeste vic sedrenejsi nez jsem byla,jako dost to zvazuju a ty penize,nestoji vubec za nic!kdyz nejsem tam,tak hlidam pres vikend,jsem zvedava jak tohle dlouho vydrzim!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:38
- Nahlásit
kejtlin
zuzka by to chtěla podle zkušebáku s hon zou ZOP,.ZM a ZVV1 nebo IPO, ale že je jí to vpodstatě jedno, ale radši by ty zkušebáky, jo a proč je tam kousání bez klacku??
hele podle zkušebáku je ofiko závodů hafo, nevím proč by sranda závody nemohli bejt bez zkušáku. Samo disciplíny podel něj ano, ale nevim proč se ho máme držet, ale ať rozhodne vjetšina mě je to vpodstatě fuk. Bez klacku jenom ta 2. kategorie protože je to pro mladý psi
Akky0Aime
já záfodit s fáma nepojedu nebudu mít dostatek prachůch ani na start cestu a do fonda už fůbec ne jsem suchá jak nefim co ale od září by to mochlo být už dobrý
ale simtě, tak tě založim a dáš mi to až budeš mít, pak tě to bude mrzet
Baysha
hlásim, že do konce srpna budeme bydlet ve svym
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak co v těch Slezských Pavlovicích? Co je tam nového? Proč ty psiska zmizely v takovým počtu? Víš něco?
Nevím nic. Mám doma psincový kašel, takže radši nikam mezi psy nejezdím, abych to neroznášela . Na rovinu - myslím si, že je prostě utratili. Tomu, že by se naráz umístilo tolik psů nevěřím ani omylem. Obecní úřady na provozovatele útulku dost tlačí, aby ty neumístitelné psy utrácel, nechce se jim za ně platit
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:46
- Nahlásit
nemethova5
a tak vono je to fšude stejný s tou prací. Jen Praha je líp lacená.
Je takový žíhaný labrouš s něčím. Mají mimino co uš sic trochu chodí, ale víc leze, tak musí z domu - "fšude sou chlupy". Tak si jí asi vezmu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:47
- Nahlásit
malinka
mlíkojedy sou u Neratovic
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:48
- Nahlásit
Alexa
děkujííí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
malinkato je hnusny teda,pani jste dobra duse,ze si ji berete,jako nekteri lidi fakt vubec neuvazuji!no je,ale tam je primo buzerace,tam by meli delat krimosi za trest v tom asusu!pro nenjak delany a ne pro nas,tam se otoci lidi pani vam reknu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
malinka
pojedeš závodit????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:51
- Nahlásit
Alexa
zuzku neber vážně, přes prázdniny je vždycky divná-má doma nakýblovanýho syna, nééé zrovna bezproblémovýho, taková je každej rok.
nemethova5
jestli nějak můžeš tak dojed´
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:54
- Nahlásit
kejtlinno,to tezko,to bych nesmela delat v tom hnusnym asusu!asi to tam vzdam!a tri mesice si budu neco hledat,normalniho a mimoto hlidat,z toho mam taky korunky!amin by to chudak ve vlaku nevydrzel,je jeste na to malej,za cestu bych se nedoplatila tam a zpet!nemam na to,bohuzel,je to moc drahy!ale urco prijedu,uz to slibuju davidkovy dva roky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:00
- Nahlásit
nemethova5
já tenkrát jela do ostravy, za ostravu a zpátky a když si koupíš hned zpáteční tak je to levnější, nevím kolik jsem tenkrát platila. amin by to dal určo, sem jela tenkrát se 4měs. štěnětem a s 12ti týdenním zpátky, holt se tam tenkrát malá vyčůrala i vykadila, ale trefila se na plínu.
tak to zjisti po netu, třeba by to tolik nestálo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:03
- Nahlásit
kejtlinto bych musela skoncit v tom blbinci,kdy to mate?vubec?nevim,asi by to nedal,je moc divoky a busem cestuje jen kratkou dobu,envim,nevim,jestli by to zvladl,o to kadeni nejde,nebo curani,ale je to dost dlouho,i hajanovy to vadilo a to je v cestovani flegmos
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
nemethova5
Ale ve vlaku je to mnohem pohodlnējší než v buse, to byste určo dali, já jsem jela s minulym psem vlakem prez celou republiku skoro. Akorát pak byla vyluka a kus trasy jsme museli do náhradního busu místo vlaku a to teda bylo peklo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
jo a zmetecek cernej si uz nenecha od hajana nic libit!hajan se sel podivat aminovy do misky a amin vyhruzne zavrcel a sekl po nem,hajan se zarazil a sel od misky,no pozoruju,ze zacina dospivat.
kejtlinjako pet hodin cestovat do praglu se mi fakt nechce!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
zuzanarosakovano,to bych ani nerekla,stacilo mi cestovat s hajanem a jak jsou hnusny lidi,nenavidim lidi,staci mi,ze ty tlamy vidimv praci,v buse,vsude!uz mam z lidi hnus fobii a jsem z nich total podrazdena!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:12
- Nahlásit
nemethova5
máme to 29.8.-30.8.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:14
- Nahlásit
nemethova5
No tak lidi jsou kokoti, vo tom žádná! ale ve vlaku aspon mužeš zalíst do kupé a s tebou max 3lidi, tak to neni tak strašny jak bus
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:14
- Nahlásit
kejtlinhm,koncem,nevim,pokud nenajdu nakou lepsi praci,tak asi ne!radsi si udelam naky zkousky u nas azavody pak nekde vyjedu,furt mam smesne malo,nestacim bohuzel platit ani zakladni veci.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:16
- Nahlásit
zuzanarosakovano,to bych ti mohla povidat,jak jsme jeli s mamkou do pardubic,to byl horor s tema lidma,no je fakt,ze kupecko jsme meli pro sebe,protoze hajan sikulka nikoho do kupecka nepustil a to mel pul roku,ma silny teritorialni pud,ale jsou to fakt kokoti,kolikrat s cim jsem se setkala,neuveris!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:17
- Nahlásit
nemethova5
taky nenávidím lidi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:19
- Nahlásit
kejtlinjo,ja upa nejvic!ty smradlavy upoceny,jak v robote,tak v buse,hnus,hnus,jeste blby pindy,hrajou si na mistry sveta a hovno dokazali.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:20
- Nahlásit
nemethova5
Jako mi to nemusíš rikat, já si vo lidech nic dobryho nemyslim a to nejezdim se psama MHD. Každopádnē kdybych jezdila, jsem si jistá, že moji psi by byli čistší, vychovanējší a chytrejší než 99procent lidi, co tam jedou!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:21 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
nemethova5
A to i prez to, že se mi dnes Koky vyválel v kejdē!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
Já nemám ráda cizí lidi, ty co se s nima bavím, tak jo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
zuzanarosakovated jste na to upa kapla!nekolikrat me debilni cip!nechtel pustit do busu,protoze je hajan chlupatej a sedacky by byli od nej od chlupu a to hajan lezi na smradlave spinave zemi!!!!!!!!tak jsem mu rekla,ze on taky nevypada zrovna nobl ciste,ze muj pes lezi doma na tepichu a kozich ma vypulirovanej,na rozdil od jinych smradlavcu!co jako von vozi a bere je!no jo,to se mi stalo,jak jsem jezdila do havirova kousat
no a ne jednou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:28
- Nahlásit
nemethova5
Mē to dycky nasere, že treba pes nemuže do nákupního centra a pritom se tam promenuje upocenec ve špinavym nátēlníku pocanclanym nēčim, co zrovna žere, no že by se človēk poblil! A muj krásnej vyčesanej pes tam nesmí!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:29
- Nahlásit
nemethova5
mě dneska se sindy chytla tady s jednou čubou,holky vobědvě ok,se seznámili,se znaj a najednou ta druhá vystrtila na sindy,ta si to nenechala líbit a že puljde po ní,jsem zařvala,až lidi čuměli co se děje z voken,normál jsem ta¨řvala - zkus a dostaneš vodemně - tak zaklapla držku a šla dál ,paní koukala,bo ta druhá toho taky nechala a pak povídá- takle musím na ní.jsem jí řekla,že na mí to pusobí a tak budem venčit spolu a uvidím jestli čuba ještě jednou zkusí si zcvaknou na sindy,elis ta si sedla na bobek a čekala až bude po všem a dasty ten zrovna dělal bobek,takže vše jinak ok
ted dostanou k večeři - bílej jogurt,rybky jako pstruha a vločky ,už dasty zas u misky čeká a slintá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:30
- Nahlásit
zuzanarosakovaa tak to mi nevadi,vadi mi to v buse,hlavne,ze nektery busy jsou spinavy a smradlavy a muj pes v tom ma cestovat jeste na podlaze,no kolikrat co vidim za hnusy v tom buse,tak jen cumim.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:30
- Nahlásit
makrel
Já nemám ráda cizí lidi, ty co se s nima bavím, tak jo
Souhlas! Ale nejvíc nesnášim cizí lidi, ktery se se mnou chtēj bavit, trá v krámē do mē najednou začnou nēco kérovat! ale absolutní špica jsou chapy a jejich degenská hláška : slečno, usmējte se!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale nejvíc nesnášim cizí lidi, ktery se se mnou chtēj bavit
tak to já se tvářím tak příjemně, že se se mnou nechce bavit nikdo a když už jsem v náladě, tak mi to nevadí a bavím se s každým
|