| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
makrel
já si vždycky všechno pamatuju, bych se nesmála, ale tanec případně zpěv bych natočila a prodala na youtube, myslím, že za slušný peníze
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:43
- Nahlásit
kejtlin
no mě asi ne, ale zuzkuadidaskovou určitě, to by se bulvár radovAl
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
kejtlin
makrel
Já se právē na verejnosti chovám slušnē, až doma to na mē padne, to mē pak manžel hledá po baráku a já zatim spim na hajzlu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
to máš dobrý, to já ani na veřejnosti nee a nejhorší je cesta dom, tu si nepamatuju nikdy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:52
- Nahlásit
makrel
nejhorší je cesta dom, tu si nepamatuju nikdy
Hele tak takhle jsme se jednou vraceli z baru na dovče a manžel mi pak ráno ukázal, co jsem pri ty cestē fotila! Popelnice, prázdná ulice, tma, kus manžela..a samozrejmē si to vubec nepamatuju!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
já už rači jezdím taxíkem, tramvaje nedávám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
Vy ožralky . Dochlastejte a sypejte spát, je večerka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
makrel
já už rači jezdím taxíkem, tramvaje nedávám
No dyk to bylo v taxiku a ještē otevrenym, taková bryčka či co, mâlem sem vypadla. A druhej den na manžela : jeee, to je super vozítko,v takovym jsem ještē nejela, tim chci jet!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:01
- Nahlásit
ja jdu chrapat,brzo rano vstavam,vy si tu chlastejte do mrtva,ale hlavne tu neblinkejte,ja to po vas uklizet nebudu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:04
- Nahlásit
sakra, chcu jít venčit a venku chčije tak, že nemůžu
Holkám přeju NAZDRAVÍ
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
Alexa
závodit, by závodil malinka_muš. To je svatý vobrázek našich pes. Já sem jen dokumentaristka.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
gabifi
venku chčije
no a tady zas ani kapka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
malinka
závodit může i malinka-muš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:11
- Nahlásit
gabifi
tady taky ani kapka, ale je zataženo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:12
- Nahlásit
Bré večír pipky, už sme zpět z kósání, heské to bylo, uvízla sem půl hodiny na baranďáku, pak už to jelo. Bylo spousta bílého, Fanouš už kouše trošku do rukáfku, všechny sem je nafotila a natočila. Maryje byla smutná, tak sem jí rozbláznila, kousala na řidítka, mocinky je chtěla a tak kousla i mě. Etě si trochu pamatuje maketu, tak obíhala, štěnce to taky bafčilo a obíhaly s ní ))) což jí docela sejřilo, ale když jí nebraly piškot položený v maketě, tak pak už jí nevadily. Měla jsem takový čtveritý revír ))))
Co nového krs Mlékojedy? Akky bez řečí pojede, nebojí se prachůch nic. Tílka budou, už sem se rozhodla )))Budou čeblená a logo vpředu bude kulaté či obdélníkové na výšku. Bude na nich lahef mléka na stupni vítězůch či tak něco, zítra to nechám ztvárnit. Zlatovlásce bylo líto, že nemohla, ale na náš termit nemůže taky má moc dělání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:16
- Nahlásit
Gerda
novýho nic, jen zuzka má zas blbý vobdobí a chtělaby ject podle zkušebáků+naše spešl dyscyplýny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
jé to je škoda, vždyťam budou aji čokle, co ještě nejsou připravený na žádný závody a podle žádnejch zkušebákůch, stejnak to víceméně podle zkušebáku je, jen to neni žádnej regulérní vopravdickej závod, jen sranda závod....zkousne to, nebo má nepřekonatelnej problém?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 23:04
- Nahlásit
kejtlin
závodit může i malinka-muš
jasně. Ne může, ale musííí
Gerda
vždyťam budou aji čokle, co ještě nejsou připravený na žádný závody a podle žádnejch zkušebákůch,
Zrovna náš mančaft. Neumíme vůbec nic, podle řádů. Nemáme žádný skoušky a tak. Na cvičák taky nechodíme, nejni tu nic co by něco učilo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 00:03
- Nahlásit
Ahoj lidicky
zrovna jsme dorazili domu, nejhorsi cesta v mym zivote, fsichni v evropje se domluvili a jeli dneska postavat na dalnice vedouci do jizni Francyje, vyjeli sme us fcera
jinak vsem dekuju za laskave prijeti a bohate pohosteni v Jilovem, cestou domu jsme sice trosku zabloudili, ale nevadilo, meli jsme s sebou vysluzku
jsme radi, ze jsme vas poznali, Gerde zvlastni podekovani za predani uzasneho terminatora a darky
pezetka moc pozdravuji a rovnez za vsechno dekuji
zviratka prezila moji nepritomnost ve zjevnem blahobytu, jsou tlustoucka, kulatoucka, v pristich tydnech usetrim mnoho penizkuch za jejich papani
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 00:16
- Nahlásit
leyenda
ahooj to je dobre, ze jste v poradku doma
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 00:23
- Nahlásit
lucYnka XIII
dekuju, taky jsem moooc rada, ted si teda maknu, vypada to tu dost zanedbane, ale hlavne, ze jsou zvirata vporadku a zdrava, to je nejdulezitejsi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 06:42
- Nahlásit
fstávat a makat, uš je zase ráno.
Lejendu zdravíme a vítáme ji jak doma tak f žumpě
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 06:59
- Nahlásit
dobré ránko, prší tak, že si golije klepe na hlavu, esli to s tím venčením myslím vážně. Myslím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 07:08
- Nahlásit
Brý ráno, tady neprší vůbec a je vedro a zdravím leyendu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 07:41
- Nahlásit
ahoj,asi někoho tady naseru,ale i tak:
venku je božsky von 21 hodin večer tu jenom leje,jsem s chlapa říkali,jaký je to v tom pracovat
psiska kromě holek venku lítala jak pominutá a doufám že bude lejt aspon ještě do večera )) bo je venku teplo,krásně se dá chodit v tričku av kratasech a dešník u sebe ,noparáda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 07:43
- Nahlásit
brezen2008
mě nenasereš, páč já radši chladno, na dlouhé gatě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:06
- Nahlásit
Dobré ráno!
Tak čekám na příjezd rodičů z dofči. Asik ten déšť táhnou z Pagu oni.
Jinak náš bílej tým zdraví Leyendu a pézetka!!! Dobře, že jste cestu zvládli v pořádku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:14
- Nahlásit
hezké ráno všem, obzvláště lejendě která dorazila v pořádku
u nás od půl druhý průtrž mračem
Gerda
snad to skousne, jen chce z druhé části vyřadit žebřík, že by šli do druhý části.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:14
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
Mám hrozně akční štěně, gdyš tu nejsu, tak se realizuje výrobou drobků ve velkým, fčera si shodila ze stolu koláč (sem netušila, že tak vysoko vyskočí ), vypreparovala a zežrala tvaroch, rozdrobila listové těsto a rozpatlala meruňku, dneska ráno sem vybjehla v sedum do deště, abych jí koupila masisko, a vona páč neměla koláč, tak aspoň rozdrobkovala mrkef. Sem jí zdělila, že pude do salámu, páč k masisku čuchla, udělala gzicht a šla si lehnout pod stůl, potvora. Chce žrat jenom krky Za trest ju vezmu za malovýmarkou a ta ju srovná
zuzanaadydaskova
Hele na mě nemáš, mě jednou vezli domů popeláří. V kroju. Teda já v kroju, né voni Ale hodní byli, vodvezli mě aš před barák Fčil uš mají džípíesky, uš nemužou tagle vozit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:16
- Nahlásit
Baysha
Hele na mě nemáš, mě jednou vezli domů popeláří. V kroju.
dobrý, tak to se mi taky ještě nepodařilo
|