Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:12
- Nahlásit

Martinna

Já právě taky nemám vůli sakra, proto už začínám hubnout na letní sezónu 2011 .

Nejhorší je, že to neni o tom zhubnout a hurá zas zpátky k normálnímu jídlu, ale musíš jíst dietnē už na furt ale nakonec si zvykneš, že nēktery vēci prostē vubec nesmíš. Já si nahrazuju jídlo vínem

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:16
- Nahlásit

kejtlin

Šiš marjá, tak ty seš šílenej lazar tak asi ti nezbejvá nic jinyho než teda strídmē jíst no. A pak ještē v nēkterejch fitkách maj powerplate, to posiluje vnitrní svaly, což je super a cvičej na tom zdravotnē postiženy i, tak tam by tē nemēlo nic bolet

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jn, s tím vínem to je dobrá dieta .
Už aby skončilo léto, já totiž vždycky v pondělí začnu s dietou, celý týden se držím a pak v pátek jedeme na víkend k mamce a tam se pořád griluje a to je konec mé diety .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
powerplate neznám, takže to asi v našich fitkách kam chodím nemají.

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
kejtlin
S tím powerplatem nevím nevím, kolegyně měla problém s kolenem a nesměla na něj.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:20
- Nahlásit

Martinna

tam se pořád griluje a to je konec mé diety

Já pokud je kalba, tak žeru jak prase a druhej den mam kocovinu, tak žeru taky. Pak jim rtá dva dny zas min, abych to vyrovnala

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:22
- Nahlásit

Martinna
S tím powerplatem nevím nevím

Nojo, vono to vibruje, tak možná na to koleno ne no, nevim

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
Budu se muset hecnout, začít míň jíst a víc chlastat .
Holt jsem slaboch, to ani nemluvím o cigárách, to jsem si pořád slibovala, že přestanu, až jsem to vzdala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
já neřeším, jestli na něco můžu nebo ne, a když překonám hranici bolesti tak je to dobrý. to bych nemohla nic, můj kamarád mi říká, že mám potíže se zádama a hraju bowling-poměrně často, a to je silovej sport, že by mě zabil, ale z bowlingu mě třeba záda vůbec nebolí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:35
- Nahlásit

Vy už zase cvičíte? K tomu, abych zhubla, by mi stačilo jíst normálně. Jenže kdo by potom jedl všchnu tu čokoládu, bombony a smetanový vomáčky s těstovinama, svíčkovou se šesti a slépku na smetaně? Daleko víc by mi vadilo mít hlat než bejt tlusťoch ))) Nejvíc sem zhubla - 10 kg za dva měsíce, když sem jedla 4800 kalorií denně. Sem si to pěkně počítala, šlo to krásně samo, v práci byl tou dobou klid, takže žádnej nerf...to jo, to jde, jenže jakmile přijde nervní období, krom nezřízenýho žraní se mi i začnou dělat strašný záděry, který si pak rejpu, neustále se mi klepe srce a zdravý žraní jde do řiti. Notabene se budim v noci a musim jíst, nejde to nijak ovlivnit, někdy ani nevim, že vůbec jim. Jednou sem se probudila a měla na polštáři rozpatlaný rajče (dooost humus jako), vůbec sem nevěděla, že sem jedla! Sem se zas lekla, že mi teče z hlavy kref ))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:37
- Nahlásit

kejtlin

když překonám hranici bolesti tak je to dobrý

Twe ty seš dobre hustá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:40
- Nahlásit

Gerda

to jo, to jde, jenže jakmile přijde nervní období, krom nezřízenýho žraní se mi i začnou dělat strašný záděry,

Já když mám nervy okamžitē hubnu, vubec mi nechutna jidlo a jen hulim jak fabrika. A jak jsem v pohodē, tak se rozežeru, jako ted s manželem

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:40
- Nahlásit

Gerda
Jednou sem se probudila a měla na polštáři rozpatlaný rajče (dooost humus jako), vůbec sem nevěděla, že sem jedla! Sem se zas lekla, že mi teče z hlavy kref ))))

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
To já to mám právě naopak, když mám nervy nebo jsem nasraná, což je poslední půl rok skoro pořád, tak žeru.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:18
- Nahlásit

Martinna
když mám nervy tak nežeru,podívám se na jídlo a je mi blbě, ale kafí a cigaret vypiju a vyhulím hodně moc
zuzanarosakova
když tu nejhorší bolest překonáš, tak pak začne ustupovat, to mám vyzkoušený.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:29
- Nahlásit

Gerda

rozpatlaný rajče

dyš je to rajče, tak je to eště dobrý. Známej se jednou probudil, celá postel mastná a pot polštářem měl nedožranej kus klobásy se sejrem.... to je horší, asik...
Já dyš překonám první nevolnost z hladu, tak pak uš jíst nemusim. Třá neska sem měla jen jedebn talíř špaget s kečupem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:34
- Nahlásit

já musim jíst furt a tet nemůžu nějak přestat,furt sou nějaký žrací akce

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:34
- Nahlásit

Psíček

Mám se báječně, jak jen se žena v domácnosti může mít.

Mohl bys mi prosím říkat jinak?, je spousta pump

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

Pumpa
Já dyš překonám první nevolnost z hladu, tak pak uš jíst nemusim
já nevim, to mi asi nepřijde ani v pořádku, překonávat nevolnost z hladu...myslim, že když se pak jednou pořádně najíš, budeš mít žlučníkovej záchvat nebo nabereš tolik, co budeš muset shazovat hladofkou....nevim, určitě to může hodně lidem vyhovovat, já jen prostě nesmim mít hlad, i při dietě bych musela mít takovou, u který by hlad nebyl. Nebo k tomu nějaký prášky. Jako jasně že správně a zdravě jíst je to nejlepší, právě sem chtěla tim kalorickym počítánim dosáhnout toho, že sio stravovací návyky zautomatizuju a pak už sama od sebe budu jíst normálně. Na první pokus to bohužel neklaplo )) Největší průšvih vidim v tý oblibě sladkýho, to je asi to nejšpatnější, no.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:38
- Nahlásit

nesnáším cvičení, nesnáším diety, jídlo miluji. Naštěstí sem líná jako prase, v noci bych do lednice nikdy nešla, leda že by mne tam někdo donesl. Když mám nerv, přestává mi chutnat a jedu na kafe, víno, banány a jogurty.
Než bych si smažila hranolky, rači natlačím do hlavy rohlík se sýrem a rajče. Mně vlastně brání v přílišné nadváze lenost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:41
- Nahlásit

Gerda
sladký se dá i při dietě, ale slaný, a kyselý bphužel prej ne, sladký moc nemusím, ale pálivý a slaný jo,pálivý ale prý údajně pomáhá ke shazování kil

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

gabifi

Mně vlastně brání v přílišné nadváze lenost

Jojo, to u mē funguje taky, stylem : nic doma nemam - nic nejim

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:44
- Nahlásit

gabifi
Naštěstí sem líná jako prase, v noci bych do lednice nikdy nešla, leda že by mne tam někdo donesl
to neni lenost, nebo že nejsem líná se jít nažrat, prostě se probudíš a jdeš ))))))

kejtlin
pálivý ale prý údajně pomáhá ke shazování kil
nevim, nemyslim si to, možná tim, že se po něm dobře poděláš....nevim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:45
- Nahlásit

kejtlin

pálivý ale prý údajně pomáhá ke shazování kil

Jj, Tunisani maj takovou pastu, jmenuje se harrisa a tu když snim, tak trávim rychlostí blesku, je šílenē pálivá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:46
- Nahlásit

Gerda

prostě se probudíš a jdeš

Nejseš námēsíčná?

Gerda
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
nic doma nemam - nic nejim
modifikace: nic doma nemám - jdu se nažrat k mámě )) Anebo: nic doma nemám - rozhodně něco, aspoň něco, najdu!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jj, Tunisani maj takovou pastu, jmenuje se harrisa a tu když snim, tak trávim rychlostí blesku, je šílenē pálivá
dovez mi jí!!!!!!!! stejnak pudeš s náma venčit,takže vo co go!

gabifi
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
nic doma nemam - nic nejim
přesně! třá teď mám v lednici houno a přemejšlím, jestli si k sklence vína dám rohlík plus jogurt nebo rohlík plus taveňák
Samo golije tam má masíčko a zeleninku s rejží - na to líná nejsem

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:48
- Nahlásit

Gerda
jdu se nažrat k mámě
moje máma bydlí 300 kiláků daleko. Kdyby ne, sem jako vepř. Ta její svíčková a spol. to je báseň. Sem se nepomamila

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:48
- Nahlásit

davidkova renata

Dyk sev vám ji dovezla do Jílovyho, ste ji nežraly?

<< 1 ... 4878 . 4879 . 4880 . 4881 . 4882 . 4883 . 4884 . 4885 . 4886 . 4887 . 4888 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání