Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4671 . 4672 . 4673 . 4674 . 4675 . 4676 . 4677 . 4678 . 4679 . 4680 . 4681 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:51
- Nahlásit

Mucholabka
Jakého Kryštofa? Toho muža tvojeho? A jak jako 12? Ty siou na výchovu, nebo tvoji vlastní? Ukaž je na vobrásku. Šecko to sou picbumi?

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:16
- Nahlásit

kejtlin
kdybys potřebovala poradit s němčinou, písni. Jsem doma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:23
- Nahlásit

Lola1
za tu almužnu se nebudu namáhat tě obtěžovat, ale děkuju, měli k tomu dát překlad, nedali tak bohužel, proč bych se měla namáhat já nebo kolega jako doposud že jsme všechno obstarali, sehnali, zařídili, vždyt´ ostatní berou stejný peníze tak at´ se starají.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:28
- Nahlásit

Gerda
Kryštof je jeden pán co se léta zabývá pitbullama.

JJ, všecko piti, ale z toho 5 jich je mini jinak bych to nedala.

Společnou fotku jim teda rozhodně dělat nebudu, na to se mám dost ráda.

Oni jsou tak různě, vše na dočas.

Třeba tahle milá fenečka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:32
- Nahlásit

A tohle jsou ti mini.

Tohleto je konečně Odra

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:40
- Nahlásit

Jo a taky u nás hořelo, shořela půlka zahrady, bylo to veselé, shořely stromečky ale to co shořet mělo zůstalo. Dan byl 3 týdny na nemocenské a dodnes to není zahojené.
Taky se mi pokazila sekačka, tak musím do Baumaxu otřískat jim tu co jsem koupila na podzim o hlavu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:14
- Nahlásit

zdar děcka
co je novýho krom muchošina zmrtvýchfstání??

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:14
- Nahlásit

Mucholabka
Nazdar paní, vy žijete? Jsem vás sháněla minulý týden, že jedu na kanysku do Těšína, ať jedete se mnou a nemohla sem vás sehnat páč mi telefon tvrdil, že tvůj telefon neexistuje . Tak prosím tě písni nějaký eksistující jo?
Uhořeli aj potkani? Ci pomuchlat mimi, moje mimi už jsou moc velké . Budeš mít zítra dopo čas?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:16
- Nahlásit

Biluška
Neuhořelo nic živého krom mého muže.
Však mejl na mě máš, ne? Dopoledne nemám čas nikdy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:18
- Nahlásit

Mucholabka
Neuhořelo nic živého krom mého muže.
Tak to je pech.

Však mejl na mě máš, ne?
Mám a je mi platnej jak hadovi noha gdyž si vzpomenu ve Velké Polomi, že bys mohla jet se mnou

Dopoledne nemám čas nikdy.
Co to máš za blbou práci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:27
- Nahlásit

Biluška
Co to máš za blbou práci
Pracuji na tom ale není to otázka měsíce.

Mám a je mi platnej jak hadovi noha gdyž si vzpomenu ve Velké Polomi, že bys mohla jet se mnou

V Polomi u obchodu na vývěsce je tel. číslo na moji mamku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:28
- Nahlásit

Mucholabka
V Polomi u obchodu na vývěsce je tel. číslo na moji mamku.
Dobře, příště se tam zajedu podívat až s tebou budu chtít mluvit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:29
- Nahlásit

Biluška
nemám u tebe nějaký peníze prosím tě?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:31
- Nahlásit

kejtlin
Nevím, včera a dneska toho přišlo strašně moc, večer na to sednu a rozešlu to.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:33
- Nahlásit

Biluška
nemám u tebe nějaký peníze prosím tě?
a já???
včera a dneska toho přišlo strašně moc
no tak prosím,večer to pošli,dík

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:33
- Nahlásit

Biluška
díky moc

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
no tak prosím,večer to pošli,dík
Nis nedostaneš . Ale fčera f Kaufu jsem potkala fantastickou věc, tu jsem prostě musela koupit, přivezu ti ji do Jílového a dám ti ji jako honosný dar . Budeš čumět, páč něco takového uš dlouho potřebuješ

All
Sem si koupila novej móbil. Doufám, že Texe už přešlo jeho období žraní telefonů a elektroniky Má to jeden háček,teda spíš hák. Je tak supramoderní (telefon, ne Texl), že ho vůbec neumím ani zprovoznit . Dokonce ani Mášenek si s tím neví rady. Po dvou hodinách nastavil vyzvánění a obrázek na plochu . Sem se drze zeptala essi mi ukáže jak se tam píšou esemesky a on se z toho zhroutil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:42
- Nahlásit

Biluška
. Ale fčera f Kaufu jsem potkala fantastickou věc, tu jsem prostě musela koupit, přivezu ti ji do Jílového a dám ti ji jako honosný dar . Budeš čumět, páč něco takového uš dlouho potřebuješ
ty voe,úpa mne polila hrúza,to zas bude něco jako ta vycpaná fretka s tancem svatýho víta

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:45
- Nahlásit

Mucholabka
proč sou všeckni bílí? Budou mít růžové nosy, nejhesčí sou černý. A kdy hořelo? Už je to v cajku? Zbylo ti něco z tý zahrady? A máš aspoň jeden záhonek, nebo se fšude povalujou stofárdi?

Biluška
mě taky pošli hodně moc peněs, taky rači už dnes večer, aš to budeš posílat kejtlin a mamce, jo? Mě ale rači pošli víc neš jim, potřebuju moc víc než jiní lidé.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:49
- Nahlásit

davidkova renata

Viděla jsem v letáku nějakýho krokodýla ze sádry nebo z čeho, tak možná todle

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:56
- Nahlásit

Gerda
Možná se tak narodili...možná je to photoshop...prostě jsou bílí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 12:58
- Nahlásit

Mucholabka
aspoň ten jeden je hnědej ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no to mi posol bulvu,to by bylo spíš pro lucynkusčíslem ale..
Gerda
aspoň ten jeden je hnědej
možná ho ti zbylí pokakali

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
,to zas bude něco jako ta vycpaná fretka s tancem svatýho víta
Si piš .Ale bude se ti moc hodit, ti řikám, že něco takovýho uš dávno potřebuješ

Lucie Kratochvílová
To byl hroch. Byl taky dost luksusní, ale tohle je lepší

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:06
- Nahlásit

Gerda
No taky z toho nejsem nějak extra nadšená, otec takový mega a přihlouplý, pro někoho na gauč dobrý. Na gauč bych zas nemohla prodávat já ty svoje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:10
- Nahlásit

včera mi večer volala kamarádka, že jim předchozí večer někdo chodil po dvoře a zahradě, a zkoušel okna a dveře, nic se neztratilo, mají NO ale je hrozně hodná, takže ani nehlesla, ptala se mě jestli bych jim nepůjčila na noc kyru s axou nebo aspoň jednu z nich, sem jí řekla, že klidně, ale nevím jestli je pustí domů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:16
- Nahlásit

Biluška
To byl hroch. Byl taky dost luksusní, ale tohle je lepší
ty vole..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:28
- Nahlásit

kejtlin
Bucka je na hlídání úžasná, asi před týdnem v noci někdo chodil po chodbě, bylo to o půl čtvrté ráno. Párkrát štěkla a hlídala dveře, čokl od sousedů se mohl posrat. Zvonila jsem na ně, protože se nám chtělo spát, a nic-měli noční, a pak jsem slyšela jak se po chodbě něco šoupe a byl to ožralec, myslela jsem že zabloudil, tak jsem ho šla s Bucou vyhnat, týpek byl úplně mimo. Pak jak jsem ji šla venčit tak jsme ho nakonec dostali do jeho bytu-když stál, tak měla Buca oči rudé a pěnu u huby, když ležel tak po něm běhala a budila, úplně v klidu pes

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:42
- Nahlásit

kejtlin
Mucholabka
mařena je teda z těch vořechůch, co maj fakt protivnej hlas, když řve na šrumec na chodbě, je to děsně nepříjemnej zvuk. Ale nejvtipnější bylo, když na chatě učila Stanouška hlídat. Von je "strašlivého" vzezření - velkočernopes -, ale lidumil. Jenom štěká, ale zloději by sám i vodevřel, kdyby měl s sebou míček. Za to mařka hysterka ani prt, ta cizí lidi ve svý zahradě nesnáší, normálně by vopravdu pokousala. Takže když společně ječeli u plotu a šli lidi, děsně se báli přibližovat ke Stanouškovi, zatímco mařce řikali, jak je to pěknej pejsek, že ten velkej ho určitě nutí štěkat, že ta by určitě nekousla )) A Stanoušek se jenom nechal strhnout jí k takovýmu jekotu a běsnění. Sme pak řikali, že když je na zahradě mařka, máme jistotu, že toho, kdo tam vleze neoprávněně, pokoušou oba. Stanouch sám by nekous nikoho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:49
- Nahlásit

Gerda
je jasné, že když jsou dva, tal se navzájem podpoří, většinou se stává, že když má někdo jednoho psa tak nehlídá a když si pořídí druhého tak začnou hlídat oba.

<< 1 ... 4671 . 4672 . 4673 . 4674 . 4675 . 4676 . 4677 . 4678 . 4679 . 4680 . 4681 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání