| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:40
- Nahlásit
kejtlin
promáčklej blatník, odřenej nárazník a škráblý světlo. Musim na kontrolní místo kooperativy, aby se na to podívali a řekli, že nepodvádim )) A to sem poprvé stála na jiném místě, než stojím obvykle. Tam, kde je nejvíc místa, ovšem taxál s kombíkem couval po paměti, prostě modré auto v zrcátku neviděl. No halt stát se to může, ale už mám auto zbořený zepředu i zezadu. Uvidíme, jestli to budu nechávat opravoovat, asi se na to vyprdnu, ještě se poptám po šikovnym karosákovi. Tu krásnou modrou budou blbě chytat, přemejšlim, že bych ho pak časem nechala stříknout na nějakou veselou barvu, ale jen tak, aby se nemusely měnit údaje v techničáku. Stejnak koroduje, tak ho jednou nechám trošku láknout. A musim ho umejt, aby si pojištovně nespletli bahno s odřeninou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:01
- Nahlásit
Fstávat a makat, dneska začínají prázdniny .
Od půl pátý ráno tady na ulici hulákal nějaký malý čokl. F kuse Jsem zvědavá kolik lidí si zase dneska přijde stěžovat ke mě
leyenda
U nás v baráku je snesitelně. Mám metrový kamenný zdi, takže krásně chládeček. Ale v patře je to horror. Plechová střecha bez izolace, chudák Květoš je tak uvařenej, že ani nestraší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:04
- Nahlásit
čau všichni, hned po ánu mám pecku naše zuzanarosakova je dcerou moderátora jana rosáka, byla v úterý v novinách.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:05
- Nahlásit
kejtlin
Čoveče nevím essi bude ráda když to tady tak vykecáš . Každopádně má fajn tatínka, v dětství byl můj oblíbený
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:10
- Nahlásit
Biluška
je to v blesku takže kdyby nechtěla aby to někdo věděl, nenechá se fotit do blesku a psát články . taky mám ráda jejího tatíka, pamatuju jak se jmenoval ten pořad jak ho uváděl. vega?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:18
- Nahlásit
Nesnáším vedro, nesnáším vedro, nesnáším vedro! Teď ráno něco vyřídím a pak se zabarikáduju a utěsním okna.
kejtlin
fakt jo? nevím, proč jsem si myslela, že jí tam chybí háček, jako že je rošáková
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:23
- Nahlásit
makrel
jako že je rošáková
já si to taky myslela a nevím proč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:25
- Nahlásit
kejtlin
Magion. A pak tuším dělal Studio Kamarád, jenže v té době už se nejmenovalo Kamarád, ale nějak jinak. To uš sem byla velká a na Jůheláky jsem se dívala jen tajně, tak si to tak přesně nepamatuju
makrel
To máš fuck, stejně už je Adidasková
Nesnáším vedro, nesnáším vedro, nesnáším vedro!
Miluju vedro, miluju vedro, miluju vedro
Akorát řeším co budu dělat dneska na kanysce, aby mi tam psi i klienti nezdechli horkem . Asi půjdem do bazénu a budu děcka učit plavat. Lilátko bude dělat figuranta a bude se jako topit. To jí půjde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:31
- Nahlásit
nenávidím vedro a v práci bude za chvíli jak ve skleníku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:01
- Nahlásit
Dobré ráno. Frizánko moje už mi vyrostlo a včera poprvé kousalo pána s rukávem
Dělali jsme kraviny jen tak na louce a divím se že se chytl, když to viděl poprvé. Na to že je jinak hlupoučký a každý den si sere do vody.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:31
- Nahlásit
Gerda
prostě modré auto v zrcátku neviděl
modrý auta sou asi neviditelný. Já parkovala sama samotinká na celý silnici s modrým autem a nacouval to do mne chlápek docela fest. Naštěstí se k tomu přiznal a zaplatila to jeho pojišťovna, páč voprava stála 15 litrů (plechy plus přední světlo)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:35 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
tohle je hezký videjo na téma Plyšáci:
URL
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:44
- Nahlásit
Brý ráno všem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:47
- Nahlásit
Ahooooj fšici
Venku je hic, vodpoledne budu popojíždět po městě, snad to přežiju
Už za tři dny si pojedeme pro štěkáááááátkoooooooo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:22 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Bré deň! Zas je horůčava. Taky sme byli v práci brzo, krásně sme projeli prahu skoro bez zácpy, bezva, prázdniny by měly bejt furt.
gabifi
modrý auta sou asi neviditelný
je to prokletí modrých aut!
Baysha
Už za tři dny si pojedeme pro štěkáááááátkoooooooo
Takže už se jenom 3x vyspíš, nebo 4x?
Maryje je zase f práci, musí si vydělávat na granule. Máma jela na dovolenou, tak jí dnes nesmim zapomenout zalejt kytky. Připomeňte mi to k večeru, jo?
Mucholabka
Ste duch, nebo normálně eště žijete?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:35
- Nahlásit
Gerda
Ste duch, nebo normálně eště žijete?
Vypadá to že začínám být duchem a začínám normálně žít o víkendu už jsme byli se psema na první akci, když nepočítám ten trek, a všechno se nějak dává do kupy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
Mucholabka
všechno se nějak dává do kupy
to je dobře, jen tak dál
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:46
- Nahlásit
Hodím nějaké fota z té akce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:51
- Nahlásit
Mucholabka
všechno se nějak dává do kupy
a co ten váš novej muš? Je fajnej?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:52
- Nahlásit
tu tady se vše se*e, jezdí cisterny do německa,my vypisujem dodáky, vše je německy, kolega mi řekl půlku, řidič je němec takže se nedomluuvíme, na odbytu mají dovo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:54
- Nahlásit
Gerda
Jo, mám furt toho stejného. Už se i naučil krmit psy tak, aby se mu neporvali akorát ze začátku nás to stálo pár jizviček. A začaly ho i bavit akce se psama a až našetříme, koupíme si fenku. A luxus, zatímco bývalý viděl psy dvakrát do roka, tenhle dře na zahradě každé odpoledne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:54
- Nahlásit
lenou jestli to píše blbě tak to ani nevím, bo dodáky jsou v němčině a překlad není, ale co se budu čílit za tu almužnu.
rozbila se nám lednička v práci, asi motor bylo jí tak jako mě tj asi 30let, v tom horku to bude něco.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
kejtlin
jazykovej priplatek ti stejne nedaj, tak vyplnuj cesky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
leyenda
já to česky vyplňuju jenže nevím co znamenají kolonky v němčině, jestli číslo cisterny nebo tahače nebo jestli je to číslo dodacího listu nebo expediční karty nebo jestli chtějí plomby a je mi to jedno.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:16
- Nahlásit
Pořádáte někdo sranda-závod se psama?
Mám teď kurzisty a chtěla bych jim na konci uspořádat takový závod jako zpestření.
Nevím ale jaké disciplíny. Někdo tu někde kdysi něco psal, tak kdybyste věděli...
Kdyžtak prosím na mejla: st.pavlusa@seznam.cz
Díííík
Já jdu se psama plavčit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:22
- Nahlásit
Mucholabka
hele to zní dobře, takže co máš teď všechno za čokle? Dalmatínka, Frizánka, Anežku...a eště někoho?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:33
- Nahlásit
Gerda
Ono se to celkem měnilo...ale dalmatínek, frizák a agina jsou nedoknutelné stálice. Psů mám celkem 12. Ale během 14 dní se to zas trošinku pomění, půjde zpět k majitelce fena a snad si lidi přijdou pro její štěňata (jeden kokot neuhlídal, pak mi ji dal, já ji dala jedný mladý holce a nikdo jsme nevěděli že je březí, holka ji normálně trénovala a chystala na soutěže a najednou prc prc z ní vylezly štěňata). No a místo té feny budu mít nějakého drsného vrahouna který prý chtěl zabít i Kryštofa a mám čas tři měsíce něco s tím udělat jinak jde pod nůž.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:36
- Nahlásit
Mucholabka
Ty jo, ty toho taky máš tak to všechno vzládni v pohodě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak to všechno vzládni v pohodě
dík. Já ani nějak neměla náladu chodit na net, čas věnuji raději psům než kafrání a vypisování kravin. Začínám s nimi znovu trénovat. Změnila jsem zaměstnání, tady můžu i lozit na net, občas je na to čas. S kým jsem se chtěla kontaktovat, s tím jsem se kontaktovala a odpadlo pár lidí kteří se na mě věšeli pro svůj prospěch. Sice to pár z nich i dost nasralo, pár se snažilo různě škodit a stejnak to nikam nedotáhli. Změnila jsem prostě vše co se dalo a ještě bych nějakou změnu měla v plánu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:44
- Nahlásit
Mucholabka
Dyk jo my, co tu krafeme, jsme taky většinou v práci
A změna je život!
Jdu zase chvíli pracovat
|