Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4671 . 4672 . 4673 . 4674 . 4675 . 4676 . 4677 . 4678 . 4679 . 4680 . 4681 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:04
- Nahlásit

Čus bus cambus!
Dneska mám dovolenou, máve předváděčku ve Velvarech na základce. Je to u rybníka, takže mám obavu, že budu muset cvičit se Štamprdlou, protože pan Bajkonůr si bude hrát na parník

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:27 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Baysha
Hele, v šoltyjo klubu nezaznamenali, že pes má vůbec nějaké klouby . A dědičné choroby se DOPORUČUJE vyšetřovat a DOPORUČUJE SE nespojovat spolu dva nemocné jedince

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:32
- Nahlásit

Lola1
Na té spodní fotce, upe vpravo, v modré vestě.

Jinak vcelku to vypadá takhle. Ale je malinká.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:36
- Nahlásit

Biluška
a maj šoltky vůbec ňáký zdravotní parametry pro uchovnění???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:53
- Nahlásit

nazdar, bude děsný vedro, za chvíli jedu k vodě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:55
- Nahlásit

Baysha
a maj šoltky vůbec ňáký zdravotní parametry pro uchovnění???
Ne Musí mít zuby (uznej, že u takového šíleně kousacího plemene je to opravdu obzvlášť důležité) a musí mít zaklopené uši. Přijde mi, že asi tak 90% jedinců má od přírody uši stojaté, řeší se to zalepením ucha do správného tvaru...no a za pár měsíců hurá do chovu...protože se nikdo nechlubí tím, že jeho šampion měl uši jako štěně zalepené tak se dost těžko hledá krycí pes (nebo rodiče vůbec) s přirozeně klopenýma ušima Pořád čekám, kdy se nám začnou rodit štěňata rovnou se žvýkačkama na uchu
Zbytek je stran bonitace a chovu naprosto jedno. Klidně můžeš mít zvíře s DKK a DLK 4/4, PRA,KAT a CEA pozitivní, se šelestem na srdci a uchovní ho Naštěstí je většina chovatelů rozumných, dělají si tyhle vyšetření sami dobrovolně a na těch echtgold nemocných nechovají. Většinou.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:02 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
no týbláho tak koukám, že retrívři sou na tom eště relativně dobře, ti maj povinný DKK a nesmí mít víc než 2/2 (a nesmí se spojit dva dvojkoví jedinci), jeden z klubů už dokonce přistoupil na to, že musí udělat rtg loktů a výsledek zveřejnit
ale zas labrador je mohutnej těžkej pes, tam už dvojkoví psi často kulhaj...
zuby tam sou taky ňáký, to ani nevim, esi může chybět jeden nebo dva, každopádně jeden z páru zase musí bejt plnochrupej
naštěstí už i u labíků přibejvá chovatelů, co si psy testujou na dědičný choroby... bohužel pak se ty štěňata prodražujou a jsou těžko udatelný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:03
- Nahlásit

čus kreténci,je krásně a pindělí,du se prtínat k rybníčku

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:07
- Nahlásit

Baysha
ale zas labrador je mohutnej těžkej pes, tam už dvojkoví psi často kulhaj...
Tak Kofík, který sotva leze myslím taky mluví sám za sebe I když je teda pravda, že je bezpapírů, čili na něm vůbec nezáleží

. bohužel pak se ty štěňata prodražujou a jsou těžko udatelný
Nedávno mi volala nějaká paní co měla zájem o štěně.Samozřejmě první co ji zajímalo byla cena. Když jsem jí řekla, že devět táců tak šla do mdlob. Pak se okysličila a povýšeně mi oznámila, že někde u Pardubic jí nabízeli štěňátko za čtyři a půl. Stejným tónem jsem jí oznámila, že existují škodovky stopětky a existují bavoráky s luxusní výbavou. Cena jaksi pochopitelně není stejná .

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:20
- Nahlásit

Biluška
s těma bavorákama to je super přirovnání, to budu šířit

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:20
- Nahlásit

Ahoj vseci,
tady je tak moc krasne, ze me to az s.re, sklizim druhy seno, deti us prazdninujou, krome te nejstarsi, ta ma jeste zitra a pozitri zkousky z francouzstiny, matiky a historyje, celou dobu tvrdila, ze na to kasle, protoze ma bodu vic nes dostatecne na zaverecny certifikat, v sobotu odpoledne ji chytl rapl a zacala se celou historyji ucit naspamet, ctizadostifka jedna

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:21
- Nahlásit

šeltička pro gerdu:

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:24
- Nahlásit

kachna_
Dokonalá šoltyje . Pořád říkám, že ty dlouhé čumáky mají proto, aby je fšude narvaly

Baysha
těma bavorákama to je super přirovnání, to budu šířit
Průšvih je, že ti stopětkaři se pořád snaží prodávat za cenu bavoráků A lajky jim na to pokaždé skočí

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:27
- Nahlásit

Biluška
je to tak...
mě vomejvali, gdyš sem viděla kamarádovic labradorku bez PP, byla evidentně křížená s výmarem nebo něčím takovým, dali za ňu snad sedum a eště k tomu zadarmo dostali poučení o trialových labradorech jako vzhledově by se tomu i blížila, ale trialáci sou v republice cca tři a těžko by na nich něgdo sekal bezpapíráky...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

Baysha
labradorku bez PP, byla evidentně křížená s výmarem nebo něčím takovým, dali za ňu snad sedum
Pro Pumu jsem jela do Maďarska. I s cestou mě vyšla na nějakých osm. Měla jsem ji v práci a za kolegyní tam přišla návštěva. Nějaká prateta či něco takového. Bibinka se jim moc líbila dokud teda nezjistili jak "daleko" jsem si pro ni jela. Rázem jsem byla za šíleného podivína, co dá za psa takové prachy a jede pro něj tak daleko. Oni teda mají taky pejska. Mají jorkšírka a mají ho moc rádi. Ale koupili si bezpapíráka, páč na výstavy jezdit nechtějí. Stál je deset tisíc a jeli pro něj do Prahy . A vůbec nechápali čemu se tak děsně směju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

Bré deň, taky máme králíky s pépé. A máme huž i svou línyji.

Dneska je krásně, ale musém do Kromplu k rodičům, chjooooo.

Snad se z tama brzo utrhnu, původně jsem totiž měla v plánu jít se válet k vodě.

Někdy je docela hezký být nezaměstnaným.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno všem, venku je krásně a v práci taky

Biluška

Jak šoltyjí nožky snášejí delší procházky ve sněhu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:42
- Nahlásit

Baysha
Trialový labrador je co? Jako sportovní na field trials?

Jinak dobré ráno fšem.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:45
- Nahlásit

Mucholabka
přesně tak třeba tady
na rozdíl od vyžraných výstavních voblud...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:47
- Nahlásit

Baysha
Aha...vyžraného blabladora jsme nedávno hlídali známému a udělali jsme mu z toho sportovce ten se divil co mu v tom dřímá

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:47
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Celkem f pohodě. Dokud jsou zdravé teda. Třá Hesince co má klouby f pérdeli to vadí hodně, ta ve sněhu skoro nechodí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:48
- Nahlásit

Nazdar pipky, to byl zas víkent, su úplně vyhorkované.

kachna_
ty vade, tak to je hustošoltyje, jesipak ještě dýše? )))))

Fenki byly pot slunečníkem, jen dvě, třetí nás dvě hodiny pozorovala z vody aniž by vylezla:

Otočte si sami

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:51
- Nahlásit

Mucholabka
von i trialák by asi šel při troše snahy vyžrat, vo to nic, ale je to hodně jinej pes než výstaváci, mají i lehčí kostru, jiný temperament, jsou víc vlohoví... prostě pracovní linie

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:53
- Nahlásit

to je vopruz, když máte kamarádku, která neví jestli se jde s váma a psama koupat a jestli jo, tak dojede tak za hodinu, to mám čas si dát ještě kafe.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
u nás výborně

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:06
- Nahlásit

kejtlin
Takovou mám taky, vždycky mi řekne, že mi eště dá vědět, že ještě neví, tak čekám čekám, najednou je pozdě večer, vona mě prozvoní a řekne, že se jí to nehodí. Tak to mě sejří fest, už na nikoho nečekám, jak řekne, že teprv dá vědět, už rovnou jdu podle sebe, kdy se chce mě a nevážu se na nikoho. Co ten jork? Dobrý? Nebo aspoň lepší teď po ránu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:09
- Nahlásit

kejtlin
když máte kamarádku, která neví jestli se jde s váma a psama koupat
máš mít mě,já du dycky

valim,děcka,budu vypečené jako řízek dneska

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:10
- Nahlásit

Gerda
jork asi lepší, evča mi nevolala ani nepsala, tak asi platí že kolem 17hod zas vyrazíme, a to si tam počkáme tak 2 hodinky, můj veterinář je perfektní, ale bohbužel se tam dkouho čeká, rád si povídá
jedu s kyrou sama na koupání, kašlu na ni

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:40
- Nahlásit

kejtlin
jedu s kyrou sama na koupání, kašlu na ni
no to jako kašli, protože bdueš jak roura čekat, vyrazíte kolem poledne, kdy je největší vedro, umoříte se už v autě. Může za tebou přece dojet, ne? Vem i gošenu, aťz přeplave 3x rybník tam a zpět, a pak může začít dělat krávoviny

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 11:26
- Nahlásit

davidkova renata
pani četla ste můj fskas?????????????????????????????? [/i]
viz vedle

<< 1 ... 4671 . 4672 . 4673 . 4674 . 4675 . 4676 . 4677 . 4678 . 4679 . 4680 . 4681 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání