| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:38
- Nahlásit
Kejtlin: hele nechci se dědy zastávat a neznám situaci u vás ale třá Alzheimer se může prodce zhoršit v pár týdnech tj. pokud byl na vyšetření v zimě dnes už to vůbec nemusí být směrodatný. Zažila jsem si to s příbuzným a bylo to fakt strašný, nejhoší byly okamžiky kdy si plně uvědomoval jak na tom je - podělanej a špinavej v jednom takovým světlým okamžiku se pokusil umýt a upadl do vany a vypustil na sebe bojler vařící vody... fakt lahůdka
Jinak je super že se čubajzna našla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
hancaw
Zažila jsem si to s příbuzným a bylo to fakt strašný
nápodobně, zlatej starej infarkt!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:17
- Nahlásit
leyenda
když byl schopnej mi říkat jeden rok jsem nezaplatila za psy poplatky prostě jsem na to neměla a ten idiot když jsem byla v práci, tak říkal, byli tady u úřadu a že nemáš zaplaceno za psy, že budeš polatit pokutu máš tam jít, já strachy podělaná kde na to vezmu, tak dojdu a dozvím sem že si to ten zkurvysyn vymyslel, že u nás nikdo nebyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a za 14 dní znova že u nás někdo b yl, že se tam mám stavit, tak tam jak kretén jdu a zjistím že je to hovadina, sorry to nedávám, potřetí jsem mu řekla, kdo u nás byl a že prý neví jk se paní jmenovala, tak jsem řekla, agt´ jde na obecňák se mnou a paní mi ukáže, jistě že u nás nikdo nebyl, ale když jsem je tak cvičně upozornila na to, že nemám zaplaceno tak mě pokuta neminula pochopitelně, jinak by věděli ho*no, kdyby mě tak ten kripl zasranej neposlal. takže jestli se o sebe postará nebo ne, je mi absolutně šumák!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:20
- Nahlásit
hancaw
tak debilní je už co ho znám to není nemocí, fakt ne.ted´ pořád chodí na nějaký vyšetření a je na svůj věk naprosto zdravý co na svůj věk, je zdravý je mu 81let. hele neznáš ho, to je prostě hovado, který si navíc myslí, že je nejchytřejší a vše ví nejlíp a já jsem úplně blbá samozřejmě. noirmálně ho nenávidím bez prde*e, včerejškem to absolutně posral, teda to posere vždycky, ale včera to už přeteklo.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:21
- Nahlásit
kejtlin
týbláho, on to jako vážně dělá všechno naschvál a ze zloby?
teda alzhajmr je sviňa, ale todleto je tisíckrát horší...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:25
- Nahlásit
Baysha
hele když čtu, kolikrát že někdo zabil příbuznýho tak nikdy ho nesoudím, nikdy nevím co v tom je, i to dokážu pochopit nemám do toho daleko. honím vedlejšáky a brigády a pak prachy vyhazuju za zbytečnosti díky debilovi že jo.
nevím co dělá nasc hvál a co ne, ale něco naschvál dělá to vím určitě.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:31
- Nahlásit
Mám dobrou zprávu. Už jsem ji našla.
Jmenuje se Andra a je z Ružomberku - http://www.utulokruzomberok.wbl.sk/Ponuka_psikov.h tml . Je sice trochu z daleka, ale napsala jsem do útulku, tak snad to se Slovenskými přáteli nějak spácháme. I když, koukám na idos.cz a je to jen 5 hodin vlakem. To máme v malíčku. Doufám, že brzo odepíšou. Teď budu mít pět dní volna, tak bych tam sjela.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:35
- Nahlásit
kejtlin
clovece, tak to se fakt snaz se toho spolecnyho bydleni nejak zbavit, protoze to budes mit nervy furt a vyhazovat penize budes taky furt, nehlede na to, ze jednou to muze dopadnout blbe - a treba nekteryho psa uz zivyho nenajdes
A prosim te, co von ti na to tak rekne, kdyz furt dela takovy blbosti, dyk si to musi uvedomovat, jak ti skodi, kdyz neni opravdovej cvok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:42
- Nahlásit
leyenda
cvok bohužel není, se otočí a jde pryč, mi ani neodpoví, nebo to svede na psy, že si otevřeli sami a sežrali mi dnes to syrový kuře, to jako sežrali to je pravda, ale odemknout si žádný z nich nemohl.
když teda jde pryč tak jdu za ním a ptám se dokola proč to ku*va děláš a pak řekne tak po půlhodině když už vzteky nevidím, že neví proč to udělal, ale to už ječím. prostě prodávám parcelu a hotovo nejde to jinak. a pak nemám bejt negativní.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:46
- Nahlásit
gabifiti: ti povim, modlila jsem se o něj 3x denně!
Kejtlin: pak bych asi opravdu šla od toho - prodala bych to a nebo druhá varianta je pečovatelský ústav.
u nás to bylo bohužel tak, že strejda byl celý život moc hodnej člověk a velmi inteligentní - překladatel z 5 jazyků a pak co s ním doakázala ta sku...ená nemoc to bylo příšerný a právě byl místama i dost zlej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:48
- Nahlásit
kejtlin
nemůžu soudit, já měla nevlastního dědu, kterýho trápila jeho vlastní dcera, který dal barák, takže mám náhled dost subjektivně ovlivněnej (tim nechci říct, že je to tvůj případ, ale že neuvažuju objektivně)
hele, co kdyby ti Bilu přivezla ten můj ele plot (mi ho nabízela), že bys to pořešila takhle a přikoupila obojky postupně (nevím, kolik jde maximálně obojků). Zdroj bys mohla schovat, kabel zakopat a dědovi prostě řekneš, že mají obojky vyhledávacím systémem, kdyby se ztratili
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:49
- Nahlásit
hancaw
to jo, ale byl nemocnej a nemocnej člověk je zlej člověk, ale toto je pouze debil kterej nemyslí, pečovatelák nedá obdělává tu moji parcelu jako zahradu kolem 900m čtverečních
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:52
- Nahlásit
kachna_
že mají obojky vyhledávacím systémem
a co tím pořeším? jako že bude naprosto klidnej, až zas utečou otevřenýma vratama?
já dědka netejrám, ale on mě občas i nechtíc, ale výsledek je stejnej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
kejtlin
ty tele, čti to celý , ty obojky maj pořešit, že neuteče, tamto je výmluva pro dědu, aby neměl potřebu to odpojit
kejtlin
já dědka netejrám
proto píšu hned nahoře, že nejsem objektivní, prostě mi automaticky naskočí chování libuše k dědovi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:06
- Nahlásit
kachna_
problém je, že můžou utéct vratama, vrátkama na zahradu a tamtady ven, vrátkama na dvůr tamtady na zahradu a ven, vrátkama na zahradu a ven druhou stranou, oni nepřeskakujou, nevím na jaký bázi ohradník na psy fungá, ale jestli jako na koně, tak pokud se ho nedotknou přímo, což by musel být husté pletivo z ohradníku tak do metru, tak pecku nedostanou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
kejtlin
Plot přivézt můžu, i s drátem, fšechno komplet. Od Kachny budeš mít zdroj a ode mě drát . Obojků jde přikoupit nekonečno, jsem se na to kdysi ptala výrobce. Akorát si myslím, že pokud nastavíš "šlupku" na krysaříky a jezevce tak to absolutně nemůže fungovat na ovčáky a Kyru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
kejtlin
nee, to je obojek, co mají na krku a on jim pískne, že jestli udělají ještě krok, dostanou pecku.
drát je pod zemí.
http://www.dogtrace.cz/cz/elektronicky-neviditelny -plot.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:14
- Nahlásit
Biluška
dyť se ta sílaimpulsu nastavuje v každém obojku.Už zase začínáš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:19
- Nahlásit
kachna_
dyť se ta sílaimpulsu nastavuje v každém obojku.Už zase začínáš?
A jo, to si říkala, ale stejně sem to tam nenašla
All
http://www.novinky.cz/koktejl/204628-princezna-abb y-je-nejosklivejsim-psem-roku-2010.html
Myslíte, že mám Bíbu přihlásit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:22
- Nahlásit
Biluška
tak ho vem na jílové- ukážu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:57
- Nahlásit
Biluška
Myslíte, že mám Bíbu přihlásit?
100% vyhraje, to je jasný už teď.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:12
- Nahlásit
kachna_
už chápu, já pořád nechápala, že drát je pod zemí, velký psi, když si harou obojky si vzájemně poškozují i obyčejné, jezevci to samý, krysky nejsou tak drajvový, ale jezevci a velký, jim sundavám po procházce i obyčejný a když mám nějakej lepší tak jim ho nasazuju jen vyjímečně, např. na přednášky
Biluška
mi se nezdá škaredá, myslím bíbu , sleduj jak přicmrndávám , ale mě se fakt líbí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
jsem dneska vyčesávala kolii a napadlo mě, že děcka jsou na těch přednáškách hrozně nevyužitý , bych mohla mít třeba za dvě přednášky vyčesanou kolii.
jinak furminator na kolií a kavkazí srst nemá účinek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:56
- Nahlásit
kejtlin
furminator na kolií a kavkazí srst nemá účinek.
a na hladkosrsty?
Tady je priserrny vedro, jeste ted 36st, se asi moc nevyspime, barak je vyhratej, voda v bazenu ma 34st, takze to je taky na nic, kone se tvarej jako ze za deset minut umrou, jedinej zivej a akcni je pes
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:11
- Nahlásit
leyenda
na hladkosrstý a typ srsti NO je super
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:27
- Nahlásit
kejtlin
jsem dneska vyčesávala kolii a napadlo mě, že děcka jsou na těch přednáškách hrozně nevyužitý , bych mohla mít třeba za dvě přednášky vyčesanou kolii.
Na přednáškách to nepoužívám, ale na kanysce mi psy vyčesávají naprosto běžně
jinak furminator na kolií a kavkazí srst nemá účinek.
Nemá, to říkám už dávno. Ale na hladkosrstý je naprosto bezkonkurenční.
leyenda
Tady je taky pořád na zdechnutí. Mám ráda vedro, ale spát se v něm nedá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:45
- Nahlásit
lidi zejtra budemem mít s dědou květákový den, kuře bohužel sežrali psi, takže jsem dělala květákový placičky s novými brambory a květákovou polévku-tu já moc ráda, ale na to abych si ji dala ted´ horkou je vedro, dám si ji zítra v práci k snídani.
Biluška
leyenda
bydlím pod střechou bez izolace, je tady hrozně, sem loni spala v těch nejhorších vedrech venku na balkoně a psi venku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
u nas je nejprijemneji ve stajich, ted nechavam kone vevnitr, jen rano je na lonzi projdu a vecer chvili pustim na jizdarnu a dneska ani to ne, z pisku to salalo jako z pece, vzala jsem je projit na louku, ale taky se plouzili a tesili zpatky do staje, i min jedi
holkam jsem natahala matrace do myho pokoje, tady to jakztakz jde, nahore ve svych pokojich jsou na tom jako Kejtlin, tam se neda dychat,
ja mam taky teplo celkem rada, ale tohle je moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:15
- Nahlásit
Joooo děfčata, my naštěstí v práci vyfásli nejlepší kancl, máme tam docela příjemně, za to na zahradě se nedá bejt, je to betonovej dvorek s dvěm kaštanama, výheň jak blázen. Teď čekám, až začne trošku foukat a musim si vyfoukat malobyt. Na den zavírám okna, zatahuju žaluzky, zavírám balgon, večer je tu gut, jenom balgon je šílenej. Mařka už chodí spát ven do boudy, nebo do koupelny po záchod ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:27
- Nahlásit
Gerda
co to auto?
|