| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlin
kdybys potrebovala neco obvolat, hod mi na mejl cisla a rano se do toho pustim. nevim, jak bych ti mohla pomoct
doufam, ze se najde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 23:41
- Nahlásit
leyenda
díky, ale jak bys mi mohla z francie pomoct nemlich telefonem, to pořeším z čech ale jsi moc hodná.já taky doufám, ale něco mi říká, že ani doufat nemám poslední dobou se mi zdály opravdu hrozný sny sem věděla že se něco stane jako to vím vždycky.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 00:10
- Nahlásit
kejtlin
jo u dědy myšleno s dědou, já mu i nakážu aby je nepouštěšl, stejně je pustí, sem zamykala i kotce před ním, bohužel zámečky se záhadně ztratili, on mě ani neposlouchá co mu říkám, to je to na pí*u.a stran psů holt budou zavřený 13hod když budu v práci nejde to jinak, jenže malý psi v obýváku je kolem 50*c v létě není tu izolace.
a nemuzes koupit nove zamky? pokud je budes nechavat zamcene, tak je deda nesunda. precejen 13 hodin v kuse doma neni nic prijemneho ani v chladnem pocasi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 06:47
- Nahlásit
argosek
budu muset, ale když to nebudou psy tak to budou kachny, když to nenudou kachny tak to budou králíci, když to nebudkohu králíci tak to bude něco njinýho, tady pomůže
ukopnout debilní palici a zpřerážet pazoury, nemůžřu mít věčně všechno pozamykaný kvůli tomu, že mě ten mamrd jednoduchej neposlouchá,co mu říkám, to je věčně něco.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:00
- Nahlásit
kejtlin
zamkni dědu, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:02
- Nahlásit
ZUZANKA JE V ÚTULKU A ÚDAJNĚ V POŘÁDKU!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDU PRO NI, TED´ JÍ TAM PŘIVEZLI
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:06
- Nahlásit
[b]kejtlin
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ[/b]
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:07
- Nahlásit
Fstávat a makat
kejtlin
Tak to mi spad balvan ze srtce
Stran toho dědy - essi je to tak zlý, nemá alzhajmra, nebo nějakého jiného němce? Páč essi jo tak ho můžeš legálně držet pod zámkem pro jeho vlastní dobro. Essi ne tak je to blbý a nezbyde ti než držet pod zámkem fšechny zvířata jak říkal Argosek.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:08
- Nahlásit
kejtlin
dobrý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:23
- Nahlásit
To je dneska krásnej den, albertí ))))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:41
- Nahlásit
Baysha
sou tam fšici
jé, dík, konečně jsem f obraze.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:42
- Nahlásit
kejtlin
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 08:02
- Nahlásit
kejtlin
jsem moc rada, ze se nasla a doufam, ze je vporadku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 08:06
- Nahlásit
kejtlin
vidiš to, sem to řikala hned super, není nad dobrou zprávu po ránu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 08:09
- Nahlásit
kejtlin
Čtu to celé až teď... Jsem ráda, že se pesa našla.
A kup si nové zámky!
Jde to... Lukáš měl dřív taky všechno pozamykané - včetně sena a nářadí... A u slepic a holubů měl přesně vypsaná jejich čísla.
U něj to byl ale jiný případ - měl fotra alkoholika, který ukradl všechno.
Jen prostě... Šlo to i s těmi zámky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 08:26
- Nahlásit
kejtlin
No, tak to mám ušetřenou práci s veterinářema.
Doufám, že to přestála ve zdraví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:20
- Nahlásit
Brééé den!
kejtlin
super! Skvělá zpráva!
JInak s tim dědou je to fakt těžký, schválně to nedělá, to je jasný, jen je už starej, kdo ví, jaký bedem my. Mě babička takhle vypustila ven papouška, že se chce prolítnout, ale že se určitě vrátí, že mu nechá na balkoně klec. A to už byla nemocná. Dědovi už to nevysvětlíš, budeš si to muset zařídit a pořádně pozamykat sama. Nemohla bys mít zvířata na té vedlejší parcele, kterou bys zamkla a nedala dědovi klíč? Nebo vymezit část zahrady tak, aby tam děda vůbec nemohl?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:29
- Nahlásit
ahoj Alberti,jak praví Lucka..to je dneska kráááááááááááásnej den
a navíc se našel zuzík ,ty vado dobrý!!!!!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:22 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
seš tady někde? Poradíš mi, jak se dá z vobyčejnýho čokla udělat čokl kanisterapeutickej? A máš tip na někoho poblíž Tábora, kdo se tomu rozumí?
jo a tady máš svatební dar
URL
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:33
- Nahlásit
Biluška
Nechceš kšeft?
http://www.novinky.cz/koktejl/204562-nemecti-listo nosi-se-uci-myslet-jako-psi-ti-uz-na-ne-temer-neut oci.html
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
kejtlin
super, ze se nasla gratuluju
all
poradte u ktery pojistovny si mam udelat poviny ruceni, aby bylo co nejlevnejsi a dobre a aby k nemu bylo i nake to havarijni.
A jeste dotaz na jak dlouho se uzavira PR? Je mozne ze se za pr mesicu bude auto prepisovat z mamy na me tak proto.
A jeste jeden dase zaridit dopredu? Mam kupni smlouvu, jen se jeste ceka nez 5.7. skonci leasing a poslou jim papiry a pak se udel prevod. Muzu mezitim PR udelat, at to mam hotovy kdyz dojde k prevodu. kuju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:36
- Nahlásit
Cus Zumpo! Nevi tu nekdo,jestli existuje v Rakousku neco jako bazos? A jakou to ma webowku? Shanim hrosici (skinny morce) a v cechach je to momentalne zabity
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:46 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
gabifi
seš tady někde? Poradíš mi, jak se dá z vobyčejnýho čokla udělat čokl kanisterapeutickej?
Jednoduše tím, že složí CT zkoušky. V Táboře, nebo někde tam působí o.s. Hafík.
Edit: A děkuju za dar . Kvůli oslíkovi bysem se snad i vdala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
A jeste jeden dase zaridit dopredu?
Hele já uzavírala povinko na fiestu jenom s kupní smlouvou. Můžeš se zeptat u Triglavu, ten má barák někde na vyšehradě, to snad taky vycházelo hodně levně...nebo ti to pojistí Biluše.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:58
- Nahlásit
Biluška
Kvůli oslíkovi bysem se snad i vdala
no to je mi naprosto jasný
du hledat o.s.Hafík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
sem byla udělat kozy a koně, radkovi není nějak dobře, sem se polila i s věcma studenou vodou když jsem šla dělat a během 15min jsem byla suchá. ovšem co jsem zažila s výdejem zuzanky, ještě v noci jsem volala na policajty že kdyby se našla tak at´ mi cinknou, ráno v 7hod mi volali, že ji noční směna odvezla do útulku, nevím, proč ji nenechali u nich těch pár minut než jsem dojela, ale o to nic, jela jsem k nim, že mi ji vydají, vzali si nacionále, měla jsem přiléhavý tričko s výstřihem, pánové koukali do výstřihu a neplatila jsem za odchyt nic, aspoň na něco jsou velký prsa dobrý , čekala jsem na ně, než si jeden z nich vezme klíče od útulku aby mi ji vydal, někam odešli všichni, po asi 10min přišli a nabídli mi kafe, já řekla, že poměrně spěchám, že bych ráda tu fenku si vzala a oni, že ztratili klíče od útulku a že noční směna-chytali ji hoidinu a čtvrt jak byla vyplašená, už odjela domů a šli opět hledat, to už jsem mluvila s biluškou, at´ zavolá do školy kde jsem měla být na čas, že přijedu pozdě, nevím o kolik se zpozdím, ale prostě to nestihnu, bilu, že tam zavolá a v pohodě.pak šel jeden okolo a že klíče stále nejsou a jestli přece jen nechci to kafe to už jsem začala být lehce nervózní a zeptala se ho, jestli by třeba nemohli té noční směně zavolat, kde jsou ty klíče, policajt konstatoval, že to je dobrý nápad a šel volat, přišel, že kolega z noční si klíče nechal omylem v kapse, ale že už je veze zpátky, přijel za chvilku a zuzanku jsem si nezraněnou vyzvedla. je fakt machr musela přejít minimálně jednu rušnou křižovatku a zřejmě se po celou dobu pohybovala ve městě-chytli ji před služebnou policie, a my ji hledali a volali ve vsi a nejbližším okolí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
Zrovna mi v práci na parkovišti taxikář naboural auto. Promáčkl blatník a odřel celej předek. Ne, nebudu se rozčilovat. Nebudu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
kejtlin
zaplatpambuch, ze to takhle dopadlo, vidis, jk je holka sikovna, ze se nenachala prejet
ted hlavne vsechno pod zamek, nez to deda zas povotevira
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:08
- Nahlásit
leyenda
dveře zamknout do baráku nemůžu, není senilní, ale pouze debilní, byl na vyšetření mozku jestli mu náhodou nekřivdím, někdy v únoru to bylo jsem ho objednala, je to pouze debil prostě nevím jak to vysvětlit, opět nechal otevřený dveře do baráku, goša rozsekala skleničky, sežrala mi kuře na jídlo a půlkýbl namočených rohlíků pro kachny prokopla bych mu palici kreténovi a řekl mi, že goša si sama otevřela-máme zvenčí kouli, dveře se musí přitánout silou k sobě a otočit klíčem, aby se otevřelo, takže si ten idiot debilní myslí, že ze mě bude dělat debila, sorry ale to mám pořád nééé to já nebyl to psi všechno, jako slova nejsou publikov atelná co jsem mu sdělila, až ho zabiju, tak každej soudce co zná dědka by mě musel omilostnit.prodám parcelu a odstěhuju se, seru na něj to už se nedá.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:17
- Nahlásit
kejtlin
no, to musis vedet nejlip sama, jak to vyresit, si dovedu predstavit, ze jsi nastvana, kdyz mas furt strach, co zas bude, sotva vytahnes paty z baraku
blba situace... nejlepsi by bylo si ten domek a zahradu nejak rozdelit, aby mel kazdej svy a jestli to neni technicky mozny, tak asi jednomu z vas nezbyva nez se odstehovat, kolik mu je? Je schopnej se sam o sebe postarat? By taky mohl do nejakeho zarizeni pro starousky, tra by mu tam bylo lip nez samotnymu
|