| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:45
- Nahlásit
ahoj, za pojedu k veterináři kupodivu ne se svým zvířetem, s kamarádky necelé 4měs. jorkem, včera měl hnis v koutku oka a nic a dneska odpo jsem tam přišla a měl oko slepený hnisem, oteklou slinnou žlázu od ucha a ž pod krk a reaguje fakt hodně bolestivě, volala jsem mýmu vetovi, to nevzal, tak jsem mu nechala smsku s prosbou at´ mi zavolá, tak až zavolá asi vyrazíme, má strach, aby mu to do zítra neoteklo natolik, že by se mohl třeba udusit, když mi veterinář nezavolá-ještě se to nestalo, ale může být na dovolený, tak asi vyrazíme někam na pohotovost.
leyenda
děkuji paní moc
nemethova5
já ti nezávidím tu noční fakt ne, at´ ti to uteče.dneska jsem ztraverzovala gošu, začíná napadat psy a dělat to nebude, ne moje to ne, ale cizí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:46
- Nahlásit
makrel
jo vlastně, mě už to vážně úplně vynechává
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:49
- Nahlásit
kejtlin
chudák štěně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:51
- Nahlásit
Baysha
můj vet je na tenise, máme přiject až na 20hod.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:08
- Nahlásit
Baysha
když chci ochutnat porcký, musím se nechat potetovat?
čau všicí, víkend je heskej
jdu venčíkovat goliji
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:16
- Nahlásit
kejtlinno,on se coklama nerve,ze stenikama vubec ne,ale zkousi sefovat uz dospelakum,tak sem tam dostane od psu na budku od dospelaku a je klid.jen me dneska sral,jako,ze nic delat nebude,tak to jsem ho zas ztraverzovala ja,asi jde na nej puberta,musim ho drzet zkratka,bo bude dost dominantni!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:30
- Nahlásit
gabifi
no asik jo, já su skoro potetovaná, bo štěníci mě doškrábali a pak se mi do toho napatlala ta barva, tak snad mi to nezůstane
si deme fčil s přítulou otevřít eště jedno porcký, my to rádi
jo a vlastně eště sme dneska pili šušukaně, to pak dotahla maminka Petry (té chovatelky), je to dobrý
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:55
- Nahlásit
Dneska bylo zase kráááásně. Jsem opečená moc moc, tak jsem spokojená.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:55
- Nahlásit
Se to nevešlo na jedno foto.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:02
- Nahlásit
nemethova5
goša má v linii gera z blatenského zámku a nemusím psát co to je zač, tak nechci nic podcenit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:03
- Nahlásit
impact
hustýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
pawLINka
Dneska bylo zase kráááásně. Jsem opečená moc moc, tak jsem spokojená.
ste řekla úpa přesně!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:04
- Nahlásit
Děcka já zdechla u telky s fenkama, donutili mě dát jim večeři dřívějc, bo byly hladné, jak plafčili - mařku plafčila mamka, amálka se plafčila sama, je to undatra, nechce z vody. Mařka zas nechce do vody. Ale vzheldem k vedru byla plavána. Paxme fšecko snědli, svalili se na kanapátko a tuhánci. Fenki spijou eště teď, ale já uš peru a vařim maso. Mám opálenou půlku ruky a ku ksichtu, jinak su bělostné jako padlý sních. Namažu se samokrémem.
Co nového? Už vaříte ty směsi na komáří?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlinjooo?no hajan tam ma cezar scania,taky peknej ptacek,amin tam ma taky zajimavy predky,taky pekny potvory.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:32
- Nahlásit
impact
jé, to je parkinsonů nebo těch druhých!!! A kde jsi ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lola1
pani četla ste můj fskas??????????????????????????????
viz téma
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_11171_0.html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Zdravím ve spolek!!
Tady je pár nových fotek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 00:20
- Nahlásit
Baico
to je úplná zmenšenina baica mi přijde že mají stejnou hlavu , ale je prostě krásnej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 00:27
- Nahlásit
jinak u veterináře, oholil mu půlku hlavy, dal mu asi 3 injekce, nevím s čím, domů borovku na oko + kapky do oka a černou ichtyolovou mast na otok, mělo by mu to splasknout a i to splasklo sice minimálně, ale hlavně že to neotéká dál, kdybych nešla k té kamarádce na kafe a jak měl chlupy tak to nebylo až tak vidět, tak by šla spát dřív a ráno by se třeba probudila vedle udušenýho štěněte a nevěděla by proč, říkal můj veterinář, že pokud to do půlnoci nesplaskne nebo bude dál otékat, nechá si mobil u postele a ject a přitom mu volat, že ten otok začal zasahovat i celý krk a klidně se mohl udusit, o a změřil mu teplotu a měl 39.7 což je na tak malý organismus hodně, zejtra kolem 17hod na kontrolu, kdyby měl potíže tak samozřejmě dřív.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 06:51
- Nahlásit
Uš ste vzhůru???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 06:58
- Nahlásit
Fstávat a makat, je pindělí, jdeme se prtínat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:05
- Nahlásit
brý ráno fšem, je ukrutně krásně, za chvilu bude hnusně horko, cestou dom v buse umřu, včera večer sme s přítulou sledovali světlušky a úplněk a pak sme viděli letět mezinárodní kosmickou stanici, svítí jaxviňa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:10
- Nahlásit
Baysha
tu je zatažíno a možná bude pršeti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:12
- Nahlásit
makrel
tu je zatažíno a možná bude pršeti
Nebude, tutaj uš se to trhá a leze svítíčko
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:15
- Nahlásit
makrel
já chcu taky zatažíno a pršet, tu f práglu je modro a odpoledne bude na zdechnutí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:17
- Nahlásit
pár foteček ze fčerejšího týrání štěňáků, bajšu to docela zmohlo:
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:22
- Nahlásit
Biluška
bohužel tady už asi taky pomalu leze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:45
- Nahlásit
Baysha
V ranném mládí (asi tak v době stavby Karlova mostu) jsem chovala králíky s pépé. Asi tři vrhy jsem odchovala. Páč se taky museli tetovat. To mě sebralo natolik, že jsem to vzdala a chovala bezpapíráky
Narovinu - kdyby klub šeltií neumožňoval čipování tak mám bez papírů i štěňata šoltyjí, protože tohle bych jim prostě neudělala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:52
- Nahlásit
Biluška
njn, dyš ten klub loveckejch slídičů je tak debilní chovatelka říkala, že se jí kvůli jednomu vrhu nechtělo přehlašovat čubu do druhýho klubu, kerej uš čipování umožňuje, ale včera toho těžce zalitovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:57
- Nahlásit
Baysha
njn, dyš ten klub loveckejch slídičů je tak debilní
To jo To jsou ty staré struktůry co razí názor, že pes v podstatě necítí bolest
Osobně mi to tetování přijde stejně zvrhlé jako kupírování
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:01
- Nahlásit
Biluška
starý struktůry, to je přesný v retrívr klubu zase ani jaksi eště nezaznamenali, že pes má i jiný klouby než kyčle, no a v obou klubech už vůbec nemůže bejt řeč o sledování ostatních dědičnejch chorob a nejhorší na tom všem je to, že přidělujou PĚTIMÍSTNÝ tetovací čísla, takže se musej tetovat obě uši
|