Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 07:50
- Nahlásit

Biluška
fstávejte a makejte
Je přeci sobota a dopoledne trh - poslední sobota v měsíci.

Gerda
Si dobrá, že ti to vyšlo na pětkrát, mně by se to podařilo asi jednou a definitivně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 08:30
- Nahlásit

Lola1
paníííííííííííííííííííííííííííííí jedete taky do jílovýho????????? nemůžu na vás najít emila,taxem vám to písla do náfštěvní knihy..číhněte na téma Jílové,plííís a pojedte konečně uš!!!

jinak du pa,nepište

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 08:33
- Nahlásit

čus lidíííííí, su vospalá jaxviňa, asi pudu eště spat

lucYnka XIII
šiš pani, vy mi dáváte úkoly náročný na necelej úvazek tu momentálně nejni nic, ale pohlídám to a dyštak se vozvu

Gerda
teda a to se nelek ani tebe ani Maryje???
teda to bych byla podělaná eště teď, todle se mi nigdy nestalo, mě se leknou fšici, tagže to na mě zatim žádnej takovej nezkoušel

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 09:52
- Nahlásit

Zdar, šla jsem spát ve 4.15, takže si du asi ještě lehnout

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 11:04
- Nahlásit

Toz se vracime z veletu. Zadny pekelny historky nemam bo mam trapne poslusny psy. Nejsilnejsi zazitek bylo behani u ohniste bo tam bylo tricet nudli a ja musela mit v merku ctyri. Takze jsem si po chvili pripadala jak chameleon a musela jit psy zavrit. Cesta tam a zpatky po sesti hodinach taky nuda bo psi chrapou. Jen Speedy se poblil. Az da Honza na net hromadny foto, tak ho se postnu. Bude na nem tipuju tak 50 nudli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 12:24
- Nahlásit

čau i tady všem
Gerda
ti nezávidím

ke kámošce včera přišel chlap a jestli bu mu nechtěla .... za 2 000 ,normál na ulici jí zastavil a pak tohle
by mě jeblo ztěhletěch lidí

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 13:23
- Nahlásit

brezen2008
jestli bu mu nechtěla .... za 2 000
to je náhodou slušná cena

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 14:23 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
to je náhodou slušná cena
se v tom vyznáš, jo?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 15:42
- Nahlásit

ahojik,
shanim chatu na vikend 23-25.7. pro 6 lidi, za cca 200 na noc, nejak do 150km od prahy, abyse tam dalo uvarit jidlo, pokud mozno osprchovat se, byly tam 3 pokoje..., nevite o necem? Nemate nekdo chatku co byste pucili a trosku si vydelali?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 16:00
- Nahlásit

Nazdar pipky, přet chvílou sme se vrátili s čupkama z bránění, bránila aji amálka, potom jí vlčácí schodili do potoka, bo je maličká a šla se cachtat. Maryji neschodili, bo ta k vodě nechodí, jedině tam, kde je bespečně mnělko po kotníčky. Teď holky vymyslely, že mi sežerou rajskou. Amálka naváděla Máňu, aby jim podala kastrolek. POkárala sem obě, dostaly svojí svačinu. Stačí, když dám kokrovi uši do gumičky, když je chci vyvětrat? Gumička jí padá aji s ušima. Su jakésu uchozené, pudem si si ležet. Zase nám tu visej páni. U nás visli zrovínka, dyš sem došla domki, slíkla se a šla vodvětrat balgon. Pán koukal, tak sem mu řikala, jesi chce taky kafe. Tak se rači spustil vo patro níš.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 16:18
- Nahlásit

hezke odpoledne vsem preju,
je tu velikanske horko a us me to venku nebavi, udelala jsem si grapefruitovou zmrzlinu a budu se valet
Gerda
mate pani zajimavy strasidelny zazitky, davejte na sebe pozor, prosim
lucYnka XIII
pani, vam neporadim s chatkou, nemate tam v Cechach naky stranecky, gde lidi takovyhle veci nabizeji?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 17:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vím o chatce, ale aš v Orijentu.

All
Plavání je zdárně za náma Su z toho nějaké utahané, asi uš dneska nic dělat nebudu . Akorát várku sena teda sklidím a pak nejspíš půjdu na pifo

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 17:39
- Nahlásit

Lidi, tchýňa se nejspíš zbláznila definitývně Chlapi tu ze starejch radiátorů, kerý se odmontovaly f pondělí, vylejvají zbytky tý hnusný nemrznoucí směsi, cca půllitřík toho je max, a vona pobíhá kolem a strašně pronikavým hlasem řve, že je to žíravina, ať si fšici vemou rukavice, ať to hlavně nevylejvaj ani do kanálu, a teď vymyslela hlavou, že se ten radyjoaktývní vodpad naleje do zavařovačky, zašroubuje a hodí do popelnice sem se uklidila rači z dostřelu, u tohodle fakt bejt nemusim...

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 17:54
- Nahlásit

Baysha
podobny story sou na chate my mati
tam se nesmis umejt nicim nes vodou, i nadobi se meje ve vrooci vode, pac voda se septiku se v zime vypousti na zahradu, tudis by to tam bylo fsecko
jedovaty vot jaru a samponu a to by ji nedelalo dobre

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 17:56
- Nahlásit

Baysha
chudinka tchyna

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 17:57
- Nahlásit

leyenda
a já myslela, že taková je jenom moje máti ta onehdy strašně seřvala tetu, když si koupila jakousi rohožku a dala si ju na chodbě před dveře, rohožka trochu smrděla novotou a máti tetu obvinila, že ji chce otrávit a chce, aby dostala rakovinu plic

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:02
- Nahlásit

Baysha
Řekni tchýni ať si představí jaká to bude prča až popeláři obrátí popelnici do toho jejich vozítka, ta sklinka se rozbije, radyjoaktivní odpad vyteče na skládku, prosákne se do země...nasákne se až do vedlejšího zahradnictví...asi by si měla dávat majzla až si příště půjde koupit mrkef na tržnici

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:14
- Nahlásit

Baysha
ne, moje mama je ve vymejsleni takovejhlech pitomosti uplnej mistr sveta,
ta je schopna mi i vynadat za to, ze ji poslu kytku k narozeninam, protoze voni to necim chemickym nastrikaj, aby to vonelo a ji se z toho dela spatne, vsecky kytky konci v popelnici a nejvic super bylo, kdyz mela vyzvednout urnu s tatovym popelem, sem pro nej musela ja, pac vona s tim nebude jezdit po meste, jo a moje deti nejsou prirozene intelygentni, protoze se furt ucej....a to je vlastni mama, s tchyni jsem vychazela daleko lip

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:18
- Nahlásit

leyenda
jeste,ze od brachy a svigry jsou tchyne upa super,hlavne od brachy,no a nastesti mama je taky vcelku normos,sem tam se chytnem,ale je to v poho.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:20
- Nahlásit

nemethova5
a jak je, pani? uzivate si trosku prirodniho ovzdusi? Abyste se kapku vzpamatovala z ty klimatyzace?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:24
- Nahlásit

ympaktééééééééééééé
nechtěla si nějakýho rasla tudle???
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/robi. html

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:27
- Nahlásit

leyendauz je mi lip,celej den jsem prospala,byla jsem jak blba!poradne jsem se vypotila,rymu uz tak velkou nemam,sem-tam kaslu,ale neni uz to tak priserny jak v patek!s coklama jsem byla chvilku venku,tak jsou vylitani,v nedeli jdu na nocni,jo nas vzdousek si fakt uzivam.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:28
- Nahlásit

davidkova renataplati to v tech osm hodin?prichystam si foun,bracha ho ma v pokojiku.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:32
- Nahlásit

nemethova5
Ahojte paní, to jsem ráda, že už vám je o něco lépe

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:35
- Nahlásit

Montycus pani,co montik,uz papa?jo je mi lip,doufam,ze zas me neco nechytne.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:40 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

nemethova5
se připojim na ICQ a pokecáme, ju? ale jen na chvíli, půjdu pak s Montym ven

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:45
- Nahlásit

Poznáváte se?

http://www.loupak.cz/video/srandicky/3807-jak-se-c hova-pejsek

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
Raslici, prosím. O Robim vím. A ještě je jeden v Oryjentu v útulku.. Taky pes.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 19:30
- Nahlásit

Jééé žencký, my usli! Na jedný hromadě. Vedrem. Kdo zvítězil v hartecké plavbě Biluš?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 19:37
- Nahlásit

Gerda
Podle výsledků jedna černá labradorka. Ale podle názoru fšech diváků včetně několika rybářů to byla bombovní parsonka . Páč ta čuba byla na dálkové ovládání . Páneček měl rádijově ovládaný skůtříček (takový jako jsou dálkový autíčka, ale do vody ). Za ten přivázal aportek, pustil to do vody a parsonice plavala jak fsteklá za aportkem, který ujížděl . Akorát na poslední trati to nějak nevychytal, čuba doplavala, zakousla aport a páč ho s tím skůtrem nebyla schopná odtáhnout na břeh tak tam šlapala vodu uprostřed přehrady....a šlapala....a vznášela se....aš se přičlunili záchranáři, naložili ji do člunu (pořád zakousnutou do toho skůtříčku) a dovezli na břeh

<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání