Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 07:07
- Nahlásit

Fstávat a makat. To zase byla noc, zabiju Pumu, zabiju Armana Větší kretény svjet neviděl, fakt Proč já musím mít ty nejpitomější čokly na svjetě?

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 07:48
- Nahlásit

Brý ráno fšici!!!
Esli se mi ten kretén makléř ohledně toho bytu do devíti nevozve, tag mu volám a su zlá, bo toto je jednání na prt

kinta
jakou práci hledáš? pár lidí v Brně znám (asi tak 300)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 08:38
- Nahlásit

Brý ráno všem

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 08:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdař babi
tak si přectafte, že jsem ješt+ě v práci, I když..... teď se du nasnídat, pak popřát kolegyni a jedu se domu zabalit. Je to děsný gdyž vodjíždíme tak brzo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:21
- Nahlásit

Aleksičko krásnou dovolenou, užij si to, vyvaluj se pořádně na pláži!

Lucynkasčíslem
Pani, f pondělí budu vědět, kdo chce dál, myslim že mám další minimálně dva čéky.

DObré jitro! Zahrada po grilování vypadá strašně, úplně rozbitá, někdo nám spinká na gauči v kreáči, nevim, kdo to je, asi někdo z parku.
Ne, tak je to náš nový kolega, kterého ještě neznáme. Už je nás tu moc, tak šel spinkat do druhýho patra, tam maj lepší gauč.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:37
- Nahlásit

Ahojte holky,
nevíte někdo co je to úkolová mzda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:39
- Nahlásit

Monty
úkolová mzda
dostaneš prachy jen za skutečně odpracovanou dobu, případně kusy, podle toho co děláš

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:39
- Nahlásit

Monty
úkolová mzda znamená, že jsi zaplacená za splnění úkolu. Třeba vyrobení něčeho, vyplnění nějakého dotazníku, nebo tak něco. Prostě za kus.

Kinta
Se neomlouvejte paní, ale je to škoda, že nejedete

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:41
- Nahlásit

jo díky, to jsem si myslela, v call centru to znamená, třeba asi nějaké smlouvy, že? A to se jako může stát kdybych nic neuzavřela, že nic nedostanu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:42
- Nahlásit

Kintička nejede? Škoda veliká, ale nevadí, příště zas uděláme něco na její počest!

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:43
- Nahlásit

Gerda
někdo nám spinká na gauči v kreáči
Určitě v kreáči? Nespletla jste se? Není to v kremáči?

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:45 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Dobré ráno fšem už zasej dřu nejsu já divná? Jinak byla jsem ráno vyvenčit smečku, venčí se nás více kusů fpředu letí praštěná bordera za ní jdu já za mnou fretka a úpa vzadu se loudá starej pes, musíme na něj furt čekat. Potkali jsme pánu vlekoucího jakéhosi jesofčíka a on knám přistoupil a pravil: proč týráte tu veverku a nepustíte ju na strom? a odkvačil i s jesofcem! Nestačila jsem říct že veverku ešče nemám......

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:46
- Nahlásit

Strejda
Určitě v kreáči? Nespletla jste se? Není to v kremáči?
vono to tu po ránu jako f krematóriu vypadá i smrdí ))) Takže máte pravdu ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 09:48
- Nahlásit

hancaw
proč týráte tu veverku a nepustíte ju na strom?
A proč stě tomu pánoj nevotpovjěděla jako slušnej čék? Že je to čip a čekáte dejla a gedžitku, takže na strom pudou společně.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:08
- Nahlásit

Ty voleeeee, teď mi dal soudce spisy ke zpracování, měl je tam tak dlouho, že zplesnivěly ať žije česká justice

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:19
- Nahlásit

Baysha
toto je jednání na prt
ne-e, to je úplně normální jednání...
Monty
v Prahe tobylo jen za odtelefonovanou dobu. Nepočítala se ani doba mezi jednotlivýma telefonátama (vytáčení nevím). Myslím, žes nějaký úspěchy mít musela, víc úspěchů, víc peněz. Já to pak nedělala, naskytla se mi jiná práce ještě před podpisem smlouvy.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:42
- Nahlásit

kachna_
jednání naprt vypadalo následovně: byla dohodnutá nějaká cena, makléř mi potvrdil, že je to cena konečná včetně provize a všeho, dohodli jsme se, že se na byt ještě podívá můj otec a pak hned podepíšeme rezervační smlouvu, přijdem tam a z něj najednou vypadla cena o 120 000 vyšší, tak sme mu řekli, že trváme na původní ceně a od té doby o něm nevíme... sme si mohli ušetřit náš i jeho čas, kdyby ta cena byla daná vod začátku
já vim, že je to asik normální, ale su fsteklá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:17
- Nahlásit

Dobré deň.
Biluše
Jsem dnes byla po delší době na 2 přednáškách v ZŠ. Když pominu to, že jsem 7,45 zjistila, že tam mám být v 8 a ne v 9 (byla jsem v pyžamu a neměla jsem ani vyvenčené čokly), tak to bylo super. Kupodivu jsem měla zpoždění jen do 10 minut, tak pohoda (bylo to jen 8 km daleko) tak dobrý. Přednášky v poho.

Se mi to nechce ti psát do Emila, pač mám pocit, že je stejně nečteš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:20
- Nahlásit

Etě vám napíšu zážitek s freťatama. (snad tady nejsou slabé povahy...)

Včera večer jsme v líhni zjistili, že se vylíhlo kuře se špatnýma nožkama, tak jsme dostali nápad, že ho dáme fretkám. Dorota maso nechce, ona jen granule. Lukáš jí dal to živé kuře do prvního patra ve voliéře, ona se na něho vrhla, jedním cvaknutím ho zadávila, dotáhla děckám a šla si na granule. Všech 8 freťat se na to kuře vrhlo a začali ho cuckovat (ještě nemají ani všechny zuby venku). Lidé je považují za domácí mazlíčky, ale je v nich ještě pořád vééélký kus šelmy. Úžasné...
Nejzajímavější je, že Dorotě jsem dávala maso od mala, ale sama si vybrala Acanu. Když jde ale o mladé, tak jim to kuře zabila a odnesla... To je aspoň maminka.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

dala jsem info, ze budu objednavat terminatory primo do terminatorskyho tematu, tady se to vzdycky desne zakeca a ja se v tom ztracim
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_9257_16.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:32
- Nahlásit

lucYnka XIII
Eště že mám hrabičky, teď po vyčesání hráběma už mařka termíkem česat nejde vůbec Budu ho pučovat lidem za peníze na očesání svého psa.

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:34
- Nahlásit

Pawlinka : Hmm to znám moje domací fretky - žraly výhradně a pouze granule a pak u kamarádky na chatě zmasakrovaly myšáky! ale jak! jsou to halt drafcí

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:46
- Nahlásit

Baysha
mám se zkusit poptat po nějakém krátkodobém nájmu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:55
- Nahlásit

pawLINka
Náhodou čtu fšechny sovy. Akorát si vzápětí roztřídím na úplný balast (reklamy a takové ty přeposílací kraviny), balast (zprávy typu "podívej se na mé úžasné vydejko"),zprávy co přečtu, vezmu na vědomí, ale neodpovídám (zprávy od lektorů "přednáška proběhla"), zprávy, na které odpovídám, ale nemají vysoké priority (čili odpovím až na ně přijde řada. Momentálně odpovídám na ty co jsou doručené v březnu ) a zpráva s vysokou prioritou (někde něco hoří, odpovídám hned). No a nejradši mám zprávy se strašně vysokou prioritou - čili, že mi něgdo chce dát prachy. Jenomže takových chodí děsně málo

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:58
- Nahlásit

kachna_
to by bylo fajn, děkuju hlavně aby tam mohl bej pes, jinač to nemusí bejt žádnej luksus
už taky po něčem koukám... s tímdle sme vcelku počítali a ten blb nás takhle vypekl

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:19
- Nahlásit

Baysha
Hele eště se ti můžu zeptat tý Pihly od koní, pronajímají tam garsonku, mohli byste jít tam, máš to i dost blízko A mohla bys bejt s štěníkem rovnou u koní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:30 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Ahá, tak konečně chápu tvůj systém.

Taky se ti stává, že některý přednášky si ti psi užijí víc a některý jen tak přetrpí s úsměvem? Pač Delina dnes byla úplně natěšená - hned jak vyskočila z auta, tak vrtěla ocasem, po všech se válela, všechny pořád olizovala... Jindy je taky mazlivá a milá k těm lidem, ale dnes to byl extrém. Možná je to proto, že tak dlouho nikde nebyla. Jinak nevím. Bylo na ní prostě vidět, že je fakt šťastná.

Jdu posnídat. Ňák jsem se k tomu doteď nedostala. A po snídani si dám konečně kafé.

Edit: Chci fotky kuňat!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:34
- Nahlásit

Mějte se, dnes už pádim z práce k rybníku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:38
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
U tebe je snad na koupání? Kde bydlíš? Na Floridě?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:41
- Nahlásit

Tak se tu mějte jak chcete, já odjíždím

<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání