Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 19:58
- Nahlásit

leyenda
proč bych se měla bát jezdit metrem?
Baysha
ok, napsala jsem si to

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

kejtlin
hlavně si pamatuj, že jsi úžasná, máš pokročilou znalost úpa fšeho a musejí tě vzít, páč bez tebe nemůžou egzistovat

Lájoš
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:04
- Nahlásit

leyenda
Vy ste od Bilusky Masenek?
už to tak je

Lájoš
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:08
- Nahlásit

Baysha
Když to bude s autem a dobře placené tak klidně je to jen 100km

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:12
- Nahlásit

leyendahlidani na hovno,aby me nekdo hlidal GPS!jestli chodim,nebo ne a mel velky naroky a par korun,to fakt nemusim,ja uz psala,ze mam odslapane dost,tak jsem se tesila,zenska,jako majitelka jako dost divna,nechtela mi rict,co to je za objekt!

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:17
- Nahlásit

Lájoš
no zkusím se zeptat, ale pochybuju, že něco najdu...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:17
- Nahlásit

leyenda

Tady metro nevypadá jak v usa

Lájoš
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne tady je to horší

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:35
- Nahlásit

Lájoš

Sim tě!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

Baysha
to by nebyl problém, pokud se mě na něco nezeptají v angličtině, chodím se sice doučovat anj, hodně jsem co jsem ze školy zapomněla, ale nejsem na takové úrovni abych komunikovala dobře. tu anj prostě nemůžu okecat to moc lehce zjistitelný.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:47
- Nahlásit

kejtlin
to by nebyl problém, pokud se mě na něco nezeptají v angličtině, chodím se sice doučovat anj, hodně jsem co jsem ze školy zapomněla, ale nejsem na takové úrovni abych komunikovala dobře. tu anj prostě nemůžu okecat to moc lehce zjistitelný.
a když se zeptají tak řekne pravdu, ať ti to zopakují ještě jednou a pomalu že se teprve učíš.
vždyť to neměli jako podmínku

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:48
- Nahlásit

kejtlin
ale ang je jenom výhodou, ne podmínkou
prostě doufaj, že tak každej šestej zaměstnanec na oddělení bude schopnej komunikovat englicky a řešit cizokrajný zákazníky, ale nutný to není, budeš prostě řešit Čechy, no

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 20:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale je v podzemi, no ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:04
- Nahlásit

leyenda
ale je v podzemí, no ne
no jo a co?
Baysha
Lájoš
jestli mě pozvou na pohovor, tak nebudu anj zmiňovat pouze když se na ni zeptají a řeknu, že sice jsem anj dělala na střední, ale nepoužívala, tak jsem zapomněla hodně, ale že chodím na doučování což je pravda.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

kejtlin
ale je v podzemí, no ne
no jo a co?

bojim, bojim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:09
- Nahlásit

leyenda
a čeho?

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:21
- Nahlásit

kejtlin
no toho podzemi preci

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

Jsem doma Dneska jsem měla fantastickou kanysku . V přepočtu na odpracovanou dobu jsem byla placená líp než generální ředitel národní banky . Pak jsme ještě dostali zadara párek obřích rozměrů a kofolu (ne našeho Kofolu, opravdickou kofolu). Fšichni přítomní měli děsnou prču z Orinky. Gdyž jsem jim vysvětlovala proč tomu psovi říkáme Kýbl tak se smáli. Gdyž viděli jak futruje párek tak se smáli taky. Pak si nějaká paní rýpla essi prý jí taky chleba. Ora klapla čelistma, polkla a paní smích přešel . Na závěr sblajzla zeleninovou oblohu a olízala z tácku hořtici. Tvářila se, že by sežrala i ten tácek, ale zabavila jsem jí ho . Paní ředitelka uznale řekla, že je to fakt kýbl a že by se jim hodila do kuchyně, páč mají rozbitý drtič odpadků

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:33
- Nahlásit

leyenda
čeho se bojíš v podzemí?

all
dozvěděla jsem se, že náš šéf je tak inteligentní, že v dobrovici-tam je taky cukrovar, se schoval a o noční tam vybafnul na nějakou paní ze tmy zpoza keře, dala prý výpověd´, já bych se léčila s nervy a dlouho a zhoršovalo by se to, a kdybych se vzpamatovala včas tak bych mu možná dala i přes hubu, sem ho v tý tmě nepoznala.....

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlin
mohla bys ho taky skrmit psum;. ma teda blby napady sefik. Ja bych ho fakt prastila a poradne
čeho se bojíš v podzemí?

no vlastne nevim ceho, zrejme stisnenosti prostoru. Nemoznosti utect...
mam kolem sebe rada misto, prazdno a rozhled

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:48
- Nahlásit

leyenda
on si myslí, že nás naučí takto nosit u sebe na opasku paralyzéry, u nás v práci na tzv melasníkách se dějou divný věci, já se hned tak nepodělám, ale jeden čas jsme tam chodili ve dvou místo po jednom a nebylo nám vůbec dobře i můj kolega se bál jít sám a šéf tak sáhnul prý kolegyni na rameno v noci, u mě to nezkusil protože 10 let taekwon-da..., mohl by i nemálo dostat i když moment překvapení možná bych se nezmohla na nic. já mu totiž říkala, že když nám ten paralyzér někdo sebere a použije ho proti nám tak jsme absolutně v háji navíc to jsou nějaký šunty, který probíjej
podzemí se nebojím vůbec a lidi mi vaděj normálně nejen v podzemí

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 21:53
- Nahlásit

kejtlin
co sou melasniky? A jaky divny vjeci?
mne teky lidi vadej, i treba takovej nakup v supermarketu je pro me hotovy utrpeni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 22:08
- Nahlásit

leyenda
melasníky no takový nádoby obří, vozí tam sračky z cukru a chodíme tam čipovat ačkoliv nikdo neví proč už jsou tam záslepky místo kohoutů, kdyby to někdo pustil, občas to rupne stalo se to jen asi 2krát za 10 let, smrdí to strašně, fakt hnus.
divný věci, no běžně jsou tam slyšet kroky je to takový odlehlý místo jen garáže jsou tam a hlasy a když je slyšíš metr od sebe a je tam tráva 170cm vysoká nic moc pocit, nebo když 3 metry od tebe tam kutaj 4 frajeři zámek od garáže, nebo jdeš tam a nic a jdeš zpátky a přes cestu je natažený lano nebo řetěz a tak no

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 22:44
- Nahlásit

Baysha
pani a onecem pro me byste nevedela? Ja jim reknu, ze jste me doporucovala at mate bonusy. Roztyly jsou blizko to by bylo super, ale ja bych potrebovala neco ne nauplne plnej uvazek, se bojim, ze bych to nedala a navic od rijna budu studovattak by to ani neslo. Mam gympl, ridicak ( nove), na pc umim (programovani ne, ale jinak celkem jo, zaklady html,...) Jen mam fyzicke omezeni, mam ZPS (ZTP/P, inv. duchod), ale to uz si jedna firmau ktere delam brigadu z dani odecita
Brala bych nejlip neco z domu nebo na tak 2-3 dny v tydnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 22:58
- Nahlásit

Děcka já se dnes na prochajdě asi 5x podělala strachy. Šli sme s mařkou do lesa, kolem osmý, pěkně si jdem okolo rybníčku, ale za náma chlap, ve voranžovym triku a potetovanejma rukama. Vylez vodněkad, já ho ani neviděla, bo sem krafala po tel s kámoškou. A von tak blízko u mě, až mě zamrazilo, tak sem se votočila. A von koukal, přímo mi do vočí a šel strašně pomalu ke mě. To sem se podělala poprvé. Uhnula sem mu, myslela sem, že prostě jen nevyměřil vzdálenost, je to nafrněnec a rozhodně uhejbat nebude. Jenže von se vokolo mě šmejknul tak nablízko a pomalu, že sem se podělala znova. To už sem měla u hlavy němej tel, s kámoškou sme se už rozloučili. Dělala sem, že kárám psa, kterej si něco čuchal u stromu a vybočila z cesty, odáhla se od chlapa. A von se zastavil, přímo čelem ke mě a začal něco tahat z kapsy. Podělala sem se zas. Byly to sluchátka. U rybníčka se vobjevil pán s jezefčíkem, nabrala sem směr rovnou k němu a k silnici. A chlap stál furt čuměl, a protahoval se. Od silnice sem ho pozorovala, co bude dělat, on se pak rozeběh a mě se ulevilo, že to bylo jen nedorozumění, že to byl normál běžec. Šla sem si kolem rybníka, jenže chlap během pěti minut zpět, tak sem se zas podělala. Naštěstí jeli dva cyklisti a chlap zmizel za křovim. Sem si jen přectavila, že bych ho potkala v úseku pod patologií a podělala sem se naposledy znova. Bylo to divný, fakt msem měla děsnej strach, což se mi tady u nás v lese fakt nestává. Nikde nikdo nebyl, jen ten jeden pán s jazvečíkem a ti dva cyklisti. Je tam staveniště, unimobuňky s dělníkama, přestavuje se tam hospoda na něco luksusnějšího. Timhle koncem už večer do lesa sama nejdu. Byl opravdu divnej. Normálně, když potkám někoho "divnýho", otočim to směrem k němu, koukám mu do očí a jdu jakoby přímo na něj. Ale tady sem se fakt podělala strachy. A ještě i to, že mě nejdřív zamrazilo, než sem zjistila, že za mnou někdo je. Fujky fujky fujky, děsně sme zkrátili prochajdu. Ale ráno si jedem pro Amálku, Máňa bude mít doma kámošku. Svojí jedinou ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 23:08
- Nahlásit

Gerda
tak to bych se podělala i já, ale kdybych šla se psy tak bych byla klidná, můžu potkat jakékoliv individuum a rychle bere zpátečku. jak jsem to četla, tak mě až mrazilo, ale bud´ v klidu aby tě někdo přepad tak taková tma nikdy nebude

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 23:32
- Nahlásit

kejtlin
blpko )) teď už se taky směju, ale ouvej mi bylo, to zas jo. Právě krs to světlo a viditelnost by bylo evidentní, že mě nechce znásilnit )))
Jinak nám usedly před dům malé sovičky a už pištěj. To zas bude noc, normálně pištěj v břískách za domem, což neslyšim, teď řvou mezi dvěma panelákama, což slyšej všichni.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 23:40
- Nahlásit

Jdu chrnět, nazdar ženičky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 05:26
- Nahlásit

Gerda
to je dobře, že ty malý děvky pištěj i u vás, u nás řvou téměř denně a několik hnízd, ale to až posledních asi 4-5let předtím nic.

all
a vstávejte, já jdu za hodinu a půl teprve spát.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 06:55
- Nahlásit

fstávejte a makejte, dneska je moc práce, páč dneska plavem

<< 1 ... 4662 . 4663 . 4664 . 4665 . 4666 . 4667 . 4668 . 4669 . 4670 . 4671 . 4672 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání